Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak legyen pc-re is 😄
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
"ha szeretett adsz akkor, szeret majd a nagyvilág, de csak is az a fontos, hogy mitmondasz és mit csinálsz..."
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.
Már nem új reklám, csak most adják le Magyarországon. Egyébként nem GTA4 motorját használták fel benne.
Különben GTA4-ben lévõ animációs motort alkalmazták az egyik Pepsis reklámban, ahol csávó pattog le az épületrõl.
de amúgy poénos 😄
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Szasz mindenkinek!
Látátok az új kóla reklámot? Aki esetleg még nem láta ez a reklám egy animációs film féle,ami nekem nagyon úgytünik hogy GTA4 motorját használták. Sõt megfigyeltem hogy a reklámban van 2olyan kocsi ami bene van a Trailer videóban is! meg az elején van térkép,élet,idõ,stb ami néhány másodperc után eltünik. <#dumcsi>#dumcsi><#phone>#phone><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#worship>#worship>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
motor rendõrök nélkül nem is lenne jó NYC
Töltsük le az internetet!
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
amúgy most régi konzol beszámítással 50k-ért is lehet x360-at szerezni |GK|
#530: Motorstorm
és a sony egyebkent hol a faszba adja ki a huzoneveit gyorsan pc-re? na meg ki a fasz venne bármilyen konzolt ha nem lennének a húzó exkluzív nevek, ha ugyanaz lenne mint egy pc csak kapsz hozzá gamepadot?
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
elég érdekesek a hozzászólásaid
ahhoz képest hogy felnõtnek titulálod magad egész szépen megegyezik a szellemi szinted(irásaid alapján) egy korombeliével
amugy nem felbujtásként irtam az 546os kommentem szoval nem értem mit zavar téged
\"If in doubt, flat out!\"
Haha... azért a MICROSOFT, aki elmeletileg a PC-sek partjan all, még nagyobb köcsög... A SONY-t nem érheti rossz szo, elvegre több PS2-es game-et is kiadtak PC-re PS2-re is gyarto (CAPCOm, NAMCO) japo csapatok /ill. ha nem is ök, az atportolok/...lehet hogy nem a legjobb portokat csinaltak; de vegulis adtak valamit...
A nyomi MS meg egy HALO2-öt, csak üzlti megfontolasbol 3-4 évet késlelteti PC-n.. Ugyanigy egy rakat Xbox360 game-et kiadhatna PC-n; elvegre az X360 hardvere (+sima X-é) nem sokban különbözik a PC-étöl, tehat az atportolas sem lenne oylan nehez... Szoval gondolkodj el, hogy ki a köcsög... A SONY, aki egy lovat akar megülni, ill. az MS; aki 2 lovon probalkozik, ami a PC-s tabor totalis becsapasat jelenti... Szoval KI A KÖCSÖG!?
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"