Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És van még az hogy 20 db "crime"-t kell megcsinálni, és mivel én egyszer csaltam egy legjobb szintû fegyver csalást, és akkor blokkolja a Cleaned The Mean Streets achievementet de attól hogy az acsit nem kapom meg, atól még a százalék szalad felfelé, vagy ezt is blokkolja? Vagy még akkor se megy a % hogyha csalok pl egy Jetmax-ot? PLs help, mert nem akarok szívni, hogy küszködök hogy meglegyen minden és utána meg nem lehet meg a 100-as!
Ja jó mostmár
Láttam kiirva hogy csak akkor lesz meg 100%, hogyha megcsinálom Brucie e-mail-ben küldött autólopásos küldetéseit, én viszont ezt nem csináltam meg, vissza lehet csinálni, vagy most szívtam egy jót?
A torrentrõl leszedett az életbe nem fog elindulni nálad, ugyanis accounthoz van rendelve, akár a mentések.

Sinyo70
<#nyes>

NAGYON KÖSZÖNÖM SINYO!!! JÓ A GTA!!!
vezérszuszu
Hali!
PS3 ra GTA4 eladó!
Érdeklõdni priviben!

Na akkor ezert jott a megvennem a letoltom helyett. 😊
sambauer
Ha gond nélkül feltudsz menni Live-ra, akkor gond nélkül le is töltheted, más módszer nincs is a kipróbálására.
Mondjuk halkan megjegyzem hogy én leszedtem egy torrentet de sata támogatás nélkül még nem volt alkalmam kipróbálni hogy mûkszik e egyáltalán..

Turn Me On Dead Man

A GTAIV:TLAD csak a Live-ról tölthetõ le 1600 MS point ellenében. Csak megvenni lehet...

Sziasztok! Megtudnátok mondani, hogy a IV-ben a random karakter küldik elérhetõek lesznek akkor is, ha az ember már végigment a sztorin?

Csak egy kerdest szeretnek feltenni: Miert venned meg ha flashelt a geped?
brodix
Nem vagyok valami nagy box tudós,én PS3-as vagyok,de szerintem ha nem bannoltak live-ról,akkor minden gond nélkül letöltheted!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy flash-elt gépen elindul-e Grand Theft Auto IV Lost & Damned kiegészítõ?Tudom, hogy nem szeretitek a warez kérdéseket de ha elindul akkor megvenném a játékot.Elõre is köszönöm!

Grand Theft Auto IV Lost & Damned
9/10

Szerintem nagyon komoly lett. Van aki végigtolta már?

Szerinetetek amugy melyik a legjobb küldi? Sztem a legutolsó és a destruction for beginers
Na és nem leehtne egyszerûen letölteni?
adam46
sziasztok problémába ütköztem a Bûnüldözõ küldetéseket h találom a rendõrségi számítógépen? melyik pontok azok és Brucie mikor küldi az e-mailt hány % körül? elõre is köszönöm
Sinyo70
erre gondoltál ?? <#nezze>

300 ft ajánlva add fel ,tedd be egy párnázott borítékba egy sima cd tokban !

erre a címre !!

Co-Axial Kft.
4030 Debrecen, Vágóhíd u. 3/A

kb egy hét alatt fordult meg !
1000 ft volt a javítása "polírozás" + a posta amit szintén te fizetsz !
a feladó neve és címe nagyon fontos ,hogy vissza tudják küldeni !!
korrekt ,és hibátlan munkát végeztek !
ezért ajánlom õket !!
van ott tel szám is !! hívd fel õket ha kérdésed van !!

http://www.coaxial.hu/pages/szolgaltatasok/cdpolirozas/index.cfm

adam46
szerintem még kérdezz utána mielõtt nekiállnál az egész folyamatnak nehogy több kárt csinálj mint hasznot
adam46
ha vízzel érintkezik akkor nem tönkremegy az egész felület?
Sinyo70 tudsz nekem küldeni egy e-mailt vagy msn/skype?
kommersz
fogRem😊

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Mer betettem a gépbe és 5,31 mb maradt rakjta.
Annyi hogy ez hülyeség mer attól az adatok nem varázsolódnak vissza
Sokan irják hogy a lemezt fogkrémmel és oldjam fel vizel utána töröljem le. Nektek errõl m i a véleményetek?
adam46
á danke 😊
Van egy e-mail Brucie-tól amivel el lehet kezdeni a Bruce féle autó leszállításokat, majd Bruce megadja számunkat Stevenek amivel elérhetõek lesznek a Steve-es küldetések. Majd Steve fog mindig sms-t küldeni nem neked kell hívnod.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

adam46
sziasztok az lenne a kérdésem hogy Stevie autólopásai-t hogyan kell végrehajtani egy idõ után küldi sms ben magától az autókat? vagy rákell csörögni? és Brucie rendelései azt hogyan kell elkezdeni teló, net? bocsi esetleg hülye kérdésekért csak nemv agyok tisztában vele
GP2100
Xbox 360-on és PS3-on nincs windows, szóval nem jó helyre írsz...
Egyébként az a baj, hogy a live-os profilodat is ki kellett volna menteni, de ha nem mentetted ki, akkor is megoldható egy kis szarakodással. További infóért ott a pc-s topik...<#rolleyes>

\"elég volt ebbõl a faszom fütty nemzetbõl egy életre\" by tirexi

Nem tudom, hogy jó helyre írok-e , de elkelne egy kis segítség.....
A gépemet átinstalláltam, de elõtte a hordozható harddiskemre elmentettem a GTA IV save-jét, hogy ne kelljen elõrõl kezdenem....
Felraktam az egész Windowsot, GTA IV-et , és a save-t a C:/ Documents and Settings/("USERNEV")/Local Settings/ Application Data/ Rockstar Games mappába kopíroztam, de a játék nem ismeri fel....
Új játékot kezdd.....
Amikor a netrõl a 100%-os save-t is letöltöttem, azt sem tudtam betölteni......
Szóval van ennek valami speciális módja, hogy rendesen mûködjön ????

