Barackpálinka, télifagyi és Commodore 64
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A normál Primo (A és B változat) nem.
A C változat és a ProPrimo már igen.
https://onlinestream.hu/ - A legtöbb magyar rádió és TV egy helyen!
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
Olyan Ericssonja apámnak is volt, csak az esõ elkapta, és ennyi volt neki, pedig a nagy gombok jók voltak rajta. Sztem lenne rá igény ma is.
ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Kipróbáltam a múltkor egy C64 emulátort, de valahogy már nem ugyanaz a feeling mint régen... Megkopott sajnos a varázsa ezeknek a játékoknak. A maiaknak meg hiába van csillivilli grafikája pixel meg vertex shaderekkel, valahogy a játékélmény és a hangulat pár kivételtõl eltekintve, nulla.
Minden kazettaváltásnál állítgatni kellett a magnó fejét, mert különben szar lett a betöltés
Egy nagyobb játék betöltése tényleg percekig tartott, floppyn a végén már nem volt ritka a 6-8 cserélgetés, ráadásul mindkét oldalán volt adat
a grafika... elég az, hogy most 19-es TFT elõtt ülök, akkor meg egy 30 centis kistévé elõtt ültem. BBSrõl max. ujságban olvasott az ember, olyan drága volt a telefonálás stb.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Volt valami repülõs gamma, azt hiszem Bandita volt a címe azon jó sokat toltam.. 😊 😊
Viszont a Videoton TV játéka ( amin csak ilyen fehér csíkokat lehetett irányítani és egy fehér négyzet volt a "labda") hiányzik a gyûjteménybõl..
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul