Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HAli ez lehet hülye kérdés de mi a különbség az eredeti és az irot GTA IV közöt?
filmjelenetek
tõlem aztán. mindenki azt csinál, amit akar. demokrácia van vagy mi.

Because fuck you. That\'s why.

Yoda001
oké, most azonnal hívhatok egy modit?

http://9gag.com/gag/5135249

sztem ez sérti a jóízlés határait. sztem te egy bunkó fasz vagy és menj a picsába. de ez csak egy vélemény.

FZoleee
cegééény <#shakehead><#sir><#rinya>
Yoda001

http://9gag.com/gag/5135249

trogerzsiger
mivan?

hát most szét is röhögtem magam, ha-ha-ha<#nevetes2>

trogerzsiger
vicces kedvemben vagyok<#vigyor3>

DöflingR
Mért fonetikusan írod a gétéát ?<#vigyor>

trogerzsiger
Na ma 10kor legyen fent mindenki!! Gétéazzunk majd. AKinek nem vagyok fent Pupesz a tagem.

red bull
nemhasznált

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

DöflingR
Akkor nem tudom, pedíg így kéne lennie.

Örm
A térképen nincs D betû. Már több órája megyek a városba össze-vissza, de semmi. Telefonálni se tudok senkinek.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

trogerzsiger
ja küldtem voics messzigízt

DöflingR
Én megyek az tuti, lassan lejár a goldom és ki kell használni😄 Majd 22.00-kor legyél akkor online!

trogerzsiger
Ma 22.00 gétéa parti módozás!!!444<#vigyor3>

DöflingR
Pedíg Derrick a Smackdown után adja a következõ küldiét a BABYSITTING-et..

Örm
Hello!
Miután megnyilt az utolsó sziget nem kapok új küldetést. Az utolsó küldetés a Smackdown nevû volt. Nem tudok felhívni senkit, és nincs assassinos küldetés sem.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

drot
ez a kocsi vásárlás engem is érdekelne mert ha telefonszám van a kocsi melett akármikor hívom fel foglalt ha bemegyek az üzletbe ahol a kocsikat árulják hiába állok srba nem lehet beszélni a taggal pedig énis kipróbálnám

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

DöflingR
Biztos hogy használt.

red bull
érdekelne . irj priviben.
de ha használt akkor nem

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Alderney-ben szoktam látni este felé.

bubu13
Kell lennie ott vagy egy címnek vagy egy telefonszámnak

EEE 1899

Hali! Én a GTA 4 -be most járok a bank rablásos résznél. Eddig a játék nagyon tetszik!!! Csak olyan lamborginit nem találok sehol:S van tipp hogy merre fordul elõ?

Nem tom olvastam valahol a neten.Azért köszi !

DöflingR
Mért meg lehetne venni? Én nem foglalkoztam nagyon vele.. Van egy hozzá kötõdõ küldetés, szerintem csak arra van.

Hy all!
A játékba az interneten lévõ kocsikat, hogy lehet megvenni?Mert csak egy összeget ír a kocsi mellé!

DöflingR
Niko-t beöltöztettem<#idiota><#idiota><#idiota>(sry a minõségért, szar a telcsim:s )

DöflingR
Engem nem érdekel.. (csak mert a válasz-t hozzám írtad) XD

trogerzsiger
nem muszáj hozzá, viszont az a 10-es nem nagy különbség, demókat le tudsz szedni videókat stb.. megéri. 53-ért tudok egy nem hdmis premiumot ha érdekel.

DöflingR
Ezen ne akarj spórolni! Én is annak idején így akartam spórolni,de hidd el nem éri meg! És például a GTA4-hez erõsen ajánlott egy hdd, ami az arcade pack-ban nincs benne!

red bull
SziasztoK!
Venni szeretnék egy xboxot és azt szeretném kérdezni hogy xbox360 arcadon ugyanugyfut a játék mint xbox360 premiumon? Vagyis hogy mi a különbség?

crazyclone
Nos úgytûnik a játék mégsem olyan tökéletes mint amilyennek hittem...
Elõször végigtoltam a megbosszulós ágon kinyírtam Dimitrit de úgydöntöttem megpróbálom az üzletes részt is lássuk annak mi lessz a kimenetele ...
Betöltöttem egy régebbi mentést de semmi, végigtolok mindent assassin, friends megvan de még mindíg semmi ... Sehol egy küldetés ember de mikor packie hív akkor én csak annyit vágok rá hogy I have other stuff to do ...
Nehogymosmár így kibaszzon ez a szar és újrakelljen tolni ezt a szart ...

Akkor én is megyek =)

brodix
ja,és lécci vegyél fel drot!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

brodix
de azért nem mindenki!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

DöflingR
Boxosok vagyunk 😄

drot
ha psesek vagytok AKKO ÉNIS MÉK WAZZE😄

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

DöflingR
Ja, ma elmehetnénk este a gyilkos játszótérre hülni egyet free modba😄

trogerzsiger
😄

Valamikor össznépi darálás lesz/legyen?

DöflingR
Én meg ugyan így vagyok azzal aki cheat kódokat használ a játékokhoz..:p

mama2
"Köcce". Vááá Ha meglátom hogy valaki így köszön meg valamit, ölni tudnék<#wilting>

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Oks.Köcce!

DöflingR
Hosszan nyomd azt az Y gombot, de ez is ki van írva 😉

brodix
hosszan kell nyomni

FZoleee
Hosszan nyomd meg az Y-t. 😊
DöflingR: igen, ismerem, csak én jobban szeretem a küldi elõtt videón megnézni, hogy mi vár rám 😄
DöflingR
Hát nem tudom,hogy gta-hoz minek ilyen video, vagy ilyesmi, szerintem minden elég korrektul le van írva és a Hud-on is ki van jelezve hogy hova kell menned stb..

Amugy google télleg a barátod, "gta4 végigjátszás"-t beírtam és 3 kattbol megvolt ;O Ahogy látom leírja minden küldit, ha jó használd..

Nah ma végigjásztottam a GTA IV-ét.Azt mondom hogy kurvajó játék.Folytatom tovább és élem az életemem a GTA IV-be.Tök állat =)
Ha Boldogság szoborba bementek és felmásztok a létrán ott fog felül dobogni egy nagy szív.Tök jó.Énb már voltam ott fennt =)
Izé.Segítsetek.Mikor taxit hívok félreáll meg minden,é mutatja hogy Y hogy beszálljak megnyomom de nem beszáll hanem ellopja a kocsit =S
Segítsetek már valahogy.THX!