Dead Island

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem
ez olyasmi játék mint a silent hill csak akciódúsabb ?

Fpocok
Elvileg STEAMCLOUDon van, szóval csak be kell logolni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Hali!
Meg tudjátok mondani, hogy lehet-e egyik géprõl a másikra mentést átrakni? Mert hét közben másik géppel dolgozok, de azért néha befigyel el kis szórakozás is. XD Szóval ha lehet, akkor hol találom a mentéseket? Kösz!

asszem jövõ hónapban meg kell vennem, ha kapható lesz 😊

fõleg, hogy törõdnek is a játékkal, nem csak kiadják aztán nesztek
Fpocok
Ami jó, az jó.

nem warezost, hanem konzolost akartam mondani

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ez így természetes...😊 ennek ellenére világszínvonalú eladás volt a játékból, gyakorlatilag a PC-s kiadás lealázott egy csomó másik warezost

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Fpocok
Amazonon most -40% a játék. Így csak 30dodó. Bár ahogy látom CDGnél is csökkent az ára egy ezressel.

masterthief
Szevasztok!
Gondolom mindenki hallott-olvasott arról, hogy magyarítás készül a játékhoz. Az a helyzet állt elõ, hogy a fõ magyarító kiszállt a csapatból.
Ha lenne valaki itt, aki jó angolos és és szeretne magyarítani, akkor átvehetné a project-et, ill beszállna a magyarítók közé, ha van rá ideje és módja. ITT jelentkezzen az akiben van késztetés erre a dologra.

Fpocok
Nem.
Tegnap jött patch és megemelték és raktak bele vagy 15 új modot.

lvl60? csak nem valami mod? lvl 50 a max normál esetben nem?

sziasztok szeretnék kérni némi segitséget mert egy problémára futottam. a gondom az hogy most járom a rendörállomáson ahol a garázstoll kell szépen felfele haladva apritani a jo népet. a gondom a következö lenne. mikor eljutok oda ahol egy mokus áll pisztojal a kezében akit ovatosan szemközt köldök egy ollomdarbbal. utánna továbhaladva egy 2 szárnyu üvegajoba utközök a tuloldalán egy lépcsövel fölfele. na a gondom az hogy ezt az uvegajtot ehogy nem tudom kinyitni. most vagy nem csináltam meg valamit amit meg kellet volna vagy technikai gondjaim vannak. ebben szeretném a segitségeteket kérni. remélem van köztetek valaki aki okosabb mint és és kiment szorult helyzetemböl. elörre is köszönöm mindenkinek.
Broafka
lemaradtam valamirõl, lvl 60-as szint, meg kicsit ez a fegyver menü is megváltozott, pénz mutató?
már "jó rég" nem játszottam a játékkal, ez mi?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Fpocok
Nem az enyém, csak a lvl60as fegyver miatt linkeltem be.

hát ezt nem hiszem el...egyszer csak megmerevedik a karim, hiába nyomom a billentyûket nem mûködnek, kari megfagy és dolbolja el magától a fegyvereket...elvesztettem Toxic Zed's-em. 😞
rohadj meg mennyi pénzed van:d pedig én is mióta gyûjtögetek😄

ez nem gyenge ez a balta

Fpocok

Fpocok
Én így tanultam. Még sosem volt vele gondom. Ráadásul tény, hogy van olyan driver, amire ha felrakod a másikat akkor gondok vannak.
Ráadásul kb 2percbe kerül az egész. Ennyit megér.

MerlinW
Ez a leszed/felrak azért nem így van, csak szélsõséges esetekben. Én 4 éve mindig frissítem és sosem volt gond. Pedig már kártyacsere is volt azóta.

[merlinw.org]

rayman12
Hát azt mondom hogy a lehetõ legfrissebb 11.9 es van. (vagyis amenyire én tudom ez a legfrissebb)

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

Fpocok
Izé, azt írják a neten, hogy néha akkor csinál ilyet, ha több drivert észlel. Minden új driver telepítése elõtt le kell szedni a régit és újraindítani a gépet. Aztán új felrak, megint újraindít.

Fpocok
LEhetõ legújabb, amit a hivatalos oldalon felajánlanak.

rayman12
Ömm hát igazából még windows reinstall t is csináltam, és igen minden más tökéletesen fút :S.
Neked mien drivered van? mert akkor kipróbálnám azt elsõként.

Fpocok
Hmm ez érdekes, mert mint látod, nekem is olyan kártyán van. És nálam nincs gubac. Próbálj meg régebbi drivereket. Más programnál tökéletesen megy? Esetleg próbáld meg újrarakni a DI-t, lehet steam valamit elbaszott.

rayman12
Jah legfrissebb drivert is felraktam de semmi :/.

rayman12
cs all, lenne egy kis problémám, remélem tud valaki valami okosat írni. Nah szóval megvettem a játékot és fel raktam az elsõ hotelböl való menekülést még gond nélkül végig vittem és azútán elkezd lefagyni a videókártya driver, tehát megfagy a kép, aztán visszahozza. Ezt kb 3x or elismétli majd a 4. iknél vagy kékhalál ati2dvag müködése leált üzenettel, vagy egyszerûen végleg meghal a driver és újra kell inditanom a gépet :S, Ati radeon hd4670 1gb.

