8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• Yoda001
    218 új üzenet tegnap este óta, mi történik már?
  • AntiHero
    Hát ott ilyen közösség építésű a dolog.

Asszem majd inne lehet letölteni zenéket is.

Pontosan enm tudom, régen olvastam róla:)
  • LordAndrew
    Fontos kérdés: Opcionális install van-e boxon? Lehetett-e a játék előtt felküldeni mindenféle okosságot a HDD-re, hogy onnan töltse és ne a DVD meghajtót fingassa?
  • Istencsászár
    De mit takar?
  • AntiHero
    má nem lesz, mer má van.
  • DanielT
    Te elkussolj b*zmeg, amit a DMC4 idején műveltél az kritikán aluli volt. Fejezd be a sírást.
  • mama2
    Én nekem ha lenne boxom, akkor megvenném biztos(té tényleg).
  • Istencsászár
    "RockStar Social Club"

Azmegmilesz?
  • AntiHero
    Én Arcade packot láttam valahol annyiért:)
  • Ragnar360
    Épp azt beszéljük itt a staff-al, h rohadjanak meg a warezosok, h hamost nem bannolják őket, mert ezek nyomják keddig orba szájba, és kiszednek jópár acsit, meg a játékba is haladnak, aztán indul a RockStar Social Club, ők meg enyhén szólva előnybe lennének

Sőt sokan lesznek is, akik offline tolják, aztán meg puff feljönnek...sehogysem lesz igy jó.
  • mama2
    45? Csak? És az mit tartalmaz? Mert látttam oylat 80k-ért, hogy enthernet kábel, meg vezeték nélküli kontroller, hídszet stb.
  • DanielT
    Okéoké, akkor kussolok :DD
  • Ragnar360
    timantes, olvasd el a pm-et!
  • Kandurex
    nem hagyod, hogy hergeljem a huszárokat
  • DanielT
    Elég nehéz ha csak kamuzik az ember :)
  • AntiHero
    Nemértem mi olyan nehéz 2-3 képet felrakni...
  • amdrula
    Ennek sok értelme volt... ügyes
  • AntiHero
    45k
  • DanielT
    Jah.
  • Checkerboy
    Egyébként is, warezosok, ne idegeljétek a BECSÜLETES EMBEREKET, AKIK MEGVESZIK, MÉGIS SZÍVNAK.

Örüljünk neki, h egyáltalán még nem utáltak minket ki ebből a fórumból, mert sztem qwára nekik van igazuk, és nagyon sajnálom őket, h azok, akik fizetnek, később kapják meg.

Viszont nektek lesz térképetek hozzá, amit nagyon irigyelek ;D
  • DanielT
    Ezt most nem tudom értelmezni :)
  • mama2
    Tudom. Tényleg mennyi is egy box? tényleg csak 50k?
  • Kandurex
    tudod mi a te bajod? hogy nem hagysz engem oltani
  • Minstrel
    kértük? nem...
  • DanielT
    Bármit megtehet és nekik az a legjobb amíg mindenki ezt is hiszi, még ha nem is igaz :D
  • Ragnar360
    De nyomi vagy, iq szinted nagy lehet, bejössz ezzel menőzni, bárki letudja szedni ahonnan akarja, nem kérünk helyeket, ahonnan lewarezolod.
  • DanielT
    Elkúrtad. Egy videókari áráért vehetnél egy gépet amin minden van és minden HAMARABB van.
  • Kandurex
    azért csak úgy kíváncsiságból leellenőrízheti az MS az ott megjelent gépeket,...csak úgy a mihez tartás végett...végül is ki tudja,..lehet, hogy nem egy dzsunka bolt hibázott, és azok ott bizony warezolnak...megteheti nem?
  • Checkerboy
    jú szőr, ár veri veri sztupid.
  • Istencsászár
    Érzed a mondatodban hangsúlyokat?

Tudok egy oldalt
    Nem mondom meg
    Itt a kép
    Nincs meghívóm
    Warezolás lenne

Bann b+
  • mama2
    nEM BÍROM NEM IGAZ. iMÁDOM A gta-T, A SAN ANDREAS-al is évekig játszottam, és most ahogy itt olvasom hogy: "ilyen kurvajó, amolyan rohadt jó, nagyon fasza, basszátok meg ez KIRÁLY!!!!" megszakad a szívem. Ilyenkor nincs boxom a rohatt büdös életbe:@. Amúgy képet tényleg tehetne valaki.
  • SD456
    Tudom, csak a wrz husszároknak írtam.
  • AntiHero
    minket ez hidegen hagy.
  • SD456
    Hi all!

Tudok egy oldalt ahhonan le lehet tölteni, de nem mondom meg a címét mert az warezolás lenne. Kép, és infó Nem adok meghívót senkinek sem.
  • DanielT
    Igen, ez a közkedvelt, ugyanakkor nem igaz elmélet :)

Senkit nem lehet felelősségre vonni amiatt, mert egy dzsunka falusi kisbolt hamarabb eladta neki a játékot.
  • mucsácsó
    Látod kandurex, csak igazam volt az éjjel.. :P
    NFO-ban is írják, hogy ne connectelj a boxxal még egy jóideig, mert sniffelnek az ms-ék.. :)
  • Kandurex
    pl., ja,.
  • AntiHero
    Én videót nem nézek:) CSak képek érdekelnének mie is a játék tényleges grafikája.
  • Evogordon
    Miért bannolnák őket? Észre veszi a MS hogy GTA4-eznek megjelenés előtt vagy miért?
  • mucsácsó
    Ha képeket be is tesz valaki, az linkelje akkor legalább legyen oly szíves...túl sokat láttam már, elég már az infókból.. :D Nem akarok többet itt látni egy jódarabig :P

+a spoilereket szigorúan SPOILER tagek közé! Köszi mindenki nevében is!