Dead Island

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Off topikba menjél ezzel.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Szar volt a mai rész.

A Walking Dead 2. évadjának elsõ részében olyan fura formájú machetével vernek fejbe egy zombit amit a Dead Islandban is fel lehet használni.

Azt hiszem crane exotix knife...
Persze! Sokkal!
Amiga
Miért, a meghalás/állásvisszatöltés jobb?

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

TaRka0107
Érdekes lenne, ha meghalnál bárhol, akkor a legelejérõl kellene kezdened😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

ez egy játék<#wilting>
Egyébként biztos hogy a coop dobott volna rajta(bár én ezt több okból kifolyólag nem tehettem meg), de szerintem akkor is gáz ez a meghalás feltámadás, végül is túlélõ játékról van szó.
Fpocok
"Már 86%-tól vártam hogy vége legyen."

Detto ez volt.

Ja-ja.Ez co-op játékra lett kitalálva,nem single-re.Nekem is hatalmas élmény vele másokkal játszani,és nem egyedül,mert az eléggé fárasztó,és nyomasztó is.Abban egyetértek hogy a vége összecsapott lett.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Co-opban játszottad? Az adja meg a játék igazi hangulatát. Egyjátékos módban valóban nem nagy eresztés, de co-opban az egyik leghangulatosabb játék.
Halott Sziget, ..hah(fujtatás). Végre befejeztem(28h). "Érdekes" volt. Volt egy csomó jó ötlet, jó kezdeményezés benne . A harc kivitelezése is rendkívül jõl sikerült, a környezet felépítése is reális, hihetõ, a zombik ellenére...stb Ezért is fáj a szívem, mivel mindennel együtt ez volt hosszú ideje a legrosszabb játék amivel játszottam. A történet teljesen érdektelen, persze volt már rosszabb is de ez akkor is tré. Fel nem foghatom miért kell egy játékot amerikanizálni, értem ezt úgy hogy logikátlan dolgok tömkelege amik nélkül sokkal több lett volna az élmény. Fegyverjavítás: oké ,hogy valami amit húsvágásra terveztek 2 csapás után elromlik összetörik, még a V alakú repedést is simán megjavítom -mert király vagyok- de minek kell hozzá pénz, illetve miért csak pénz. Beolvasztom az aprót, a papír hõjével aztán kardot kovácsolok meg visszanövesztem a törött fát? Megint csak borzasztó, bár ezt még nem bánnám annyira ha a többi része jó volna, a vissza újuló dolgok fõleg ha egyszer már behoztad a gyümölcslevet a házba de aztán visszamászott a benzinkútra. De még ezek semmik a mentési rendszerhez képest, ugye te vagy a fõ zombi mivel ha meghalsz egyszerûen feltámadsz, de akkor minek hallsz meg!?! Azért hogy várnod kelljen 7mp-et nem azért hogy betöltse az állást, csak hogy szopasson téged.
Már 86%-tól vártam hogy vége legyen.
A vége meg egysezrüen élvezhetetlen volt. Az egész, egy elpazarolt játék volt.
Kár érte, szerintem a call of juarez után, ez sokkal jobb is lehetett volna. Alig várom az uninstallt....
OFF:

Elmentek a picsába <#banplz> még nem jött el az ideje<#idiota>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Solid Snake
<#nevetes2>
<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Teppik Amon
Ezért nyomtam végig egyedül, aztán a 2.nak társakkal 😄

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

sajnos nem lehet, megyek el a Köki terminálba:S, este fent lesz Ramy is lehet hárman toljuk akkor😊 Tunngle-on majd írok, ha okés lesz

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

coolpet
Gabeo nyomunk egyet?

Battletag: coolpet#2467

érdekes, jó igen a sztori nehezen kivehetõ, fõleg, ha a coop társam mindig átnyomja és skippeli a párbeszédeket és az átvezetõket...

