Dead Island
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- ha felugrasz egy "dobozos" furgon tetejére (tele van velük a város, gyak mindenhol van egy) akkor senki sem ér el téged de te guggolva pont eléred a fejüket pl sledgehammerrel vagy kétkezes baltával. <#eplus2>#eplus2>
- az elsõ shotgun pont a Tecsóban van 😊
- ugrás + rugás + páros lábbal arcba lépés = profit
- a karantén területre (sárga "dont cross" vonal a földön) NE menj be!
(oda egy mellékküldetés miatt kell majd csak menni, akkor is csak a szélére de így is max lõszerrel + medkit és ne állj meg lootolni hanem rohanj folyamatosan)
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Kurva STEAM. Most akartam megnézni, hogy megy a VGA.
Parasite Eve 2, best game EVER!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
tipp: Pride mod a Ram-ek kivételével MINDENT lefektet kritikus lövésnél, ha már lent vannak lehet a fejükön ugrálni <#hehe>#hehe>
Striker mod sima (nem kritikus) lövéssel is azonnal felgyújtja a zöld-füstös zombikat, onnantól már nem támadnak hanem csak sikítoznak és meghalnak.
A shotgun meg mindent meg tud ölni 1-2 sima fejlövéssel (igen, a Ram-et is!)
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Kijössz invybõl, akkor üt/lõ egyet általában, így ha robbanó cucc van nálad, gyakorlatilag ki is tudod így nyírni magadat.
A sokkoló, tüzes stb. fegyókkal ha sikerül megabálni az ellent és jelentkezik rajta a hatás, akkor te általában nagyobbat sebzõdsz azoktól a hatásoktól, mint az ellenfél (egy vicc, nem tudsz pontosan pozícionálni egy gyors élethalálharcban).
Berak egy szûk cellába valami nagy monccal, akit igazándiból csak robbanós cuccokkal leheten megölni (csatorna) és után közelharc, még hátrálni/kerülgetni sem tudsz.
Védendõ személyek AI-ja elképesztõ hülye ahogy mondtátok. Simán nekiesik group-oknak, vagy elõrerohan és megdöglik mire utoléred FUTVA. De a legobb, mikor azt mondja FUSSUNK át és gyûjti magatokra a 120 ellenséget. Mire respwanolsz, ha kinyúlsz, pont meg is hal.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A meglévõ karaktereddel kezdheted legelölrõl a játékot, a szintek/xp és a felszerelés megmarad, a zombik szintje hozzád igazodik, de a küldetések fizettsége (pénz/xp) nem.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Bár gyanús hogy tûnt már el nála más is. Az meg egy katasztrófa, hogy nem tudja berendezni a cuccokat. Ha berakok hozzá 5 meg 3 alkoholt, akkor az marad 5+3 alkohol nem pedig 8. grrrrrr... és ez másra is igaz.
Volt egy elég húzós rész. Egy benszülöttet kellett kísérgetni elég hosszan (illetve kettõt). Szerencsére már nagyon óvatos vagyok az ilyen kísérgetõs küldetésekkel, úgyhogy elõtte betáraztam rendesen; 15 molotov, 15 Large Medkit, Magnum, shotgun, gépfegyver mind tele lõszerrel. Na meg a két húzós katanám (vagy wakazasi). Meg alapszabályként életbe lépet a "most nem spórolok semmivel". Valószínûleg ezért úsztam meg halál és újrakezdés nélkül. Egyik résznél beértünk egy faluba és elég sokan támadtak ránk. Amikor megláttam a Thugot, rögtön molotovot kaptam fel és nekivágtam. Ekkor már láttam a rohanó hordát hát eldobáltam még 3-mat. Persze a zombik rohantak tovább még úgy is hogy égtek, így shotgunnal szétkentem õket. Erre látom, hogy azaz elmeháborodott nekiesik a lángoló thugnak. Katanával levágta gyorsan. De csúcs nem is ez volt, hanem kicsivel utána, megint jött egy horda. Molotovot bedobtam égnek is szépen, erre ez az ütõdött belerohan a tûzbe és ütni kezdi a lángoló zombikat. Azt hittem annyi lesz neki, de azért a lángtenger szélérõl random lõtem a tûzbe shotgunnal. Hamar vége lett a harcnak és én rádöbbentem a törzsfõnök különleges adottságaira; azon kívül hogy jól bírja az ütéseket tud egyszerre nyugodtan beszélni az õseirõl és fejhanghon üvölteni is miközben fáklyaként csapkod maga körül. De az újabb különleges képességének köszönhetõen egyszer csak kialszik és tök nyugisan sétált tovább. Ez bazz...
