4724
-
#4161 Hogy lehet menteni a játékba? mert mert elvittem sokáig és mindig a házból kezd ahhol a túlélők vannak az elején! single playerbe tolom -
#4160 Nem tudom miért, de nekem van, hogy dollárban írja ki az árakat a steam. Ezt most is megtette és most nézem a Dead Island 19.99 dollár! Kösz, ez tényleg korrekt... -
#4159 Jó. Csak vannak olyan fanatikusok, akik csak STEAMen vásárolnak :D -
#4158 Es cdgalaxisban meg igy is olcsobb mediaval es szep dobozzal egyutt :) -
#4157 Dead Island féláron STEAMen. -
#4156 STEAM tárolja a mentéseket. Szóval felrakod és ott lesznek. Tesztelve. Persze ha virágbolti, akkor nem :D -
IXEMGabeo #4155 fasza csak még fel kell tegyem a game-t ráadásul minden mentésem elveszett:D nem csináltam másolatot sajnos előlről kell kezdenem valakivel xDDD -
#4154 -
#4153 Fogalmam sincs, én sem néztem még meg:) -
#4152 Tegnap már ránézni időm nem volt csak feltelepítettem. Am hogy kell "előhozni"? Lett 1 új menü, v mi? -
#4151 Hullámokban jönnek a zombik és túl kell élni. -
#4150 De milyen az aréna, mondjátok már :d
Mit kell benne csinálni? Nem mintha Skyrim mellett volna rá időm ;) Csak érdekel. -
#4149 MONDTAM. -
#4148 Akkor pasz sry. Nekem is ugyanaz van pedig és nekem bevette a kódot. -
#4147 lol! DE.. lekopott a számsor, és a g-re azt hittem 6os. ahhhhh. -
#4146 onnan persze. (nem írtam el) -
#4145 Nekem is azt írta, de a kód jó volt.
CDGtől rendelted? Akkor múködnie kéne, elírtad a kódot. -
#4144 ha simán beírom (ativate product) elküld anyámba h nem jó a kód, tetszik érteni? :))
A játékon meg ha nyomok a steambe jobb klikket a dlc menü azt írja h jelenleg szar sincs hozzá. -
#4143 Még csak a preorder-eseknek elérhető. A többiek majd csak később juthatnak hozzá. -
#4142 De be kell írni a kódot STEAMbe. Tetszik érteni? :D -
#4141 azt én tudom, de nekem fel sem ajánlja h van hozzá dlc. Tetszik érteni? :) -
#4140 Érted basszus. Bejön a Deep Silver logó és crash. -
#4139 Számlán volt nekem a kulcs.
Mondjuk tök mindegy. Amióta megvan új VGA, egy percet nem tudtam játszani, mert crashel mindig. Eléggé ideges vagyok. Minden más tökéletesen működik.
Amúgy hogy kell beizzítani az arénát? Oda kell menni, vagy mi? -
#4138 nálam is (jobb klikk DLC fülnél) na most akkor? :) -
#4137 Valóban. Köszi!
Azt hittem, hogy benne van a kulcsban már/számlán csak az összeget nézem meg, nem olvasom el. -
#4136 Semmi. Pedig CDGtől rendeltem és még mindig fel van tüntetve az ajándék dlc ott. -
#4135 Nekem a számlán volt a DLC kódja. -
#4134 játékon jobb klikk, letölthető tartalmak. -
#4133 Nekem azt írja, nincs hozzá DLCm... a DLC részben. Van egy extra kód a tokban? Ti találtatok? -
#4132 Azt hol tudod megnézni steamben?
-
#4131 Nekem aktiválva van az aréna steam szerint, viszont a játékban nincs... hmm. -
#4130 Bloodbathez van külön kulcs a tokban, vagy benne van a cdkeyben a dlc simán?
Amúgy fasza, mert amióta új VGAm van, NEM TUDOK BELÉPNI A JÁTÉKOMBA. Csak a menűig. -
#4129 Hazajövök, megnézem. -
#4128 Kijött a Bloodbath Arena DLC... -
#4127 macskanyelv? -
Ironman2 #4126 Az én nyelvem nem lesz jó? -
#4125 Keress egy angolt. Nekünk magyar a nyelvünk:) -
barnasopiane #4124 angol nyelv kéne pls!!! -
#4123 Pár nap múlva Batman. Abban is lesz pár óra :D Na nem mintha panaszként mondanám :D -
#4122 0day vettem és még el sem kezdtem játszani vele:) Viszont most itt a Skyrim + Asassin's Creed, így Dead Island most már átcsúszik jövőre.