8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• tdu Toyota
    de attól még sajna oda kell furikázni :)
  • DöflingR
    Az LB-vel tudsz fütyülni. És ha elrontassz egy küldetést akkor kapsz egy üzenetet telefonra és csak el kell fogadni :)
  • Cápafogxy
    Ma megjött a boxom és már tolom is a gta-t több kérdésem is lenne. Az egyik hogy hogyan kell füttyenteni taxiért a másik pedig az ha jól emlékszem volt olyan hogyha meghalsz mondjuk a küldiba akkor valahogy gyorsan vissza lehet kerülni a küldetés kezdetéhez, magyarul nem kell odafurikázni újra.
  • DöflingR
    A házak előtt lévő szárga csíkon belül leparkolod az autót akkor ott marad :)
  • geristar
    Garázst mikor kapok? Már végigvittem a játékot, de garázsom még nincs.
    Melyik házamnál van, ha van? Van honlap amin rajta vannak a rejtett küldetések, autók?
  • tdu Toyota
    jah az első volt az köszi szépen sikerült :) középső sziget feloldva :)
  • Minstrel
    oda kell majd vinni azokat az autókat amiket sms-ben fog kérni Steve, küld egy üzenetet egy képpel az autóról meg leírja, hogy hol van, megkeresed és oda viszed, minél kevesebb a sérülés rajta, annál több pénzt fizet érte.
  • Norberto91
    Hello. A térkép Broken -nél vagy hol, jelez egy ikont azt hogy "garage". oda mentem már de semmi nincs ott. Az micsoda? Mit lehet ott csinálni?
  • DöflingR
    Hát még jópár dolgod van a 100%-hoz, de nem nagy cucc :)
  • Minstrel
    nincs a szoborban küldetés
  • geristar
    Nah sikerült, szinte vertem a gombot :)
    De az nagy baj, hogy nem is jártam a szabadság szoborban? pedig olvastam, hogy ott is van küldetésem, de a játéknak már vége. Akkor most már csak a rejtett küldik maradtak.
  • geristar
    Próbáltam már sokszor úgy, most nem sikerült agyontaposom a gépet a jáékkal együt (nem idegbeteg)
  • DöflingR
    Utolsó főküldetés, de az még csak 67% :)

Én gyorsan nyomkodtam az A-t.
  • geristar
    pregorio-t
  • geristar
    Vki gyorsan help!!!!!!!!
    Mikor progoriot kergetem motorral és felugratok a helikopterhez, hogy kell nyomni az A-gombot? Folyamatosan vagy gyorsan ismételve?
    Most próbálom, vagy 6.jára! Egyébként hol járok a játékban?
  • DöflingR
  • brodix
    az szívás.
    pi*ába!
    mi a fa*omér' nem tudják kiadni azt a ku*va kiegészítést ps-re?
    mondjuk olvastam egy cikket,hogy a take2 megegyezett a rockstarral,hogy ad egy nagyrakás lóvét a take2 a rockstarnak,hogy csináljanak kiegészítést,de csak doboz360-ra.
    kö*ögök......
  • trogerzsiger
    Nem :D D:
  • brodix
    hello!
    ps3-ra is lesz kiegészítés?
  • Display
    www.xbox360achievements.org/forum/showthread.php?t=69396
  • Display
    hoppá, that was a baaad link...
    szóval: www.xbox360achievements.org/forum/showthread.php?t=69396
  • Display
    Egy kis help a Grand Theft Auto IV-hez. Minden szinten, szinte minden =)
    check it out here ---> Xbox360achievements.org
  • DöflingR
    Konzolon mindíg jobban szerettem a gta-kat mint pécén,bár most pc-n lesznek újítások. Xbox-ra meg nemsokára jönnek a DLC-k :)
  • Christian88
    GTA IV-et érdemes megvenni ps3-ra vagy nagyobb durranás lesz PC-n?
  • bubu13
    Hello!
    Eladnám xbox360-os gta4-et 6900ft-ért!
    Érdeklődni privátban vagy emailen: [email protected]
  • DirtyGab3sz
    Tárgytalan a dolog!!
  • DirtyGab3sz
    Üdv!
    Srácok!Ha van X360-as GTA4-e eladó valakinek,aki holnap pesten a belvárosban át is tudja adni, az dobjon már meg egy emillel a [email protected] -ra!
    Köszi előre is!
    Persze csakis eredeti,karcmentes,tokkal-vonóval érdekel,és 8000 HUF-ot adok max érte!
  • Bil Ur Sag
    Már nem emlékszem melyik lehetett 22%-nál...
    Van egy olyan amikor fel kell menni Niko-val a tetőre,(Bohan-ban) majd a szemközti utcácskában elkezd lebonyolódni az üzlet. Itt a feladatod hogy Niko-val lődd le a tagokat akiknek a feje felett piros háromszög figyel. Igen ám. De a srác akire vigyázol bajba esik miközben te az alakokat szeded le, és ekkor új feladatot kapsz, védd meg XY-ont. Szal utána azt kell kilőni akivel harcol a társad.

Egy másiknál, egy felhőkarcoló tetejéről kell lepuffantani mesterlövészfegyóval négy fazont.Nagyon közel helyezkednek el egymáshoz képest. Egy kis zoom-mal megtalálod őket. De nem hiszem hogy ez lenne az. Ez jóval 22% után van már szerintem...

• janihunk
    hejó most kb 18% nál vagyok fent a kisvárosrészbe a küldetés neve:: manni.. kérdésem hogy mit kell benne csinálni mert bármit csinálok nemjó segicsetek...kösszi
  • janihunk
    hát vagy odaköltözöl vagy ott kapsz küldetést
  • tdu Toyota
    jah és még valami 22% körül járok és van az E betűnél egy sniperes missio mikor fel kell menni egy tetőre és nyírni aki fölött piros nyíl van ez megy is de van egy olyan hogy már nem látom sehol a piros nyilas embert és mégis mutatja a térképen és ki írja hogy nem sikerült :S de már ezt 20 szor próbáltam de még nem sikerült help hogy lehet?
  • tdu Toyota
    amúgy mutatja ha kiad egy szigetet?
  • janihunk
    hejó most kb 18% nál vagyok fent a kisvárosrészbe a küldetés neve:: manni.. kérdésem hogy mit kell benne csinálni mert bármit csinálok nemjó segicsetek...kösszí
  • janihunk
    tényleg köszi nemis láttám
  • FZoleee
    kiírja... amúgy lyle rivas a fickó neve
  • janihunk
    helló tudna valaki segiteni kb 14%-nál vagyok ott amikor kéri hogy lopjak el egy rendőrautót aztán keressek valami nevet az adatbázisban... a gondom az hogy nemtom mien nevet irjak be.. van valakinek megoldása?
  • DöflingR
    ajajj lebuktál XD Én mikor megvettem a gta4-et megfogattam,hogy cheat nélkül játszom ki, ami megtörtént 100%-ra :)
  • tdu Toyota
    ajaj le buktam xD nah jó de csak motor cheatet használok mert kevés a motor :)
  • janihunk
    oké köszi
  • DöflingR
    Hát akkor játsz tovább :) Amúgy szvsz aki "szigetfeloldó" cheat-et használni akar az már más csitet is használt :D Na mind1 nem megyek bele. :)