4724
  • Sir Quno Jedi
    Hát én bementem. EGY azaz egy tölténnyel (az is pisztolyba)!!! :D Kicsit nehéz volt, főleg mert szénné amortizált fegyókkal mentem és a moltovomat, meg gránátomat elhasználtam a bejutáshoz (nagyon alámgyűltek).

Mostanában katanákkal rohangálok, van pár sima-, meg duplaelektromos, meg egy paralizálós (bár az nem nagyon műxik ám). Az égetős machete is kewl, csak ritkán jön be.

Kihoztam a tudjukkit a tudjuk milyen station-ról. :D

Továbbra is az a véleményem, hogy a csatornában van pár rész, ahol max. elfutni lehet/érdemes, legalábbis azokkal a cuccokkal, ami odaáig megszerezhető.

A 3x4 hangosbeszélők beindítása meg igazi horrorélmény volt (volt hogy kettesével tolta a pofámba a RAM-okat, de kinyírtam a mocskokat).
  • Fpocok
    Na jó, feladtam. Elegem van.
  • Fpocok
    SRÁCOK.Segítsetek pls.

Letöröltem, újra felraktam úgy, hogy STEAMről töltöttem le. Mindig, amikor lépnék be ingame, akkor kifagy.

Jelzem régen semmi gond nem volt.
  • Fpocok
    Nyomtam egy verify-t, utána elindult, viszont ha folytatnám a mentést, vagy új játékot kezdenék, akkor kifagy mindig.
  • rambozo
    Nekem az egyik patch letöltése után csinálta ezt, valahogy eltűnt a deadisland.exe-m, de egy sima újratelepítés megoldotta.
    Feared pedig a megjelenés után küzdött hasonlóval, esetleg olvasd át a későbbi hsz-eit.
  • MerlinW
    Microsoft Security Essentials... ingyen van, jó is, egyszerű, átlátható és nem eszi meg a gépet sem.
  • Fpocok
    Egész nap nem enged be a Dead Islandbe. Mi a fasz van? Fasszopó STEAM.
  • Hoz_Hun
    Köszi ez hasznos infó volt. :)
  • wesker24
    Nod32 -öt dobd ki a picsába én Avastot használok semmi gond nincs vele !
  • Ironman2
    Mi van???????? írjál nekik
  • Ironman2
    Az se volt nehéz
  • IXEMGabeo
    ott már voltunk, tele van infectedekkel, akik azonnal szétszednek:D:D bár ez inkább Logan esetében igaz, mivel ő elfárad
  • Fpocok
    FASZOM! YOUR GAME IS UNAVAILABLE! FAAASZ.
  • Amiga
    Hát, én most közeledek az 50. szinthez, harmadszor kezdtem újra a japán kiscsajjal, és rengeteg xp-t kapok a küldetésekért, ahol még az első során járt ötven, az most ad már tössz százat. Szóval ott valami bug lehet. A loot-olt pénz is sokkal több.

a #4010-esre meg csak azt tudom mondani, hogy azt nem is értem. Nálam semmilyen komolyabb bug nem jött elő és mindig enged lőszert felvenni. Természetesen csak a karakter kapacitásáig, és ha van nála adott típusú fegyverből.

A karakterek AI-ja valóban elég vad, nekem az egyik beleszaladt az eldobott molotov tüzébe, kigyulladt és meghalt. Na ott jót röhögtem. :-D

Sokkoló és társai szerintem rajtunk nem sebeznek olyan nagyot, hogy ne érné meg, noha igazából zárt helyen a pórnép ellen értelemszerűen nem ezeket kell használni, szóval ne csodálkozzon, aki emiatt szív. Fantasy-ban sem tűzlabdázzuk le a kétméterre álló ellenséget (már ha van friendly fire)... Az efféle fegyver RAM és Thug ellen való, meg a karókezű karatés ellen a dzsungelben.
  • haxoror
    menj be és meglátod

