Eladó Grand theft Auto 4-Kitünő állapotban,karcmentes lemezzel-Ha érdekel írj privátban,hogy mennyiért érdekelne!
engem ő is lerázott :D nem tudom, most nem emlékszek rá, majd körülnézek a társkeresőben
..és mivan ezzel: ALEX CHILTON ("Liberated Woman")?
csak a Kiki meg a Carmen nevűvel lehet netről randizni, a többi mindig elküld a francba:)
Hát én a 100%-os mentés után mentem el az egyikkel randizni tehát azt nemtudom,hogy melyik küldetés után lehet velük elmenni. A lényeg,hogy mailban írsz nekik, válaszolnak és utána a telefonodban jelezni fogja,hogy melyik napon kell vele találkozni (mailban is leírja) Mikor eljön a nagy nap akkor a hud-on (térkép) jelezni fogja hogy hová kell elmenned a csajért.
eilor#7348
sziasztok!
lenne 1 kérdésem és remélem valaki fog rá válaszolni! hogyan lehet a neten található csajokkal randizni!!! rákattintottam date gombra de basznak rá válaszoni! estleg meg van melyik küldetés után lehet velük összejönni??? a választ előre is köszönöm!!!
Ez a régi accountom volt. Pár hónapja regisztráltam újat, de tegnap vmi miatt bent voltam a régivel és úgy maradt.Amikor felkeltem akkor nem vettem észre és azzal írtam...
Hm, ha jól értelmezem 2 accountod van? minek?
Szerintem rendes netem van(20 megabit letöltés, 3 fel...) és amikor pcn multizok pl cod4-el és fent vagyok közben ts-en meg xfire-ön akkor is általában 25-35 a pingem, szval nem ez a baj Ja és pl dirt vagy forza közben nem voltak ilyen problémáim, csak a gtaban.
aham.. Ma is behívunk aztán lelépsz.. aztán megint bejösz és míg pacallal egy bugot próbálunk megint elmész.. ez valóban játék :D
Te csak maradj csöndbe, aki nem jön játszani az ne okoskodjon
figyu, 1500 forintoért lehet kapni speedlink átalakítót. bedugod a headsetet az átalakítót meg a joyba és voálá:D vagy 2500 ért kapsz hazsnáltat.
Norberto91#7340
Hello lenne egy kérdésem. Hol tudok Nikonak ilyen keztyűt venni mit ami ittvan?
Hát ez nem jött össze...nemrég adta el géppel együtt. Megnéztem, hogy mennyibe kerül boltban és 5-6 ezer forint... Hát bekaphatja a M$ hogy ennyit elkér egy ilyen headsetért ami pc-hez pár száz ft
Na mind1, megyek aludni.
Aha mind1, a mikrofont szerezd be mindenképpen mert anélkül nagyon szar:D
Amúgy azt nem értem, hogy miért nem hallottalak titeket amikor elvileg beszéltetek egymással.Valami privát szobában voltatok vagy mi? Azért kérdezem mert külföldieket hallottam már beszélni... Egyszerűbb lett volna ha én hallottalak volna titeket és csak nekem kellett volna az írással kínlódni Ha szerencsém van akkor tudok gyorsan és olcsón headsetet szerezni mert egy havernak van (ha még nem adta el) aki nem használja. Ja és sry ha néha vmi lámaságot kérdezek, de még nem vágom annyira a liveot.
Mert arcade packban vettem a boxot és nem jár hozzá...már megbántam
Jó volt a játék amíg nem dobott le verseny közben... Utána mind a 200000 meghívásra az "unable to join. returning to single player" és az "unable to join a game that you were kicked from" képernyőket kaptam Egyébként amikor csak random csatlakozok vhova akkor is néha előfordul hogy nem csatlakozik fel elsőre, vagy amikor játékmódot akarok váltani akkor kidob... Az meg csak ráadás, hogy nincs headsetem és így a kommunikáció "kicsit" nehézkes, szval ha bejön a live akkor szerzek egyet Azért remélem, hogy megjavul és tudok még veletek játszani.
Ragnar360#7318
Skacok jóvót tegnap a GTAIV multi - meddigis toltuk, hajnali 1-2 ?
Elég sokan voltunk, de van még hely...szívesen levadászunk + néhány rosszfiút C'N'C -ben :P
Tegnap csatlakoztam live-ra és még 1 ismerősöm sincs, szóval ha valakinek van kedve akkor vegyen fel, mert kipróbálnám a gta-t(na meg a többi játékot is...)magyarokkal Gamertag-em: ProSpec HUN