Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gerbill
Hát nem tudom, nekem kifejezetten tetszett. Az egyik legjobb irányítású játék volt anno. Mostmár azért sokkal szerteágazóbb lehetõségek vannak(értem ez alatt pl a fedezékbe vonulást stb.)

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Gerbill
Ez csak játék. A keresztapa is családtag kellett, hogy legyen, mégis ha elég ügyesek voltunk a The Godfatherben mi lehettünk a keresztapa

Ez egy baromság.

Triathlon for life

Szerinted hivatalos dolgoknak lehet hinni?( föleg a politikában...)

KILLER2
Azért kell nagyon ügyesnek lenni 😄

Töltsük le az internetet!

Bucser
"A legügyesebb játékosok az USA elnökévé tehetik a fõszereplõt"

Csak olyan lehet elnök az USAban aki Amerikában született.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Prince of Máté
GTA 4 sztori:

A Szovjetunió ügynöke a rendszerváltás után, Oroszországban gengszter
lesz. Kiábrándul addigi életébõl és a barátnõje éppen egy amerikai
sorozatot bámul, az abban látott életforma megtetszik neki is és
elhatározza, hogy bevándorol Amerikába... szerencsét próbálni.

A konzolosok csak egyféle játékmenetet kapnak, vagyis Amerikában
csak nagy gengsztervezér lehet a bevándorlóból.

De a PC verzióban, 2008-ra egy sokoldalú játékmenetet dolgoznak ki.
Vagyis szinte bármi lehet a fõszereplõbõl, attók függõen, hogy
egy játékos hogy játszik, hogyan dönt egyes helyzetekben.
Ezzel évekig lehet játszani a GTA 4 játékkal, ha valaki az összes
lehetséges változatot végig akarja játszani.
Tehát évekig leköt majd minden rajongót, a GTA 5 megjelenéséig...

A legügyesebb játékosok az USA elnökévé tehetik a fõszereplõt,
de ahhoz nagyon sok, nehéz próbatételen kell átjutni.
Eleinte be kell kerülnie a filmszakmába és ott gengszterfilmekben
kell alakítania, vagyis csak önmagát kell adnia.
Aztán híres lesz és sok pénze, így egy idõ után az egyik állam
kormányzója lesz. Aztán sok ügyeskedés után az USA elnöke lehet.
Ez aztán a karrier...

Ezek tervek, ha kiszivárog, akkor lehet, hogy megakadályozzák egyes
amerikai politikai körök, mert nem tetszik nekik, hogy egy orosz
gengszter amerikai elnök lesz.
De ezt a játékmenetet jól elrejtik majd, így nem nagyon találják
majd meg.
A játékosok többsége a könnyebb játékmenetet tudja majd csak
végigjátszani, tehát csak egy nagy amerikai gengszterré teheti a
volt bevándorlót.

KILLER2
Úgyszint

Töltsük le az internetet!

bazs1
úgyszint

Akkor ugylátszik én az vagyok ,mert királyság volt 😊 Szabad kamera mozgás ,rendes célzás hmm 😄

bigfoot
én meg a vice cityvel😄

Prince of Máté
na mondtam én.

adam first
De a sok kocka tudta élvezni...

adam first
A san andreas irányításáról odákat zenghetnék mekkora szar lett pécén.

Super DANTE
Azt a Weapons X plakátot mintha a Ture Crime ihlette volna.

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

pff miért is? ami kontrollerel jó max a foci game meg autos ,és verekedõs ,de pc-én nincs ilyen ,hogy játszhattatlan max konzolnál az fps kontroller nah az igen ahogy mondod 😊

aki nemtudja elmondom

a GTA 4-et OKTÓBERBEN ADJÁK KI!

adam first
PC-n a TPS-ek játszhatatlanok ez köztudott. TPS konzolra FPS pécére.

adam first
LOL

SötétBarom
Ez igen csak vicc..

F*szom a kontrollerbe.. Próbáltam Vice Cityt PS2-n, valami vérgyász a vezérlés.. <#levele>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

maffioso
oké
köszi

\"If in doubt, flat out!\"

Grove4
Nem rosszul tudod, a Sony elvesztette az ekszkluzivitását.A Game minden BEJELENTETT PLATFORMRA egy idõben fog megjelenni.Mivel PCre nincs bejelentve ezért nem is késik rá,és nem a sony 1 éves ekszkluzivitása miatt van mint pl az SA esetében ,hanem azért mert nincs bejelentve pc re.

legalábbis én igy tudom.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

maffioso
de amugy az életkorbol tényleg nem tudom h te milyen következtetésr ejutottál
csak az a baj hogy a köcsög sony vagy mi megint nem engedi kiadni pcre egyidõben

maffioso
évfolyamtársam
bár nem vagyok rá behatással

izé nem TV hanem IV

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

hehe ezt jól megmondtad........milyen kár h. NINCS igazad és sztem nem kénee spemelni ennyit szal ha nem a gta TV érdekel akkor lépj le...

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Grove4
Hát sztem még mindig jobb mint a te "ismeretlen"-ed.És amúgy mi van akkor ha az életkora ugyan az ebbõl te le tudod szûrni hogy ki kinek a barátja?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Prince of Máté
Ez a Pucher tuti h Maffioso barátja.
Még az életkora is ugyanaz.

