8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• Checkerboy
    Már le is töltötted? Usenet, vagy mi a szösz?
  • FlyHigh
    Holnapra már a the-end is youtubeon lesz.:D
  • Kandurex
    úgy nem jó randalírozni, hogy a városnak csak töredékére enged be...:) töröld a francba :)
  • AntiHero
    OMG nagyon durva.. Bár néhol a fizika fura:)
  • Checkerboy
    Szedd le, és ne sztorizz. Futkározz, lövöldözz, aztán amikor megjön az eredeti, akkor végig az egészet ;D
  • Sephi
    Kb 20 perc utan azt mondtam magamnak , hogy jo , most mar tudom milyen , inkabb megvarom a postast , de nem hinnem , hogy kibirom... az zavar , hogy lehet nem lesz a kompatibilis az eredetivel a save... tehat inkabb elmenybol randalirozok egy picit :D
  • Checkerboy
    fake.

• Kandurex
    belenéztem...bazz,..durva! Széééép játék ez, nagy szép
  • FlyHigh
    Szerintem jó!
  • Evogordon
    Aki látni akar gameplay-t az lesse meg

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.youtube.com/watch?v=x2Fpunltwh8
  • AntiHero
    Na mi van senki nem rak be képet?
  • wander01
  • Checkerboy
    Csak, h örülhess: Már vannak olyanok :D:D:D Rockstaros arc mellett, még vagy 4 gyerek... xD Idióták :D
  • fishBNS
    Uristen... Neked a windows kihivas??? A 7eves ocsem felrakja. Kapj mar a fejedhez baratom es ne egesd itt magad tovabb.
  • Seth
  • Gabe18
    Hát az már a Xbox360 warez kockázata és mellékhatása.
    Az én gépem még a nagy bann háború első napján esett el egy HALO 3 beta nevű beszivárgó egység aljas árulás nyomán.
    Azóta már ilyen gondjaim nincsenek...
  • Checkerboy
    Azért, mert neked van pár balfasz barátod, akiknek véletlenül van egy konzoljuk, nem azt jelenti, h minden konzolos ilyen. Nekünk itt mind van gépünk, és hidd el: Egy páran többet is tudnak nálad, pedig van konzolja :P
  • Kandurex
    te figyelj már, úgy tisztba vagy vele, hogy miről szól ez a topik?
  • wander01
    az legyen magára aki nem tud mert mindig a boxot nyüstöli és fingja nincs másrol :) ahhoz nem kell ész, hol a kihivás? :D
  • Kandurex
    mesélj,
  • fishBNS
    Buszke lehetsz magadra,h fel tudsz tenni egy windowst.LoL
  • Seth
    Kárörvendő vagyok, milyen lenne már, ha vkinek a gamercard-ján ott virít a gta4 az kapna egy szép ban-t :D ???
  • Ragnar360
    gratulalok warezhuszár barátom :D
  • Sephi
    Uuuu gyerekek.... hat aki GTA fan az el fog ajulni.

Megint most merul le ez a ##%@% kontroller.... ARGHJH
  • LordAndrew
    El ne add, csak ha áron tudod eladni (kevéssé valószínű). Ha nem, akkor tartsd meg, örülj neki, hogy a szüleid ilyen jó fejek voltak és PC-t vettek Neked, és gémelj vele sokat. Azt meg, hogy nincs (még) GTA4, szard le. Kibírod, játszol mással addig. Nekem tavaly nyárig PC-m volt és simán túléltem az összes GTA rész késését konzolhoz képest . Játszottam, amikor megjelentek. Addig meg elvoltam mással.
  • wander01
    hanem mi ha nem arcade? tps?... sztem az sem igazán... valami hibrid mutáns :D

(fishbns, igen, azért van ott :) hogy eláruljon mindent... XD ezért van az is hogy msn-en mindig bujok mert különben a konzolzsokék nem hagynak békén, hogy megint vajon mi baja lehet a pc-jüknek, és segiccsek má me nem megy az msn, nemtudok cédét irni, és vettem egy routert, bedugom és micsináljak velemernemmegy, anyuci meg megint hazavágta a windozt, ujrakénetenni. és haveri alapon természetesen ingyér mermimásér XD )
  • Ragnar360
    by the way: "egyébként" - ez a legjobb forditás.
  • fishBNS
    Rosszul vagzok a fajtadtol is,mar elnezest. A konfogod kiirasa az alairas mezoben pedig mindent elarul...
  • Ragnar360
    ehh höhh, gta arcade...vicc, sosem volt az :D
    szerintem nem lehet, és fölösleges is lenne...
  • amdrula
    Tudom mire értetted, de attól még látszik, hogy nem nagyon játszottál xboxon... Van jópár játék ami szaggat. Ennek az egyik legdurvább esete a Bully, de az csak a jéghegy csúcsa.
  • mama2
    Mijjaza btw?
  • timantes
    és mi jogon szól be a játékosoknak ?? .ha neki van csaja akkor mért irigykidik arra hogy mi meg játszunk , sose bírtam az ilyen semmitmondó arcokat
  • wander01
    oltáás XD

btw, sztetek ezt lehet majd kormánnyal játszani? vagy annyira árkád hogy ilyesmivel nem fognak foglalkozni?
  • mama2
    Szóval akkor kimondja, hogy adjam el a agyonpixeltszartsemérő pécét és vegyek inkább helyette überfaszanemfejlesztősmindenjátékelfutós xboxot?
  • Gabe18
    "konzol, nemkonzol, egy szar játék, amivel felesleges baxxa el az ember azt az időt amit pl barátnőjével, haverokkal, ösökkel tölthetne "

Hát ja,szerintem fogd a pc-d,dobd ki az ablakon,felesleges az,csak a drága időt rabolja.
    Birom az ilyen dumákat amivel jól megmondja valaki hogy "na ti mekkora kockák vagytok,de én nem",közbe ő ugyanakkora ha nem nagyobb,csak maximum még magának se meri bevallani.
  • Checkerboy
    LOL, nem azért, de vki átnézett már a PC-s topikba? Megy a flém, h KONZOL XAR, szép szavakkal illetnek minket, mert nekik még nincs játék.

Há' ez van.
  • Checkerboy
    Most szerintem szánalmas ez a PS3 vs. Xbox 360 harc, de akinek ez tetszik, és ők szeretik egymást cseszegetni, akkor jó.

GTA IV hatalmas játék (legalábbis ahogy beharangozták :) ), és ezért élvezzük. Sz*rok rá, h te melyik gépen tolod, legyél PC-s vagy konzolos, ÉLVEZD AZT A JÁTÉKOT! :D
  • mama2
    Ezt kihagytad:
  • partizan182
    A legjobb:

"azt imádom hogy sokan vérkomolyak ezzel kapcsolatban :) konzol, nemkonzol, egy szar játék, amivel felesleges baxxa el az ember azt az időt amit pl barátnőjével, haverokkal, ösökkel tölthetne :) lényegtelen... "

Miközben pc vs konzol marhasággal flémeli szét a KONZOLOS (!!) GTA4 topicot...

• wander01
    ugye? XD na jo abbahagyom :D