4724
  • Hoz_Hun
    Nekem a Large Medkitjeimet nyelte le a csaj, akit raktárként lehet használni (asszem Jin a neve). Bizos kellett valakinek aztán felhasználta...
    Bár gyanús hogy tűnt már el nála más is. Az meg egy katasztrófa, hogy nem tudja berendezni a cuccokat. Ha berakok hozzá 5 meg 3 alkoholt, akkor az marad 5+3 alkohol nem pedig 8. grrrrrr... és ez másra is igaz.
  • Hoz_Hun
    Tegnap este megint tudtam haladni kicsit. Ez a laboros rész egész hangulatos. Nem egy Resident Evil labor, de azért hangulatos. Mondjuk az egész dzsungeles rész nagyon jól meg van csinálva.
    Volt egy elég húzós rész. Egy benszülöttet kellett kísérgetni elég hosszan (illetve kettőt). Szerencsére már nagyon óvatos vagyok az ilyen kísérgetős küldetésekkel, úgyhogy előtte betáraztam rendesen; 15 molotov, 15 Large Medkit, Magnum, shotgun, gépfegyver mind tele lőszerrel. Na meg a két húzós katanám (vagy wakazasi). Meg alapszabályként életbe lépet a "most nem spórolok semmivel". Valószínűleg ezért úsztam meg halál és újrakezdés nélkül. Egyik résznél beértünk egy faluba és elég sokan támadtak ránk. Amikor megláttam a Thugot, rögtön molotovot kaptam fel és nekivágtam. Ekkor már láttam a rohanó hordát hát eldobáltam még 3-mat. Persze a zombik rohantak tovább még úgy is hogy égtek, így shotgunnal szétkentem őket. Erre látom, hogy azaz elmeháborodott nekiesik a lángoló thugnak. Katanával levágta gyorsan. De csúcs nem is ez volt, hanem kicsivel utána, megint jött egy horda. Molotovot bedobtam égnek is szépen, erre ez az ütődött belerohan a tűzbe és ütni kezdi a lángoló zombikat. Azt hittem annyi lesz neki, de azért a lángtenger széléről random lőtem a tűzbe shotgunnal. Hamar vége lett a harcnak és én rádöbbentem a törzsfőnök különleges adottságaira; azon kívül hogy jól bírja az ütéseket tud egyszerre nyugodtan beszélni az őseiről és fejhanghon üvölteni is miközben fáklyaként csapkod maga körül. De az újabb különleges képességének köszönhetően egyszer csak kialszik és tök nyugisan sétált tovább. Ez bazz...
  • tttttom
    Nekem olyan is volt, hogy a legjobb macsétám úgy tűnt el, hogy amikor ütöttem a zombikat vele és csak a thug élt akkor bele akartam dobni, mert nem volt már hpja. :D Oszt erre félre csúszott az egér és elrepült a semmibe a zombi mellett. Pedig voltam olyan állat a japó bunker után elmentem oda és megkerestem és csodálkoztam, hogy nincs meg. xD
  • Frank99
    hajjajjj!!!!!!

a legjobb fegyverem tűnt el így....
  • haxoror
    Nyugi, lesz majd olyan is hogy a fegyver egyszerűen csak eltűnik, látod ahogy repül, látod ahogy beleáll a zombiba és PUFF kámforrá válik és többi nincs...
  • IXEMGabeo
    :D:D szívás...

én Logannal nagyobbat sebzek, ha dobok...de mindig azonnal kiveszem a Thugból...
  • Sir Quno Jedi
    Meg az ingyen gázpalackok? Újra is termelődnek ráadásul, csak menni kell messze tőlük és vissz.

