Dead Island

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

még több tipp:
- ha felugrasz egy "dobozos" furgon tetejére (tele van velük a város, gyak mindenhol van egy) akkor senki sem ér el téged de te guggolva pont eléred a fejüket pl sledgehammerrel vagy kétkezes baltával. <#eplus2>
- az elsõ shotgun pont a Tecsóban van 😊
- ugrás + rugás + páros lábbal arcba lépés = profit
- a karantén területre (sárga "dont cross" vonal a földön) NE menj be!
(oda egy mellékküldetés miatt kell majd csak menni, akkor is csak a szélére de így is max lõszerrel + medkit és ne állj meg lootolni hanem rohanj folyamatosan)

Fpocok
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Parasite Eve 2, best game EVER!

kapcsold ki addig a vírusírtód...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Fpocok
The game is currently available.
Kurva STEAM. Most akartam megnézni, hogy megy a VGA.

Én is Purnával tolom. A dzsungelben megoldódik a lõszergond és fegyver is lesz. A városban a rendõrségen találsz pisztolyhoz lõszer elõállító tervrajzot. Pisztolyhoz innentõl nincs gond a lõszerrel. A többi fegyóhoz nem találtam lõszer tervrajzot, de a dzsungel elsõ faluban egy fószer 2 konzervért ad a gépfegyverbe lõszert dögivel, meg a faluban lévõ boltos csókánál lehet vásárolni mindháromba lõszert. Késõbb a laborban meg van a shotgunhoz lõszeres doboz, ami mindig újratermelõdik.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Sir Quno Jedi
Amúgy már a szigeten faszán kitanultam a machetés thug-kartalanítás rejtelmeit. 😄DD Viszont az annál is nagyobbakat már végképp nem lehet így szivatni. Pedig már katanám is van, ami hosszabb és több ellenfelet vághatsz meg vele 1xrre, mint az addigi fegyókkal, de nem elég. Érdekes módon a hevay-re modolt pickaxe az egy csapással megöli a kicsiket (fejbe, mer kokitörõs), de ahhoz elõször földre kell küldeni õket és ha tömegben vannak ez vicces.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fpocok
Újraraktam a windost a VGA miatt. PRóbálom letölteni STEAMrõl DI-et de az egyik filera vírust ír ki a steamben a nod32 lol.

Sir Quno Jedi
Jó is lenne, ha lenne sotim, meg ilyen modjaim. Azonban még a városban kóricálok, most jövök ki a épp a Tecsóból. 😄 Szal. nekem maradnak a róbbanószerek, molotovok, meg gázpalackok (amiktõl én is gyorsan ki tudok nyúlni). Purma-val vagyok, de sok hasznát még nem veszem a lõfegyveres képességeinek (pedig gyúrtam ám), mert töltény csak akkor van, ha az ellenfél is lõfegyós, máshol meg pikkpakk elfogy 17 másodprec alatt minden és kézitusa órákig.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

"Berak egy szûk cellába valami nagy monccal, akit igazándiból csak robbanós cuccokkal leheten megölni (csatorna) és után közelharc, még hátrálni/kerülgetni sem tudsz."

tipp: Pride mod a Ram-ek kivételével MINDENT lefektet kritikus lövésnél, ha már lent vannak lehet a fejükön ugrálni <#hehe>
Striker mod sima (nem kritikus) lövéssel is azonnal felgyújtja a zöld-füstös zombikat, onnantól már nem támadnak hanem csak sikítoznak és meghalnak.
A shotgun meg mindent meg tud ölni 1-2 sima fejlövéssel (igen, a Ram-et is!)

Erre van magyarázat. Elkapta a harci idegesség a karaktert, ami nem is csoda ilyen helyzetben. <#vigyor5>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

A fõszálnál egy igen-nem ablakos üzenetet kapsz amikor elérsz arra a pontra ahonnan már nem lehet visszatérni.

