Fontos kérdés: Opcionális install van-e boxon? Lehetett-e a játék előtt felküldeni mindenféle okosságot a HDD-re, hogy onnan töltse és ne a DVD meghajtót fingassa?
Ragnar360#2095
Épp azt beszéljük itt a staff-al, h rohadjanak meg a warezosok, h hamost nem bannolják őket, mert ezek nyomják keddig orba szájba, és kiszednek jópár acsit, meg a játékba is haladnak, aztán indul a RockStar Social Club, ők meg enyhén szólva előnybe lennének
Sőt sokan lesznek is, akik offline tolják, aztán meg puff feljönnek...sehogysem lesz igy jó.
45? Csak? És az mit tartalmaz? Mert látttam oylat 80k-ért, hogy enthernet kábel, meg vezeték nélküli kontroller, hídszet stb.
Egyébként is, warezosok, ne idegeljétek a BECSÜLETES EMBEREKET, AKIK MEGVESZIK, MÉGIS SZÍVNAK.
Örüljünk neki, h egyáltalán még nem utáltak minket ki ebből a fórumból, mert sztem qwára nekik van igazuk, és nagyon sajnálom őket, h azok, akik fizetnek, később kapják meg.
Viszont nektek lesz térképetek hozzá, amit nagyon irigyelek ;D
Bármit megtehet és nekik az a legjobb amíg mindenki ezt is hiszi, még ha nem is igaz :D
Ragnar360#2079
De nyomi vagy, iq szinted nagy lehet, bejössz ezzel menőzni, bárki letudja szedni ahonnan akarja, nem kérünk helyeket, ahonnan lewarezolod.
Elkúrtad. Egy videókari áráért vehetnél egy gépet amin minden van és minden HAMARABB van.
azért csak úgy kíváncsiságból leellenőrízheti az MS az ott megjelent gépeket,...csak úgy a mihez tartás végett...végül is ki tudja,..lehet, hogy nem egy dzsunka bolt hibázott, és azok ott bizony warezolnak...megteheti nem?
Tudok egy oldalt
Nem mondom meg
Itt a kép
Nincs meghívóm
Warezolás lenne
Bann b+
nEM BÍROM NEM IGAZ. iMÁDOM A gta-T, A SAN ANDREAS-al is évekig játszottam, és most ahogy itt olvasom hogy: "ilyen kurvajó, amolyan rohadt jó, nagyon fasza, basszátok meg ez KIRÁLY!!!!" megszakad a szívem. Ilyenkor nincs boxom a rohatt büdös életbe:@. Amúgy képet tényleg tehetne valaki.
Én videót nem nézek:) CSak képek érdekelnének mie is a játék tényleges grafikája.
Miért bannolnák őket? Észre veszi a MS hogy GTA4-eznek megjelenés előtt vagy miért?
Ha képeket be is tesz valaki, az linkelje akkor legalább legyen oly szíves...túl sokat láttam már, elég már az infókból.. :D Nem akarok többet itt látni egy jódarabig :P
+a spoilereket szigorúan SPOILER tagek közé! Köszi mindenki nevében is!