8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• akyyy
    kinek mi a kedvenc rádiója?
  • Yoda001
    itt kellene az ilyeneket..
  • SpeedXHUN
    XBOX -ra
  • SpeedXHUN
    Eladó Grand theft Auto 4-Kitünő állapotban,karcmentes lemezzel-Ha érdekel írj privátban,hogy mennyiért érdekelne!
  • Minstrel
    engem ő is lerázott :D nem tudom, most nem emlékszek rá, majd körülnézek a társkeresőben
  • Yoda001
    ..és mivan ezzel: ALEX CHILTON ("Liberated Woman")?
  • Minstrel
    csak a Kiki meg a Carmen nevűvel lehet netről randizni, a többi mindig elküld a francba:)
  • DöflingR
    Hát én a 100%-os mentés után mentem el az egyikkel randizni tehát azt nemtudom,hogy melyik küldetés után lehet velük elmenni. A lényeg,hogy mailban írsz nekik, válaszolnak és utána a telefonodban jelezni fogja,hogy melyik napon kell vele találkozni (mailban is leírja) Mikor eljön a nagy nap akkor a hud-on (térkép) jelezni fogja hogy hová kell elmenned a csajért.
  • eilor
    sziasztok!
    lenne 1 kérdésem és remélem valaki fog rá válaszolni! hogyan lehet a neten található csajokkal randizni!!! rákattintottam date gombra de basznak rá válaszoni! estleg meg van melyik küldetés után lehet velük összejönni??? a választ előre is köszönöm!!!
  • GP2100
    Ez a régi accountom volt. Pár hónapja regisztráltam újat, de tegnap vmi miatt bent voltam a régivel és úgy maradt.Amikor felkeltem akkor nem vettem észre és azzal írtam...
  • DöflingR
    Hm, ha jól értelmezem 2 accountod van? minek?
  • pc killer
    Szerintem rendes netem van(20 megabit letöltés, 3 fel...) és amikor pcn multizok pl cod4-el és fent vagyok közben ts-en meg xfire-ön akkor is általában 25-35 a pingem, szval nem ez a baj Ja és pl dirt vagy forza közben nem voltak ilyen problémáim, csak a gtaban.
  • DöflingR
    aham.. Ma is behívunk aztán lelépsz.. aztán megint bejösz és míg pacallal egy bugot próbálunk megint elmész.. ez valóban játék :D
  • trogerzsiger
    ne pofázzá jáccok bmeg:D
  • DöflingR
    Te csak maradj csöndbe, aki nem jön játszani az ne okoskodjon
  • trogerzsiger
    figyu, 1500 forintoért lehet kapni speedlink átalakítót. bedugod a headsetet az átalakítót meg a joyba és voálá:D vagy 2500 ért kapsz hazsnáltat.
  • Norberto91
    Hello lenne egy kérdésem. Hol tudok Nikonak ilyen keztyűt venni mit ami ittvan?
  • Ragnar360
    KÖTTESS RENDES NETET! :)
  • GP2100
    Hát ez nem jött össze...nemrég adta el géppel együtt. Megnéztem, hogy mennyibe kerül boltban és 5-6 ezer forint... Hát bekaphatja a M$ hogy ennyit elkér egy ilyen headsetért ami pc-hez pár száz ft
    Na mind1, megyek aludni.
  • DöflingR
    Aha mind1, a mikrofont szerezd be mindenképpen mert anélkül nagyon szar:D
  • GP2100
    Amúgy azt nem értem, hogy miért nem hallottalak titeket amikor elvileg beszéltetek egymással.Valami privát szobában voltatok vagy mi? Azért kérdezem mert külföldieket hallottam már beszélni... Egyszerűbb lett volna ha én hallottalak volna titeket és csak nekem kellett volna az írással kínlódni Ha szerencsém van akkor tudok gyorsan és olcsón headsetet szerezni mert egy havernak van (ha még nem adta el) aki nem használja. Ja és sry ha néha vmi lámaságot kérdezek, de még nem vágom annyira a liveot.
  • GP2100
    Mert arcade packban vettem a boxot és nem jár hozzá...már megbántam
  • DöflingR
    Mért nincs mikrofonod?:D
  • GP2100
    Jó volt a játék amíg nem dobott le verseny közben... Utána mind a 200000 meghívásra az "unable to join. returning to single player" és az "unable to join a game that you were kicked from" képernyőket kaptam Egyébként amikor csak random csatlakozok vhova akkor is néha előfordul hogy nem csatlakozik fel elsőre, vagy amikor játékmódot akarok váltani akkor kidob... Az meg csak ráadás, hogy nincs headsetem és így a kommunikáció "kicsit" nehézkes, szval ha bejön a live akkor szerzek egyet Azért remélem, hogy megjavul és tudok még veletek játszani.
  • Gascoigne
    GTA Pool Party :)
  • Pacal17
    ha ezt mégegyszer meghallom kiheréltetlek :D
  • GP2100
    OK. 1-2 óra múlva megyek livera és felveszek mindenkit
  • DöflingR
    Itt is csunya vagy..
  • Ragnar360
    Tess:
  • DöflingR
    Ragnar, de csunya vagy.. én szebb vagyok rajta xD
  • Ragnar360
    Itt a vidi, töltsétek...leszámolok az összes rosszfiúval :D
  • trogerzsiger
    ja elmentem:D de most fasza itt is találtam vmi wifis hálózatot:D
  • Ragnar360
    Há'me baszki tegnap nem jöttél :) - msn-en is mivolt ? :D
  • trogerzsiger
    bezzeg a jókról én lemardok :'((( Halljátok hívjuk ki meg a gyökér gtapalacesokat!!!!444
  • Ragnar360
    Na itten van a e faja kis kép :D

A videó is mindjárt fel lesz töltve...azt méginkább érdemes lesz megnézni :)

Amugy 2x ennyien voltunk - csak azok ott voltak lennt a vízbe, jobb felsö sarok :DDD - jajaja ott a pixelek közt ott lesz valahun :)

AHUNE!

_______

PS: JA ÉS NEM FOTOSOPPPppp
  • Ragnar360
    ja bocsi :D
  • DöflingR
    Rosszul írtál 2-t:D

HUN Pacal17 ; LsmTw0

nullával a végén
  • Ragnar360
    Vedd fel ezeket: HUNwantoo ; Sam360Hun ; LsmTwo ; HUNPacal17 ; Benomeno ; Pupesz ;
  • Ragnar360
    Skacok jóvót tegnap a GTAIV multi - meddigis toltuk, hajnali 1-2 ?
    Elég sokan voltunk, de van még hely...szívesen levadászunk + néhány rosszfiút C'N'C -ben :P
  • GP2100
    Tegnap csatlakoztam live-ra és még 1 ismerősöm sincs, szóval ha valakinek van kedve akkor vegyen fel, mert kipróbálnám a gta-t(na meg a többi játékot is...)magyarokkal Gamertag-em: ProSpec HUN