Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Because fuck you. That\'s why.
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Miután megnyilt az utolsó sziget nem kapok új küldetést. Az utolsó küldetés a Smackdown nevû volt. Nem tudok felhívni senkit, és nincs assassinos küldetés sem.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
de ha használt akkor nem
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
A játékba az interneten lévõ kocsikat, hogy lehet megvenni?Mert csak egy összeget ír a kocsi mellé!

Venni szeretnék egy xboxot és azt szeretném kérdezni hogy xbox360 arcadon ugyanugyfut a játék mint xbox360 premiumon? Vagyis hogy mi a különbség?
Elõször végigtoltam a megbosszulós ágon kinyírtam Dimitrit de úgydöntöttem megpróbálom az üzletes részt is lássuk annak mi lessz a kimenetele ...
Betöltöttem egy régebbi mentést de semmi, végigtolok mindent assassin, friends megvan de még mindíg semmi ... Sehol egy küldetés ember de mikor packie hív akkor én csak annyit vágok rá hogy I have other stuff to do ...
Nehogymosmár így kibaszzon ez a szar és újrakelljen tolni ezt a szart ...
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
DöflingR: igen, ismerem, csak én jobban szeretem a küldi elõtt videón megnézni, hogy mi vár rám 😄
Amugy google télleg a barátod, "gta4 végigjátszás"-t beírtam és 3 kattbol megvolt ;O Ahogy látom leírja minden küldit, ha jó használd..
Ha Boldogság szoborba bementek és felmásztok a létrán ott fog felül dobogni egy nagy szív.Tök jó.Énb már voltam ott fennt =)
Izé.Segítsetek.Mikor taxit hívok félreáll meg minden,é mutatja hogy Y hogy beszálljak megnyomom de nem beszáll hanem ellopja a kocsit =S
Segítsetek már valahogy.THX!