Én mondjuk így vesztettem el az összes fegyómat (ritkákat, modoltakat is). Beledobáltam egy thugba, kicsit hátrébb mentem a gázpalackért, visszafordulok, hát újraspawnolt a thug és egy fia fegyó sincs már benne (nomeg a környéken sem), maxon van és buktam mindent. A checkpoint betöltés meg ezen már nem segített... Murva anyukáját aki ezt így kitalálta.
  • IXEMGabeo
    DEo Bomb jobb:)

most vérzik a szívem nem tudok felfejlődni 50-es szintre mivel beszart a gépem
  • Sir Quno Jedi
    Az jó ha sok zombi van, mer murva gyorsan lehet fejlődni. Főleg update 5-tel. Fogod, odabaszol pár molotovot, tucatjával halnak és jön az ikszpéeső! Vagy szerzel egy járművet, ha van és azzal vasalgatod ki őket. Esetleg egy jó machetével (vagy nagyobb pengével) nekiállsz hátrálva lecsapkodni őket, mert azzal több zombiagot is tudsz egyszerre tisztességgel megvágni.
  • Ironman2
    Akkor készülj fel,mert a labor környékén vannak elegen.D
  • Hoz_Hun
    Igazatok volt. A dzsungel megint nagyon jó hely. Nincs töménytelen a zombi áradat, és lőszeri van végre elég.
    Most ott tartok, hogy kinyírtam valami Affran nevű bandavezért és lenyúltam a csónakját. Most majd egy benszülött akar elvinni egy laborhoz.
  • Balazs15
    és kezdjem annyiszor ujra mikor végre ott terem ? :D
  • IXEMGabeo
    ja ott a Lifeguardban a legbelső teremben kell lennie egy ülő zombinak...ha az nincs ott, akkor bug. Volt nekünk is ilyen
  • Balazs15
    cs

miért nemtudom megcsinálni az exodus küldetést ? azt irja" Go to lifegaurd tower" pedig már rég ott vagyok és kinyirtam mindnekit...és nem történik semmi...youtubon néztem hogy kell megcsinálni ugyna zat csináltam de nekem a towerben az a hangszoro megsem szolal mintha bebugolt volna az egész játék...mit tudok csinálni?....ja a vicc az eégszben h xboxos verzio
  • Hoz_Hun
    Na ez jó, ezt örömmel hallom.
  • IXEMGabeo
    Dzsungel szerintem a játék fénypontja:)

Város eddig senkinek nem tetszett, akit megkérdeztem oda töménytelen mennyiségű zombit pakoltak tele infectedekkel elég fos rész, és borzongok tőle:)

tengerpart és dzsungel, laboratórium környéke ezek az etalon...pénz elég gyorsan gyűlik, főleg, ha mindig visszamész ugyanazokra a helyekre gyűjtögetni:) én pl összeszedtem a sok COOP által már 220 000 $-t:D:D és mindig próbálok ügyelni arra, hogy ne nagyon kopjon le a fegyverem...mert annál költségesebb lesz a javítása. Amúgy én az év játéka közé írtam a Portal 2-vel és az F12011-el együtt
  • Teppik Amon
    a dzsungel tök hangulatos, nekem bejött (bár a várossal sem vol semmi bajom)
  • Fpocok
    Hát ja, van olyan játék, ahol már alig várod, hogy vége legyen. Na nem azért, mert olyan szar, hanem mert olyan hosszú.
  • Hoz_Hun
    Hah, most értem a dzsungelbe. Jaj, már kezdek besokalni. Ez a városos rész rohad hosszú volt. A végén már futottam mindenhova. Purnát választottam a lőfegyverek miat.. de minek. Alig használom őket a lőszerek miatt. Inkább kaszabolok, úgy hogy lehet az ázsiai csajjal jobban jártam volna. Ez a töménytelen mennyiségű újratermelődő zombihorda... és persze minden quest a város másik csücskében van. Tengerpartos rész még élveztem. Remélem a dzsungeles jobb lesz.
    Bazi nagy a terület, és nehéz is a játék. Egyedül játszom, mert érdekel a történet és halottam, hogy a partnerek gyakran átnyomják az átvezető videókat. Lehet multiban jobb lesz, majd kipróbálom.
    Ez a fegyver modolás is nehézkes a számomra. Meg zavar a sok marhaság. Ha meghalok pénzt veszítek, meg minden pénzbe kerül, mikor magamnak gyártok cuccokat is.
    A rohanos zombikat gyűlölöm, ha többen jönnek mindig levernek.
  • Prof William
    5-10-szer nagyobb bejárható területekkel, jobb közlekedéssel nagyon-nagyon faja lenne.
  • Roccio
    Írtam a warez topikba valaki válaszol gyorsan rá? Kösz!
  • Solid Snake
    Az a film
  • Ironman2
    Bár poénból belerakhatnák Racoon City-t,vagy az Umbrella föld alatti bázisát,és onnan kijutni,mint a Resident Evil filmben.
  • Ironman2
    Ez jó.Az egész világ tele lesz zombival
  • Fpocok
    Dead World - Ez lehet a Dead Island folytatása

