8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• Cápafogxy
    Nekem másodszorra sikerült, mindig fedezékbe kell lenni és mindig körbe kell nézni nehogy hátba lőjenek.
  • zaki
    Bankrablós küldit hanyadszorra csináltátok meg? Mert én már vagy 10X megpróbáltam, de mindig meghaltam :D
    Pedig már majdnem a szabadban voltam, épphogy kijöttem a metróból, és már csak 3*-os körözésem volt, de mindig elfogy az életem, és eddig csak 1db elsősegélycsomagot találtam :S Van vmi tipp, hogy hol lehet még találni? Állítólag páncél is van vhol, hát én nem találtam :P
  • Ironmask
    köszi megcsináltam!
  • brodix
    Ha jól emlékszem,megbeszéltél így vele egy randit,nemsokára el kellesz menni az étterembe(restaurent),dumálni vele egy kicsit,infókat szerezni már nem emlékszem miről,aztán kinyírni.(rég volt ez a küldetés,ez csak egy emlékfoszlány)
  • Ironmask
    hé srácok!kéne egy kis segítség OUT OF THE CLOSET ehez a misszióhoz!ok bemegyek a netcafé-ba kattingatok a buzi csáveszre meg minden kimegyek és nincs semmi hogy hova kell mennem a térkép se jelez semmit?hova kell menni?mit kell csinálni?segítsetek légyszi!előre is köszi.
  • Neogan
    Szerinted miért van 3 szép felkiáltójel a neve mellett?
  • DöflingR
    Nem.. csak 120-as vinyóval megy.. már unalmas a sok ilyen faszság nem gondoljátok?
  • mukikam
    Xbox 360 Premium Pack 20GB-szerintettek ezen a gépen futni foga a gta4??
  • balla27
    sziasztok!valaki nem akar ma onlinezni a gta 4ben csapatban.
    ???????
  • brodix
    azt az mp módot szerintem nem is kell sajnálni.(elnézést ha valakit megsértettem a véleményemmel)
  • Yoda001
    ps3masok... a patch óta ami "behozta" a trófeákat, azóta nem megy egyszerűen a bomb da base mod, amikor leszállunk helikopterrel a hajónál, simán visszadob singleplayerbe... csak nálam van így?
  • Minstrel
    venni kell egy ollót és levágni az ujjas kesztyű végeit
  • Kreeder44
    hol tudok ujjatlan kesztyűt venni?
  • FZoleee
    most mér? karambolozik, azt beordibálja, hogy fuck you
    hallottam, mikor azt mondta az egyik férfi: danke schön
  • brodix
    +drog(nem sokat írok,de most kedvet kaptam hozzá xd)
  • Kulee
    na meg a káromkodás...:D
  • FZoleee
    csak a vér, a prostik (cenzurázás nélkül), erőszak stb...
  • Nivea
    hello azt szeretném megkérdezni h miéert +18as a játék? semmi horror nincs benne, semmi durva. a videokbol nekem ez jött le
  • marcimilan
    rakde a joyt a földre, és a jobb mutatóújaddal püföld a hohy csak bírod, nekem ekerült,

De az alexandra chilton nevű csaj t nem tom újra randira hívni, mert nem kértem el a teló számát, mit lehet ezel tenni??? nem jelentkezik a csaj.

aki tud segíteni az küldjön pm-et nekem köszi.
  • mukikam
    kosszi szépen
  • Kulee
    nem adják ki ps2-re, csak ps3-ra és Xbox360-ra
  • mukikam
    helló valaki tugya hogy ki jotte már ps2-re a gta4?
  • Stefitomi
    Felveszlek én is. Yoda végy fel engem is, PSN ID: stefitomi
  • Okami Amaterasu
    oksa:D
  • Yoda001
    délután hozzáadlak, ilyenkor énmár benem kapcsolom ps-t
  • Okami Amaterasu
    aki estleg GTA4et erölteti (csak mert most már trofeát is ad) az vegyen fel,single,ill multiplayer érzésüek vegyesen:).
    psn id:Undefeated_HUN
    elöre is köszi:)
  • smusher
    mindenképpen péeskettőt vegyél. igaz, hogy a péeshárom kisebb méretileg, de a péeskettő nagyobb teljesítményű. és úgy tűnik, a péesháromra kevesebb fejlesztés indul, most kezdenek el fantáziát látni a péeskettőben. ja és a péeskettő viszi a blúréjdiszkeket. egyébként ez itt gétéátopik.
  • Kulee
    részlet kérdése XD
  • trogerzsiger
    figyu a míg a ps 86 a ps2 használtan 25 az xbox 41 ezer.. :D
  • DöflingR
    Most ugye csak a hülyét játszod?
  • Kulee
    az nagyon drága:D
    a kettő közül esetleg?XD
  • trogerzsiger
    Xbox 360-at :D
  • Kulee
    hy all
    szeretnék venni egy ps2-t vagy egy ps3-at, de nem tom hogy melyiket vegyem...
    én a ps3 felé hajlok, mert arra több játékot adnak ki, jelen esetben a gta-t is...
    de szerintetek melyiket éri meg jóbban venni?
    a választ előre köszönöm^^
  • Minstrel
    Lesz majd egy küldetés ahol a jutalmad egy Infernus lesz. Amit Brucie rendel autókat azokat úgy is le kell adni, szóval tökmindegy, hogy van-e Infernus, mert úgyse tarthatod meg, viszont szerintem inkább azok között van amiket Steve rendel sms-ben, de azt is le kell adni.
  • Dévids
    Vagy infernus-t csak küldiben lehet szerezni ?
  • Dévids
    Sziasztok!
    Azokban a küldikben amit Brucie-tól kapok email-ben(exotic car exports).Itt lehet infernus-t szerezni?
  • smusher
    Igen. Lehet, hogy a RAGE engine van elbaszva. Egyébként manapság sokkal több endzsin van elkúrva, mint régebben, pl. unreal 2-es generáció is sokkal megbízhatóbb volt, mint ez a strigó hármas. Tudom, összetettebb, több a hibalehetőség - de akkor tanuljanak kicsit hosszabb ideig a "fejlesztők" is immár.
  • Cápafogxy
    Én kipróbáltam alap géppel eredeti lemezzel, meg okosítottal is. Úgyhogy nem kéne okoskodni.
  • trick daddy
    alátámasztom. A gamet kiprobáltam más gépén ami core-pack és ott nem volt semmi popiupulás szoval a benQ-s egy nagy xar .
  • Minstrel
    nekem is benq van meg hdd és nincs popoup :P