4724
  • Sponnyabob
    Hali!
    Meg tudjátok mondani, hogy lehet-e egyik gépről a másikra mentést átrakni? Mert hét közben másik géppel dolgozok, de azért néha befigyel el kis szórakozás is. XD Szóval ha lehet, akkor hol találom a mentéseket? Kösz!
  • Balázs 17
    asszem jövő hónapban meg kell vennem, ha kapható lesz :)

főleg, hogy törődnek is a játékkal, nem csak kiadják aztán nesztek
  • Fpocok
    Ami jó, az jó.
  • IXEMGabeo
    nem warezost, hanem konzolost akartam mondani
  • IXEMGabeo
    ez így természetes...:) ennek ellenére világszínvonalú eladás volt a játékból, gyakorlatilag a PC-s kiadás lealázott egy csomó másik warezost
  • Fpocok
    Amazonon most -40% a játék. Így csak 30dodó. Bár ahogy látom CDGnél is csökkent az ára egy ezressel.
  • masterthief
    Szevasztok!
    Gondolom mindenki hallott-olvasott arról, hogy magyarítás készül a játékhoz. Az a helyzet állt elő, hogy a fő magyarító kiszállt a csapatból.
    Ha lenne valaki itt, aki jó angolos és és szeretne magyarítani, akkor átvehetné a project-et, ill beszállna a magyarítók közé, ha van rá ideje és módja. ITT jelentkezzen az akiben van késztetés erre a dologra.
  • Fpocok
    Nem.
    Tegnap jött patch és megemelték és raktak bele vagy 15 új modot.
  • IXEMGabeo
    lvl60? csak nem valami mod? lvl 50 a max normál esetben nem?
  • fishh
    sziasztok szeretnék kérni némi segitséget mert egy problémára futottam. a gondom az hogy most járom a rendörállomáson ahol a garázstoll kell szépen felfele haladva apritani a jo népet. a gondom a következö lenne. mikor eljutok oda ahol egy mokus áll pisztojal a kezében akit ovatosan szemközt köldök egy ollomdarbbal. utánna továbhaladva egy 2 szárnyu üvegajoba utközök a tuloldalán egy lépcsövel fölfele. na a gondom az hogy ezt az uvegajtot ehogy nem tudom kinyitni. most vagy nem csináltam meg valamit amit meg kellet volna vagy technikai gondjaim vannak. ebben szeretném a segitségeteket kérni. remélem van köztetek valaki aki okosabb mint és és kiment szorult helyzetemböl. elörre is köszönöm mindenkinek.
  • Broafka
    lemaradtam valamiről, lvl 60-as szint, meg kicsit ez a fegyver menü is megváltozott, pénz mutató?
    már "jó rég" nem játszottam a játékkal, ez mi?
  • Fpocok
    Nem az enyém, csak a lvl60as fegyver miatt linkeltem be.
  • húsdaráló97
    hát ezt nem hiszem el...egyszer csak megmerevedik a karim, hiába nyomom a billentyűket nem működnek, kari megfagy és dolbolja el magától a fegyvereket...elvesztettem Toxic Zed's-em. :(
  • IXEMGabeo
    rohadj meg mennyi pénzed van:d pedig én is mióta gyűjtögetek:D

ez nem gyenge ez a balta
  • Fpocok
  • Fpocok
    Én így tanultam. Még sosem volt vele gondom. Ráadásul tény, hogy van olyan driver, amire ha felrakod a másikat akkor gondok vannak.
    Ráadásul kb 2percbe kerül az egész. Ennyit megér.
  • MerlinW
    Ez a leszed/felrak azért nem így van, csak szélsőséges esetekben. Én 4 éve mindig frissítem és sosem volt gond. Pedig már kártyacsere is volt azóta.
  • rayman12
    Hát azt mondom hogy a lehető legfrissebb 11.9 es van. (vagyis amenyire én tudom ez a legfrissebb)
  • Fpocok
    Izé, azt írják a neten, hogy néha akkor csinál ilyet, ha több drivert észlel. Minden új driver telepítése előtt le kell szedni a régit és újraindítani a gépet. Aztán új felrak, megint újraindít.
  • Fpocok
    LEhető legújabb, amit a hivatalos oldalon felajánlanak.
  • rayman12
    Ömm hát igazából még windows reinstall t is csináltam, és igen minden más tökéletesen fút :S.
    Neked mien drivered van? mert akkor kipróbálnám azt elsőként.
  • Fpocok
    Hmm ez érdekes, mert mint látod, nekem is olyan kártyán van. És nálam nincs gubac. Próbálj meg régebbi drivereket. Más programnál tökéletesen megy? Esetleg próbáld meg újrarakni a DI-t, lehet steam valamit elbaszott.
  • rayman12
    Jah legfrissebb drivert is felraktam de semmi :/.
  • rayman12
    cs all, lenne egy kis problémám, remélem tud valaki valami okosat írni. Nah szóval megvettem a játékot és fel raktam az első hotelböl való menekülést még gond nélkül végig vittem és azútán elkezd lefagyni a videókártya driver, tehát megfagy a kép, aztán visszahozza. Ezt kb 3x or elismétli majd a 4. iknél vagy kékhalál ati2dvag müködése leált üzenettel, vagy egyszerűen végleg meghal a driver és újra kell inditanom a gépet :S, Ati radeon hd4670 1gb.
  • Fpocok
    Nem tudom.
  • Amiga
    Igen, a loot tényleg nagyot változott és ez sokat dobott a játékmeneten.

