Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
Az. Bár az feldugarnám a 360at az MSel, de jól, de akkor is szeretem.

Töltsük le az internetet!

Drephis
x360 fan<#smile>

help

KILLER2
HA lesz, akkor is vegyél.

bazs1
érdekesek, remélem igaz is lesz
ha nem lesz pcre lehet veszek akkor egy boxot

kuci06
váááá, nagyon durva lesz <#worship>
csak legyen pc-re is 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Web mester
magyar szöveg :
"ha szeretett adsz akkor, szeret majd a nagyvilág, de csak is az a fontos, hogy mitmondasz és mit csinálsz..."

sure! / igaz ez angol de szerintem még mindig jobb mint a magyar
kill3r21
megnézném azt a reklámot hol lehetne? ???😄
King of Roads
looooooool <#idiota><#idiota><#idiota><#banplz><#banplz>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Drephis
cj vs. trunks<#idiota>

help

Drephis
<#wilting>

help

bazs1
ez most hogy a p.cs.ba jött ide?

nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.

TothLaci
<#nevetes1>
Már nem új reklám, csak most adják le Magyarországon. Egyébként nem GTA4 motorját használták fel benne.

Különben GTA4-ben lévõ animációs motort alkalmazták az egyik Pepsis reklámban, ahol csávó pattog le az épületrõl.
kuci06
az csak egy sima render 😄
de amúgy poénos 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

bazs1
az már elég régi reklám, kb 1 éves (ha nem több)
gta iv motort nem használhatnak

Szasz mindenkinek!

Látátok az új kóla reklámot? Aki esetleg még nem láta ez a reklám egy animációs film féle,ami nekem nagyon úgytünik hogy GTA4 motorját használták. Sõt megfigyeltem hogy a reklámban van 2olyan kocsi ami bene van a Trailer videóban is! meg az elején van térkép,élet,idõ,stb ami néhány másodperc után eltünik. <#dumcsi><#phone><#felkialtas><#felkialtas><#worship>
Fido4life
fake

inkább hallgassatok rádiót, könnyen lehet hogy igazi
Prince of Máté
ha ezt nem tudjuk hülyén halunk meg<#rinya>

bazs1
hát ez kurva jó😄

ICE-T akkori lemezborítója. Persze totál más, de a betûtípus picit hajaz rá. Meg a VI a IV fordítottja. Csupán érdekességként linkeltem.
lehet azt hogy az a 6-os tükrözve majnem olyan mint a 4-es <#idiota>
Drephis
ez mi?<#wilting>

help

SötétBarom
ÉéééégõõõõõÕ!!!!

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

bazs1
óóó jeee, de ezen most mit kell nézni?

Web mester
Azta!!!Hogy találtad meg?!<#idiota><#idiota><#idiota><#banplz>

King of Roads
LOL állat XD <#banplz>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

jax

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

ez fáj?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

<#taps>

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

'motoros' rendõrök <#idiota>
csak nem hagyják ki ha már eddig voltak
motor rendõrök nélkül nem is lenne jó NYC
KILLER2
Háááát..õõõõõ....msot mit mondjak erre? Baromság összehasonlítani egy kb 1 éves játékot egy olyannal, amibõl eddig kemény 1 trailer megjelent. Ez majd akkor lesz aktuális, ha a GTA IVet is kiadták. Szeritnem a GTA4 fog nyerni. Saint's Row megvan. Jól el lehet vele lenni, de sok dolog el van benne cseszve. Ja és a GTA IVven ugye lesznek motorok, bringák meg repülõk? Remélem ebbõl nem hagyják ki, mert ezek a Saint's Rowban nincsenek és nekem nagyon hiáényoznak. Meg abban hajó sincs.

james69holden

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

egyetértek, igaz a SA portja már nem volt olyan jó mint az elõzõ részeké de azért olyan rossz se.

amúgy most régi konzol beszámítással 50k-ért is lehet x360-at szerezni |GK|
quack
ááá, hatalmas 😄

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

quack
érdekes azért, hogy mindenki az azonnali pc-s verzióért sír, ha meg kijön valami gyorsan akkor meg "szar átportolás, csak azért csinálták hogy pécén is vegyenek párszázezret, pénzéhes köcsög fasz mikrofos, dollárjelekkel"...szerintem sokkal jobb volt a san andreasnal is hogy vatrunk egy evet (?), de kaptunk pc-re fasza egeres célzást, jobb grafikát, stb., aki meg nem bírja ki annak mindig ott a lehetõség hoyg vegyen egy 360at (mire megjelenik a gta szerintem már 60k kötül lesz, persze egy játékért sok dehát ez van...)
#530: Motorstorm

és a sony egyebkent hol a faszba adja ki a huzoneveit gyorsan pc-re? na meg ki a fasz venne bármilyen konzolt ha nem lennének a húzó exkluzív nevek, ha ugyanaz lenne mint egy pc csak kapsz hozzá gamepadot?

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

maffioso
hát nemtom
elég érdekesek a hozzászólásaid
ahhoz képest hogy felnõtnek titulálod magad egész szépen megegyezik a szellemi szinted(irásaid alapján) egy korombeliével
amugy nem felbujtásként irtam az 546os kommentem szoval nem értem mit zavar téged

\"If in doubt, flat out!\"

Prince of Máté
te mondod?
már jól leégtél, most újra akarod?

Fido4life
hát errõl van szó itt kérem szépen...

maffioso
jode az sa miatt irtam
nem akarsz mindenbe belekötni?

\"If in doubt, flat out!\"

Prince of Máté
a microsoft😄
microsoftot csak a a windows miat szeretem.

dinomano
"csak az a baj hogy a köcsög sony vagy mi megint nem engedi kiadni pcre egyidõben"

Haha... azért a MICROSOFT, aki elmeletileg a PC-sek partjan all, még nagyobb köcsög... A SONY-t nem érheti rossz szo, elvegre több PS2-es game-et is kiadtak PC-re PS2-re is gyarto (CAPCOm, NAMCO) japo csapatok /ill. ha nem is ök, az atportolok/...lehet hogy nem a legjobb portokat csinaltak; de vegulis adtak valamit...
A nyomi MS meg egy HALO2-öt, csak üzlti megfontolasbol 3-4 évet késlelteti PC-n.. Ugyanigy egy rakat Xbox360 game-et kiadhatna PC-n; elvegre az X360 hardvere (+sima X-é) nem sokban különbözik a PC-étöl, tehat az atportolas sem lenne oylan nehez... Szoval gondolkodj el, hogy ki a köcsög... A SONY, aki egy lovat akar megülni, ill. az MS; aki 2 lovon probalkozik, ami a PC-s tabor totalis becsapasat jelenti... Szoval KI A KÖCSÖG!?

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

KILLER2
Bocsss...