4724
-
Ironman2 #4121 HArmadik fele meg a Saint Row topikba.DDDDD -
Ironman2 #4120 Tényleg? Ezt nem is tudtam idáig -
IXEMGabeo #4119 ja Skyrim bevonz, mint a pékbolt -
Ha Skyrimezni akarsz, akkor ezt sokkal-sokkal mélyebbről kell kezdeni, ugyanis egy sorozat ötödik része :) -
húsdaráló97 #4117 Valaki akinek van idejde, vagy kedve, írna nekem erről a Skyrim jártékról? Nagyon kíváncsi vagyok rá. :D (Miről szól, ilyesmi.) -
a másik fele meg a cod/bf3 topikba. -
Install után beszopódtam reggel négyig :DDASD -
Állítom, hogy az sgn fórumozók fele beköltözött skyrim topikba. Én is.
De megérdemli :D -
Én nem, olyan 70% körül vagyok. Node itt a skyrim és... -
húsdaráló97 #4112 Jajó, egy kicsit elírtam a végét! XD :'DDD -
Kis személyiség zavart vélek felfedezni a kommentedben. Nincs vele gond. Amúgy igaz :D -
húsdaráló97 #4110 Mostanában elég kihalt a fórum...De mondjuk érthető. ;') Hiszen már majdnem mindenki minimum 2-szer kijátszottam a játékot. :D -
gyuri35 #4109 Ez a benzinszerzős feladat egy agyrém! -
gyuri35 #4108 Ha valahol végképp elakadok,körbe-körbe járok,megpróbálok segítséget kérni,persze! -
rumkola #4107 LOOOOOOOOOL
ez valami vicc ugye? -
#4096, #4103-as komment szerint nem. -
gyuri35 #4105 Jobban szeretek magamtól rájönni a dolgokra -
tulajdonkeppen minek linkelted be a vegigjatszast, ha lusta vagy megnezni? -
gyuri35 #4103 A betonbunkerbe hogyan lehet bejutni?Elvállaltam a találd meg Maggie-t feladatot! -
gyuri35 #4102 Köszi!Én közben ezttaláltam.Lehet hogy érdemes lenne betenni linkek közé! -
haxoror #4101 egér le-fel -
gyuri35 #4100 Ez a hülye picsa nem bírja kinyitni azt az ajtót ami átvezet abba a szobába,amin keresztül meg lehet kerülni a bőröndkocsikat! -
Nem.
Azóta nem is próbáltam. Majd ha jön DLC. -
Sikerült megcsinálnod a játékot?...múltkor szarakodott valamit asszem neked és újra is kellett rakni a steam miatt vagy valami ilyesmi!?!
Ingyenes lesz a dlc, vagy fizetős?? -
-
gyuri35 #4096 Sziasztok!
most kezdtem a játékot,merre induljak a szállodában?Két bőröndöskocsi elállja a folyosón az utat meg sem lehet mozdítani őket,találtam egy ajtót is amit nem tudok kinyitni hiába nyomogatom a gombokat!Segítene valaki?Köszi!
-
húsdaráló97 #4095 Ez mit rejt pontosan ? -
Ironman2 #4094 Na.Hála istennek -
Egy hét és jön a bloodbath arena DLC. -
Ironman2 #4092 Nekünk is fent volt,de miután meglátta Vasembert,egyből leugrott az emelvényről.Amúgy a láncfürész brutális,de csak pár öldöklésig.Nem javitja semmi se -
húsdaráló97 #4091 Lehet. :D De télleg, ott lent öltem a zombikat, az meg föntről ordítozott. Tudjátok azt a Brains, Braaaains-t. :'D -
IXEMGabeo #4090 DDD nem is vettem észre -
Ironman2 #4089 Biztos félt tőled.Nem véletlenül vagy húsdaráló.D -
húsdaráló97 #4088 Mivel már elég sokan írtak a Jason nevezetű őrült fazonról, úgygondoltam én is meglátogatom. Őszinte leszek, nálam kicsit buggos volt Jason. Odaértem Jason házához, és ő fent állt a teraszon, és legalább 5 zombi ott bóklátszott az "udvarán". Aztán mikor odametem, és elkezdtem ölni a zombikat, Jason még akkor sem mozdult meg. Aztán felhasztám hozzá, és egyből levágott. Feléledés után, egyből futottam hozzá, hát kicsit meglepődtem. Bekapcsoltam fury-t (teljesen fel van tuningolva). Mire lejárt a fury Jason már halott volt... -
Hoz_Hun #4087 Most bepakoltam egy csomó lőszer alapanyagot. Vettem hatvan valamennyi Metal Scrap-et, meg kb 40 blech-et. Ha megszorulok, tudok gyártani dögivel. -
Hoz_Hun #4086 Nem. Én a kinyírása után lőtem szét a fejét és 5 másodperc múlva respawnolt. Nem is tudom úgy kinyírni, hogy a fejét szétkapom. Felrugni se tudom. Lepattanok róla, mintha csak Bud Spencerrel bunyóznék.
Nálam nagyon nehéz. Lehet a miatt, hogy én XBox360-on játszom. Mindig újratermett tényleg kb 5 másodperc után. Arra nincs időm, hogy felmásszak a létrán. Jó párszor ki is nyírt. Én kétszer őt. Végül csak úgy tudtam bemenni a házba, hogy a molotovtól kapálózik és addig felmásztam és becsuktam az ajtót. Kifele jövet megint egy molotov és futás. -
IXEMGabeo #4085 ne legyél frusztrál a játék miatt:) -
IXEMGabeo #4084 nem, mert én nem eszetlen módjára szoktam vagy 6 fegyvert beledobni, mivel Logannel vagyok nagyot tud sebezni a dobás alapból így elég 2-3 fegyver plusz rögtön kiszedem belőle, mert közel engedem magamhoz és aztán ha megpróbál ütni elugrom előle...ilyen egyszerű -
Szerintem igen. :D Ez van. -
aztán elbukod az összes fegyódat, mint én az egyik thugon