Teppik Amon
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van ugye az a küldi amikor Tájtusz elküld minket fegyverekért az embereinek. E közben szól be a börtönõr hogy semmiképp nem juthatnak fegyverekhez a rabok, majd õ kihozza a csajokat. Ekkor változik a küldi, majd kicsit tovább menve találkozunk a csajokkal akik elmesélik hogy jött pár õr, lövöldözés volt, a zajra meg özönlöttek a zombik, Mowen meg feláldozta magát miközben õket (a 2 luvnyát) betuszkolta egy szellõzõbe.
A helikopter pilóta meg SZERINTEM az a srác akirõl a hírek szólnak hogy elit hekker és nem hiába van a börtönben mert pénzért mindenkinek segít, maffiának, jakúzáknak, Alkaloidának 😊 Aztán repülés közben mondja is hogy "Hidjetek nekem ez a világ már nem lesz olyan mint volt (közben rásandít a benszülött csajra..vajonmér 😄

Lesz itt 2. rész az tuti!

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Ez nem Aliens vs predator multiplayer mod😄

Fpocok
<#whatever><#hehe>

El tudnák képzelni olyan módot,amiben a zombik bõrébe kell bújni,és úgy teljesíteni küldetéseket.Egy infected-et kipróbálnék szivesen.A Thug már nem annyira favorit,mert lassu

nem bánnám😊
gyanúsan úgy lett vége, hogy lesz 2. rész

Erõsen spoiler,aki a végére kiváncsi,az ne olvassa el!

a végén valamit pofázik a pilóta,lehet hogy viszi magával a vírust is? Amúgy Jin-t sajnálom,nagyon szomorú volt a jelenet

jó hát van néhány bug a sztoriban is😊
Amit találtunk felvételt a kórházban,azon nem õket lehet hallani?

miben? zombi rajta ütés volt és ott maradtak? legalább bevághattak volna olyan jelenetet, ahogy az emberei küzdenek a zombikkal és nekünk is segíteni kellett volna ilyenek😊

dáj
még a Jin az egyik legszebb a játékban😄, meg a Yeremát is nagyon jól megrajzolták...

végén mai napig nem vágom h Titussal és Mowennel mi történt? annyira elcsépelték a végét a játéknak h az kész

A játékban a legtöbb nõ valami iszonyú ronda. Még a sima partcsajoknak is olyan feje van mintha csak a fejük kb 20 évet öregedett volna. Biztos valami vírusos mellékhatás. 😊

A férfi arcokkal ilyen gondot nem tapasztaltam.
Fpocok
Zsákot a fejére és akkor oké.

<#szeret>

tudom én is arra gondoltam

yes! Pont erre voltunk kiváncsiak.

coolpet
oda nem lehet bemenni, a fickora Fpocok a keptol balra eso racsos izet mondja.

2 thug meg 4-5 walker van azt kell megolni, es a hapi kinyitja a racsot, kapsz egy 12 toltenyt pisztolyhoz, valamint onnan tudsz teleportalni a hotel feletti bunkerajba 😊

Battletag: coolpet#2467

Kb. 10 perce játszottam ki másodszorra is. 😄
aha értem köszi

Fpocok
Játék elején nincs ott. Késõbb kell visszamenni, Act3ból visszamész tuti ott lesz. Lehet, hogy Act2nél is.

Ja.Ismételték egymást a termek.D

itt nem volt fickó. Ez nem a Nikolaios bunker... vagy ez a fickó mikor kerül elõtérbe?

nem 2, hanem vagy 4...elbaszták a kórházas részt is sztem az ellenfelek mértéke jó volt, a termek nagyon egyhangúak voltak...

Fpocok
Egy fickó van ott, aki kinyitja, ha megölöd a zombikat.

fery02
Olyan látvány, mintha az ember pár másodperce kelt volna fel egy kiadós alvásból, de a szeme képtelen megszokni a fényt a továbbiakban.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Nem rossz látvány ez a bloom,de nekem zavarja a szememet

Égjetek zombik!!!

Ennek meg itt maradt a keze

Üres terembõl volt 2 is,azért az durva.

ide hogyan lehet bejutni? itt van az a bizonyos rács a bejárat elõtt...

ezt azért tettem be, mert szerintem a készítõk nagyon összecsapták a végét, ilyet, hogy engedhetnek meg efféle üres termeket?

ez pedig az abszolút nem reális végjáték😊 ennél azért többet toltam a játékkal és természetesen voltak olyan pillanatok is mikor meghaltam😊

Ok.Igy már világos.