ez teljesen világos. csak neked elárulom, hogy amekkora a pofám amugy a konzolok ellen (tényleg nem tartom sokra őket, mert hatalmas lehúzás az egész, drága játékok, szar akadós hardver amit annyira istenitenek de egy komolyabb játék már szaggat, szopatós live, és flesseljek-neflesseljek-hogyakarokmajdjátszanivajon, megveszem, nem veszem). ennek ellenére én is várom a gta4-et, mert jo játék lesz :) és megyek is át este squash után haverhoz bevizsgálni :) azt imádom hogy sokan vérkomolyak ezzel kapcsolatban :) konzol, nemkonzol, egy szar játék, amivel felesleges baxxa el az ember azt az időt amit pl barátnőjével, haverokkal, ösökkel tölthetne :) lényegtelen...
Inkább örüljünk annak, h nemsokára megjelenik (warezon már fentvan), és ezzel végre játszhat egy pár ember, ráadásul a PCsek is jól járnak, mert kapnak sok-sok infót tőlünk :D
timantes#2134
PC-n ?? nem inkább PS3-at akartál írni ?
nem, azért hogy az ilyenek elolvassák :)) bár a lotto ötösöm jönne igy össze :) btw van boxom, ugyhogy amig egy 360-at nem lehet ugy szarrá pimpelni, mint a régi verziot addig felé se nézek, mert nem ér annyit :) a gépem pedig ugyis szinten lesz tartva ugyhogy nem félek hogy nem fog full-on futni :) évente 3-4 ps-box játék árát rákölti az ember a pc-re, és minden megy röccmentesen :) inkább arra költök mint veszek egy játékot amit legjobb esetben is 3 honap alatt megunok (és az életbe nem játszok vele többet). mert olyan játék nincs amit nem lehet megunni. max a tdu, de ott nem a játék jo hanem a kormány és a feeling :)
timantes#2132
van egyszerűbb megoldás is... DSbe csak belekell nyomni a kártyát , még a géphez se kell hozzányúlni, buta vagyok én is mert nem várom ki a 30 perces install/uninstallt egy játékért
Foxhound1980#2131
LOL Jó lesz PC-n az MGS4 is meg a GT5.... Plusz jön majd vmi Killzone 2 nevü szemét is...
Miért hiszitek azt hogy a szenvedés a játékok velejárója és nem pedig az az opcionális, hogy berakod a lemezet és játszol?
timantes#2129
hát ez egy szánalmas hozzászólás volt. Csak azért tetted spoiler-be hogy kine röhögjenek ?
Mi lol? Hát a boxon, nem szaggat egy játék se rajta, meg nem kell fejleszteni nem úgy mint a gépet. Én a boxra értettem amit írtam, nem az új gépemre.
Konzolt vegyen az aki szereti az osx-et, buta tagoknak akik nem tudják mifánterem egy rendes pc :DD. ugyanugy primitiv mint egy mac... a konzolnak a pc-hez képest olyan utánérzése van mint mountainbike-ról visszaülni oldalkerekes kisbmx-re :D engem aztán nem érdekel mikor jelenik meg, kijön majd pc-re és odabaxxa grafra a boxos, péeses, akármilyen vackot :)
Foxhound1980#2125
Most hívtak Überből. Lesz náluk SE (USA verzió) pár darab, 26-27k körül. Nem regisztrálták annó, hogy tárgyatlan az előrendelésem. Most már maradok Paltinumnál, normál verzánál.
Ragnar360#2123
btw...értesüléseim szerint van opcionális install lehetőség 360on... OH YEE!!!
Tudtam én, h nem véletlen volt az update, meg a karbantartás, bár inkább csak előbbi lehetett azért :)
Nem én költöttem az ő pénzüket, ők vettek nekem, mert a mostani új pc-s játékok már nem futottak a régi gépemen. De megbántam. Xboxot kellett volna. Nem szaggat egy játék se rajta, nem kell fejleszteni se meg semmi se, ááá...elkúrtuk...
Az ilyen "elkezdtem szedni", "hú, már 75% lent van", stb. commenteket szerintem nem kellene ide beszúrogatni...
Erre csak annyit mondom, hogy okos vagy amiért a szüleid pénzét egy 200 ezer ftos gépre költöd
Annyiból kifért volna egy 40 gigás PS3 egy 66 centis HDTV-vel plusz a GTA IV-el!
HI!
PS3-as standart változatban is lesz térkép?
aggódom,hogy egy csomó értékes cucc(most nem a táskára,meg kulcstartóta,stb.-re gondolok) lesz a CE változatban,amit kihagynak a standart-ból.
Elkezdtem leszedni...Nagyon remélem, hogy gyorsan lejön lejön és nem fake! Egyébként ez a gameplay videó engem is érdekelne.
Akinek már megvan: Opcionális install van benne? Érdekel...
Gabe18#2111
Hát pedig nem túl bonyolult.Eltüntetnek egy példányt a gyártó helyről,a csomagolás közben,a szállitás közben,a raktárból... Van pár lehetőség.Ezért van hogy miután "gold" egy játék,már bármikor kikerülhet.
sok volt már fent:) mindet törlik folyamatosan. (én nem néztem meg és nem is fogok 1et se)
egyébként jutubon fent volt egy igazi(!) gameplay vidi, de most már letörölték, vki tud róla valamit?
Amúgy azt sose értettem. Hogy hogy lopjákm el a játékokat az emberek és rakják fel warezra? Mit törnek fel, vagy mit csinálnak?
Semmi...összefoglalva szenvedés, halom fake infó + fake rilíz, majd a végén egy tényleges warez release...ennyi :D
+jönnek sírni a PC-s vérpistikék ide, dehát ez várható volt.