Gman2142#8515
Sziasztok!
Saját vidim, rem tetszik majd nektek
jinmaster#8514
Hello minednkinek.Azt szeretnem kerdezni,hogy van-e meg elet livon.Marminthogy nem uresek a szerverek?Jo lenne lovoldozni egy kicsit de jo sok ellenfellel.
nimirig#8511
Ja bocs, most nézem hogy ez a konzolos :)
nimirig#8510
sziasztok.
Egy elég hülye hibába estem :). Nem tudom kitörölni a GTA IV-t, ezt írja: Failed to release SecuRom license. Légyszi segítsetek, előre is kössz
Tekken 6#8499
LENNE ITT MÉGVALAMI :D ! (ELIZABETA KÜLDI) ELKELL MENNI EGY KIHALT KÓRHÁZBA ÉS LEKELL LŐNI PÁR (JÓ PÁR) HAPIT. EZ MEGIS VÓT DE UTÁNA A TÉRKÉP (GPS) SE MUTAT SEMMIT ÉS FELHÍVNI SE LEHET A NŐCIT H MIT KÉNE CSINÁLNI VISZONT MENTENI NEM TUDSZ ÉS NEMTÁMADNAK RÁD A VÉGÉN MEGUNTAM ÉS ÖNGYÍLKOS LETTEM TIPPEKET VÁROM KÖSZ !!
Tekken 6#8498
OK KÖSZ :) MÁ MEGOLDOTTAMM DE AZÉ KÖSZ !!!
XeroX#8497
Valaki be tudja aplikálni a Magyar nyelvi file -t xbox360 -ra?
Thx.
ja, és hogy ?
N0RB3RT#8496
Gyorsan nyomkodd az x-et, akkor kezd el sprintelni.
Tekken 6#8495
hali elakadtam egy küldinél . a lényeg az hogy egy néger fickót kell kergetni aki úgy fut mint a villám (énmeg mint a csiga) és mikó beérek a házba kiirja , hogy elvesztettem a küldit mer a fickó meglépett. (little jacob küldi) valakinek van valami tippje??
heló nem tudjátok, hogy hogy lehet xboxon car modot berakni?
biciklipumpa#8493
AMD athlon x2 64 2.4
1gb ram
9500gt 512 video kari
ez kevés a gta IV hez mert én felraktam és undorító volt a grafikája... óceán nem látszik, valamelyik ház se látszik, szürke minden :S
sosem akadtam el sehol, de most melegtóniban egyszerűen nem tudok táncolni, hiába van instructions, amit meg is értek... kerestem youtube-on tutorialt is, dehát semmi [PS3]
Zozo76#8491
Csak lestem hogy nekem irtad. Nem ma irtam ide ezzel kapcsolatban... :)
Amugy tokeletesen igazad van. Persze akinek akarcsak egy 20Gb-os gepe van annak mar annyira nem oszt szoroz ez az uj feature, mint ahogy nekem sem. :(
Azért hidd el nagyon nagy segítség annak az a 16 Gb is akinek arcade gépe van.
Én is így üzemeltem be egy Pendrive-t ami 16 GB-os.
Előtte esélyem se volt hogy a 2DVD-s játékok (pl: Forza 3 autók+pályák) plusz szolgáltatásait betöltsem.
De mióta tudok bemásolni lemezt a pendrive-re azért sokkal jobb a helyzet.
És a mentések méretével sem kell többet foglalkoznom!
Perzse nem kell 100Gb-okba gondolkozni viszont a 16 GB-os pendrive bőven megfelel erre a célra ha már voltam olyan "okos" hogy nem Elite gépet vettem!
IMX#8482
ha valaki akar multizni vegyen fel : IMX2
valakinek, nincs eladó fölösleges gta4e. nekem van egy dead space-em érte meg ráfizetek, bár miota platinum lett 7 ezer Ft szoval a dead space-re ráfizetek 2-t.
pamparam... ez konzolos topik, nekünk nincsenek mappáink
adam0724#8478
Hali! Mondja már meg vki hogy a végigjátszást hová kell másolni a GTA IV-be???
Mert nekem a C/documents and settings/User/Application Data-ba nincs semmi rockstar games!!!:S
Help plz!!!:)
SAFIII#8477
Eflc-hez hol találok magyar végigjátszást????