Ez az alkohol cserés izé a legújabb patchel jött elõ, addig nem is tudtam hogy meg lehet inni most meg 10 percenként berúgok tök véletlenül :\

ja az OPE-s küldetés én sztem az a legnehezebb az egész játékban fõleg visszafelé, amikor a négercsajt kísérjük lefele jöttek sorba az infectedek az nagyon állat rész😄😄😄 ott 2x meghaltam, mert nem Logan terepe az a rész...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Sir Quno Jedi
Ja, meg felveszi az alkoholt, kicseréli a fegyódra és mivel éppen gyilkolnod kellett, simán beleiszik és te berúgsz?!?!? EZ már miféle fasság?!?!?! Ki talál ki ilyeneket??!? Valaki nagyon hülye volt ezeknél a fejlesztõknél... 😄

Sir Quno Jedi
Az is idegesítõ, hogy nem vesz fel töltényt, ha egyik fegyómhoz sincs már. Akkor elõször fel kell vennem egy enemy fegyóját (minek????), arra lecserélni az aktuális fegyómat és ripsz-ropsz innentõl már vesz fel tötltényt, mert van amúgy. A fegyót dohatod el (nyilván egy szar a sajátodhoz képest), teheted vissza a sajátodat. NA míg ezzel szórakozol simán kinyírnak.

Kijössz invybõl, akkor üt/lõ egyet általában, így ha robbanó cucc van nálad, gyakorlatilag ki is tudod így nyírni magadat.

A sokkoló, tüzes stb. fegyókkal ha sikerül megabálni az ellent és jelentkezik rajta a hatás, akkor te általában nagyobbat sebzõdsz azoktól a hatásoktól, mint az ellenfél (egy vicc, nem tudsz pontosan pozícionálni egy gyors élethalálharcban).

Berak egy szûk cellába valami nagy monccal, akit igazándiból csak robbanós cuccokkal leheten megölni (csatorna) és után közelharc, még hátrálni/kerülgetni sem tudsz.

Védendõ személyek AI-ja elképesztõ hülye ahogy mondtátok. Simán nekiesik group-oknak, vagy elõrerohan és megdöglik mire utoléred FUTVA. De a legobb, mikor azt mondja FUSSUNK át és gyûjti magatokra a 120 ellenséget. Mire respwanolsz, ha kinyúlsz, pont meg is hal.

Akkor most lehet, hogy pihentetem a fõszálat és megyek kicsit felderíteni. Meg épp láttam a város közepén otthagytam egy fehér felkiáltójelet. Biztos valami küldi. Azt még megcsinálom mielõtt valahogy beleragadok a fõszállba és nem tudok visszamenni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Malakai
Igen, sajnos jó részben emiatt mi is abbahagytuk haverral a második nekifutást, pedig voltak még felfedezendõ részek. 😞

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ajj, pedig az ütõs cuccokat reprálni nem két fillér.

Sir Quno Jedi
Jah eleve hülyeség, mert én nagyon feltoltam magam szintben, lassan 30 vagyok, meg 150% exp pluszos skillem is van, így sima zombinyákokért többezer exp-eket kapok, a küldik meg ilyen 1500exp-sek, fõküldik 3-4000. EGY RÖHEJ! Kettõt durranatsz és összejön ugyanaz az exp. Jah és pénzt is alig adnak ám.

Malakai
Nem.
A meglévõ karaktereddel kezdheted legelölrõl a játékot, a szintek/xp és a felszerelés megmarad, a zombik szintje hozzád igazodik, de a küldetések fizettsége (pénz/xp) nem.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ha végigvittük a játékot, akkor enged utánna még barangolni a szigeten? Megcsinálni még megmarad küldetéseket illetve felderíteni?

Ez igaz. A saját inventorimmal is tényleg ugyan ez a probléma.

Sir Quno Jedi
Ez sima inventorydban is így van. Csináltam sok-sok molotovot, erre két groupba pakolta, használtam egyikbõl és mikor már elfért volna egy slotban is, akkor is két slotban maradt. Aztán addig trükköztem míg nagy nehezrn visszavéve egy slotba került végre. EZ nem lenne idegesítõ, ha nem lenne korlátozott a slotok száma. Amúgy is a fegyó és invy kezelés redborzalom. Órákig tudnám fejbe rugdosni azokat akik ezt ÍGY kitalálták. Illogikus, hibás, szar, értelem nélkül való fos kategória.

Nekem a Large Medkitjeimet nyelte le a csaj, akit raktárként lehet használni (asszem Jin a neve). Bizos kellett valakinek aztán felhasználta...
Bár gyanús hogy tûnt már el nála más is. Az meg egy katasztrófa, hogy nem tudja berendezni a cuccokat. Ha berakok hozzá 5 meg 3 alkoholt, akkor az marad 5+3 alkohol nem pedig 8. grrrrrr... és ez másra is igaz.

