38
  • Runo
    És most hogy már a Full játékot is kipróbálhattuk, bizony előtünnek a hiányosságok... :D
  • Tauren5
    Egy valamit mondok. Ez 100 szor jobb lesz mint a Duke Nuken ,,fornever''.
  • Picirip
    hello!
    Felraktam a Prey demót...és inditás után..a program szabálytalan műveletet hajtott végre ezért leáll....csak nálam van ez, mert mindenki másnak elindul..
    Mit lehet ilyenkor tenni?:S
  • Devergo05
    Ennyire senki se várja már a prey-t??Nagyon lapos most a prey fórum
  • dcyrax
    when its done ...
  • Devergo05
    Már csak 1 hét a demo-ig
  • Luccc
    Ez is értelmes játék lehet...
  • TommyVercetti
    Már a DNF jöhetne ki.
  • rgerg
    Mennyivel jobb lenne egy descent 4...ha már itt erőltetik az übergravitációt...
  • rgerg
    Mennyivel jobb lenne egy descent 4...ha már itt erőltetik az übergravitációt...
  • johnz
    amúgy osztom más véleményét azon a téren hogy a doom3 as motorból kimaradt az élet szaga és érzése is pl azoknak a ládáknak a szine meg ilyesmi meg azok a fura krémes szinek nem jönnek be igazán ez se az igazi motor!
  • pentium419
    sajna nekem naaon nemgyerebe ez a egszer a falon megyek utána a plafonon majd a padlon, nem birom beleképzelni magam lehet bennem van a hiba...
  • NEXUS6
    Hát ez télleg D3.

Amennyire kihagyták az AI-t abból, remélem ebben valami élmény is lesz már.

Amúgy nem komálom a D3 enginet, mert jelenleg radeonom van (ez asszem mindent megmagyaráz), pedig 1 időben ugye még a radeonnal reklámozták, aztán mégiscsak enyvvídia lett a kedvenc támogatott.
  • rgerg
    ..lehet hogy részletgazdag a graf,de szerintem akkor is ronda.Nem azt mondom,hogy ne töltötek el vele 2millió munkaórát,hanem azt,hogy szarból várat nem lehet építeni.
  • johnz
    SCRÁCOK!! ez a játék nagyon füg ütni baj csak akkor lehet vele ha tele lessz bugokka egyébként engem személy szerint jobban érdekelt volna a duke forever felturbózott doom3 as motorral de lehet ebből már nem lessz semmi csak forever
  • sweech
    xDDDD
  • VRSDM
    nem kötözködés mert várom már és jó is lesz az én véleményem szerint, de ugye vannak máshogy ható erők meg minden kutyafasza és a fény is ilyen? mert az 1. képen nincs árnyéka a monsztának pedig igencsak van körülötte fényforrás :D
  • Hoz_Hun
    Na és mennyi lesz a játék idő? Massziv 6 óra? Vagy lehet akár 10 is ha eltévedek?
  • Inquisitor
    Ha megnéznéd a videó(ka)t, akkor látnád, hogy a pályákon kismillió helyen változó gravitáció van, azaz van ahol a falon vagy a plafonon kell rohangálnod, nem kicsit megkavarva a tájékozódást.
    A portál dolog, meg picit töb a "semmiből otterem az ellenség" dolognál, az már a Half Life 1-ben is volt.
    Itt konkrétan átlátsz a teleportok között, vagy van ahol egy kis üvegvitrinbe(!) lévő kicsinyített bolygóra kerülsz abból a szobából, ahol a vitrin van, vagy volt olyan videó ahol tér/időben saját magadat üldözted a portálokon keresztül :)
    És akkor még ott van a jól megkavart story, meg az Archangel-hez hasonló testnélküli rohangálás is.
  • phunky
    az elsö képen az az ürge mit keres a falon
  • csaba213
  • psishock
  • Yv@n
    learning beszélés magyarul now?
  • sweech
    videot nézz ne képet ...látni fogod, hogy szép a grafika
  • VRSDM
    tévedsz, miota ujra folytatják azóta d3 motorral fut
  • Rip
    Van: http://www.3drealms.com/
  • ScarY MAN
    ez a mondat naon teccik :
    "De ne örüljünk annyira, a Prey fejlesztése még el fog tartani egy darabig. Előreláthatólag valamikor 1998-ban jöhet a 3D Realms játéka"
  • drwho
    Inkább legyen MIL, vagy IDKFA, IDDQD :) Ezt most végül ki adja ki? a 3D realms asszem már nincs. Vagy?
  • Newfronter
    Semmi köze nem lesz a Q4, D3-hoz. Ez egyedi FPS lesz minden tekintetben. A grafikai is lenyűgöző.
  • psishock
    Lehet hogy jó dolog is kisülhet a final verzióból, de az ingame trailer alapján csak egy "újabb" fárasztó Doom3 engine-re épülő csilivili dolog lesz belőle... lehet h csodálatosan néz ki but nekem eccerûen van valami flusztráló dolog a Doom3 motorjában...itt nem a "sötétségre" gondolok, inkább valamire a háttérben, valahogy nem eléggé pörgős vagy mittomén, nem tudom eléggé átadni magam a feelnek, legyen akár Quake 4 is az. Sure, letoltam mind a Quake4@ mint a Doom3 at de mind 2ben állandóan az ürességet éreztem a játék közben, mindha ennek az engine-nek nem lenne "lelke" vagy mi... :/
  • neoG
    ha '97ben kezdték akkor igazán várhatnának egy évet,és akkor a bejelentés 10-ik jubileumi évében dobhatnák piacra.van ennél nagyobb reklám?
  • sirtomi
    Nekem úgy rémlik, hogy le is állították a fejlesztés még 97-ben vagy 98-ban. Aztán pár éve újra elővették és nekiálltak valamit fejleszteni. Videók alapján jó lesz a játékmenet, tele érdekességekkel. És a történet is jónak tűnik.
  • szurka
    DNSCOTTY....:)
  • szurka
    én úgy tudom, hogy '95 óta készül,
    bár ez már nem az a Prey,
    ez inkább Quake4 pszichohülyeségekkel...
    de azért várom
  • Librarian
    Mit gondoltok, itt is DNKROZ és DNSTUFF lesz? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • antikommunista2
    omg...tisztára mint a doom3.....
  • Botond #2
    97es játéktól mit vársz?
  • qtpman
    hááát nem is tudom nekem nem valami nyerő a grafika bár lehet hogy még alakul de remélem a legjobbakat..