• Ironman2
    És ha bemegyek,akkor mi van?
  • haxoror
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a shotgun lőszer tervrajza is a rendőrségen van, a puskás tervhez a dzsungel pályán adják a küldetést az Overpass faluban
  • haxoror
    még több tipp:
    - ha felugrasz egy "dobozos" furgon tetejére (tele van velük a város, gyak mindenhol van egy) akkor senki sem ér el téged de te guggolva pont eléred a fejüket pl sledgehammerrel vagy kétkezes baltával.
    - az első shotgun pont a Tecsóban van :)
    - ugrás + rugás + páros lábbal arcba lépés = profit
    - a karantén területre (sárga "dont cross" vonal a földön) NE menj be!
    (oda egy mellékküldetés miatt kell majd csak menni, akkor is csak a szélére de így is max lőszerrel + medkit és ne állj meg lootolni hanem rohanj folyamatosan)
  • Fpocok
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • IXEMGabeo
    kapcsold ki addig a vírusírtód...
  • Fpocok
    The game is currently available.
    Kurva STEAM. Most akartam megnézni, hogy megy a VGA.
  • Hoz_Hun
    Én is Purnával tolom. A dzsungelben megoldódik a lőszergond és fegyver is lesz. A városban a rendőrségen találsz pisztolyhoz lőszer előállító tervrajzot. Pisztolyhoz innentől nincs gond a lőszerrel. A többi fegyóhoz nem találtam lőszer tervrajzot, de a dzsungel első faluban egy fószer 2 konzervért ad a gépfegyverbe lőszert dögivel, meg a faluban lévő boltos csókánál lehet vásárolni mindháromba lőszert. Később a laborban meg van a shotgunhoz lőszeres doboz, ami mindig újratermelődik.
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy már a szigeten faszán kitanultam a machetés thug-kartalanítás rejtelmeit. :DDD Viszont az annál is nagyobbakat már végképp nem lehet így szivatni. Pedig már katanám is van, ami hosszabb és több ellenfelet vághatsz meg vele 1xrre, mint az addigi fegyókkal, de nem elég. Érdekes módon a hevay-re modolt pickaxe az egy csapással megöli a kicsiket (fejbe, mer kokitörős), de ahhoz először földre kell küldeni őket és ha tömegben vannak ez vicces.
  • Fpocok
    Újraraktam a windost a VGA miatt. PRóbálom letölteni STEAMről DI-et de az egyik filera vírust ír ki a steamben a nod32 lol.
  • Sir Quno Jedi
    Jó is lenne, ha lenne sotim, meg ilyen modjaim. Azonban még a városban kóricálok, most jövök ki a épp a Tecsóból. :D Szal. nekem maradnak a róbbanószerek, molotovok, meg gázpalackok (amiktől én is gyorsan ki tudok nyúlni). Purma-val vagyok, de sok hasznát még nem veszem a lőfegyveres képességeinek (pedig gyúrtam ám), mert töltény csak akkor van, ha az ellenfél is lőfegyós, máshol meg pikkpakk elfogy 17 másodprec alatt minden és kézitusa órákig.
  • haxoror
    "Berak egy szűk cellába valami nagy monccal, akit igazándiból csak robbanós cuccokkal leheten megölni (csatorna) és után közelharc, még hátrálni/kerülgetni sem tudsz."

tipp: Pride mod a Ram-ek kivételével MINDENT lefektet kritikus lövésnél, ha már lent vannak lehet a fejükön ugrálni
    Striker mod sima (nem kritikus) lövéssel is azonnal felgyújtja a zöld-füstös zombikat, onnantól már nem támadnak hanem csak sikítoznak és meghalnak.
    A shotgun meg mindent meg tud ölni 1-2 sima fejlövéssel (igen, a Ram-et is!)
  • vzajcev
    Erre van magyarázat. Elkapta a harci idegesség a karaktert, ami nem is csoda ilyen helyzetben.
  • haxoror
    A főszálnál egy igen-nem ablakos üzenetet kapsz amikor elérsz arra a pontra ahonnan már nem lehet visszatérni.
  • haxoror
    Ez az alkohol cserés izé a legújabb patchel jött elő, addig nem is tudtam hogy meg lehet inni most meg 10 percenként berúgok tök véletlenül :\
  • IXEMGabeo
    ja az OPE-s küldetés én sztem az a legnehezebb az egész játékban főleg visszafelé, amikor a négercsajt kísérjük lefele jöttek sorba az infectedek az nagyon állat rész:D:D:D ott 2x meghaltam, mert nem Logan terepe az a rész...
  • Sir Quno Jedi
    Ja, meg felveszi az alkoholt, kicseréli a fegyódra és mivel éppen gyilkolnod kellett, simán beleiszik és te berúgsz?!?!? EZ már miféle fasság?!?!?! Ki talál ki ilyeneket??!? Valaki nagyon hülye volt ezeknél a fejlesztőknél... :D
  • Sir Quno Jedi
    Az is idegesítő, hogy nem vesz fel töltényt, ha egyik fegyómhoz sincs már. Akkor először fel kell vennem egy enemy fegyóját (minek????), arra lecserélni az aktuális fegyómat és ripsz-ropsz innentől már vesz fel tötltényt, mert van amúgy. A fegyót dohatod el (nyilván egy szar a sajátodhoz képest), teheted vissza a sajátodat. NA míg ezzel szórakozol simán kinyírnak.

