Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

item
Ez a PS3 fõ memóriája olyasmi mint a gépedben lévõ DDR 1 vagy DDR2 memória. Csak ez egy "pöttyet" izmosabb, tulajdonképpen egy speciális fejlesztésû 3.2Ghz es rambus memóriáról van szó!

Rambus XDR

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

kill3r21
GTA SA topikban valaki észrevvet egy táblát a videoban...visit Vice City
biztató 😄
item
"az xboxban amjelyben egy 6.6os proci van már mérföldekkel erõsebb mint a ps3"
<#nevetes1><#nevetes2>

IBM XENON (x360)
CPU: IBM PowerPC-based CPU
3 szimmetrikus mag, egyenként 3.2 GHz-en
magonként 2 hardware-sín
magonként 1 VMX-128 vektor egység
1 MB L2 cache

Még hogy 6.6 os, egy darab 3 magos 3.2Ghz es ppc proci üldögél benne magonként 2 szál egyidejû feldolgozására képes. Nem rossz de azért nem kell hasraesni elötte.

PS3 Cell:

A PowerPC mag 3,2 gigahertzen fut és 512 kilobájt másodszintû gyorsítótárat kap, a szinergikus alegységek frekvenciája szintén 3,2 gigahertz, és egyenként 256 kilobájt sram memóriát kapnak.

PS3 Cell - 204.8 GFLOPS
Xbox360 CPU - 115.2 GFLOPS

Csakhogy a processzor vitára pontot tegyek. <#vigyor1>

Amúgy nem érdemes ezen vitatkozni mert nem csak a processzorokon múlik egy konzol teljesítménye. (RSX vs Xenos) <#vigyor2>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

KILLER2
Én már beszereztem tavaj októberben. Megéri.

Töltsük le az internetet!

TothLaci
Szerintem én októberig beszerzek egy Xbox360-as konzolt.
kill3r21
ps2ön még majdnem mai szintü a grafika...a 700mhz-s procihoz képest,konzol célhardwer azért erösebb és mindent ugyanarra kell fejleszteni ezért rövidebb a fejlesztési idö....mert pl a programozoknak nem kell tökölniük azzal hogy minden vkarin menjen...
Hát már ne haragudj,de minek nézzenek ha hülyeségeket beszélsz?
Eleve ott kezdõdik hogy pc-s megközelitésbõl nézed egy konzol hardwer részét.Ha igy néznénk,akkor az Xbox 733-as processzora,Gef3-as videokártyája és 64 mega ram-ja mire is lenne elég? És ehhez képest milyen játékok jöttek rá évekig? Asszem 3x ilyen erõs pc-k is megküzdöttek egyik-másikal. A Ps2 ennél még gyengébb volt,és talán oda is jött "pár" ütõsebb program ennek ellenére.
Erre most már a Ps3 is gyenge neked...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

scorpeeon
Nagyon büntet a videó!

Ehhez meg annyit hozzátennék, hogy a GTA1 Liberty-ben IS játszódott, de Vice-ban és SA-ban is.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

kill3r21
Konzolon is lehet pecselni hehe
most is ha neten vagy mikor berakod a gamét és van hozzá frisités azt automata tölti le nemhiába van benne vinyo 😄😄
adam first
Az kérlek szépen, hogy Los Angeles is nagyon bejött hangulatra meg mindenre. De igazából Miami tetszett a legjobban<80-as évek,sebhelyesarcú style>,itt a városok hangulati elemeire gondolok,nagyságára.Tehát itt konkrétan arról beszélek, hogy melyik városok jöttek be a legjobban

mi az, hogy fõleg miami? mi köze van los angeleshez?

http://lery.freeblog.hu

adam first
Jaja Los Angeles nekem is nagyon bejött,meg fõleg Miami. Én is jobban örülnék egy másik városnak.Azért a végeredményre én is kíváncsi leszek de SA,VC szintjét szerintem nem fogja megütni(itt elsõsorban a hangulati elemekre gondolok +újdonságokra).Jóból is megárt a sok.

