4724
  • Fpocok
    Ahha... tehát aki PCn egérrel nyomja, az hülye.
    El lehet húzni ám.
  • SötétBarom
    Tehát én vagyok a hülye, hogy úgy játszom, ahogy azt elképzelték (gondolok itt az analog harcra, ami kurva jó), te pedig ügyes vagy, hogy egérrel nyomod? :DD

Miért nyomnám egérrel? Tudod mit nyomok egérrel? Kizárólag multi fpst, mert ott nincs esélyed paddal. Minden single játékot paddal nyomok, sokkal nagyobb beleélés, sokkal nagyobb kényelem. Meg nem mellesleg a TV-n kicsit jobb a "felhasználói élmény" mint a monitoron.
  • IXEMGabeo
    egyszer be kéne vállalni, hogy párbajozunk vele:) mit tudom én megdobom machete-val, meg más fegyókkal hátha beszívja a Voltage, vagy a Deathstalker módot
  • Ironman2
    Ja.És az volt a röhej hogy Jasont amilyen nehéznek állították be,1 perc alatt kinyirtad.DDDDD
    Amúgy van amitől nem pusztul el,már többen is irták,a gránátot használtad,és simán kifeküdt 2,3 dobástól.
  • Fpocok
    FPS-t?
    GAMEPADDAL?
    PCN???
  • SötétBarom
    ,^^

• SötétBarom
    Akkor azért fáradok el vele nagyon hamar :D
  • haxoror
    vágó
  • Fpocok
    PCn nincs analóg alapból.
  • SötétBarom
    LoL, ti nem analóggal nyomjátok? :D Én kipróbáltam a digitalt, hát borzasztó. :D A sledgehammer meg a fire axe azért a ütnek, mert ezek a leghosszabbak. Sam B-nek (vele nyomtam) meg van bónusza kétkezes fegyverekre, meg a bluntokra is (még mindig nem tudom, hogy a fejsze az blunt-e).
  • Prof William
    Jaja Jason már a filmekben is valahogy mindig utolérte a sprintelőket.

Ha a kinyirása után verjük szét a fejét akkor is megmurdel végleg?
  • Sir Quno Jedi
    De nagy kedvencem a gyújtópisztolyom (ritka savage pistol szépen felmodolva). Nagyon gyors, nagyon pontos (ez az egyik legfontosabb), jókora 15-ös tár és bár kicsi a gyújtás esélye, de mivel sokat lő, össszejön az mindig. Lényeg, hogy jobb gombbal célzás mód és alaposan célozni, nyugodtan beküldeni a skulókat a megfelelő részekben (pl. fej), azt még a RAM-ok sem csípják, páne ha belángolnak párszor. Ha meg sok zombi van és pár felgyullad, akkor indul a danceparty, csak lazán közéjük kell lődözni csípőből, különösebb célzás nélkül.
  • Sir Quno Jedi
    Magas handlinges, jó durability-s hoszú penge kell, katana, katonai machete ilyesmi. AZokkal szét tudsz csapni rendesen. Jól kell időzíteni. rohannak rád, ha a megfelelő pillanatban indítod a megfelelő csapást, akkor pont ott és pont úgy rohannak bele, ahogy azt kell és bullseye. Eleve külön dologkat tudsz megfelelő skill után csinálni, ha pl. fejre csaptál (vagy fejmagasságban). Igazándiból analóg karral lenne az igazi, mert ott a csapásokat tudod magad iránytani, mintha tényleg "kardoznál". :D
  • IXEMGabeo
    attól függ kivel vagy. Nekem Logannal a nagyobbat sebző fegyverek amit sokat érnek mivel állandóan hajigálok vele...

ezek az Axe-ok, Sledgehammer és egyebek mire odavágok egyet belém mar a zombi 0-7 a handling, ami pont az egyik legfontosabb tényező...habár a Force valóban nagy azt aláírom
  • SötétBarom
    Nekem a lieblingem a Gabriel's Sledgehammer. :>
    A nyesőszerszámok nem adják annyira... Kivéve találn a slaughtering fire axe. :D
  • IXEMGabeo
    van egy hidas átjáró, ott le kell menni jobbra és ott a fák között lesz a ház
  • IXEMGabeo
    nem értem Ironmannal ott voltunk és egyszer nem respawnolt...rádobtam 2-3 gránátot 2 molotovot és meghóót:D:D:D

amúgy a Wakizashi és a Zed's Demise a legjobb fegyók...
  • haxoror
    Viszont újra spawnol, ha szétesik mindig vissza lehet menni egy újért :)
  • Hoz_Hun
    Persze. Én is tegnap mentem vissza érte, pedig már jó ideje a dzsungelben zombulok. :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    legfelső emeleten van, majdnem a végefele, de még az utolsó nagy terem előtti szakszon, balfele valamelyik szobában. Egy polc tetején keresd kb a szoba közepetáján.
  • Sir Quno Jedi
    Szerinted utólag is be lehet menni a rendőrségre a shotis lőszertervrajzért?? Mert én már jócskán túl vagyok a kiccsaj kiszabadításán...
  • Hoz_Hun
    Tegnap összeszedtem a löszeres tervrajzokat. :)
    Mostmár minden lőszert elő tudok állítani, ha megszorulok.
  • Grr1234
    Nem lehet repairolni.
  • Hoz_Hun
    Köszi. Ez is hasznos info volt. :)
    Jó a láncfűrész? vagy kifogy belőle a nafta mint a Left4Dead2-ben.
    Lehet azért visszamegyek. Meg amúgy is jó lenne elverni, annyiszor lealázott a szemét...
  • haxoror
    overpass falutól lefelé, van a házában egy szerelő asztal ami megjelenik a térképen is
  • húsdaráló97
    Hol van Jason? Én még sosem táltam meg...:/
  • haxoror
    Nem vicc, hanem easter egg.