Kijössz invyből, akkor üt/lő egyet általában, így ha robbanó cucc van nálad, gyakorlatilag ki is tudod így nyírni magadat.

A sokkoló, tüzes stb. fegyókkal ha sikerül megabálni az ellent és jelentkezik rajta a hatás, akkor te általában nagyobbat sebződsz azoktól a hatásoktól, mint az ellenfél (egy vicc, nem tudsz pontosan pozícionálni egy gyors élethalálharcban).

Berak egy szűk cellába valami nagy monccal, akit igazándiból csak robbanós cuccokkal leheten megölni (csatorna) és után közelharc, még hátrálni/kerülgetni sem tudsz.

Védendő személyek AI-ja elképesztő hülye ahogy mondtátok. Simán nekiesik group-oknak, vagy előrerohan és megdöglik mire utoléred FUTVA. De a legobb, mikor azt mondja FUSSUNK át és gyűjti magatokra a 120 ellenséget. Mire respwanolsz, ha kinyúlsz, pont meg is hal.
  • Hoz_Hun
    Akkor most lehet, hogy pihentetem a főszálat és megyek kicsit felderíteni. Meg épp láttam a város közepén otthagytam egy fehér felkiáltójelet. Biztos valami küldi. Azt még megcsinálom mielőtt valahogy beleragadok a főszállba és nem tudok visszamenni.
  • Malakai
    Igen, sajnos jó részben emiatt mi is abbahagytuk haverral a második nekifutást, pedig voltak még felfedezendő részek. :(
  • Hoz_Hun
    Ajj, pedig az ütős cuccokat reprálni nem két fillér.
  • Sir Quno Jedi
    Jah eleve hülyeség, mert én nagyon feltoltam magam szintben, lassan 30 vagyok, meg 150% exp pluszos skillem is van, így sima zombinyákokért többezer exp-eket kapok, a küldik meg ilyen 1500exp-sek, főküldik 3-4000. EGY RÖHEJ! Kettőt durranatsz és összejön ugyanaz az exp. Jah és pénzt is alig adnak ám.
  • Malakai
    Nem.
    A meglévő karaktereddel kezdheted legelölről a játékot, a szintek/xp és a felszerelés megmarad, a zombik szintje hozzád igazodik, de a küldetések fizettsége (pénz/xp) nem.
  • Hoz_Hun
    Ha végigvittük a játékot, akkor enged utánna még barangolni a szigeten? Megcsinálni még megmarad küldetéseket illetve felderíteni?
  • Hoz_Hun
    Ez igaz. A saját inventorimmal is tényleg ugyan ez a probléma.
  • Sir Quno Jedi
    Ez sima inventorydban is így van. Csináltam sok-sok molotovot, erre két groupba pakolta, használtam egyikből és mikor már elfért volna egy slotban is, akkor is két slotban maradt. Aztán addig trükköztem míg nagy nehezrn visszavéve egy slotba került végre. EZ nem lenne idegesítő, ha nem lenne korlátozott a slotok száma. Amúgy is a fegyó és invy kezelés redborzalom. Órákig tudnám fejbe rugdosni azokat akik ezt ÍGY kitalálták. Illogikus, hibás, szar, értelem nélkül való fos kategória.