A random karakterek (küldetések) mindíg ott álnak vagy valamilyen időközönként csak?
Ragnar360#7189
na holnaptól újra belevetem magam a GTA multiba, szal aki akarja tolni az jelezze itt privibe és akkor felveszem v vmi...esetleg megadhatom a gamertagom ide, bár sztem sokan tudják :)
noobok kiméljenek, egyébiránt mehet a buli
az aláírásodból azt veszem ki hogy te is Lost fan vagy :-) az pöttyet durva volt :O
Még mindíg az a problémám van,hogy a játék végén nem tudok beszélni Brucie-val telefonon :S Mindíg a hangrögzítő kapcsol és a race menüt sem tudom választani, valakinek van valami ötlete?
Norberto91#7182
hali! egyik haveromnak van egy kis gondja a gta 4 -el. Mikor megcsinálja a shadow küldetést jacobnak kiírja hogy mentés stb. és utána valamiért nem kap telefont hogy hol folytathatja a játékot. és nem tudja folytatni a küldetéseket. Mi lehet a gond? valamit kihagyhatott? Én már nem emlékszem rá mi lehet a gond
Persze,hogy meglehet csinálni .Azért nincs még Race nevü opció a telódban mert még nem csináltad meg Brucie küldetéseit
Story mod kiakasztása után is meg lehet csinálni a race-t? Csak mert erre gondoltam,hogy ez a probléma :S
Srácok most viszont én kérdeznék! Brucie autó versenyeit hogyan tudom indítani? Úgy hallottam,hogy a telefonnal mikor kiválasztom Brucie-t ott van az hogy race, de nekem csak call brucie van :s Mi lehet a gond? Nagyon plz, a 100%-hoz kell :)
ja és egybkent mennyi a max szint mert eddig a legnagyobb szinttel rendelkező ember 10 es volt
jólvan bocsi én csak msot vettem észre igen akkor sajnos nemtudom bővebben:S kááár pedig jó lenne
zombi már a legelső multi játéktól van.. amúgy nem tudod, csak írja hogy mennyi kell a köv szinthez
hát rgtcusa wazze :D egybkent mennyi a max szint mert ha minden igaz most kettes vagyok més még huszonvalahányezer dollár kéne a köv szinthez meg ezeket hol tudom megnézni hogy hanyas vagyok meg ilyenek mert sehol se találtam de már van zombie karim :D