Elõre is köszi
ezt én is vágom. ennek alapján tudom h menni kéne mosóba és hogy telefonon kéne beszélnem vladdal. de nem tudok beszélni vele!!! ezt itt a gond! 8egyébként idõközben rájöttem h f*sz vagyok mert én pc-n tolom ez meg konzolos fórum <#smile> és állítólag lehet h vmi patch problem.
t0mmy
<#help>

Sinyo70
vagyis itt !!

Sinyo70
itt találsz segítséget sok mindenre !
clean getaway a küldi címe !!

t0mmy
nem értem miért nem mûködik nekem a GTA4 kiegézítõje amikor ott van a vinyón is a cucc... :S
Ilyenkor mi van szerintetek?!

Nem jelzi h oda is kéne menni..és így simán hiába megyek el, úgy se jó
t0mmy
Sziazstok!

Letöltöttem a kiegészítést, elvileg feltelepült, de hol látom a játékban vagy akárhol hogy az tényleg okés??

Neogan
Voltál a kocsimosóban? Ha jól tudom elõtte el kell vinni oda is a kocsit.

One man\'s hero, is another man\'s demon...

egyetlenegy garázs van nyitva, ha abba beállok és gyalog kijövök akk azt írja h szálljak vissza a kocsiba.(nem telefonál csak sima felirat és azt meg nem lehet mert nem tudom kinyitni ha egyszer kiszállok)
thx...mindjárt kipróbálom..
mert beállni beálltam csak nem szálltam ki.. :S
Sinyo70
így van be állsz a garázsba .. és ki jössz gyalog ! és aztán hív !!

Már nagyon régen volt, lehet nem jól emlékszem rá, de mintha be kellet volna állni ott valami garázsba. De nem vagyok benne biztos.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Sziasztok!
help kéne... legelején a játéknak a Clean Getaway küldetésnél nem müxik vmi. Vlad elküld egy Blista Compactért vonattal, a kocsit megszerzem, a két csávót lerázom és odaviszem a kocsit a garázsokhoz ahova mutatja. ...és semmi nem történik (elolvastam a küldetés leírását és elvileg a vladdal kéne beszélni telefonon de nem hív. ha én fölhívom akk üzenetrögzítõ van.) Mit kéne csinálni?!
téháiksz
ha visszaolvasnál 2 hozzászólást, megtudnád
sziasztok volna egy nagy gondom nekem is bele karcolt kétszer is GTA 4 be és mit tudnék vele csinálni ?

Company of Heroes

bexinho
Köszi, e videok szerint csináltam. Hát egyik nap majd belekezdek megkeresni azt az 1 nyamvadt galambot 😊 😞

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Sinyo70
küld el políroztatni a lemezt !!
én is hasonlóan jártam mint te !!
300 ft ajánlva add fel ,tedd be egy párnázott borítékba egy sima cd tokban !

erre a címre !!

Co-Axial Kft.
4030 Debrecen, Vágóhíd u. 3/A

kb egy hét alatt fordult meg !
1000 ft volt a javítása "polírozás" + a posta amit szintén te fizetsz !
a feladó neve nagyon fontos ,hogy visza tudják küldeni !!
korrekt ,és hibátlan munkát végeztek !
eztért ajánlom õket !!
van ott tel szám is !! hívd fel õket ha kérdésed van !!

http://www.coaxial.hu/pages/szolgaltatasok/cdpolirozas/index.cfm

kommersz
hello

annyit tudsz csinalni, hogy ujra bejarod a helyszineket,nekem ketto maradt ki.30perc utan megtalaltam.Youtuben van guide, az segithet es amelyik helyszinre nem emlekszel, az a hianyzo .

http://www.youtube.com/watch?v=P5VwmhvL6tY
http://www.youtube.com/watch?v=WS1P5hzBlvQ&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=d_J6ghvgW5c&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=dtI0ibFbIm4&feature=related

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

bexinho
Hello!

Nagy gondban vagyok! Ideges is vagyok miatta!
Egyik nap, gondoltam neki állok, lelövöm az 200 galambot. Na most 170nél észrevettem h nem fog kijönni a 200. 1 hiányzik, ??kihagytam??. Nos megvan már a 199, de az az 1 azt nem tudom h merre van. Néztem e-mailjeimet, de ott meg tök üres minden!!! Pedig ki sem töröltem semmit.
Amit a játék kipörgetése után kaptam e-mailt (2db asszem), ahol a rejtett dolgok vannak, ott az jelöli a galambokat, amik még fent vannak térképen?

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/