4724
-
Hoz_Hun #4201 Óóó, azért lesznek ott finom új ellenfelek és kihívással teli szituációk. :) -
totya4 #4200 Érdekes :)
A fejlődési rendszer kicsit ködös nekem, mert hiába növekszik a szintem, az ellenfelek (ugyanazok az ellenfelek) is egyre erősebbek. Akkor mi értelme is van a (szintlépéses) fejlődésnek? Pl. a fegyvereket nem azért kell fejlesztenem hogy még erősebbek legyenek, hanem hogy a megnövelt szintű ellenfelek ellen is ugyanolyan hatékonyak legyenek mint szintlépés előtt...
A képességfának viszont látom értelmét. -
#4199 Késeket dobál, rövid ideig, függetlenül attól, hogy mi van nálad. Skillpontoktól függően, egy bizonyos ideig annyit dobsz, amennyi belefér. Puma meg pisztollyal lövöldözik, még akkor is, ha nincs nálad pisztoly ammo. Ez ilyen, el kell fogadni :D -
totya4 #4198 De ha független akkor mitől számít a sebzés ereje és hogy hányszor dob? Logikus lenne ha azt dobná el ami nálam van... :) -
Hoz_Hun #4197 A Furry az független a kezedben (táskádban) lévő fegyverektől. Ha jól tudom az nem fogyazt municiót. -
totya4 #4196 Fury képességet aktiválva, pontosan mit dobál a karakter, és hányszor? Mert nem annyiszor dob, amennyi kés a kezemben van. Az összes hátizsákomban levő kést dobálja, vagy mit? :) -
#4195 Szerintem lehet többet is, de akkor új slotot foglal. Bár mintha emelték volna 10re, amit egy slotba tudsz rakni az inventorydban.
DEAD ISLANDEN féláron STEAMen. 25E. Bár vicc, hogy jelenlegi forintárfolyam mellett (köszönjük viktor, kis v-vel) is annyiba) drágább, mintha bótban vennéd. -
gyuri35 #4194 Köszi szépen.Perpill 4 van nálam megpróbálok "vigyázni" rájuk és majd kiderül!Köszi! -
#4193 5 db-ot azt hiszem. De nem biztos, lehet hogy többet is, ge nem jut eszembe. -
gyuri35 #4192 Sziasztok!
Mennyi molotovot tudok magamnál tartani?Megmondaná valaki?Köszönöm! -
totya4 #4191 Munkapadnál még nem lehet molotovot készíteni, hiába van meg a benzinkutas küldetés... -
#4190 Elvileg 5 alkohol foglal egy helyet. Alkohol az a fegyverekkel egy részen van, legalul. Meginni úgy tudod, hogy berakod az egyik quick slotba, tudod az a kör alakú tárgypakolós. Előveszed és megnyomod gombot.
Vannak többször leadható qstek, ahol alkoloholokért kapsz molotovot. Illetve van egy ilyen blueprint is. Szerezd meg és akkor te is tudsz csinálni a workbenchnél. A blueprint a hotelben van a második emeleten, amikor bemész a kocsiért abba a nagy épületbe.
Hát ja... Rengeteg potenciál. Jó lenne egy remake... mondjuk JOC-el... nagyon tetszene :D -
#4189 Köszönöm a segítséget. Pontosítanék. Nem is az hogy nem engedi felvenni hanem villog egy ikon áthúzva a tárgyat. És hogy F. Ebből az jön le nekem, hogy megtelt a maximális mennyiség. Vagy alkoholból bármennyit lehet zsákmányolni? Az alkohol = molotov?
Még annyi, hogy véletlen egyszer sikerült még meginnom egy ilyen alkoholt és tök részeg lettem tőle egy darabig. Mivel tudom meginni? Melyik gombbal? Az inventory-ban milyen néven szerepelne az alkohol?
"Am a Sliders név nekem is onnan jön. Bár a Slider az használhatóbb név :) Nem kizárt hogy egyszer kap majd egy rebootot a sorozat. Rengeteg kiaknázatlan potenciál van benne. Majdnem annyi mint a Stargate-ban volt. Reméljük a legjobbakat..." -
#4188 Sliders, mindenidők kedvenc sorozatom. Kivéve az utolsó két évad, azok már szarok. Az utolsó évad meg... el sem kellett volna készülnie. -
#4187 Szia!
Kínai maca az éles tárgyakkal jó. Machete meg hasonlók. Furyra rakj MINIMUM EGY skill pontot, és akkor időnként rövid időre tudsz kaszabolni, de nagyon durván. A skilljei általában éles fegyverekre szólnak, szóval azokkal érdemes menned.
Alkoholos üveget elvileg mutatja a térkép is, simán odamész és felveszed. Nem tudom mi lehet az, amitől nem tudod felvenni? De az úgy is egy ismételhető quest, szóval nem érdemes vele foglalkozni, molotovot kapsz érte.
Igen, csak blueprinttel lehet. Érdemes körülnézni mindenhol emiatt. Utolsó patch óta sokkal több blueprint van, szóval jó vadászatot.
Elvileg a koponyával a zombikat jelöli... nem vagyok benne biztos, de úgy emlékszem, hogy csak a questekhez tartozókat. Illetve nem lehet, hogy a bungalóban voltak túlélők? Azért mutatta?
Inventory-t az egyik survivor ágon lévő skillel tudod növelni, keress rá a skillek között. Eldobni úgy tudod, hogy kézbe veszed és backspace, vagy bemész inventoryba és akkor drop. Néha bugos.
