4724
-
Sponnyabob #3921 Hali!
Meg tudjátok mondani, hogy lehet-e egyik gépről a másikra mentést átrakni? Mert hét közben másik géppel dolgozok, de azért néha befigyel el kis szórakozás is. XD Szóval ha lehet, akkor hol találom a mentéseket? Kösz! -
Balázs 17 #3920 asszem jövő hónapban meg kell vennem, ha kapható lesz :)
főleg, hogy törődnek is a játékkal, nem csak kiadják aztán nesztek -
#3919 Ami jó, az jó. -
IXEMGabeo #3918 nem warezost, hanem konzolost akartam mondani -
IXEMGabeo #3917 ez így természetes...:) ennek ellenére világszínvonalú eladás volt a játékból, gyakorlatilag a PC-s kiadás lealázott egy csomó másik warezost -
#3916 Amazonon most -40% a játék. Így csak 30dodó. Bár ahogy látom CDGnél is csökkent az ára egy ezressel. -
#3915 Szevasztok!
Gondolom mindenki hallott-olvasott arról, hogy magyarítás készül a játékhoz. Az a helyzet állt elő, hogy a fő magyarító kiszállt a csapatból.
Ha lenne valaki itt, aki jó angolos és és szeretne magyarítani, akkor átvehetné a project-et, ill beszállna a magyarítók közé, ha van rá ideje és módja. ITT jelentkezzen az akiben van késztetés erre a dologra. -
#3914 Nem.
Tegnap jött patch és megemelték és raktak bele vagy 15 új modot. -
IXEMGabeo #3913 lvl60? csak nem valami mod? lvl 50 a max normál esetben nem? -
fishh #3912 sziasztok szeretnék kérni némi segitséget mert egy problémára futottam. a gondom az hogy most járom a rendörállomáson ahol a garázstoll kell szépen felfele haladva apritani a jo népet. a gondom a következö lenne. mikor eljutok oda ahol egy mokus áll pisztojal a kezében akit ovatosan szemközt köldök egy ollomdarbbal. utánna továbhaladva egy 2 szárnyu üvegajoba utközök a tuloldalán egy lépcsövel fölfele. na a gondom az hogy ezt az uvegajtot ehogy nem tudom kinyitni. most vagy nem csináltam meg valamit amit meg kellet volna vagy technikai gondjaim vannak. ebben szeretném a segitségeteket kérni. remélem van köztetek valaki aki okosabb mint és és kiment szorult helyzetemböl. elörre is köszönöm mindenkinek. -
#3911 lemaradtam valamiről, lvl 60-as szint, meg kicsit ez a fegyver menü is megváltozott, pénz mutató?
már "jó rég" nem játszottam a játékkal, ez mi? -
#3910 Nem az enyém, csak a lvl60as fegyver miatt linkeltem be. -
húsdaráló97 #3909 hát ezt nem hiszem el...egyszer csak megmerevedik a karim, hiába nyomom a billentyűket nem működnek, kari megfagy és dolbolja el magától a fegyvereket...elvesztettem Toxic Zed's-em. :( -
IXEMGabeo #3908 rohadj meg mennyi pénzed van:d pedig én is mióta gyűjtögetek:D
ez nem gyenge ez a balta -
#3907 -
#3906 Én így tanultam. Még sosem volt vele gondom. Ráadásul tény, hogy van olyan driver, amire ha felrakod a másikat akkor gondok vannak.
Ráadásul kb 2percbe kerül az egész. Ennyit megér. -
#3905 Ez a leszed/felrak azért nem így van, csak szélsőséges esetekben. Én 4 éve mindig frissítem és sosem volt gond. Pedig már kártyacsere is volt azóta. -
#3904 Hát azt mondom hogy a lehető legfrissebb 11.9 es van. (vagyis amenyire én tudom ez a legfrissebb) -
#3903 Izé, azt írják a neten, hogy néha akkor csinál ilyet, ha több drivert észlel. Minden új driver telepítése előtt le kell szedni a régit és újraindítani a gépet. Aztán új felrak, megint újraindít. -
#3902 LEhető legújabb, amit a hivatalos oldalon felajánlanak. -
#3901 Ömm hát igazából még windows reinstall t is csináltam, és igen minden más tökéletesen fút :S.
