8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• tdu Toyota
    nyugi nem cheatelek csak már egy csomó missot megcsináltam és még mindig nem oldota fel a szigeteket :S
  • DöflingR
    Igen. Azért popupol mert nem eredeti a játékod :) Ismerősnek annó Backup lemezen volt meg a gtaiv, és nagyon popupolt, de megvette eredetiben és kész :)
  • janihunk
    mia a Back-up ezt a másolt lemezre érted??
  • DöflingR
    Az a baj,hogy Back-up lemezzel játszassz.. és azért popup-ol..
  • janihunk
    nem arcade van az a baj hogy nemtom miért van ez a gép hibás vagy a lemez mongyuk más játéknál nemien....
  • DöflingR
    Back-up lemezzel csodálkozol?

tdu toyota: Ne csítelj,sokkal jobb a játékélmény :)
  • Bil Ur Sag
    Én eredetivel játszom, nekem nem volt ilyen. Xbox 360 core.od van? Mert akkor lehet az a baj. Asszem kell neki vinyó.Bár lehet marhaságokat beszélek.
  • janihunk
    ja és ez xbox 360-on van meg
  • janihunk
    helló.. olyan problémám van a gta 4 el hogy mikor autóval megyek eltünek a dolgok,az út,és néha mág a város is ... nemtom meik verzió van meg nekem de irott és pal-os van még valakinek ien gongya.. aki tudna segiteni..kössz
  • tdu Toyota
    nincs egy olyan cheate ami feloldja az összes szigetet? :) jah és telefonon hogy lehet temát váltani ?
  • brodix
    hello lothargia!
    ugy hallottam,hogy kényszeriteni kell a game-et,hoy 1080p-ben fusson.
    tehát ps menujében a display-ben csak az 1080p-t pipáld be.
    én még nem próbáltam mert 720-as a tv-m,de ezt olvastam.
    remélem segítettem!
  • DöflingR
    Nekem már csak multiplayer-es acsik hiányoznak, de azok kicsit nehezebbek mint a single acsik:D
  • Minstrel
    kösz a linkeket, ilyenre gondoltam :)

amúgy épp ott vagyok, hogy haverokat hurcolom minden marhaságra, meg Brucie-t hívom állandóan versenyek miatt, de sokszor elküld a francba, az mondjuk csak acsi miatt kell, de azért jó lenne ha nem szivatna
  • DöflingR
    Arra figyelj,hogy mindenkit vigyél el mindenhova a friendek közül (persze akik életben maradtak) Mert én pl Packie-t nem vittem el soha Bowling-ozni és ezért nem tudtam rájönni,hogy mi hiányzik.. Aztán elvittem, és hopp, 100% :)
  • ldavid
    ez jó?
  • james69holden
    Key to the City Guide (AKA 100% Requirements)
  • Minstrel
    hol van az a lista, hogy a 100%-ből mi mennyi százalékot tesz ki? google-val semmi olyat nem találok
  • Lothargia
    Sziasztok!
    Az a problémám,h PS3-ra fullHD-s tv mellett nem fut a játék 1080p-ben csak 720ban,pedig a dobozán fel van tüntetve,h kellene vinnie.A PS menüje és más játékok is futnak nekem 1080p-ben és a PS Settingjében is az a kimenő jel, tehát a gépel minden ok. természetesen a játék főmenüjében sem lehet felbontást álitani
    Mi lehet a problem és főleg a megoldás? Másnak sem viszi ezt a felbontást?
    előre is köszi
  • DöflingR
    Silver-el is lehet dlc-t leszedni.. De MS pontot attol még venned kell.
  • SAFIII
    akkor most fizzessek livra ha dlc-t akarok????kurvajó
  • DöflingR
  • Torda5
  • DöflingR
  • trogerzsiger
    Szted mért dlc?:D
  • SAFIII
    csá
    a dlc-ket csak letölteni lehet majd??boltban nem lehet majd kapni??
  • DöflingR
    nincs
  • CheAteR88 #7490
    van benne lovi?
  • DöflingR
  • Minstrel
    nekem olyan volt, hogy rendőr autót leparkoltam és otthagytam, megyek vissza érte és épp egy rendőr terel bele egy gengsztert és beszáll a rendőr is aztán elvitték az autómat
  • trogerzsiger
    hááát akkor mikor pcre a gém, sztem nem :D
  • algor91
    4.)letöltenék xbox360-on pontokért vásárolható letölthető dolgokat, de nem tudom, hogy az október-november környékén jövő GTA4 Episode One kiegészítő részre elég lesz e a letöltések után megmaradó 800 pont?
  • algor91
    1.) hol tudok maximálisan összekoszolni egy kocsit?
    2.) történt pár furcsa dolog a játékban 2 alkalommal, mind 2 alkalommal egy egy taxi állapotát felejtette el a játék és azt kik ülnek,/vagy nem ülnek, benne, az egyik alkalommal gyorsan hajtottam kiugrottam a taxiból a taxi egy oszlopnak ütközött, hátsó ülésen volt még egy ember, odafutottam megnézni él e még az az ember, de meglepődtem, mert a játék elfelejtette a taxi állapotát, és nem volt sehol sem az az ember, a törött véres kocsi meg teljesen új töretlen volt és üres volt a taxi sehol se, az ember nyomtalanul eltűnt, másik alkalommal egy percre kiszálltam az ép üres taxiból megnéztem valamit, visszamentem a taxihoz, és az már nem volt üres, ült benne egy taxisofőr és még pár utas,
    ez miért történt?
    3.)látta valaki('rajtam kívül') azt a magyar zászlót amihez, ha közel mész felcserélődik a piros és zöld színe?
  • Ragnar360
    Achievement unlocked!
    Award - The truly #1 GTAIV player in HUNGARY

• rastaman
    az már csak idő kérdése és meglesz
  • DöflingR
    Wanted acsi
  • rastaman
    és melyik 20 pont hiányzik?
  • DöflingR
    nyád:D
  • trogerzsiger
    kabbe.... inkább menjünk már át a pcs topikba.. nem tetszik nekik a jelenlétem.
  • DöflingR
    Dejó,hogy tiszta off a topic, no sebaj xD Amúgy nincs semmi csak kacagtam rajtad egyet (nem először)
  • trogerzsiger
    mivan?:D