4724
-
haxoror #4684 soha nem volt problémám a multival -
#4683 De akkor ezek szerint tudsz rendesen multizni? Steames verzióm van meg. -
haxoror #4682 azt sajnos nem tudom, nem használok magyarítást -
#4681 Igen sajnos a magyarítás nem mindenhol fedi az eredeti szöveget. Szerintem az lesz amit mondtál Sam B-vel még nem mentem. Köszönöm, illetve még annyi problémám merült fel a multival kapcsolatban hogy többen nem tudunk játszani, mert valamelyikünket állandóan kidob a játék. Másnál is voltak hasonló gondok vagy elképzelhető, hogy itt is a magyarítás kavar be?
-
haxoror #4680 Talán a "Can't have enough ram", csak tippelek mivel EGYETLEN kihívás sem jelenti azt magyarul mint amit te írtál.
Azt a kihívést csak SamB-vel lehet megcsinálni. -
#4679 Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van egy olyan kihívás a játékban, hogy "nem zúztál be eleget" -ütközz meg 25 ellenféllel(1/4) fogalmam sincs hogy ezt hogy kell összehozni, már szinte mindent megpróbáltam, fórumon is rákerestem de semmi. Ha valaki tudna segíteni azt nagyon szépen megköszönném. -
#4678 Keress rá neten, írnak egy két dolgot. :D -
ricsa008 #4677 üdv végeztem a cuccal és jön egy kérdés:
hogy tudom importálni az 1. rész karakterét? 1 rész steames második sajnos MÉG nem... -
#4676 Spade locations -
sata75 #4675 1. én ásót, az első actban, a tengerparton az egyik bungaló mellett találtam
2. az a küldi átvisz a 3. actba, majd onnan kell vissza menni leadni.
asszem -
ricsa008 #4674 üdv mindenki
2 kérdésem lenne:
1. Hol találhatok egy Ásót?
2. Hol han Moresbyben dzsungel?
ez 2 küldi miatt érdekelne... -
haxoror #4673 Nem.
Átverős, mert ennél a küldinél a "file" szó nem számítógépfájlt hanem hagyományos dossziét jelent, valamelyik asztalon van.
A kékhalálos gép majd később a rádió frekvenciás küldetéshez kell. -
ricsa008 #4672 egy "kékhalált" kapot gép előtt kell valamit ügyködni... -
haxoror #4671 Ha jól emlékszem ott egy sárga dossziét kell összeszedni valamelyik asztalról. -
ricsa008 #4670 a rendőrségen valami adatokat kellene letölteni egy gépről de akárhányszor leszedem nem történik semmi... ez valami bug? (Steam GOTY verzio) -
Ironman2 #4669 kórházas/börtönös rész,meg egyenes förtelem!! nekem nem jött be -
Ironman2 #4668 juj,de gyors voltál! -
Ironman2 #4667 sőt a riptide is ingyenes most a hétvégén a steamen! -
IXEMGabeo #4666 mondtam Peetnek is, amig szabadnapos nem leszek nem nagyon érek rá... -
Ironman2 #4665 szóval ezért nem játszasz a 7days-el! lebuktál! DDDD -
maross #4664 ezresert es 1900-ert tudok neked adni regiozar menteset, nem hiszem hogy ott beaktivalva nemet lenne. bar mondjuk merget nem vennek ra, de mindenesetre meglepne. -
#4663 pl steam -en meg akartam venni mar ezerszer de mivel Nemetorszagban elek igy regiozar van es nem tudom megvenni. Nemetul meg a tokom se akarta megvenni... szoval nekem csak warez van meg mindkettobol -.-
ergo csak ezzel tudok jonni jatszani -
IXEMGabeo #4662 városban a karantén zónát Logannel képtelenség megcsinálni halál nélkül:DDD még társakkal se lehet nagyon ott tuti meghalsz legalább 3x:D -
maross #4661 ezt nem teljesen ertem. hol vagy, milyen regiozar? :) -
#4660 hezitalni a tokom regiozar miatt nem tudom megvenni -.-
egyszeruen nem latom a tartalmat o/ -
maross #4659 zarojelben, aki meg hezitalna hogy megvegye-e, tudok adni dead island 1000, riptide 1900ftert, hatha segit donteni :) -
#4658 pakold is aztan partyzzunk picit :p -
#4657 én még 10euróért vettem bő egy éve, a tenger parti részt imádom, a városban viszont már túl sok és gyors zombi van, hogy egyedül bármire is jussak :D -
IXEMGabeo #4656 kajak 5 eurót megér már a sima DI:D el lehet azzal bohóckodni rendesen
nálam problémás volt a múltkor a beindítása mivel warez volt...
Riptide-ot nem sokára visszateszem:) -
#4655 sima DI-vel jönnék én is coopolni, egyedül unalmas (nehéz), ismerösöket nem érdekli, illetve akit érdekel ő se tud/akar jönni.. ehh... :D -
#4654 RT alapbol lv15 -od ad uj inditasanal es a sajat szinthez megfeleloen kapod az ellenfeleket IZS. -
maross #4653 Es hogy viszonyul a nehezsegi szint ahhoz, hogy en 0 vagy 15. levelen kezdem? Mert nem tunik mindegynek. Valsztastol fuggoen 0 es 15. szintu ellenfelekkel is indit a jatek? -
#4652 van de csak Riptide :x -
sata75 #4651 beszállnék, esténként ráérek! :) -
#4650 asdasdasd :D
irjal hogy mi legyen elvileg nekem meg fent van :p -
IXEMGabeo #4649 Lehet meghoztad a kedvem oszt végigtoljuk újra:D város azért paráztatós volt kicsit -
IXEMGabeo #4648 importálni lehet a DI-ből a karaktered, de újat is kezdhetsz ahogy tetszik
arra figyelj majd, hogy az elején vagy a 0. szintről kezdesz és te állítod be magadnak, hogy miket fejlesztesz vagy pedig alapból a gépre bízod és 15. szinten kezdesz egy adott skilltree-t befejlesztve -
maross #4647 Koszi a valaszokat. Még egy: nem kell hozza elozo jatekbol szazezredik szintu karakter, ugye? Mert havernak van, nekem nincs, mert a sima dead island-et se vittem vegig :). De egy kis multis mokahoz jonak igerkezik, foleg igy hogy olcso. -
IXEMGabeo #4646 de ki voltam mer állandóan kidobott a játék ahogy felrobbantottam 2 bombánál többet...
tárgyak kezelése meg a sokféle gránát nagyon tetszett mondjuk és az új karakter Johnny, új helyszínek. Nem volt rossz, de a sima DI jobb volt összességében -
#4645 amikor egyutt toltuk ennyire azert nem voltal kibukva :D