8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• Sinyo70
    multival kapcsolatban ,nincs valahol egy normális leírás ,hogy melyik játékmódban mit kell csinálni ??
  • Neogan
    Arra már nem emlékszem, hogy játékban le lehet-e, de így 100% hogy igen.
  • Ragnar360
    jah, de asszem a jatekba is lelehet...
    lol -.-
  • Neogan
    Box bekapcs. --> System Settings --> Memory --> Games asszem, aztán ott megkeresed a GTA-t, majd ott amelyik mentést akarod, letörlöd.
  • Kulee
    hy all!

Hogy lehet letörölni a mentéseket xboxon?
    Légszíves segítsetek, köszönöm^^
  • smusher
    Az előző generációs GTA exkluzivitás nem szűnt meg sose. Lásd LC, VC Stories (maradt playstation, sose volt xboxon vagy pécén.) Az előző generációs teljes GTA gyűjtemény egyedül ps2-re volt lehetséges, megjegyzem, ötször vert rá a jelenlegi fosra.
  • Ragnar360
    554 uj üzenet :D
  • csabush
    Ez így van jól szerintem. Én mindig sonys voltam, Gran Turismo, Tekken, God of War széria, már csak ezek miatt is megérte nekem anno a konzol. Xboxra kevesebb exkluzív cím van ami érdekelne, persze egy Forzát, vagy Gears of Wart (van pcre, szal nem érdekel:D) tolnék, de ezek számomra nem akkora számok. Mindenki eldöntheti maga, hogy melyiket választja, bár a GTA4 dlck zavarnak, de kapunk majd mi psesek is szerintem a későbbiekben.
  • ldavid
    és mégis mit vártál?
    kifizettek 2 DLC-ért 2x25 milliót, és majd kirakják PSN-re?
  • brodix
    Ezt nem is tagadom,valóban mind a sanyi,mind a picipuha kb. ugyanannyi játékot....ööö... exkluzivál? :D a lényeg asszem érthető. De a lényeg az,hogy az már télleg nagyon felb@szta az agyam,hogy a 2. GTA dlc-ből box exclusive lett. A lost and damned-et még elnéztem,de ez...
    Hát ez az én véleményem.
    #8346 vége:
    Hát én is nagyon-nagyon reménykedem,de sajnos van egy olyan érzésem a vizeletemben,hogy sajna nem így lesz.
    Azért majd rebegek egy imát lefekvés előtt ;)
  • GP2100
    Az előző generációban 90%-ban a GTA exkluzivitás(ami később meg is szűnt) volt az oka, hogy PS2-t vettem elsőként XBOX helyett :D Tényleg szemétség ez a DLC exkluzivitás, de szerintem ki fogják adni őket PS-re is idővel(mint pl. a Fallout 3 DLC-ket is).
  • sambauer
    azért a GTA-nál mindig is a főplatform a PS2 volt. Elég csak a megjelenésre, vagy az LCS/VCS pakkra gondolni. én se vágynék Halo 3ra, meg Gears of Warra ha PS3 tulaj lennék, de ez tényleg hatalmas kibaszás.
  • ldavid
    a MS helyében ti is szarnátok a sony arcába. ennyi. (nincs boxom)
  • GP2100
    Olyan soha sem lesz, hogy minden multiplatform, különben rövid időn belül csak egy platform(gyártó) maradna a piacon, éppen ezért csinál mindenki exkluzív címeket, hogy megvetessék a saját konzoljukat az emberekkel. Mondjuk szép is lenne ha elég lenne csak egy konzolt venni és játszhatnál is a generáció összes játékával... :) Egyébként engem azért idegesít különösen a HR, amit az előbb példaként felhoztam, mert először boxra szánták. Ott van még egy csomó cím, mint pl. GT, MGS, Killzone legújabb része(i) amikkel szívesen játszanék(a HR mellett), de nem háborgok, hogy nincsenek boxra, mert ősidők óta PS-re jönnek, de most ezek a exkluzivitási harcok a két cég között kezdenek nagyon az agyamra menni...
  • Foxhound1980
    Persze. Igaz amúgy. Sajnos ez már nem üzleti érdek (persze tudom az) hanem kibaszás. Legyen exkluzív egy cím, ok. De ne örökre basszus. Többi játékossal basznak ki. Példákat nem kezdek sorolni, mindneki vágja a másik platform játékait. Az időleges ex szerződések bőven megtennék. sztem.
  • GP2100
    És amikor a Sony csinál hasonlókat? Pl. itt a Heavy Rain, ami 360 helyett PS3 exkluzív lesz(ez nagyon felb@szott), a Ghostbusters is előbb jön PS3-ra...
    Ne értse félre senki, nincs bajom a Sony gépével(sőt, most rögtön el is fogadnék egyet...), de nem csak a M$-nak vannak szemét(persze az ő szempontjukból üzletileg jó) húzásai.
  • Foxhound1980
    kb nekem is a f@szom televan ezzel.
  • Zozo76
    PlayStation 3... :)))))))

