Most itt elkezdtek warezolni? Mi értelme van? Remélem a R* valamit tesz ez ellen...
fanatifo#2023
iagazd van ne ugasson már warezol az kussoljon.....játsza élvezze de ne dicsekedjen már vele.....Húzzon el és vegye meg boltba
Nem tartja nagyra magát, énis csak röhögök amikor most írják a pc-sek hogy várom hogy kijöjjön én meg beleröhögök a pofájukba hogy én meg már nyomom, ti meg majd nyomhatjátok fél év múlva amikor én már oda-vissza kivittem a játékot.
Na ezt most fejezd abba, Most te miért tartod olyan nagyra magad?
amdrula#2020
Nem az MS kifejezetten támogatja a warezt, direkt úgy csinálták az xboxot, hogy minél kényelmesebben lehessen futtatni a másolt játékokat :D
Ja, a Media Markt vevőszolgálaton lehet flesseltetni és akkor a gari is megmarad. 1990Ft ért csinálják, megvárhatod ott helyben.
Ki kell flash-etetni a gépet amivel elveszik a garancia, nem játszhatsz neten mert bannolnak(a live-re mehetsz fel..) de játszhatsz tört játékokkal.
Mit jelent az hogy flashelt? Én aszittem csak egy dual layer iró kell, meg dual layer dvd azt kész. Kell mgé vele valamit csinálni, hogy a leszedett cucokkal is lehessen nyomulni?
én se birom kivárni a keddet, bár ettől függetlenül biztos megveszem akkor, igaza van az nfonak
szerintem meg a játékkal kapcsolatos nem spoiler infokat nem kéne törölni csak a LOL MÁR LEJÖTT 42% AZTA MÁR CSAK 3 ÓRA ÉS ÍRHATOM KI jellegű kommenteket
Grizzly4x4#2001
Vááááá kint van a bithun és már zuzom is lefele pedig megrendeltem eredetibe is de nem bírom ki ha már egyszer Flash vana gépben akkor kipróbálom!!!!!!
ugyan ...ha PC megjelenés lenne, na az brutál lenne, mondjuk a legnagyobb hype -okhoz lehet hasonlítani, Half- Life 2 és a Doom 3 -nál egy nap alatt több, mint 3ezer!! hozzászólás volt...ez semmi, kis helykitöltő, még a top10 be se kerül a topik :)
Foxhound1980#1990
A puszta létet kell kerülni keddig...Kimegyek az utcára GTA-t látok magam elött...LOL
Ragnar360#1989
Nekem türtőztetnem is kell magam, mert leszedhetném, de nyilván nem fogom. Le a warezzal, kicsit megutáltam...mostanság.
Most jóljönne az a bizonyos hibernálás :D, meg úgyérzem kerülni kell egyes fórumokat stb. :D
Foxhound1980#1988
Mondjuk ha nagyon akarnám tolhatnám ma, de ezt a játékot kizárólag gyáriban, megjelenéskor, mega hype közepette fogom elkezdeni :D Azon ritka játékok közé tartozik ami igazán megéri az árát.
Foxhound1980#1987
Na igen, félreértehető voltam. sry. Tehát millió közeli lazán, igen.
Értem én, de ez nem így működik. Minden játéknak van egy megjelenési napja, amit nem befolyásolhat az, hogy mikor sikerül ellopni valakinek. Én is szeretnék már ma játszani vele, de nem tudok. Ez van. Atomszívás.
hát ha millákat nem is, de várhatóan ez minimum 1 millió dolláros veszteség a take2 -nak...ostobák, én a helyükben nem csak ugrálnék, ha nem táncolnák is, ahogy warez scene fütyül...