Fpocok
Nem tudom.

Amiga
Igen, a loot tényleg nagyot változott és ez sokat dobott a játékmeneten.

Viszont van egy achievement-em, amit a játékon belül megkaptam, de a steames achi-k között nem (Steam Punk - Create weapons to rival the gods of fire or thunder.). Szerintetek ez is megjavul ezzel a folttal? Vagy melyik fegyvert készítsem el ehhez ismét, hátha akkor a steam is észreveszi? Elektromos machetét?

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Fpocok
Fpocok
A lootolás sokkal jobb. Ég és föld. Ráadásul be sem ragad végre az egérkurzor a képernyõn két másodpercre, mikor kijössz a menübõl.

Doc Hooliday
nem gáz annyira,csak tudod ha az ember hozzá szokik a jóhoz<#eplus2>

Fpocok
Szerintem jó dolog a kick staminas dolog.

Doc Hooliday
Héééééééééé!...elszarták a kedvencemet a játékban az új frissítéssel<#nevetes1> Most már nem tudom szétrúgni normálisan a zombikat mert akkor is fogy a szufla a csávóból! Viszont a vsinc nem ártott neki!<#eljen> Jó látni hogy azért foltozgatják a srácok a gammát!

Fpocok

Fpocok
1) Gameplay improvements:
· Level cap raised to 60
· New blueprints for weapon mods added
· Infected damage reduced
· Infected no longer interrupt player attacks
· A series of improvements to subsequent playthroughs implemented:
o quest XP rewards adjusted
o XP rewards for challenges adjusted
o in subsequent playthroughs XP is awarded for all quests completed in co-op
· Purna’s ammo carrying capacity increased by 50%
· Character state from a save game can now be loaded when using the Start from Chapter option
· New balancing option added: enemy levels can now be adjusted independently for each co-op player
· Players respawn with more health
· Lock pick skill level required to open a lock is now clearly indicated
· Improved rewards in weapon crates
· All weapon crates now contain rewards

2) Fixes and interface improvements
· Fix: players are no longer left without a weapon after dropping the equipped item and healing with a medkit.
· Fix: equipped items no longer swap mysteriously after drinking an energy drink
· Tweak: healing with medkits from inventory works better, makes smarter choices of medkits
· Fix: loot from dead enemies is now always identical for all co-op players
· Fix: Purna no longer finishes her Fury with fists equipped
· Fix: map tracking after death
· Fix: zone info in the quarantine zone (City of Moresby)
· Tweak: respawn point selection is now smarter

3) General
· Improved stability and network performance in co-op
· V-sync option added
· Quest and reward fixes implemented

forrás

MerlinW
Ma délelõtt töltötte a Steam (amit ismét elszúrtak, nem indult a játék és nemrég jött a javítása😊, 1,7GB volt a cucc, legalábbis a letöltõ szerint, ami többnyire nem fedi a valóságot😊

[merlinw.org]

Fpocok
1.3? WTF? Nem is tuttam.

MerlinW
Woha, 1.3-as patch-el csodákat mûveltek. Nincs több pukedlizés csak gyors loot, magas framerate, Vsync opció a beállításokban, stabilnak tûnik a multi is, stb. Alakul ez.

[merlinw.org]

coolpet
Sracok!

A tort verzioval jatszok, es olyan kerdesem lenne hogy:

Bocsi, nem hagyhattam ki 😄😄😄

Battletag: coolpet#2467

Frank99
naná.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Tatyla
de igen ki akarnak csinálni te dög <#eplus2>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Fpocok
Köszönöm.
Komolyan, néha olyan érzésem van, hogy csak azért csinálják, hogy bosszantsanak 😄

Fabio Capello
Bár a házigazda szólt már egyszer, én szólok mégegyszer: VAN WAREZ TOPIK, nézzetek rá a bannerra.

Ironman2:
Van kint egy halom különféle verzió. Be tudnád linkelni azt a rilizt, ami nálad jól mûködik? Ez a térkép hiba már-már teljesen elveszi a kedvem a játéktól.
Fpocok
Merlin mondja jól. Elõször én sem értettem, hogy miért nem tudok kizoomolni. Azt hittem valami hiba. Aztán megszoktam.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nálam normálisan müködik a térkép,pedig szintén reload

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

MerlinW
Igen, mindenkinél így van.

[merlinw.org]

Fpocok
Most direkt szopattok bazmeg?

Szia! A Reloaded-tört verzióval játszom PC-n
Nálam a játékban nem lehet görgetni a térképet.Csak egy kicsi részt mutat, amin alkalmasint nem tudom kijelölni a küldetés helyét.
Ez mindenkinél így van?