nyugi nem cheatelek csak már egy csomó missot megcsináltam és még mindig nem oldota fel a szigeteket :S
Igen. Azért popupol mert nem eredeti a játékod :) Ismerősnek annó Backup lemezen volt meg a gtaiv, és nagyon popupolt, de megvette eredetiben és kész :)
janihunk#7514
mia a Back-up ezt a másolt lemezre érted??
Az a baj,hogy Back-up lemezzel játszassz.. és azért popup-ol..
janihunk#7512
nem arcade van az a baj hogy nemtom miért van ez a gép hibás vagy a lemez mongyuk más játéknál nemien....
tdu toyota: Ne csítelj,sokkal jobb a játékélmény :)
Én eredetivel játszom, nekem nem volt ilyen. Xbox 360 core.od van? Mert akkor lehet az a baj. Asszem kell neki vinyó.Bár lehet marhaságokat beszélek.
janihunk#7508
helló.. olyan problémám van a gta 4 el hogy mikor autóval megyek eltünek a dolgok,az út,és néha mág a város is ... nemtom meik verzió van meg nekem de irott és pal-os van még valakinek ien gongya.. aki tudna segiteni..kössz
nincs egy olyan cheate ami feloldja az összes szigetet? :) jah és telefonon hogy lehet temát váltani ?
hello lothargia!
ugy hallottam,hogy kényszeriteni kell a game-et,hoy 1080p-ben fusson.
tehát ps menujében a display-ben csak az 1080p-t pipáld be.
én még nem próbáltam mert 720-as a tv-m,de ezt olvastam.
remélem segítettem!
Nekem már csak multiplayer-es acsik hiányoznak, de azok kicsit nehezebbek mint a single acsik:D
amúgy épp ott vagyok, hogy haverokat hurcolom minden marhaságra, meg Brucie-t hívom állandóan versenyek miatt, de sokszor elküld a francba, az mondjuk csak acsi miatt kell, de azért jó lenne ha nem szivatna
Arra figyelj,hogy mindenkit vigyél el mindenhova a friendek közül (persze akik életben maradtak) Mert én pl Packie-t nem vittem el soha Bowling-ozni és ezért nem tudtam rájönni,hogy mi hiányzik.. Aztán elvittem, és hopp, 100% :)
hol van az a lista, hogy a 100%-ből mi mennyi százalékot tesz ki? google-val semmi olyat nem találok
Lothargia#7499
Sziasztok!
Az a problémám,h PS3-ra fullHD-s tv mellett nem fut a játék 1080p-ben csak 720ban,pedig a dobozán fel van tüntetve,h kellene vinnie.A PS menüje és más játékok is futnak nekem 1080p-ben és a PS Settingjében is az a kimenő jel, tehát a gépel minden ok. természetesen a játék főmenüjében sem lehet felbontást álitani
Mi lehet a problem és főleg a megoldás? Másnak sem viszi ezt a felbontást?
előre is köszi
Silver-el is lehet dlc-t leszedni.. De MS pontot attol még venned kell.
SAFIII#7497
akkor most fizzessek livra ha dlc-t akarok????kurvajó
nekem olyan volt, hogy rendőr autót leparkoltam és otthagytam, megyek vissza érte és épp egy rendőr terel bele egy gengsztert és beszáll a rendőr is aztán elvitték az autómat
algor91#7486
4.)letöltenék xbox360-on pontokért vásárolható letölthető dolgokat, de nem tudom, hogy az október-november környékén jövő GTA4 Episode One kiegészítő részre elég lesz e a letöltések után megmaradó 800 pont?
algor91#7485
1.) hol tudok maximálisan összekoszolni egy kocsit?
2.) történt pár furcsa dolog a játékban 2 alkalommal, mind 2 alkalommal egy egy taxi állapotát felejtette el a játék és azt kik ülnek,/vagy nem ülnek, benne, az egyik alkalommal gyorsan hajtottam kiugrottam a taxiból a taxi egy oszlopnak ütközött, hátsó ülésen volt még egy ember, odafutottam megnézni él e még az az ember, de meglepődtem, mert a játék elfelejtette a taxi állapotát, és nem volt sehol sem az az ember, a törött véres kocsi meg teljesen új töretlen volt és üres volt a taxi sehol se, az ember nyomtalanul eltűnt, másik alkalommal egy percre kiszálltam az ép üres taxiból megnéztem valamit, visszamentem a taxihoz, és az már nem volt üres, ült benne egy taxisofőr és még pár utas,
ez miért történt?
3.)látta valaki('rajtam kívül') azt a magyar zászlót amihez, ha közel mész felcserélődik a piros és zöld színe?
Ragnar360#7484
Achievement unlocked!
Award - The truly #1 GTAIV player in HUNGARY