8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• Cápafogxy
    Szal csak el kell kezdenem futni hogyha már felraktam a kezem?
  • Bil Ur Sag
    Semmi extra. Ilyenkor Niko felteszi a kezét megadva magát, és itt a pillanat tört része alatt van lehetőséged a menekülésre. Ergo felraktad a kezed,és akkor elkezdesz futni. Ilyenkor érvénybe lép a menekülés szituáció.
  • Cápafogxy
    Mit kell csinálni hogy ne hagyjam letartóztatni magam über hogy 1 csillagos körözésnél elkapnak összes fegyveremmel együtt mert nem figyelek hátra.
  • DöflingR
    naugye
  • Ragnar360
    naugye -.-
  • DöflingR
    Na mostmár jó helyre írom:D Megvan végre ez is :))
  • csabika6630
    Hogy lehet ps3-mal multizni?
  • GP2100
    Az első résszel nem játszottam sokat, de a második részt végigtoltam.(a story-t) Az a legfontosabb, hogy a GTA közelébe sem ér.(mint ahogy a többi klón sem...) Élethűség 0, story a GTA-khoz képest 0 és még sorolhatnám. Ráadásul vannak benne olyan fájdalmasan béna dolgok, hogy már majdnem sírtam... Ja és van benne egy(szerintem) nagyon idegesítő dolog: MUSZÁJ mellékküldetéseket(nagy részük idiótaság)csinálni a fő küldetések között, hogy töltődjön a respect, mert respect nélkül nem kezdheted el őket. Egyébként el lehet lenni a játékkal ha nincs mivel koptatni a gépet...
  • smusher
    én csak a saints row első részével játszottam, gyakorlatilag egy átlagos klón volt, volt benne néhány jó ötlet. "trónfosztásról" kezdtek regélni, pedig meg sem közelítette a san andreast. a gta4 után kiadott 2. része pedig, videókat nézegetve, hát hogy úgy mondjam, "kicsit" le van maradva
  • DöflingR
    kaka
  • trogerzsiger
    annyira nem, max a multi talán... De milyenaza a saints row?
  • Fido4life
    Apropó, a játék a főküldetéseken kívül valami nyomatékos indokot ad még a tovább játszásra ? Mert amikor először volt a játék gyorsan végig vittem (1 hét kb) és el is adtam. Mostmár kezdem egy kicsit érezni a hiányát, bár a Saints Row 2 erőteljesen elnyomja :) A lényeg hogy a story teljes ismeretében érdemes e még beszerezni pl mellékküldetések miatt.
  • Fido4life
    Ja, legalább van nyomáspont.
  • DöflingR
    Sztem egyáltalán nem undorító :)
  • smusher
    nem A-B lesz az, hanem A-X.
    a régi szép, igazi GTA-s időkben volt ez így. ez a ravaszosdi undorító.
  • szabolcs94
    Helo szaisztok hogy leeht limuzint bérelni mert az hallottam hogy alehet
  • DöflingR
    Van 2 fajta beállítás, lehet az A-B comboval is csinálni, kinek hogy esik a kezére..
  • FZoleee
    a ravasszal lehet
  • XuChi
    Láma kérdés.

Ugye ebben a részben már a ravasszal adagolom a gázt meg a féket a járműveknek. Ma megyek megvenni a gémet. De ezt tudni szeretém.

Ugy nem az "A" gomb a gáz és "B" a fék. Remélem nem.
  • DöflingR
    Jaja.. pár assasins küldetést meg kell csinálni ahoz hogy beadja az utolsó küldetést. Nemtudom most,hogy hányat, asszem 1-et minimum megkell belőle csinálni.
  • bubu13
    Nem ez volt az utolsó küldetés. Csináld meg az Assasinosokat meg pár autóversenyzőset és hátha megnyílik a küldetés.
  • gator
    Skacok ! A vége felé amikor furgonnal vittem valami csavot , es el lehetett donteni hogy kinyirjam vagy sem , az volt az uccso kuldetes?
    Mert ez utan nem tudok csinalni semmit. Csak egy Assassins nevu kuldetes van neha napjan.
  • Cápafogxy
    Detto, mert 3 Tv+1 projektor van nálunk és van hogy cipelem az én tv-mtől az lcd tv-hez vagy a projektorhoz. De most hogy tegnap este olvastam hogy ez az idő miatt van így beállítottam újra az xbox óráját és a gta4 utolsó mentés slotjába megvolt a rendes mentésem.
  • Neogan
    Nálam akkor történt ilyen, mikor a box tápegységét kihúztam a konnektorból, így az elfelejtette az időt és egy régebbi mentést adott be :)
  • Sinyo70
    magyar nyelvü végigjátszást keresek.
    valami nyomtatóbarát verziót !!pls..
  • Cápafogxy
    Az mind semmi tegnap végre sikerült utána nyomtam még vagy 4 órát küldiket, eljutottam a leírt bankrablósig. Erre ma kapcsolom be a boxot és ott tartok hogy meg kell csinálni az elizabethes küldit magyarul elbuktam amit tegnap csináltam.
  • brodix
    én is mennyit szenvedtem azzal az elizabethessel! xD
  • Cápafogxy
    Én most rendesen szenvedek már a küldetésekkel. Volt egyszer egy elizabethes küldi ahol a régi kórházból kellett kihozni egy táskát 6.-jára sikerült. Mivel kifele mindig csak özönlöttek a zsaruk. Tegnap este meg belefutottam a bankrablós küldibe és amikor futni kellett a metro után ott meghaltam.
  • gator
    udv skacoK !
    ugy latszik vegigvittem a jatekot ? :O
    volt egy kuldetesem amikor egy csavot vittunk el egy furgonnal es nekem kellett eldontenem hogy megoljem vagy sem . Na en megoltem a csavot es azota nincs uj kuldetes csak az Assasinson-ra lehet menni.
    valaki segits má :D
  • tdu Toyota

lol a zzaruk maguktól bele mentek xD de ezt tetszik a civilek tudnak úszni :)
  • Kreeder44
    hol tudok venni olyan ruhát amihez ujjatlan kesztyű jár?? :D köszi a válaszokat sziasztok
  • Minstrel
    nem gondolni kell, csak figyelni, mert a játék elején leírják
  • DöflingR
    Pedíg jobb mint a garázs:D
  • BiG G
    fogalmam sincs, a linket is úgy bányásztam ki egy cikkből...
  • geristar
    Nah bazz erre sose gondoltam volna...
  • DöflingR
    Mi történt az oldallal?
  • szabolcs94
    köszi
  • BiG G
    elvileg itt találod, de jelenleg nem megy az oldal.
  • szabolcs94
    helo sziasztok nem tudna valaki egy jo oldalo ahonna letok tölteni végigijátszást magyarül a f küldikröl kéne vlaszotokjat elöre is köszönöm
  • FZoleee
    taxi...