Erre szoktak azt mondani:

Van ugy hogy az ember befizet a balba, aztan nem tancol... :))))
  • brodix
    annyira elegem van már a Microsoft b@szakodásából,hogy állandóan lefizeti a Rockstar-t,hogy box xklúzív dlc-ket csináljon.
    Roh@djon meg a Microsoft a szemétbevaló konzoljával együtt!!!
  • ldavid
    Rockstar Games Announces Grand Theft Auto: The Ballad of Gay Tony for Download on Xbox LIVE® and Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City Available on Disc for Xbox 360® this Fall
    link

• kommersz
    nemcsinalhattal meg mindent.
    kimaradt egy 0,5% os dolog.
    Nekem meg egy 0,25 maradt ki anno.
    Szoval "ellenorizd"le mit csinaltal meg es mit hagyhattal ki.
    Szerintem valamelyik activityt.
  • Leo 1991
    hello
    vki nyújtson 1 kis helpet pls
    99,50% a játék és már mindent megcsináltam,mi a további teendő??
    előre is kösz
  • ldavid
    itt biztos találsz
  • redbull0304
    Sziasztok! Ha valaki tud eladó GTA4-et PS3-ra Budapesten max 7e áron akkor írjon privit! Köszi! :)
  • GP2100
    "de nem működik azzal"
    Gondolom nem is azt nyomod amit kéne. Nyomd le a bal analógkart és dudálni fog...
  • Madagascar92
    Bocs mindenkitől, de fel kell tennem az év noob kérdését: xbox 360-os GTA4-ben hogy lehet dudálni???? Vágom, hogy azt írja, hogy a Left Stick Button, de nem működik azzal:SSS
  • Wanted
    Valaki megvette már a motoros dlc-t?
    Régió záras?
  • Kraptor
    PS3-as csinálja ezt.
  • Kraptor
    Igen ilyen "bug" lett a gamebe a pachok óta. Én most újra játszom és még mikor anno játszottam pachok nélkul akkor nem volt ilyen "gond". De most velem is előfordult:):)Nem mindtha baj lenne:):) De ugyanott mikor költözni kellett:)
  • sambauer
    kicsit tényleg körülményes lett szerintem.. mondjuk most hogy nyegyedjére HUD nélkül GPSre támaszkodva és kreszt betartva viszem végig a játékot kevésbé zavar, de azért Mafia szinten nincs :D
  • GP2100
    Az a baj, hogy sokkal élethűbb lett a fizika/autók kezelése? Én pl. nagyon örülök neki, hogy ilyen lett és nem a fostaliga klónok "fullarcade a négyzeten" irányítását kapta, amik egy kicsit sem próbálnak hasonlítani a valódi vezetéshez... Persze az előző GTA-kban sem volt olyan élvezhetetlen "guruló kartondoboz" feeling mint a klónok nagyrészében, de a GTA4 aláz minden ilyen típusú játékot. Persze aki azt élvezi ha ütközésnél lepattan a falról mint egy labda és 300-al veszi fék nélkül a hajtűkanyarokat, annak tényleg sz@r lehet...
  • kozine223
    Nekem minegy milyen autó mert mindegyik kezelése ugyanolyan rossz
    Nem egészen hű az elődjeihez...
  • tom235
    comet? nekem is előfordult már hasonló.
  • sambauer
    Előfordul, bár én nem nagyon becsültem a járgányokat a játékban. Szimplán közlekedési eszköz :)
  • Wanted
    :)
    Most költöztem új lakásba a játékban. Gondoltam visszamegyek a régi lakás előtt hagyott motoromért. Átvergődök a fél szigeten, amikor meglátok egy addig még nem látott járgányt. Sofőr kiszed, moci otthagy, boldogan vezetek vissza az új lakás elé. Erre: a lakás előtti utcában, látótávolságon belül, a frissen szerzett járgányomból 6 db!!!!!!!! parkol.
    grrrr
  • BigDTR
    Csá, érdekldni szeretnnék, hogy lehet e xboxhoz olyasmit csatolni, mint a gépre a Fraps? mert gta iv-s viccces videót akkarok csinálni pls help kösssz!
  • guardian hero
    Úgy mondod, mintha Te egy járművet se tüntettél volna el a játék során :D
  • Yoda001
  • smusher
    Boldog szülinapot GTA IV!
  • Minstrel
    nem vettél parkolójegyet