Új márkanév, egészen pontosan a Dead World levédését kérvényezte a Techland.

Fennállása történetének legnagyobb sikerét aratta a lengyel Techland a szeptember elején megjelent Dead Island című horrornak köszönhetően. Ráadásul a játékot kiadó Deep Silver vezetése is pezsgőt bonthatott, hiszen soha nem gondozott a cég még ennél jobban fogyó játékot.

Könnyen meglehet azonban, hogy ez a nap sosem jön el, hiszen nem lenne sok értelme újra egy szigeten szabadon engedni a zombikat, ha egyszer ott van valahol a horizonton túl a széles nagyvilág. Dead World, ízlelgessétek a hangzását, jegyezzétek meg, hogy is fest leírva, hiszen garantálhatjuk, hogy találkoztok még ezzel a címmel. Talán már jövőre...
  • Fpocok
    ???
    Elvileg benne van. Ha nem, akkor STEAM libraryből delete local content.
  • Roccio
    Sziasztok! Hogyan lehet Uninstallálni?? Vezrlőpult-programok eltávolításában nincs benne meg semmilyen uninstall ikon.
  • PeeTeR
    jofajta
  • Fpocok
    Ja tom. Csak mondom, most reggel megjött hozzá a kedvem, azt nem akartam szarozni most azzal is.

Thanks amúgy.
  • IXEMGabeo
    nem lett rossz video:) nagy kár, hogy a 4 coop players felirathoz nem tettél be jelenetet, ahogy másokkal tolod
  • Ironman2
    Ez jó lett!
  • húsdaráló97
    Nagyon jó lett a vidid! ;) Főleg a legvége! :D
  • Fpocok
    Van egy olyan szokásom, hogy ha unatkozom, akkor csinálok valami videót
    Reggel is így jártam. Kb egy óra alatt raktam össze ezt a videót... a magam, és esetleg mások szórakozására

• Ironman2
    DDDD

Az a poén,hogy csak azon az egy helyen hallatszik,máshol nem.
  • Ironman2
  • IXEMGabeo
    Harlan Johnson az a fazon, akinek 2 gáz kannát kell vinni a töltőállomásról. Egy eldúgott házban él, zombik vertik a kerítését, és eleinte megbízott egy küldetéssel minket, a lakásában meg kellett ölni a Thugot, elvenni a kulcsot, aztán zsét és baseball ütőt ad utána...na ott azon a környének a buszhoz kell menni, ahol táskák és zombik vannak és ott jobbra a 2 bokor között valami búgó hang van:D:D én nyúlra tippelek, bár én még nyulat nem hallottam búgni, valami ausztrál állatfaj is lehetett akár, oposszum és ilyenek, hamár Csendes-Óceán világa
  • IXEMGabeo
    Ironman Frapssal felvette hanggal együtt...
  • Fpocok
    Kép?
  • IXEMGabeo
    hát miket nem talál az ember

resorton játék közben belebotlottunk a Harlan Johnson busznál a bokorban egy nyúlra:D:D, ha ott megálltok hallani fogjátok a hangját.

amúgy nekem nem jön be a version 1.3:) Logannál nagy hátrány h az alaprúgás levesz...akkor a tárgyak felvétele egész gyors lett, inventoryban még mindig áll a workbrench hiba vagyis, csinálok molotov bluwprintből cuccost és erre eltűnik a legjobb fegyverem mindig ez röhejes...
  • Fpocok
    STEAMen le van árazva. Most csak 38Euró. Így is baromi sok, de most jött ki, a -25% nem rossz.