timantes#2061
itt vagyok a haveromnál és együtt próbálgatjuk , nekem PlayStation 3-am van ( nem támogatom a Microfost , SONY forever... ) szerencsére , majd arról írok beszámolót de az EREDETI(!!) példényról
a hát akkor toljon valaki képet róla,..de a legfontosabb kérdésre még minidg nincs válasz, van e opcionális telepítés?
Ahelyett hogy próbálod itt tenni venni magad játsz vele pár órát és este irj egy hosszú elemzést a grafika, fizika, játszhatóság hangulat dolgairól... mindenki jobban jár szerintem, mert erre én pl nemvagyok kíváncsi... majd felfedezem ezeket.
De azokkon rajta volt a hülye vízfesték effekt:)
Tudjuk hogy azért csinálod hogy csorogjon a nyálunk na el innen büdös tolvaj
Foxhound1980#2056
Ingém screenshotot egy darabot sem. Kizárólag előre beállított képeket ill újság scanneket.
Ha nem akarsz egy kurvanagy bant akkor most hagyd abba!
Meg lehet érteni, látni kell a minimapot, az életkijelzőt meg a tőtényt:D meg azt hogy kiirja a rádiókat:)), meg hogy melyik városrészben vagy:) van még valami?
Ez hihetetlen dolog:)
timantes#2052
update: visszatették a jól megszokott " fingást és büfögést" a játékba / gombkombinációját majd találjátok ki / , alkalmazzátok majd ti is a forgalmas bevásárlónegyedekbe nagyon ütős
timantes#2034
és én ELŐRENDELTEM az eredeti verziót az 576 üzletből , szóval nem beugatni...
Te dumálsz bazzeg ilyen szöveg után? "honnan húzod énis akarom most azonnal"
Valószínű hogy tud akármit is tenni ellene. Ha nem eredeti a lemez akkor majd bedarálja az xbox vagy mi ? :D:D:D
timantes#2031
én nem tartom magam nagyra , amugy meg mit bánom én te hogy fröcsögöd a szavaidat a szádból...
játék: iszonyat mega giga istencsászár ultra király istencsászár zenék vannak a rádióadásokon , már megmásztuk a felhőkarcolókat. rendőrautóval randalírozunk. történet nem is annyira lényeg , a szabadságérzet odavág. juheheee , leírhatatlan , PC-re meg ugyse lesz , na nem is irok tovább , kinyírunk co-opba pár virtuális csávót
Óhhhhhhh. már megint a warezosok járnak jól:( Fuck....
Remélem lesz valami hátránya a wareznak:) (lassabban töli be az objektomokat, hiányzik pár textúra)