4724
-
Balázs 17 #3961 egyedül se nehéz, ott azért már van ütős fegyvere az embernek :) -
Ironman2 #3960 Egyedül valóban nehéz azt megvédeni,ezért van kitalálva co-opra a játék.Mi ketten kisértük Gabeoval a bennszülöttet,esélyük sem volt a zombiknak.,DDD -
#3959 -
#3958 Igen. Mert töltött a játékod. -
dawid182 #3957 miaz h fury, próbáltam amikor kilépek a testből meg repülök? az nálam szart se ért mert nem látom őket csak ha visszanyomom.... v ez azért van mert töltött játék? -
dawid182 #3956 nem értem, mindenki ilyen simán átlendült a pure blood fejezeten, mikor a falubamentek a benszülött survivorral és egyszerűen nem lehet túlvinni mert mindig megölik.... azt ti hogy csináltátok meg?????????? -
IXEMGabeo #3955 érdekes, hogy amikor Molotov Blueprintezem akkor eltűnik a legjobb fegyverem ellenben +10x lesz a molotov a tárgyaim közt, ráadásul helyfoglalóként különálló tárgynak teszi be a gép:s elég gyér...Wakizashim és a Zed s Demise veszett el emiatt... -
Ironman2 #3954 Ezt a menü/HUD könyvtárat hova kell másolni,ami MerlinW hi-res csomagjában van? Mert most ujra beraktam mindent,de az életerőcsík még mindig ferde,és a térkép alul van. -
Balázs 17 #3953 meg kell ölni őket:D
a legjobb ide a fury vagy ugorva rúgd le a kicsiket addig meg öld a nagyobbat... -
dawid182 #3952 akkor nem tudod miről beszélek, a bennszülött survivort kell, és egy faluba érünk és van ott vagy 4 normál egy "rasztahajú" vagy h mondjam zombi meg egy cula, és nem tudom őket megölni anélkül h megöljék azt akit kísérek.... erről beszélek: ilyen globális probléma szóval: http://www.youtube.com/watch?v=I-Q20jhv29o -
#3951 Ha kísérgetni kell valakit, akkor csak követni kell, hogy akadtál el akkor? -
dawid182 #3950 Lehet már volt szó erről a problémáról, de inkább megkérdem, szóval az én problémám a Pure Evil résznél keresendő, gondolom tudjátok miről van szó (egy survivor-t kell kísérgetni). Nem tudok továbbmenni, mit ajánlanátok hogy mit csináljak??? Kiakasztó már.... -
#3949 Bakker...nektek elmondok egy hasonló sztorit,úgysem tudjátok ki vagyok és így nem olyan gáz!
Tavaly haverokkal a tóparton okosra ittuk magunkat,de úgy a keményebbik fajtát képzeljétek el amikor mindenki beszélget mindenkivel...csak nem tudjuk miről! Na szóval szépen beesteledett, mi meg csak ittunk...ittunk...ittunk, aztán egyik haver azt mondja, te figyu, tekerjétek már le ezt a kur...va kupakot a pálinkás üvegről mert kajak rá van szorulva! mi jól kiröhögtük...elkezdték letekerni haverék sorban,de nem jött le! A harmadik ember vette észre hogy nincs rajta a kupak!...megittuk még ami benne volt!
-
Ironman2 #3948 Betétes az üveg. -
Evoluti0N #3947 Annyira részeg, hogy már észre se veszi. -
#3946 Arról nem is beszélve hogy a videó végén a csávó amikor beveszi a gyógyszert úgy húzza meg a whiskys üveget hogy rajta van a kupak a tetején! -
#3945 mert eredetileg 5 karakter volt, lehet torolve lett, vagy kesobb lesz DLC -be. -
#3944 Srácok. Túl sokat agyaltok rajta. Az intro egy hangulat csináló videó :D -
Prof William #3943 Majd kaphat legalább saját dlc-t. :) -
IXEMGabeo #3942 ez egy jó ötlet, ütősebb lett volna úgy, ha másik helységből indultak volna a karakterek:) -
#3941 1:30-nál lehet látni, hogy a csávó nem egyike a négy játszható karakternek.
-
Prof William #3940 Könnyű megmagyarázni. :)
Sam B-nek a sikeres rappelés után biztos rengeteg ingyen italt fizettek a rajongói, Xian meg italba fojtotta bánatát amiért nem tudott segíteni a csajon. ( aki mellesleg sztem éppen a zombulás felé tartott. )
Jó lett volna ha mind 4 karakter m,ás induló szobát/területet kap. Úgyis csak addig az 5 percig számított volna amíg el nem ájulunk az elején.
Pl Xian bezárja magát a WC-be amikor elfajulnak a dolgok, Logan kiüti magát, Sam B-t a öltözőben éri a vész stb... -
IXEMGabeo #3939 mondjuk Xian és Sam B nem hinném h be voltak baszva:D Xian egy nőnek segített a mosdóban, Sam B éppen rappelt, de lényegtelen lefeküdtek a buli után és erre ébredt mindenki...én azt hiányolom h a csávó az elején nem került elő:D amúgy totál lényegtelen tényleg:) -
Prof William #3938 A vírus ránk úgy hatott hogy zombi helyett nagydarab ex futballistává változtunk.