Igen. Azokból a cuccokból, amiket craftolásra használsz, bármennyi lehet nálad. Ilyen pl a ragasztó szalag meg mindenféle alkatrészek.
-
#4186 Sziasztok!
Lenne pár gondolatom mivel most kezdtem nemrég játszani. Én a kínai macával vagyok és ott mire érdemes rágyúrni?
A másik, hogy Mike-nak kellene 5 alkoholos üveget hozni de az a helyzet hogy elvileg nem tudom felvenni őket mert gondolom tele vagyok. De ha az Inventory-t megnézem nincsen alkohol szó ott vagyis mintha nem is lenne. Mit bénázok el?
szerszámokat fejleszteni csak blueprintek megszerzésével lehet? Érdemes először a mellék küldetéseket megcsinálni?
Azt sem értem, hogy a bungallóknál van 3 koponya jelezve mint ellenségek? Őket csak ki kell nyírni? Látszólag egy feladathoz sem tartoznak?
Az sem világos hogy az inventory-t hogyan tudom fejleszteni? 12 cucc van benne a fegyverekből. Ha valamit eldobok nem mindig látszik.
Különböző cuccokból bármennyit elbírok (drót, ragasztó szalag etc..? )
A játék eredeti és steames. -
#4185 Mikor kapsz 1 szintlépést (level up) akkor a Fury skill-eket jelölöd be.
A Fury skillből van 9. Minél többet jelölsz be, annál jobb lesz ez a képesség. (több ellenséget tudsz ledobálni, hosszabb ideig tart, sűrűbben használhatod stb.) -
totya4 #4184 Helló, hogy érted hogy "minél több van belőle"? Mármint mennyire van felfejlesztve a képesség? -
#4183 A Fury képesség annál jobb és sűrűbben használható, minél több van belőle.
Logan esetében érdemes rágyúrni, mivel ő elég jól tud dobálózni a késekkel.
Először vele játszottam ki, nála érdemes a Fury-t alkalmazni. Most épp Sam B-vel vagyok,ő meg cudarul tud bunyózni a Fury-val. XD -
totya4 #4182 Áttettem az egérgörgőre az F-et, így még gyorsabb is beszedni a dolgokat, meglátjuk :)
Másik gondom a "fury" nevű képesség. Azt írja, megnyomva két ellenséget lehet egyszerre támadni. Jó ez nekem egy ellenségre is, többször tudom ugyanazt megtámadni, ráadásul a dobált kések sem vesznek el(?). Viszont ritkán tudom aktiválni a képességet, mitől függ a képesség aktiválhatósága? -
#4181 Cseréld ki a két gombot, próbáld meg úgy. -
totya4 #4180 Ezzel kísérleteztem, de nem nagyon volt különbség a rövid és hosszú lenyomás között, bár így lenne logikus ahogy írod... Azért kösz :) -
#4179 Elvileg ha sokáig nyomod a gombot, akkor kezedbe veszi egyből.
Én kicseréltem a rugás és a use gombot és soha nem volt ilyen gondom. -
totya4 #4178 Helló, ha felveszek egy fegyvert, akkor néha berakja rögtön a kezembe, azaz az aktuális slotba, ahogy nézem véletlenszerűen. Erre van valami megoldás, hogy ne cserélje ki arra ami a kezemben van? -
#4177 én mindig előbb meghaltam minthogy vége lett volna, pedig csak a könnyűbe néztem be. -
Balázs 17 #4176 meddig tart az akció? -
#4175 -
#4174 Teljesen agyfaszt kapok :D Most felraktam újra, és most nem crashel. Nem értem... viszont 100FPS megvan minden maxon :D -
#4173 NA, úgy néz ki megtartom accountom meg a játékot. Na most felmegyek netre és keresek valami megoldást, mert még nem sikerült elindítanom ezzel a kártyával. Remélem találok :D -
#4172 Talán az összeset nem. Viszont elvileg a három fa aljáig le tudsz élni. Lvl 60 a max. -
#4171 Az tuti!
Én szombat este végeztem vele. Logan volt a karakterem. Igen sok időbe telt, mire kijátszottam. Egyrészt időhiány végett, másrészt pedig, mert állandóan nézelődtem és loot-oltam. Teszem azt hozzá, hogy csomó mellék küldit, meg sem csináltam. A megjelenés óta, most nem rég fejeztem be. Vasárnap újra kezdtem, Sam B-vel. De most már odafigyelek az összes mellék küldetésre és minden apró dologra, ami van a játékban.
Egy kérdésem lenne.
Meg lehet-e szerezni az összes skill-t 1 karakternél?
Vagy korlátozva van? -
#4170 pffff az kemény, el leszek vele akkor egy darabig :D -
#4169 ...és még 2-3 helyszín.. -
#4168 Azt hitted csak a resort térkép van? Utána van egy bazi nagy város, dzsungel is van utána... a többit majd meglátod. -
#4167 Ja hogy ez ilyen hosszú gamma hogy még lesz város is! :O -
#4166 Majd a városban, főleg. -
#4165 tényleg ha már így fegyvereknél tartunk honnan lehet pisztolyt meg puskát szerválni még csak 8 % nál tartok de még csak ilyen lapát meg bárd meg kés van! -
#4164 Attól a progressed megmarad. Fegyverek, meg küldik... csak onnan kezdesz. -
#4163 ajde örülök :) -
#4162 Nincs benne mentés Checkpointos rendszer van benne majd ha elérsz egy adott szakaszig ahol checkpoint van akkor ment !