a legjobb fegyverem tûnt el így....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
én Logannal nagyobbat sebzek, ha dobok...de mindig azonnal kiveszem a Thugból...
Én mondjuk így vesztettem el az összes fegyómat (ritkákat, modoltakat is). Beledobáltam egy thugba, kicsit hátrébb mentem a gázpalackért, visszafordulok, hát újraspawnolt a thug és egy fia fegyó sincs már benne (nomeg a környéken sem), maxon van és buktam mindent. A checkpoint betöltés meg ezen már nem segített... Murva anyukáját aki ezt így kitalálta.
most vérzik a szívem nem tudok felfejlõdni 50-es szintre mivel beszart a gépem
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Most ott tartok, hogy kinyírtam valami Affran nevû bandavezért és lenyúltam a csónakját. Most majd egy benszülött akar elvinni egy laborhoz.
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
miért nemtudom megcsinálni az exodus küldetést ? azt irja" Go to lifegaurd tower" pedig már rég ott vagyok és kinyirtam mindnekit...és nem történik semmi...youtubon néztem hogy kell megcsinálni ugyna zat csináltam de nekem a towerben az a hangszoro megsem szolal mintha bebugolt volna az egész játék...mit tudok csinálni?....ja a vicc az eégszben h xboxos verzio
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Város eddig senkinek nem tetszett, akit megkérdeztem oda töménytelen mennyiségû zombit pakoltak tele infectedekkel elég fos rész, és borzongok tõle😊
tengerpart és dzsungel, laboratórium környéke ezek az etalon...pénz elég gyorsan gyûlik, fõleg, ha mindig visszamész ugyanazokra a helyekre gyûjtögetni😊 én pl összeszedtem a sok COOP által már 220 000 $-t😄😄 és mindig próbálok ügyelni arra, hogy ne nagyon kopjon le a fegyverem...mert annál költségesebb lesz a javítása. Amúgy én az év játéka közé írtam a Portal 2-vel és az F12011-el együtt
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Bazi nagy a terület, és nehéz is a játék. Egyedül játszom, mert érdekel a történet és halottam, hogy a partnerek gyakran átnyomják az átvezetõ videókat. Lehet multiban jobb lesz, majd kipróbálom.
Ez a fegyver modolás is nehézkes a számomra. Meg zavar a sok marhaság. Ha meghalok pénzt veszítek, meg minden pénzbe kerül, mikor magamnak gyártok cuccokat is.
A rohanos zombikat gyûlölöm, ha többen jönnek mindig levernek.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Új márkanév, egészen pontosan a Dead World levédését kérvényezte a Techland.
Fennállása történetének legnagyobb sikerét aratta a lengyel Techland a szeptember elején megjelent Dead Island címû horrornak köszönhetõen. Ráadásul a játékot kiadó Deep Silver vezetése is pezsgõt bonthatott, hiszen soha nem gondozott a cég még ennél jobban fogyó játékot.
Könnyen meglehet azonban, hogy ez a nap sosem jön el, hiszen nem lenne sok értelme újra egy szigeten szabadon engedni a zombikat, ha egyszer ott van valahol a horizonton túl a széles nagyvilág. Dead World, ízlelgessétek a hangzását, jegyezzétek meg, hogy is fest leírva, hiszen garantálhatjuk, hogy találkoztok még ezzel a címmel. Talán már jövõre...
Elvileg benne van. Ha nem, akkor STEAM librarybõl delete local content.