Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Triathlon for life
Csak olyan lehet elnök az USAban aki Amerikában született.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A Szovjetunió ügynöke a rendszerváltás után, Oroszországban gengszter
lesz. Kiábrándul addigi életébõl és a barátnõje éppen egy amerikai
sorozatot bámul, az abban látott életforma megtetszik neki is és
elhatározza, hogy bevándorol Amerikába... szerencsét próbálni.
A konzolosok csak egyféle játékmenetet kapnak, vagyis Amerikában
csak nagy gengsztervezér lehet a bevándorlóból.
De a PC verzióban, 2008-ra egy sokoldalú játékmenetet dolgoznak ki.
Vagyis szinte bármi lehet a fõszereplõbõl, attók függõen, hogy
egy játékos hogy játszik, hogyan dönt egyes helyzetekben.
Ezzel évekig lehet játszani a GTA 4 játékkal, ha valaki az összes
lehetséges változatot végig akarja játszani.
Tehát évekig leköt majd minden rajongót, a GTA 5 megjelenéséig...
A legügyesebb játékosok az USA elnökévé tehetik a fõszereplõt,
de ahhoz nagyon sok, nehéz próbatételen kell átjutni.
Eleinte be kell kerülnie a filmszakmába és ott gengszterfilmekben
kell alakítania, vagyis csak önmagát kell adnia.
Aztán híres lesz és sok pénze, így egy idõ után az egyik állam
kormányzója lesz. Aztán sok ügyeskedés után az USA elnöke lehet.
Ez aztán a karrier...
Ezek tervek, ha kiszivárog, akkor lehet, hogy megakadályozzák egyes
amerikai politikai körök, mert nem tetszik nekik, hogy egy orosz
gengszter amerikai elnök lesz.
De ezt a játékmenetet jól elrejtik majd, így nem nagyon találják
majd meg.
A játékosok többsége a könnyebb játékmenetet tudja majd csak
végigjátszani, tehát csak egy nagy amerikai gengszterré teheti a
volt bevándorlót.
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
a GTA 4-et OKTÓBERBEN ADJÁK KI!
F*szom a kontrollerbe.. Próbáltam Vice Cityt PS2-n, valami vérgyász a vezérlés.. <#levele>#levele>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
legalábbis én igy tudom.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
csak az a baj hogy a köcsög sony vagy mi megint nem engedi kiadni pcre egyidõben
\"If in doubt, flat out!\"
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Szerintem semmi nagy reklám nem volt, én személy szerint egy darab reklámot nem láttam sehol, semmi oldalon. A trailer meg azért nem mutatott semmit, mert teaser trailer volt(ha megfigyeled, a tvben is elõször teaserek vannak, majd csak utána jönnek a trailerek a promózásnál, lásd Heroes aka. Hõsök).
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
(konzolos verzióról nem tudok nyilatkozni mivel csak a pc-ssel játszottam, de nem hiszem hogy sokkal jobb lenne ott a grafika)
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
Talán még majd azt is megfejlesztik hogy frankón tüdõrákot lehet kapni a gammában LOL a NÕ A KÉP KÖZEPÉN!!!
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Szerintem a grafika csodálatos és lenyûgözõ AHHOZ képest hogy egy hatalmas várost bejárhatsz. Itt az arányokat kell figyelembevenni, nem pedig zártpályás játékokhoz hasonlítgatni.
Amúgy a textúrákon nem tudom mit sírtok, már az oblivionban is gagyik voltak, sõt az összes többi nextgen-nek nevezett játékban az effektek meg a shaderek dominálnak.
Összeségében ha visszaemlékszünk amikor PC-re megjelent a San Andreas pl. már rég elavultnak számított a graf, mégis visszaadta azt a hangulatot amit vártunk, úgyhogy ezen kár vitatkozni.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...