amdrula#1923
Tényleg szarul tolod, azt írja nem küldik ki 28. előtt.
szarul tolom az angolt, de ebből csak a szokásos dumát vettem le, azaz, hogy aláírtak egy nyilatkozatot, vagyis amolyan szerződés jellegű dolgot a kiadóval, hogy nem árusítják 28. előtt a játékot, viszont azzal semmit nem sértenek ha postára adják ütemezve, hisz alap, hogy aki mondjuk más országból rendel annak hamarabb fel kell adni, mint 28.
"Online retailers in the UK have signed an agreement which states that they won't be sending out GTA IV until April 28th at the earliest. Most retailers will be using Royal Mail First Class postage for this, so the likelihood is that your game will arrive on release day."
A Game.co.uk levonta a pénzt ebben a percben.
Kedves ismerős jön 30-án New Yorkból haza. Ami azt jelenti hogy ottani idő szerint 29-én este hétkor körül indul. Megkértem ugorjon már be egy gamestop üzletbe vegyen egy SE változatot, ha tud (90 dolcsit megér). De biztos ami biztos megrendeltem tegnap este a HMW-nél 63 fontért. Amennyiben előbb jelenik meg itthon akkor veszek egy standardot. Remélem lesz három példányom, na akkor majd itt meghirdetem a felesleget.
Blackcats lassú, ha kint les a abgx/ludibrian akkor lehet örülni...