úgy nem jó randalírozni, hogy a városnak csak töredékére enged be...:) töröld a francba :)
OMG nagyon durva.. Bár néhol a fizika fura:)
Szedd le, és ne sztorizz. Futkározz, lövöldözz, aztán amikor megjön az eredeti, akkor végig az egészet ;D
Kb 20 perc utan azt mondtam magamnak , hogy jo , most mar tudom milyen , inkabb megvarom a postast , de nem hinnem , hogy kibirom... az zavar , hogy lehet nem lesz a kompatibilis az eredetivel a save... tehat inkabb elmenybol randalirozok egy picit :D
Gabe18#2169
Hát az már a Xbox360 warez kockázata és mellékhatása.
Az én gépem még a nagy bann háború első napján esett el egy HALO 3 beta nevű beszivárgó egység aljas árulás nyomán.
Azóta már ilyen gondjaim nincsenek...
Azért, mert neked van pár balfasz barátod, akiknek véletlenül van egy konzoljuk, nem azt jelenti, h minden konzolos ilyen. Nekünk itt mind van gépünk, és hidd el: Egy páran többet is tudnak nálad, pedig van konzolja :P
te figyelj már, úgy tisztba vagy vele, hogy miről szól ez a topik?
az legyen magára aki nem tud mert mindig a boxot nyüstöli és fingja nincs másrol :) ahhoz nem kell ész, hol a kihivás? :D
Uuuu gyerekek.... hat aki GTA fan az el fog ajulni.
Megint most merul le ez a ##%@% kontroller.... ARGHJH
El ne add, csak ha áron tudod eladni (kevéssé valószínű). Ha nem, akkor tartsd meg, örülj neki, hogy a szüleid ilyen jó fejek voltak és PC-t vettek Neked, és gémelj vele sokat. Azt meg, hogy nincs (még) GTA4, szard le. Kibírod, játszol mással addig. Nekem tavaly nyárig PC-m volt és simán túléltem az összes GTA rész késését konzolhoz képest . Játszottam, amikor megjelentek. Addig meg elvoltam mással.
hanem mi ha nem arcade? tps?... sztem az sem igazán... valami hibrid mutáns :D
(fishbns, igen, azért van ott :) hogy eláruljon mindent... XD ezért van az is hogy msn-en mindig bujok mert különben a konzolzsokék nem hagynak békén, hogy megint vajon mi baja lehet a pc-jüknek, és segiccsek má me nem megy az msn, nemtudok cédét irni, és vettem egy routert, bedugom és micsináljak velemernemmegy, anyuci meg megint hazavágta a windozt, ujrakénetenni. és haveri alapon természetesen ingyér mermimásér XD )
Ragnar360#2158
by the way: "egyébként" - ez a legjobb forditás.
Rosszul vagzok a fajtadtol is,mar elnezest. A konfogod kiirasa az alairas mezoben pedig mindent elarul...
Ragnar360#2156
ehh höhh, gta arcade...vicc, sosem volt az :D
szerintem nem lehet, és fölösleges is lenne...
amdrula#2155
Tudom mire értetted, de attól még látszik, hogy nem nagyon játszottál xboxon... Van jópár játék ami szaggat. Ennek az egyik legdurvább esete a Bully, de az csak a jéghegy csúcsa.
timantes#2153
és mi jogon szól be a játékosoknak ?? .ha neki van csaja akkor mért irigykidik arra hogy mi meg játszunk , sose bírtam az ilyen semmitmondó arcokat
btw, sztetek ezt lehet majd kormánnyal játszani? vagy annyira árkád hogy ilyesmivel nem fognak foglalkozni?
Szóval akkor kimondja, hogy adjam el a agyonpixeltszartsemérő pécét és vegyek inkább helyette überfaszanemfejlesztősmindenjátékelfutós xboxot?
Gabe18#2150
"konzol, nemkonzol, egy szar játék, amivel felesleges baxxa el az ember azt az időt amit pl barátnőjével, haverokkal, ösökkel tölthetne "
Hát ja,szerintem fogd a pc-d,dobd ki az ablakon,felesleges az,csak a drága időt rabolja.
Birom az ilyen dumákat amivel jól megmondja valaki hogy "na ti mekkora kockák vagytok,de én nem",közbe ő ugyanakkora ha nem nagyobb,csak maximum még magának se meri bevallani.
LOL, nem azért, de vki átnézett már a PC-s topikba? Megy a flém, h KONZOL XAR, szép szavakkal illetnek minket, mert nekik még nincs játék.
Há' ez van.
Most szerintem szánalmas ez a PS3 vs. Xbox 360 harc, de akinek ez tetszik, és ők szeretik egymást cseszegetni, akkor jó.
GTA IV hatalmas játék (legalábbis ahogy beharangozták :) ), és ezért élvezzük. Sz*rok rá, h te melyik gépen tolod, legyél PC-s vagy konzolos, ÉLVEZD AZT A JÁTÉKOT! :D
"azt imádom hogy sokan vérkomolyak ezzel kapcsolatban :) konzol, nemkonzol, egy szar játék, amivel felesleges baxxa el az ember azt az időt amit pl barátnőjével, haverokkal, ösökkel tölthetne :) lényegtelen... "
Miközben pc vs konzol marhasággal flémeli szét a KONZOLOS (!!) GTA4 topicot...