Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
de lehet lesz konzol is
ps 3 😊)
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1
Én abban bízom, hogy itt is váltakozó hangulatú lesz a térkép, mint az SA-ban is a 3 város meg a vidék elég más képet mutatott, és nem ilyen húdekemény nagyváros lesz az egész.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Pedig tényleg 😊 Najó Sh4-et is végigvittem. De ami multiplatform volt (silent hill sorozat, mgs1-2) azt pl pc-n toltam. Nem akarok pc-konzol háborút szítani, mind2-nek megvan az elõnye (konzol pl ár teljesítményben tényleg nyerõ), de míg a pcm sohasem porosodott, az átmeneti konzoljaim igencsak 😊 És utálok port törölni, uh általában megvállok tõlük 😛
Tény, hha valami érdekel és konzol exluziv lesz, akkor sajna megint lefutom ezt a kört. De az nem a gta4 lesz 😊 Mit is pofázok itt akkor? 😊)
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
mondjuk idáig nem csalódtam gta-ban!
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Together we'll fly someday...
na megnéztem ezt a "30" perces videót!
Hát, jó hogy lehete szedni, de természetesen HD-ban, szal akadozik, de megnéztem ganyé minõségben is, hát a víz az nem kiscit szép.
Tudom nem annyira tûnik szépnek mint a Crysis, de ezt az elõzõ GTA grafikákhoz hasonlítsátok!
szerintem
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1
gta3: liberty city
gtaIV: liberty city
mindig ugyanaz a város, de mindig másképp fest. egyre fejlettebb. a gtaIV már nextgen..
http://lery.freeblog.hu
púúúúú
és tényleg újra Liberty City lesz
talán lehet, hogy a GTA IV utáni rész az újra Miamiban fog játszódni és az azutáni meg San Andreasban?
elég jól néz ki<#eljen>#eljen>
PSN ID.: Beegabor
PS3 ID: marcogi zsírkutya
púúúúú
Nem fake, ugyanis a Rockstar adta körbe a videót. A www.rockstargames.com/IV - n már hetek óta ment egy visszaszámlálés, ami mutatta, hogy mikor mutatják be a trailert. És ott is meg lehet nézni. De ezt azóta már biztos tudjátok...
púúúúú
Mert mostmár tökmindegy, annyi a hasonlóság, hogy felesleges plasztikázni.
púúúúú
Az már az, ha megnézed 80x oda meg vissza... <#vigyor4>#vigyor4>
púúúúú
Neha ugy érzem, h. tul sokat jatszom, és tul sok idöt elvesz az eletemböl... Esetleg elgondolkodok arrol, h. szenvedelybeteg vagyok... De ti megnyugtattatok azzal(páran); h. fentmaradtatok egy trailerért... :-P (Jó, befejeztem, nem gonoszkodok...)<#beka3>#beka3>
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
hát a nagy videóból nem sok minden derül ki
de a grafika durva lesz 😊
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
Egyébként remélem hogy nem lesz benne sok futurisztikus stuff.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
A trailer elején a zenét és a fényképezést Coppola nagyszerû filmjébõl, a Koyaanisqutsiból nyúlták.
Mindenesetre elég sötét hangulatot hoz nekem ez a video,lehet komolyabb irányba folytatódik a sorozat?.De aztán lehet csak én érzem igy.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.