Amúgy egy átlagos estét mutat be az a videó. Találkozunk az összes szereplővel aztán részegen az ágyba ájulunk. A többi szereplő is így tehet mert mindenképpen teljesen kiütve ébredünk. -
IXEMGabeo #3937 és azzal a csávóval, aki bebaszott az elején az ottmarad örökre a hotel szobában?:D:D
mondjuk az egész sztori érdekes, hogy pont ez a 4-es immunis mindenféle "zombi" fertőzésre... -
#3936 Kicsit félrevezető. De a lényeg az, hogy az introban egy RANDOM EMBERKE van. Valóban fura, hogy aztán felkelsz, és más vagy, de ha jobban megnézitek, a szoba, ahova bemegyünk az elején, az nem ugyanott van, ahol kezdünk. -
#3935 Ezt én se nagyon értettem de nem is foglalkoztam vele ! -
Baker1 #3934 Sziasztok skacok! Elkezdtem tolni a játékot, de egy dolgot nem értek, vagy csak én voltam figyelmetlen: az intróban egy tök idegen fószerral "rontunk" be a bárba, találkozunk Logannel, Xiannal stb. Bemegyünk a szobánkba, kifekszünk a piától és reggel Loganként ébredünk. Most akkor hogy is van ez? -
IXEMGabeo #3933 ja ezek a jó game-ek, ahol van terület pontosan ezért bírtam a GTA sorozatokat is, a SW Kotort (ott is jó nagy volt egy egy bolygó), és persze ezt is, nagyon fasza benne a terület -
#3932 Ez nem lineáris. Van pár darab kibaszott nagy terület. Oda mész, ahova akarsz. Ha akarsz akkor felfedezel, ha akarsz, akkor csinálod a küldetéseket. -
steweee #3931 nem is ismertem ezt a játékot, csak mert a 2011 játéka topicban meg egyéb értékelés helyeken volt hogy elsőnek, de sok dobogósnak vagy előkelő helyre rakta. nem tűnik amúgy rossznak, amolyan konzolos menj és öld a zombikat feelingnek tűnik videó alapján.
house of the dead volt hasonló, csak az sztem lineárisabb volt -
IXEMGabeo #3930 nem olyan nagy cucc a thug, ügyesen kell időzíteni én mindig dobok rá valamit, ha megrázza a cucc, vagy beteg lesz a paralyzing mode-tól akkor gyorsan visszaveszem a fegyóm a testéből, (vagy 20%-os boomerang esély okán visszakapom a fegyverem) és egyszer csak kinyúlik. Megütni nem fog tudni, hacsak nem vagyok türelmetlen:)
Legnehezebb ellenfél egyértelműen a sok infected egyszerre azoktól kikészülök...RAM is könnyű, Floater is bár Logannel nem könnyű megölni, mert hamar elfáradok hiába fejlesztettem be a stamina növelést egykezes fegyverekkel, elfogy az erő a floater felém fordul és belém köp annyi savat h lemegy a háromnegyed életerőm... Butcherből általában 1 van, azt még az infectednél is könnyebb megölni mondhatni a kedvenc ellenfél, a suicuider pedig:D:D belefújok felrobban, gyakorlatilag csak távolt kell tőle maradni...
mostmár Logannel egyébként páros lábas fejugrást is tudok csinálni, úgy, mint Sam B:) -
#3929 Persze. De a hangsúly akkor sem azon van. Thugot én is sotival szoktam lőni, ugyanis hiába vagyok max hpn, két ütés és meghalok :D -
IXEMGabeo #3928 azért mostmár a jó kis medium shot magnum képes 1100-at sebezni:D egy erős sotival lazán lelövöm egy Thug fejét pillanat alatt úgy h még Purna képessége se kell hozzá:D bár tény, hogy nagy zombitömegre nem ajánlatos a fegyver főleg h géppityu nem nagyon van, max a rendőrség teraszára van kitéve egy móka tárazós állványos sorozat lövő (nem ugrik be a neve sok Cod játékban feltűnt már) -
#3927 Silent Hillhez semmi köze. Ez egy sima FPSRPG, ahol zombikat kell ölni. A csavar az, hogy nem lőfegyverekkel, hanem közelharci fegyverekkel, vascső, fadarab, baseball ütő stb... Persze fegyverek is vannak benne, de nem azon van a hangsúly. -
steweee #3926 néztem, de nem bírtam rájönni hogy milyen is valójában. sima fps zombi soohernél többnek látszik -
Balázs 17 #3925 de youtube a barátod -
Balázs 17 #3924 nem -
steweee #3923 ez olyasmi játék mint a silent hill csak akciódúsabb ? -
#3922 Elvileg STEAMCLOUDon van, szóval csak be kell logolni.