Prince of Máté
LOL 😄😄😄😄😄
EZ nagy volt 😄DD

SHADOWEYES7
attól attól még ilyen beszédért kilehet rakni!!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
fejezd be, mert ki leszel vágva.!!!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Grove4
nyugi

Gerbill
"Egyébként nekem tetszett a trailer csak többet vártam ilyen reklám után!"
Szerintem semmi nagy reklám nem volt, én személy szerint egy darab reklámot nem láttam sehol, semmi oldalon. A trailer meg azért nem mutatott semmit, mert teaser trailer volt(ha megfigyeled, a tvben is elõször teaserek vannak, majd csak utána jönnek a trailerek a promózásnál, lásd Heroes aka. Hõsök).

Bucser
Öreg szedjél hangyát...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

<#felkialtas><#felkialtas>

az nem reklám, az igazi épület Metlife feliratának GTA változata
quack
teljesen igazad van, a gtanak soha nem volt átlagon felüli grafikája, nem is hiszem hogy megvalósítható lenne a hatalmas terep miatt, az oblivion világa meg azért messze nem olyan zsúfolt mint bármelyik gta-é, és habár az "emlékek megszépítik a grafikát", közel nem volt az olyan szép mint amit itt láttunk...
(konzolos verzióról nem tudok nyilatkozni mivel csak a pc-ssel játszottam, de nem hiszem hogy sokkal jobb lenne ott a grafika)

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

BlackShadow
azért az a reklámtábla tetszett nagyon a trailerben, h "GET A LIFE!" ^^

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

adam first
Ez így elsõ ránézésre(nem grafika, hanem összkép)tiszta Driver: Parallel Lines.Remélem nem csak Liberty City lesz a benn a játékban,de ahogy elnézem örülhetünk ha kész lesz októberre a gamma és kapunk 1 baromi nagy várost,nagyon sok lehetõséggel.

Shadowkiller
Úgyis majd a sérülésmodellek meg a küldetések illetve a többi játékot alkotó elem adja meg a feelinget szal télleg nem minden a graf de a trailer azt hivatott megmutatni hogy ez igenis változott!!

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

Shadowkiller
Én azok közé tartozom akik megszoktak vásárolni a boltban termékeket és igenis 18000-ér legyen a kornak megfelelõ a textúrák minõsége! Egyébként nem azt mondtam hogy szarok a textúrák csak kicsit gyengék a nextgenhez képest! Ebben szerintem meg rohadtul igazam van, mert ha valami nextgen és így adják el akkor az próbálljon meg minden téren az lenni! Egyébként nekem tetszett a trailer csak többet vártam ilyen reklám után! Végre valahogy kinéznek az emberek meg a város is különben meg még nem ma meg holnap fog megjelenni szal biztos alakul még a cucc!
Talán még majd azt is megfejlesztik hogy frankón tüdõrákot lehet kapni a gammában LOL a NÕ A KÉP KÖZEPÉN!!!

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

Grove4
Amúgy meg mért kéne rápasszírozni a blue rayre dolgokat,azért h a sony-nak jobb legyen?A Rockstarnak ez nem cél,semmi haszna nem lenne belõle,neki az a cél h a boxosok és a PS esek is vegyék a gamet.

Grove4
Teljesen egyetértek veled mit kell sírni a grafikán ,jóhogy nem azt mondjátok h Unreal engine 3.0-ás legyen a játék,sztem így is szép a graf.

King of Roads
jaj..sry! az üzi Bucser 436os hsz-re ment <#zavart1>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

King of Roads
nem mondtam, hogy én azt hiányolom <#szomoru1>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Shadowkiller
Ekkora meg akkor várost járhatok be nagyon yó de arra a retkes 25-50Gb-os bluray-re ráférne sztem valamivel jobb textúrák halmaza is... X360-ra aggyanak ki gyengébbet azt jóvan. (ez csak poén volt de akkor is.) Különben látom nem értetted meg mit próbáltam kifejteni cirka 10 hsz-en keresztül de mindegy nincs kedvem állandóan irogatni ugyanazt szal #435; #426 elsõ része!

vegyetek már vissza ezzel a nextgen baromsággal.

Szerintem a grafika csodálatos és lenyûgözõ AHHOZ képest hogy egy hatalmas várost bejárhatsz. Itt az arányokat kell figyelembevenni, nem pedig zártpályás játékokhoz hasonlítgatni.

Amúgy a textúrákon nem tudom mit sírtok, már az oblivionban is gagyik voltak, sõt az összes többi nextgen-nek nevezett játékban az effektek meg a shaderek dominálnak.

Összeségében ha visszaemlékszünk amikor PC-re megjelent a San Andreas pl. már rég elavultnak számított a graf, mégis visszaadta azt a hangulatot amit vártunk, úgyhogy ezen kár vitatkozni.

Shadowkiller
Na Király!! Szóval sztem ezzem a technológiával meg fasza graffal nagyot tudnának alkotni! Csak ne EA legyen mert akkor elba**zák a játékot <#vigyor3>!

kuci06
nekem is pont ez ugrott be elõször 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Shadowkiller
Mellékesen ezzel a tech-el valami fasza Parkouros gémet is összedobhatnának...