Tegnap este megint tudtam haladni kicsit. Ez a laboros rész egész hangulatos. Nem egy Resident Evil labor, de azért hangulatos. Mondjuk az egész dzsungeles rész nagyon jól meg van csinálva.
Volt egy elég húzós rész. Egy benszülöttet kellett kísérgetni elég hosszan (illetve kettõt). Szerencsére már nagyon óvatos vagyok az ilyen kísérgetõs küldetésekkel, úgyhogy elõtte betáraztam rendesen; 15 molotov, 15 Large Medkit, Magnum, shotgun, gépfegyver mind tele lõszerrel. Na meg a két húzós katanám (vagy wakazasi). Meg alapszabályként életbe lépet a "most nem spórolok semmivel". Valószínûleg ezért úsztam meg halál és újrakezdés nélkül. Egyik résznél beértünk egy faluba és elég sokan támadtak ránk. Amikor megláttam a Thugot, rögtön molotovot kaptam fel és nekivágtam. Ekkor már láttam a rohanó hordát hát eldobáltam még 3-mat. Persze a zombik rohantak tovább még úgy is hogy égtek, így shotgunnal szétkentem õket. Erre látom, hogy azaz elmeháborodott nekiesik a lángoló thugnak. Katanával levágta gyorsan. De csúcs nem is ez volt, hanem kicsivel utána, megint jött egy horda. Molotovot bedobtam égnek is szépen, erre ez az ütõdött belerohan a tûzbe és ütni kezdi a lángoló zombikat. Azt hittem annyi lesz neki, de azért a lángtenger szélérõl random lõtem a tûzbe shotgunnal. Hamar vége lett a harcnak és én rádöbbentem a törzsfõnök különleges adottságaira; azon kívül hogy jól bírja az ütéseket tud egyszerre nyugodtan beszélni az õseirõl és fejhanghon üvölteni is miközben fáklyaként csapkod maga körül. De az újabb különleges képességének köszönhetõen egyszer csak kialszik és tök nyugisan sétált tovább. Ez bazz...

Nekem olyan is volt, hogy a legjobb macsétám úgy tûnt el, hogy amikor ütöttem a zombikat vele és csak a thug élt akkor bele akartam dobni, mert nem volt már hpja. 😄 Oszt erre félre csúszott az egér és elrepült a semmibe a zombi mellett. Pedig voltam olyan állat a japó bunker után elmentem oda és megkerestem és csodálkoztam, hogy nincs meg. xD

Frank99
hajjajjj!!!!!!

a legjobb fegyverem tûnt el így....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Nyugi, lesz majd olyan is hogy a fegyver egyszerûen csak eltûnik, látod ahogy repül, látod ahogy beleáll a zombiba és PUFF kámforrá válik és többi nincs... <#duma>

😄😄 szívás...

én Logannal nagyobbat sebzek, ha dobok...de mindig azonnal kiveszem a Thugból...

Sir Quno Jedi
Meg az ingyen gázpalackok? Újra is termelõdnek ráadásul, csak menni kell messze tõlük és vissz.

Én mondjuk így vesztettem el az összes fegyómat (ritkákat, modoltakat is). Beledobáltam egy thugba, kicsit hátrébb mentem a gázpalackért, visszafordulok, hát újraspawnolt a thug és egy fia fegyó sincs már benne (nomeg a környéken sem), maxon van és buktam mindent. A checkpoint betöltés meg ezen már nem segített... Murva anyukáját aki ezt így kitalálta.

DEo Bomb jobb😊

most vérzik a szívem nem tudok felfejlõdni 50-es szintre mivel beszart a gépem

Sir Quno Jedi
Az jó ha sok zombi van, mer murva gyorsan lehet fejlõdni. Fõleg update 5-tel. Fogod, odabaszol pár molotovot, tucatjával halnak és jön az ikszpéesõ! Vagy szerzel egy jármûvet, ha van és azzal vasalgatod ki õket. Esetleg egy jó machetével (vagy nagyobb pengével) nekiállsz hátrálva lecsapkodni õket, mert azzal több zombiagot is tudsz egyszerre tisztességgel megvágni.

Akkor készülj fel,mert a labor környékén vannak elegen.D

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Igazatok volt. A dzsungel megint nagyon jó hely. Nincs töménytelen a zombi áradat, és lõszeri van végre elég.
Most ott tartok, hogy kinyírtam valami Affran nevû bandavezért és lenyúltam a csónakját. Most majd egy benszülött akar elvinni egy laborhoz.