Jason Voorhees? Péntek 13?

Egy láncfűrész van a házában, ha felgyújtod Jasont akkor bepánikol és nem támad, 2 molotov többnyire elég ahhoz hogy meghaljon... vagy döntsd le a földre és ugrálj a fején.
    Csak akkor spawnol újra ha a feje egyben van, ha szétlövöd/taposod a fejét akkor végleg meghal.
  • Balázs 17
    igen az a szopóka rész:D
  • Hoz_Hun
    A dzsungelban belefutottam egy Jason nevű arcba. Először még segítettem neki a zombik ellen, erre odarohant és egycsapásra levágot. Ezután több tár shotgun és a gépfegyver lőszerem jelentős mennyiségének kilövése árán letettem. Félelmetesen sok HP-ja volt. Gondoltam biztos valami király dolgot őriz. Erre az orrom előtt respawnolt!!! Be se tudtam menni. Sprinteltem el, de utolért mindig. Aztán egy csapás. Kb még 3x levágot mire olyan helyen tértem magamhoz, ahol nem látott meg.
    Ez valami vicc?? Én nem röhögtem rajta. Csomó lőszer, mégtöbb pénz, na meg idő elment totál fölöslegesen. :(
  • SötétBarom
    Megoldottam trainerrel. :D Az a durva, hogy inf. stamina+health kombóval is vagy 5x kellett nekiugranom, mert még így is lecsapták az öreget..
  • csipa94
    Sziasztok,az lenne a problémám hogy nem ment játék,kiírja hogy game saved,de semmi..mi lehet a baja? légyszíves segítsetek =/ win7-em van
  • Sir Quno Jedi
    Az a baj, hogy Purma valahogy azokkal nekem túl lassú/nehézkes és gyorsan fogy a stamina.
  • haxoror
    Ja, és "predator geci" kísérős küldetéseknél csak a patch nélküli verzióban jön, patcheld fel a játékot.
  • haxoror
    Ha van valami be nem fejezett mellékküldetésed akkor jelöld ki azt aktívnak és indítsd újra a játékot, a törzsfős helyett a mellékküldetésed spawnjára fog rakni így lesz időd újra feltölteni a cuccaidat.

Én Fury-val megöltem a nagyját a maradékot meg lelőttem AK-val mondjuk az öregé talán a legidegesítőbb az összes kísérős küldi közül, a többiek mind képesek a seggükön maradni de ez a gyík egyfolytában berohan a szar kis botjával a harc közepébe :/

• SötétBarom
    Most a törzsfőnökkel megyek valahova, és valami faluban vagyok megfogva, ugyanis elbaszottul gecin van megcsinálva. Ha meghal a csávó, akkor load last save jön, amiket elhasználtam a zombikra, azokat buktam (molotov, ammo, egyéb), viszont a gecik minden loadnál újraélednek, és újból lecsapják az ungabunga csávót. :c

Ráadásul nem lehetek okos, mert jön egy thug, egy ilyen predator geci, meg még egy marék sima, és mindenki azt a mamlaszt pofozza.
  • Ironman2
    CCcleanert futtatsd le,úgy hogy nincs feltelepítve a játék.Talán az segít.Vagy rakj vissza régebbi drivert a vidikártyához
  • haxoror
    még tipp: egyszerre annyi lőszer lehet nálad amennyit alapból hordozni tudsz, plusz ami a fegyveredben van...
    ...viszont akár 18 fegyver is lehet nálad, mindegyikben egy-egy plusz tárral, annak már elégnek kell lennie :)

1-3 zombinál egyáltalán nem kell fegyvert használni, le kell őket rúgni aztán belelépni az arcukba és ennyi, nagyobb tömegnél elég felmászni egy furgonra aztán fejbe nyomni őket sledgehammerrel vagy molotovot dobni rájuk (alkoholt nagyon könnyű találni Rag-et meg korlátlan mennyiségben lehet venni az árusoktól), Ram és Thug deo-bomb vagy shotgun, suicider pisztoly, infektedeknél ha csak 1-2 jön akkor rúgás+arcbalépés ha több akkor pisztoly.
  • haxoror
    Véletlenszerű, a Hotel körüli táskákban vagy a benzinkutaknál
  • SötétBarom
    Nem tudja valaki, hol található nagyobb eséllyel egy weight plate?
  • SötétBarom
    A nagy kétkezes bluntok kurva jók, főleg tuningolva. A marha nagy force miatt 3-4 zonbájt simán arrébb lehet csapni velük egyszerre.. Kedvencem Gabriel's Sledgehammer :DD

A nagy tűzoltóbalta amúgy blunt vagy vágófegyver? Most találtam belőle egy kéket, valami Slaughtering Brutal Fire Axe, vagy mi a pöcs.. :DDD Elég jópofa.
  • Sir Quno Jedi
    Általános problémám, hogy rövid fegyókkal tömegek ellen nem sokat érsz. Így a wakizashi is használhattalan, meg kb. az összes katanánál rövidebb fegyó. Elején jók, aztán halál, ha kaszabolni kéne a népes brancsot. Azok a fegyók, amik meg nem vágófegyók, szintén nem túl jók tömeg ellen (legalábbis modolatlanul). Katanával viszont szépen bele lehet csapni a lecsóba bárhol, mész nekik és szószerint átvágod rajtuk magad. Megfelelő skillekkel és fejre/lábra célozva csúnya dolgok történhetnek, ha egyedül vannak jó a kar is.