8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• SD456
    Most itt elkezdtek warezolni? Mi értelme van? Remélem a R* valamit tesz ez ellen...
  • fanatifo
    iagazd van ne ugasson már warezol az kussoljon.....játsza élvezze de ne dicsekedjen már vele.....Húzzon el és vegye meg boltba
  • Cápafogxy
    Nem tartja nagyra magát, énis csak röhögök amikor most írják a pc-sek hogy várom hogy kijöjjön én meg beleröhögök a pofájukba hogy én meg már nyomom, ti meg majd nyomhatjátok fél év múlva amikor én már oda-vissza kivittem a játékot.
  • mama2
    Na ezt most fejezd abba, Most te miért tartod olyan nagyra magad?
  • amdrula
    Nem az MS kifejezetten támogatja a warezt, direkt úgy csinálták az xboxot, hogy minél kényelmesebben lehessen futtatni a másolt játékokat :D
  • DanielT
    Ja, a Media Markt vevőszolgálaton lehet flesseltetni és akkor a gari is megmarad. 1990Ft ért csinálják, megvárhatod ott helyben.
  • Istencsászár
    warez szagot érzek
  • timantes
    müxik az iCON verzió , itt vagyok haveromnál és most vittük végig az első missziót , P(ö)C(sösök) irigykedhetnek
  • mama2
    Értem. És hol krll flasheltetni? Számtek boltba, vagy hogy megy ez?(azért kérdezem mert kíváncsi vagyok, nincs boxom)
  • Cápafogxy
    Nem veszik el a gari, és nem is bannolnak ha okosan csinálod.
  • DanielT
    Jah, csak a tiéd megabit a koliban meg megabájt... azé' nem mindegy :D
  • Cápafogxy
    Egy balta az xbox-ba az kell még.
  • Evogordon
    Ki kell flash-etetni a gépet amivel elveszik a garancia, nem játszhatsz neten mert bannolnak(a live-re mehetsz fel..) de játszhatsz tört játékokkal.
  • fanatifo
    LOL
  • mama2
    Mit jelent az hogy flashelt? Én aszittem csak egy dual layer iró kell, meg dual layer dvd azt kész. Kell mgé vele valamit csinálni, hogy a leszedett cucokkal is lehessen nyomulni?
  • Evogordon
    Az enyém 2,5mega/s és itthoni
  • Minstrel
    jobb is, hogy nem flash-elt a gépem,spórolok egy csomó letöltési időt :Ð
  • Kandurex
    nem töröljük mi kommenteket a tuladjonos megy permbanra azonnal
  • MoLc
    Jó a koli net 2mega/sec
  • fanatifo
    honnan húzod énis akarom most azonnal
  • Evogordon
    ÁÁÁÁ Lehessen már venni boltban is :(((
  • quack
    én se birom kivárni a keddet, bár ettől függetlenül biztos megveszem akkor, igaza van az nfonak
    szerintem meg a játékkal kapcsolatos nem spoiler infokat nem kéne törölni csak a LOL MÁR LEJÖTT 42% AZTA MÁR CSAK 3 ÓRA ÉS ÍRHATOM KI jellegű kommenteket
  • mama2
    Csak aztán nem tudod abbahagyni:D.
  • Grizzly4x4
    Vááááá kint van a bithun és már zuzom is lefele pedig megrendeltem eredetibe is de nem bírom ki ha már egyszer Flash vana gépben akkor kipróbálom!!!!!!
  • Checkerboy
    Ték
  • Foxhound1980
    Csak pal van egyelőre.
  • Alwares
    Egyébként látom van már Ntsc, sztem pal is lesz hamarosan...
  • Ragnar360
    Hát az még nem most lesz.

Amúgy nem ártana egy normális banner, meg minden...meg egy házigazda...esetleg.
  • Foxhound1980
    Ha valakit hívának a hun boltok előrendeléssel kapcsolatban egyeztetés végett postoljátok be plz.
  • MoLc
    Már bennvan :D
  • Kandurex
    ugyan ...ha PC megjelenés lenne, na az brutál lenne, mondjuk a legnagyobb hype -okhoz lehet hasonlítani, Half- Life 2 és a Doom 3 -nál egy nap alatt több, mint 3ezer!! hozzászólás volt...ez semmi, kis helykitöltő, még a top10 be se kerül a topik :)
  • wander01
    lolmá készen vagytok... sok addikt
  • Soldiers
    egy vmit nem értek ha ezek a videós gameplayek fake-ek akkor honnan szerzik??
  • MoLc
    LOOOL
  • Foxhound1980
    A puszta létet kell kerülni keddig...Kimegyek az utcára GTA-t látok magam elött...LOL
  • Ragnar360
    Nekem türtőztetnem is kell magam, mert leszedhetném, de nyilván nem fogom. Le a warezzal, kicsit megutáltam...mostanság.
    Most jóljönne az a bizonyos hibernálás :D, meg úgyérzem kerülni kell egyes fórumokat stb. :D
  • Foxhound1980
    Mondjuk ha nagyon akarnám tolhatnám ma, de ezt a játékot kizárólag gyáriban, megjelenéskor, mega hype közepette fogom elkezdeni :D Azon ritka játékok közé tartozik ami igazán megéri az árát.
  • Foxhound1980
    Na igen, félreértehető voltam. sry. Tehát millió közeli lazán, igen.
  • DanielT
    Értem én, de ez nem így működik. Minden játéknak van egy megjelenési napja, amit nem befolyásolhat az, hogy mikor sikerül ellopni valakinek. Én is szeretnék már ma játszani vele, de nem tudok. Ez van. Atomszívás.
  • Kandurex
    hát ha millákat nem is, de várhatóan ez minimum 1 millió dolláros veszteség a take2 -nak...ostobák, én a helyükben nem csak ugrálnék, ha nem táncolnák is, ahogy warez scene fütyül...