38
-
Runo #38 És most hogy már a Full játékot is kipróbálhattuk, bizony előtünnek a hiányosságok... :D -
Tauren5 #37 Egy valamit mondok. Ez 100 szor jobb lesz mint a Duke Nuken ,,fornever''. -
Picirip #36 hello!
Felraktam a Prey demót...és inditás után..a program szabálytalan műveletet hajtott végre ezért leáll....csak nálam van ez, mert mindenki másnak elindul..
Mit lehet ilyenkor tenni?:S -
Devergo05 #35 Ennyire senki se várja már a prey-t??Nagyon lapos most a prey fórum -
dcyrax #34 when its done ... -
Devergo05 #33 Már csak 1 hét a demo-ig -
Luccc #32 Ez is értelmes játék lehet... -
TommyVercetti #31 Már a DNF jöhetne ki. -
rgerg #30 Mennyivel jobb lenne egy descent 4...ha már itt erőltetik az übergravitációt... -
rgerg #29 Mennyivel jobb lenne egy descent 4...ha már itt erőltetik az übergravitációt... -
johnz #28 amúgy osztom más véleményét azon a téren hogy a doom3 as motorból kimaradt az élet szaga és érzése is pl azoknak a ládáknak a szine meg ilyesmi meg azok a fura krémes szinek nem jönnek be igazán ez se az igazi motor! -
pentium419 #27 sajna nekem naaon nemgyerebe ez a egszer a falon megyek utána a plafonon majd a padlon, nem birom beleképzelni magam lehet bennem van a hiba... -
#26 Hát ez télleg D3.
Amennyire kihagyták az AI-t abból, remélem ebben valami élmény is lesz már.
Amúgy nem komálom a D3 enginet, mert jelenleg radeonom van (ez asszem mindent megmagyaráz), pedig 1 időben ugye még a radeonnal reklámozták, aztán mégiscsak enyvvídia lett a kedvenc támogatott. -
rgerg #25 ..lehet hogy részletgazdag a graf,de szerintem akkor is ronda.Nem azt mondom,hogy ne töltötek el vele 2millió munkaórát,hanem azt,hogy szarból várat nem lehet építeni. -
johnz #24 SCRÁCOK!! ez a játék nagyon füg ütni baj csak akkor lehet vele ha tele lessz bugokka egyébként engem személy szerint jobban érdekelt volna a duke forever felturbózott doom3 as motorral de lehet ebből már nem lessz semmi csak forever -
#23 xDDDD -
#22 nem kötözködés mert várom már és jó is lesz az én véleményem szerint, de ugye vannak máshogy ható erők meg minden kutyafasza és a fény is ilyen? mert az 1. képen nincs árnyéka a monsztának pedig igencsak van körülötte fényforrás :D -
Hoz_Hun #21 Na és mennyi lesz a játék idő? Massziv 6 óra? Vagy lehet akár 10 is ha eltévedek? -
Inquisitor #20 Ha megnéznéd a videó(ka)t, akkor látnád, hogy a pályákon kismillió helyen változó gravitáció van, azaz van ahol a falon vagy a plafonon kell rohangálnod, nem kicsit megkavarva a tájékozódást.
A portál dolog, meg picit töb a "semmiből otterem az ellenség" dolognál, az már a Half Life 1-ben is volt.
Itt konkrétan átlátsz a teleportok között, vagy van ahol egy kis üvegvitrinbe(!) lévő kicsinyített bolygóra kerülsz abból a szobából, ahol a vitrin van, vagy volt olyan videó ahol tér/időben saját magadat üldözted a portálokon keresztül :)
És akkor még ott van a jól megkavart story, meg az Archangel-hez hasonló testnélküli rohangálás is. -
#19 az elsö képen az az ürge mit keres a falon -
csaba213 #18 -
#17 -
Yv@n #16 learning beszélés magyarul now? -
#15 videot nézz ne képet ...látni fogod, hogy szép a grafika -
#14 tévedsz, miota ujra folytatják azóta d3 motorral fut -
#13 Van: http://www.3drealms.com/ -
#12 ez a mondat naon teccik :
"De ne örüljünk annyira, a Prey fejlesztése még el fog tartani egy darabig. Előreláthatólag valamikor 1998-ban jöhet a 3D Realms játéka"
-
drwho #11 Inkább legyen MIL, vagy IDKFA, IDDQD :) Ezt most végül ki adja ki? a 3D realms asszem már nincs. Vagy? -
Newfronter #10 Semmi köze nem lesz a Q4, D3-hoz. Ez egyedi FPS lesz minden tekintetben. A grafikai is lenyűgöző.
-
#9 Lehet hogy jó dolog is kisülhet a final verzióból, de az ingame trailer alapján csak egy "újabb" fárasztó Doom3 engine-re épülő csilivili dolog lesz belőle... lehet h csodálatosan néz ki but nekem eccerûen van valami flusztráló dolog a Doom3 motorjában...itt nem a "sötétségre" gondolok, inkább valamire a háttérben, valahogy nem eléggé pörgős vagy mittomén, nem tudom eléggé átadni magam a feelnek, legyen akár Quake 4 is az. Sure, letoltam mind a Quake4@ mint a Doom3 at de mind 2ben állandóan az ürességet éreztem a játék közben, mindha ennek az engine-nek nem lenne "lelke" vagy mi... :/ -
neoG #8 ha '97ben kezdték akkor igazán várhatnának egy évet,és akkor a bejelentés 10-ik jubileumi évében dobhatnák piacra.van ennél nagyobb reklám? -
sirtomi #7 Nekem úgy rémlik, hogy le is állították a fejlesztés még 97-ben vagy 98-ban. Aztán pár éve újra elővették és nekiálltak valamit fejleszteni. Videók alapján jó lesz a játékmenet, tele érdekességekkel. És a történet is jónak tűnik. -
szurka #6 DNSCOTTY....:) -
szurka #5 én úgy tudom, hogy '95 óta készül,
bár ez már nem az a Prey,
ez inkább Quake4 pszichohülyeségekkel...
de azért várom -
Librarian #4 Mit gondoltok, itt is DNKROZ és DNSTUFF lesz? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
antikommunista2 #3 omg...tisztára mint a doom3..... -
#2 97es játéktól mit vársz? -
qtpman #1 hááát nem is tudom nekem nem valami nyerő a grafika bár lehet hogy még alakul de remélem a legjobbakat..