Neked mien drivered van? mert akkor kipróbálnám azt elsőként. -
#3900 Hmm ez érdekes, mert mint látod, nekem is olyan kártyán van. És nálam nincs gubac. Próbálj meg régebbi drivereket. Más programnál tökéletesen megy? Esetleg próbáld meg újrarakni a DI-t, lehet steam valamit elbaszott. -
#3899 Jah legfrissebb drivert is felraktam de semmi :/. -
#3898 cs all, lenne egy kis problémám, remélem tud valaki valami okosat írni. Nah szóval megvettem a játékot és fel raktam az első hotelböl való menekülést még gond nélkül végig vittem és azútán elkezd lefagyni a videókártya driver, tehát megfagy a kép, aztán visszahozza. Ezt kb 3x or elismétli majd a 4. iknél vagy kékhalál ati2dvag müködése leált üzenettel, vagy egyszerűen végleg meghal a driver és újra kell inditanom a gépet :S, Ati radeon hd4670 1gb. -
#3897 Nem tudom. -
#3896 Igen, a loot tényleg nagyot változott és ez sokat dobott a játékmeneten.
Viszont van egy achievement-em, amit a játékon belül megkaptam, de a steames achi-k között nem (Steam Punk - Create weapons to rival the gods of fire or thunder.). Szerintetek ez is megjavul ezzel a folttal? Vagy melyik fegyvert készítsem el ehhez ismét, hátha akkor a steam is észreveszi? Elektromos machetét? -
#3895 Azt hittem, hogy csak egy két új modot raktak bele... -
#3894 A lootolás sokkal jobb. Ég és föld. Ráadásul be sem ragad végre az egérkurzor a képernyőn két másodpercre, mikor kijössz a menüből. -
#3893 nem gáz annyira,csak tudod ha az ember hozzá szokik a jóhoz -
#3892 Szerintem jó dolog a kick staminas dolog. -
#3891 Héééééééééé!...elszarták a kedvencemet a játékban az új frissítéssel Most már nem tudom szétrúgni normálisan a zombikat mert akkor is fogy a szufla a csávóból! Viszont a vsinc nem ártott neki! Jó látni hogy azért foltozgatják a srácok a gammát! -
#3890 SPOILER:
itt van pár új mod. -
#3889 1) Gameplay improvements:
· Level cap raised to 60
· New blueprints for weapon mods added
· Infected damage reduced
· Infected no longer interrupt player attacks
· A series of improvements to subsequent playthroughs implemented:
o quest XP rewards adjusted
o XP rewards for challenges adjusted
o in subsequent playthroughs XP is awarded for all quests completed in co-op
· Purna’s ammo carrying capacity increased by 50%
· Character state from a save game can now be loaded when using the Start from Chapter option
· New balancing option added: enemy levels can now be adjusted independently for each co-op player
· Players respawn with more health
· Lock pick skill level required to open a lock is now clearly indicated
· Improved rewards in weapon crates
· All weapon crates now contain rewards
2) Fixes and interface improvements
· Fix: players are no longer left without a weapon after dropping the equipped item and healing with a medkit.
· Fix: equipped items no longer swap mysteriously after drinking an energy drink
· Tweak: healing with medkits from inventory works better, makes smarter choices of medkits
· Fix: loot from dead enemies is now always identical for all co-op players
· Fix: Purna no longer finishes her Fury with fists equipped
· Fix: map tracking after death
· Fix: zone info in the quarantine zone (City of Moresby)
· Tweak: respawn point selection is now smarter
3) General
· Improved stability and network performance in co-op
· V-sync option added
· Quest and reward fixes implemented
forrás -
#3888 Ma délelőtt töltötte a Steam (amit ismét elszúrtak, nem indult a játék és nemrég jött a javítása:), 1,7GB volt a cucc, legalábbis a letöltő szerint, ami többnyire nem fedi a valóságot:) -
#3887 1.3? WTF? Nem is tuttam. -
#3886 Woha, 1.3-as patch-el csodákat műveltek. Nincs több pukedlizés csak gyors loot, magas framerate, Vsync opció a beállításokban, stabilnak tűnik a multi is, stb. Alakul ez. -
#3885 Sracok!
A tort verzioval jatszok, es olyan kerdesem lenne hogy:
Bocsi, nem hagyhattam ki :D:D:D -
#3884 naná. -
#3883 de igen ki akarnak csinálni te dög -
#3882 Köszönöm.
Komolyan, néha olyan érzésem van, hogy csak azért csinálják, hogy bosszantsanak :D