maffioso
tessék?
jobb igen mint a ddr2es
és az emulátoron is mulik az hogy mennyire emulálhato
de ahogy látom nem nagyon zavar titeket hogy nem feltétlen én offolok
nem cseszegetnétek nem válaszólnék

\"If in doubt, flat out!\"

KILLER2
Az emuláció más.

ha lehet ne offold már szét a topikot
amihez nem értesz, abba nem kéne beleszólnod.
XDR Main RAM.... tudod ez mi? (én sem tom 😄)
de biztos sokkal jobb mint a mostan ddr2-es ramok
nézd meg pl a ps2-t. csak egy bivaly géppel lehet leemulálni a 300mhz processzorát. na ehhez mit szólsz?
semmit nem értesza dolgokhoz csak írogatsz hülyeségeket

maffioso
hát én csodálkoznék mert 256ramon nem szeretne elindulni

King of Roads
nem mondtam, h 1 város legyen. de LA nagyon bejön és jó lenne, ha reálisabban is meglenne csinálva.

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

maffioso
354:nem azt kérdeztem mire lehet használni hanem h mire jo
hogy lásd milyen lámafos a konfigja nézd meg ezt a linket
nevetséges
és itt osztjátok az észt
konkrét dolgot nem mondtok csak hülyézitek a másikat
legalább érveljetek
ja és mit nézel blurayen?dvd-t nézhetek máson is(xbox vagy vmi asztali lejátszo)

rotator
SA-hoz képest visszalépés lenne, ha 1 db város lenne benne. Egynek meg jó lesz NY is. 😊

KILLER2
GTA Budapest?

rotator
Nekem bejön az orosz fõhõs, jobban, mintha megint egy mtv-s gettó feka motherfuckerelését kellene hallgatnom nonstop (már elnézést), na nem mintha a San Andreas párbeszédein nem röhögtem volna szénné az agyam. 😄

King of Roads
Los Angelest szivesen látnám újra. mivel igazából is az a kedvenc városom jó lenne, ha kicsit normálisabban is megcsinálnák. New Yorkkal meg már tele van a hótököm. Driver, GTA3, Pókman, LCS...uncsee

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

adam first
Na végre a témához hozzá szólva.A fõhõssel nekem semmi bajom sincs se a kinézetével se semmivel,a grafikus motor is durván dübörög a játék alatt. De 1. ez a trailer nagy nulla volt mondjuk a Vice city vagy San Andreas kezdõ trailereihez képest. 2.Már unom New Yorkot Spider Man,Driver: Paralell Lines hûen le volt modellezve az egész város most ugyan ezt kapjuk csak baromi sok lehetõséggel és másik grafikus motorral.+már a GTA3 is New Yorkban játszódott, ez nekem rókabõr. Én már erre a rész szerintem nem leszek vevõ. San Andreas,Vice City,Vice City Stories mind bejöttek hangulatra de ehhez a részhez már nekem nincs gyomrom, valahogy kezdem megunni nagyon New Yorkot.😞(
UI: Szerintem napjainkban játszódik.

KILLER2
Mondjuk én is inkább XBOX párti vagyok, de nincs semmi bajom a PSel, csak az controllere nem tetszik.

Prince of Máté
jajó félrenéztem, oké.

Prince of Máté
mármint én vagyok a hülye vagy maffioso?

Prince of Máté
hát nem heylettesíti a PC-t az igaz csak kérdezte h mi a jó a PS3ban
és még egy csomót nem is írtam le.

KILLER2
DE azért nem helyettesíti a PCt, így aztán nem sok értelmét látom.

hagyjad szegényt, no comment kategória.
szegénykének hiányzik egy kereke, ami a többit forgataja.
régebben is bizonyította lámaságát, nem kell vele foglalkozni

KILLER2
Amúgy visszatérve a patch témára, X360on van patch.