Balazs15
és kezdjem annyiszor ujra mikor végre ott terem ? 😄

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

ja ott a Lifeguardban a legbelsõ teremben kell lennie egy ülõ zombinak...ha az nincs ott, akkor bug. Volt nekünk is ilyen

Balazs15
cs

miért nemtudom megcsinálni az exodus küldetést ? azt irja" Go to lifegaurd tower" pedig már rég ott vagyok és kinyirtam mindnekit...és nem történik semmi...youtubon néztem hogy kell megcsinálni ugyna zat csináltam de nekem a towerben az a hangszoro megsem szolal mintha bebugolt volna az egész játék...mit tudok csinálni?....ja a vicc az eégszben h xboxos verzio

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Na ez jó, ezt örömmel hallom.

Dzsungel szerintem a játék fénypontja😊

Város eddig senkinek nem tetszett, akit megkérdeztem oda töménytelen mennyiségû zombit pakoltak tele infectedekkel elég fos rész, és borzongok tõle😊

tengerpart és dzsungel, laboratórium környéke ezek az etalon...pénz elég gyorsan gyûlik, fõleg, ha mindig visszamész ugyanazokra a helyekre gyûjtögetni😊 én pl összeszedtem a sok COOP által már 220 000 $-t😄😄 és mindig próbálok ügyelni arra, hogy ne nagyon kopjon le a fegyverem...mert annál költségesebb lesz a javítása. Amúgy én az év játéka közé írtam a Portal 2-vel és az F12011-el együtt

Teppik Amon
a dzsungel tök hangulatos, nekem bejött (bár a várossal sem vol semmi bajom)

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Fpocok
Hát ja, van olyan játék, ahol már alig várod, hogy vége legyen. Na nem azért, mert olyan szar, hanem mert olyan hosszú.

Hah, most értem a dzsungelbe. Jaj, már kezdek besokalni. Ez a városos rész rohad hosszú volt. A végén már futottam mindenhova. Purnát választottam a lõfegyverek miat.. de minek. Alig használom õket a lõszerek miatt. Inkább kaszabolok, úgy hogy lehet az ázsiai csajjal jobban jártam volna. Ez a töménytelen mennyiségû újratermelõdõ zombihorda... és persze minden quest a város másik csücskében van. Tengerpartos rész még élveztem. Remélem a dzsungeles jobb lesz.
Bazi nagy a terület, és nehéz is a játék. Egyedül játszom, mert érdekel a történet és halottam, hogy a partnerek gyakran átnyomják az átvezetõ videókat. Lehet multiban jobb lesz, majd kipróbálom.
Ez a fegyver modolás is nehézkes a számomra. Meg zavar a sok marhaság. Ha meghalok pénzt veszítek, meg minden pénzbe kerül, mikor magamnak gyártok cuccokat is.
A rohanos zombikat gyûlölöm, ha többen jönnek mindig levernek.

5-10-szer nagyobb bejárható területekkel, jobb közlekedéssel nagyon-nagyon faja lenne.
Írtam a warez topikba valaki válaszol gyorsan rá? Kösz!

Solid Snake
Az a film <#pias>
Bár poénból belerakhatnák Racoon City-t,vagy az Umbrella föld alatti bázisát,és onnan kijutni,mint a Resident Evil filmben.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ez jó.Az egész világ tele lesz zombival

Fpocok
Dead World - Ez lehet a Dead Island folytatása

Új márkanév, egészen pontosan a Dead World levédését kérvényezte a Techland.

Fennállása történetének legnagyobb sikerét aratta a lengyel Techland a szeptember elején megjelent Dead Island címû horrornak köszönhetõen. Ráadásul a játékot kiadó Deep Silver vezetése is pezsgõt bonthatott, hiszen soha nem gondozott a cég még ennél jobban fogyó játékot.

Könnyen meglehet azonban, hogy ez a nap sosem jön el, hiszen nem lenne sok értelme újra egy szigeten szabadon engedni a zombikat, ha egyszer ott van valahol a horizonton túl a széles nagyvilág. Dead World, ízlelgessétek a hangzását, jegyezzétek meg, hogy is fest leírva, hiszen garantálhatjuk, hogy találkoztok még ezzel a címmel. Talán már jövõre...

Fpocok
???
Elvileg benne van. Ha nem, akkor STEAM librarybõl delete local content.

Sziasztok! Hogyan lehet Uninstallálni?? Vezrlõpult-programok eltávolításában nincs benne meg semmilyen uninstall ikon.