Egyszerû játékok készítése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is tudom hogy kezdjem...
Meg szeretném csinálni az iDaft-ot mobilra, javaban. A hangok, grafikai anyagok nem okoznak gondot, de tudás és program hiányában a motor megalkotása elég nagy fejfájást okoz. <#szomoru1>#szomoru1> Szóval itt tenném fel a kérdést: Valaki tudna nekem segíteni összedobni a játékot? Nagyon hálás lennék. :) <#wink>#wink>
A választ elõre is köszönöm!
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
Jelenleg j2me-ben programozok, vagyis mobiltelefonra fejlesztek játékot, eddig van egy kész amõba játékom, és egy félkész(az elõbbi letölthetõ forráskóddal együtt, a másikról csak videó és képek vanak egyelõre):
http://avvoltoio.extra.hu/j2meamoba.php
http://avvoltoio.extra.hu/wreckhunter.php

Figy. Sok programozási nelyv van, de a játékot akarsz így átírni, akkor ahhoz a legjobban a C++al jársz, de azt tegyük hozzá, hogy nem egyszerû ám belepiszkálni egy már megírt, lefordított játékmotorba. Szerintem nézz utána komolyan a dognak, mielõtt belevágnál.
Töltsük le az internetet!
Viszont flash játékot sztem nem olyan nehéz csinálni, de mind1, akármi is kell hozzá ,szeretnék csinálni min. 1-et. Jó volna, ha vki megmondaná, Mire van szükség egy flash játék készítéséhez??? Úgy tudom, hogy az Adobe Flash CS3 Professional a hozzá alkalmas progi, de nem nagyon értek hozzá, ezért megkérnék minden hozzá értõt, esetleg olyat, aki már csinált flash játékot, hogy adjon egy kis tutorialt az elkezdéséhez. Elõre is kösz.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
De találtam sok-sok egyszerûbb játékot is, tetrisz,dáma,torpedó...Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek az egész javascriptet meg kell tanulnom egy (egyszerûbb) játék elkészítéséhez, vagy lehetséges az, hogy a már elkészített játékok forrásai alapján megtanuljam azok ...felépítéseit...? ha erre a válasz az,hogy :lehet,de ezerszer nehezebb, mint megtanulni egy erre a célra megfelelõbb nyelvet, akkor azt szeretném még kérdezni: a Java elkezdéséhez mely alapnyelvek tudása ajánlott? A segítséget elõre is köszönöm...
Szeretném kérdezni, hogy mien program kell ahoz, hogy játékba skineket tudjak készíteni? illetve mien képekbõl kell.
.ark file-ok ba vannak téve.
Köszi elörreis csao.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
#99: 11? Az más, de szerintem 11 évesen azért még nem nagyon kéne ilyennel foglalkoznod. RPG maker meg ilyenek pont jók lesznek neked, de rendes játék programozása az biztos, hogy sok lenne neked. (mielõtt valaki azt hinné, én se vagyok programozó, nem nagyon értek hozzá és játékot sem tudok vele csinálni)
Az utóbbi hozzászólásodnak pedig nulla értelme van. Vagy csak én nem vélem felfedezni a logikát?
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
motor már van csak nemtudok mit csinálni vele
valaki tudna esetleg egy vázlatot a kezdetekrõl?
Intel Core 2 E6600, ASUS P5B, Gigabyte 7600Gt, 512MB+1GB DDR-2 800MHz, 160 GB SATA, táp: Chieftec 450W
A sikerhez vezetõ út - karbantartás miatt - zárva.
én csak kézikönyvet találtam, de az nekem nem jó:(
ha bárki tud bármit plz szóljon!
elõre is thx
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Tudja valaki, honnan tölthetem le a RPG Maker 95-öt?
Köszi.