és még ne felejcsd ki azt hogy egy ügyes emberke még a winxp-t is elinditotta rajta....
vistán se csodálkoznék ha elmenne rajta

sztem te összevissza beszélsz, de ez már legyen a te bajod! 😊

más
Konzol vs. PC:
A pécésnek nincs konzolja de a konzolosnak van pécéje!
Na akkor ki objektivabb?
Prince of Máté
ne mmondod hogy szar, de azért a #339-ben mégis leszaroztad -.-
És mire léehet használbi?
Játék
DVD lejátszás
CD lejászás Blu Ray lejátszás
ÉS még Linuxot is lehet rárakni aranyom😉
És télleg kurvára nem erõs a hardware, hát látjuk hogy nagyon járatos vagy a témáéban😉
most szépen leégetted magad

KILLER2
Nekem nem iagazán jön be az orosz fõhõs, de nem rossz. Ez a rész kb mikor játszódik?

Grove4
Xbox360-ra is jön igaz?Mégpedig ugytom egyidõben azaz 10 16-án.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

maffioso
a ps3 ahhoz képest h mekkora szám nem elég erõs a hardware-e(most komolyan, lefikázhattok nem érdekel, de igy van)az xboxban amjelyben egy 6.6os proci van már mérföldekkel erõsebb mint a ps3
nem mondom h szar meg ilyenek mert nekem is van psp-m de az megint más
annak is lehetne erõsebb a hardware-e de ott meg a wiinél nem az számit hanem a móka
bocs a flame stb

Pl, hogy hamarabb játszhatunk vele GTA4-et. : )

Amúgy én meg azért szerettem a PS1-et (vagy legyen PSX) mert azon lehetett elõször tolni a MEDAL OF HONOR-t! Kétszer is! : )

maffioso
na mond el akkor mi a jo a ps3ban

maffioso
köszönöm az építõ jellegû hozzászólásodat

cenobite
Okkkkkkkkkkos! (Üljleegyes!)

gamertag: kenobita

deep
Nyilván kiadhatják, ha lejár az x éves exclusive szerzõdés. De azt ki várja meg? Én a megjelenés napján játszani szeretnék vele. Who gives a shit, hogy melyik gépen lesz elérhetõ?

Ez a konzol vs pc egy akkora hülye vita mint pl motorosoknál a chopper/speed!

Mindenki azt tolja amelyiket akarja. 😊

Viszont aki itt azt állítja, hogy nem adják pc-re is, Õ honnan szerezte az infót? A Rockstar-nál melózik?

Prince of Máté
PC-n kell is patchelni, de konzolon nem😊
és ott nem cseszik el😊

Prince of Máté
lehet kötni, csak nem az alap kábel kell hozzá

adam first
Szerintem pécéseknek csitt,nagy ívbe leszarjuk hogy mit vesztek és min fogtok GTA4-ni.Inkább a játékról dumáljunk.

Prince of Máté
hátte mekkora gyökér vagy😄

Konzolt lehet monitorra kötni? Ebben nem vagyok biztos. De ha nem,az elég kellemetlen. Én sem szócsatázni jöttem, de egy játék miatt nem veszek ps-t én sem. Egyébként számítógépen legalább lehet patchelni, ha szar a kiadott szoftver, és lehet fejleszteni anélkül hogy kidobnád az egészet. Én elismerem hogy nem rossz dolog a konzol, mert sokkal egyszerûbb, de a számítógépen játék mellett millió dolgot lehet még csinálni. Igaz, lassan ebben is feljönnek a konzolok. Én egyelõre maradok pc-s. Majd ha dolgozok, megtehetem hogy veszek egy gépet csak játszani, addig be kell adni az õsöknek, hogy a számítógép fontos a tanuláshoz, ami igaz is, hiszen mostanában ezen csinálok szinte mindent a sulihoz. Bocs a hosszú offért, ígérem többet nem fordul elõ.
maffioso
ps3 hardware-e egy kalap sar nem érdemes venni mert kb a ps2 szintjén van

Prince of Máté
ps3 az neked prevgen??

Yrda
nem is xfos 360 😊

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1