Egyszerû játékok készítése
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Flash
nyertem
nyertem
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Most akkor a kedves ide írok figyelmébe ajánlanám a topic címét. Én az egyszerû játékok alatt nem 3ds modelleket kezelõ játékmotorok írását értettem.
Töltsük le az internetet!
szerintem ayon kívül is van játékfejlesztõ topik :)
3d studióban megtervezed a modelleket, textúrázod, cbenírsz egy játékmotort, ami kezeli a 3d-s modelleket. ezzek a komolyabb részén túl is vagy..
3d studióban megtervezed a modelleket, textúrázod, cbenírsz egy játékmotort, ami kezeli a 3d-s modelleket. ezzek a komolyabb részén túl is vagy..
hi
Akkor asszem, hogy megmaradok a jó öreg RPG makernél. Amúgy szintem az RPG maker kifejezetten jó, mert az is tud vele játékot készíteni aki semit sem ért hozzá. Szerintem kifejezetten jó játékokat lehet vele csinálni.
Én már töltöm a Games Factory-t mer jókat olvastam róla!!!
Meg majd a Klick N Play-t is töltöm.
Jó játékokat csinálnék!!!
Meg majd a Klick N Play-t is töltöm.
Jó játékokat csinálnék!!!
nekem is van(volt) egy ilyen témám, ami kb errõl szól csak nem ez a neve...
egyesüljünk? :P http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1121104960
egyesüljünk? :P http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1121104960
Szerintem is, ha RPG-t szeretnél csinálni, igaz kicsit fapados megoldás, de akkor az RPG-Makert ajánlanám.
Ha ismered az Amnéziát pl pont ojant lehet csinálni, elég instant, magyarosítás is van hozzá, de a nélkül is lehet jót csinálni... Ja Pyx kapitány is azzal lett csinálva ^^ <#hehe>#hehe>
Ha ismered az Amnéziát pl pont ojant lehet csinálni, elég instant, magyarosítás is van hozzá, de a nélkül is lehet jót csinálni... Ja Pyx kapitány is azzal lett csinálva ^^ <#hehe>#hehe>
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
de vannak könyvek, persze csak angolul.
a nyelv egyértelmûen c++
java-t felejtsd el ha teljesítményt akarsz
pascalnak nem jó a támogatottsága, delphi kicsit bugos, és lassabb a kódja mint a c nek..
a nyelv egyértelmûen c++
java-t felejtsd el ha teljesítményt akarsz
pascalnak nem jó a támogatottsága, delphi kicsit bugos, és lassabb a kódja mint a c nek..
hi
a témanyitó egyszerû játékokról beszélt és olyan szeretne készíteni ha jól tudom, ahhoz meg ezeket tudtam ajánlani. igazán jó játékokat lehet készíteni vele, amin egyáltalán nem látszik semmiféle nyoma a programnak, szinte rá sem lehet mondani, hogy azzal készült. meg mi az a "mutáns" kifejezés?! láttál te multimedia fusionnal készült 3d-s játékot? de oké, bizonyára nagyobb élmény is ha te írod meg ... ahhoz meg sok sikert ha te vagy annyira jó <#eljen>#eljen>
szerintem az a legnagyobb gond,hogy nincsenek könyvek,amit mindent részletesen elmagyaráznak,és érthetõen.kül melyik az a nyelv amiben írják a játékokat.tippem c...
Akkor az milyen szint amikor az ember tényleg leül és lekódol egy szerencsétlen játékot? :D Én sosem tudnám igazán az én munkámnak tekinteni egy ilyen game-maker program összedobott mutánst.
Az az igazi, ha te írod meg tövirõl hegyire (na jó nem szó szerint kell venni lásd. az api-k használata :) ).
Az az igazi, ha te írod meg tövirõl hegyire (na jó nem szó szerint kell venni lásd. az api-k használata :) ).
Ez 3 volt :DDD egyébként az általad felsorolt nyelveken is lehet tökéletes 3D-s vagy 2D-s játékokat írni, az már más kérdés, hogy valóban nem célszerû. Azonban azt meg kell hagyni, hogy viszonylag egyszerû bennük 2D-s játékokat készíteni pl VB-ben. Ugyanakkor egyszerû 3D-set pascalban, persze Wolfenstein 3D szintûeket :) Viszont ahogy a topic nyitója is, aki semmilyen programozási ismerettel nem rendelkezik, az nem tudom hogy akar játékot fejleszteni. A gagyibb 2D-s játékok is a haladó kategóriába tartoznak minimum!!! minden programnyelven. Az rpg maker-el és egyebekkel lehet játszadozni, de azt nem te készíted és nem valósíthatsz meg benne sok egyéni ötletet, rengeteg minden kötött. #9-ben ajánlott progikkal viszont érdemes próbálkozni kezdõknek és prog-hoz nem értõknek. Ezt kiegészíteném a 3D-s lövöldözés kedvelõinek: FPS Creator
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
ajánlom ezeket:
kezdõknek: Klick and Play
haladóknak: Games Factory
haladóbbaknak: Multimedia Fusion
kezdõknek: Klick and Play
haladóknak: Games Factory
haladóbbaknak: Multimedia Fusion
Én mindig is stickman lövöldözõset csinálnék... :D De nem vágom a progt szal szarok rá... Én inkáb modellezgetek ami ide nem kell... :D
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
engem is érdekel a téma. miben érdemes játékot készíteni? én eddig 2-õt tudok,amiben nem: visual basic,pascal,turbo c meg ilyenek...
rpg maker
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
hogy akarsz játékot csinálni ha az égvilágon semmiben nem tudsz programozni?..
egyébként segítek szívesen ha valami értelmesebb project van
egyébként segítek szívesen ha valami értelmesebb project van
Ide lehet írni azoknak akik szeretnének oldalnézetes játékokat készíteni egyszerûen. Én is szeretnék egy kb Metroid Fusion-hoz hasonlót készíteni és ehet kérnék némi segítséget.
← ElőzőOldal 3 / 3