Viszont van egy achievement-em, amit a játékon belül megkaptam, de a steames achi-k között nem (Steam Punk - Create weapons to rival the gods of fire or thunder.). Szerintetek ez is megjavul ezzel a folttal? Vagy melyik fegyvert készítsem el ehhez ismét, hátha akkor a steam is észreveszi? Elektromos machetét?
  • Fpocok
    Azt hittem, hogy csak egy két új modot raktak bele...
  • Fpocok
    A lootolás sokkal jobb. Ég és föld. Ráadásul be sem ragad végre az egérkurzor a képernyőn két másodpercre, mikor kijössz a menüből.
  • Doc Hooliday
    nem gáz annyira,csak tudod ha az ember hozzá szokik a jóhoz
  • Fpocok
    Szerintem jó dolog a kick staminas dolog.
  • Doc Hooliday
    Héééééééééé!...elszarták a kedvencemet a játékban az új frissítéssel Most már nem tudom szétrúgni normálisan a zombikat mert akkor is fogy a szufla a csávóból! Viszont a vsinc nem ártott neki! Jó látni hogy azért foltozgatják a srácok a gammát!
  • Fpocok
    SPOILER:

itt van pár új mod.
  • Fpocok
    1) Gameplay improvements:
    · Level cap raised to 60
    · New blueprints for weapon mods added
    · Infected damage reduced
    · Infected no longer interrupt player attacks
    · A series of improvements to subsequent playthroughs implemented:
    o quest XP rewards adjusted
    o XP rewards for challenges adjusted
    o in subsequent playthroughs XP is awarded for all quests completed in co-op
    · Purna’s ammo carrying capacity increased by 50%
    · Character state from a save game can now be loaded when using the Start from Chapter option
    · New balancing option added: enemy levels can now be adjusted independently for each co-op player
    · Players respawn with more health
    · Lock pick skill level required to open a lock is now clearly indicated
    · Improved rewards in weapon crates
    · All weapon crates now contain rewards

2) Fixes and interface improvements
    · Fix: players are no longer left without a weapon after dropping the equipped item and healing with a medkit.
    · Fix: equipped items no longer swap mysteriously after drinking an energy drink
    · Tweak: healing with medkits from inventory works better, makes smarter choices of medkits
    · Fix: loot from dead enemies is now always identical for all co-op players
    · Fix: Purna no longer finishes her Fury with fists equipped
    · Fix: map tracking after death
    · Fix: zone info in the quarantine zone (City of Moresby)
    · Tweak: respawn point selection is now smarter

3) General
    · Improved stability and network performance in co-op
    · V-sync option added
    · Quest and reward fixes implemented

forrás
  • MerlinW
    Ma délelőtt töltötte a Steam (amit ismét elszúrtak, nem indult a játék és nemrég jött a javítása:), 1,7GB volt a cucc, legalábbis a letöltő szerint, ami többnyire nem fedi a valóságot:)
  • Fpocok
    1.3? WTF? Nem is tuttam.
  • MerlinW
    Woha, 1.3-as patch-el csodákat műveltek. Nincs több pukedlizés csak gyors loot, magas framerate, Vsync opció a beállításokban, stabilnak tűnik a multi is, stb. Alakul ez.
  • coolpet
    Sracok!

A tort verzioval jatszok, es olyan kerdesem lenne hogy:

Bocsi, nem hagyhattam ki :D:D:D
  • Frank99
    naná.
  • Tatyla
    de igen ki akarnak csinálni te dög
  • Fpocok
    Köszönöm.
    Komolyan, néha olyan érzésem van, hogy csak azért csinálják, hogy bosszantsanak :D