Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bazs1
megpróbálok összedobni valamit

Web mester
Web mester
Csináljon már valaki egy fasza banner, meg sztem már egy külön oldalt is kéne csinálni😊

Web mester
Figy azért lehet igaza van, SA topciba is felvetete ezt valaki, azt mondta egy csávó hogy lehet 2008-ban jelenik meg, azt meg még nem jelenteték be. Amugy a SA se derült ki röktön hogy lesz PC-re asszem.

Igen, elég érdekes az utolsó bekezdés. Csak kár, hogy a cikk írója jól megvezet mindenkit, hiszen PC-re be sincs jelentve a játék, így nem nagyon egyezhet meg semmiféle más verzióval. Aztán azt sem nagyon tudom, hogy honnan vették a csak X360 exkluzív tartalmat, amikor már tavaly(!) november környékén tudtuk, hogy a PS3 verzió szintén megkapja a maga letölthetõ exkluzívját. Nagyjából nálam itt ki is merül a cikk(író) hitelessége.

Papesz

kicsi
Web mester

Egész jó banner lenne belöle, PC guru biztos megengedi hogy elcsorjuk<#vigyor><#idiota><#idiota>

KILLER2
Én sokat atóztam, de azt a reptéren. Ott lehet a legnagyobbakat ugratni, bár ilyen téren a VC reptere volt a legjobb.

Töltsük le az internetet!

KILLER2
SA ba volt ETB mod, én kipróbáltam ezt az AT-400as dolgot. De tényleg duva lenne ez a játékban. Bár nekem lepattant róla a repcsi, én meg esés közben hozzávágódtam az élülethez és kitörtem a nyakam. Na ennyit errõl.

Web mester
SA topciba van bent
Ami érdekes az az útolsó bekezdés, van esély mégis a PC-sre.

Web mester
a tdu is csak dvd , pedig abba is van egy csomo út meg autó 😊

scorpeeon
Annyira nem új, 8 hónapos...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Muki100
Reméljük bele lehet majd moddolni repcsiket...már alig várom hogy repülhessek az amcsi épületeknek 😄
Na pont az olyanok miatt mint én kúrják el (részben) a játékot...ez van. Remélem tényleg feledteti majd ezt. Mondjuk ha jobban belegondolok se a VC-ben se a SA-ban nem autóztam sokat miután volt helim/jogsim, csak a repülõtérre, aztán mission, aztán megint repülõtér 😄

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Super DANTE
katt

Észrevettétek egyébként, hogy az eddigiek alapján egy nagyon realisztikus játékot akarnak készíteni, mint a The Getaway, vagy a Mafia, lehet ezzel rontják el?

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

Extraboy
Igen, erre gondoltam en is, de nagyon remelem, hogy a helikoptereket nem veszik ki... az az egyik legjobb dolog.

ps3-ra csak pletyka. hivatalosan csak x360-ra, lesz majd valamikor '08-ban

amúgy szerintem a repülõk hiánya szeptember 11-nek köszönhetõ, és az hogy nem kell, nem illik hozzá csak üres duma
nem kis botrány lenne abból ha mondjuk a San Andreas-ban megismert AT-400-as charterrel "véletlenül" neki lehetne ütközni mondjuk az Empire State Building-nek... A New York-iaknak ígyse nagyon tetszik a dolog
Web mester
Bakker, lehet beszerzek egy Xbox-ot. Mien árban vágnak hozzám mostanság egy ilyen gépet?

Super DANTE
Már tavaly be lett jelentve, hogy mindkét verzióhoz lesz letölthetõ tartalom.

kill3r21
nembaj az xbox már megvan a LCD TV is hozzá most már csak a game kell...kikerülhetne az a demo hehe 😛😛
cenobite
Az történt, hogy pénz beszél. 😊

gamertag: kenobita

kill3r21
jönnek az infok jönnek...finom lesz 😄😄😄
de ez azért teszik hogy egyenlöre xbox360hoz lesznek exluziv dolgok és nem ps3 hoz mitörtént? 😄😄
Extraboy
Hat, hogy oszinte legyek en sem... SA-ba a countryside meg a repulok/helik voltak a legjobbak. A countryside miatt ugy ereztem, hatalmas teruleteket jarok be (+kisebb videki kisvarosok amik szinten fantasztikusan meg lettek csinalva), repulni pedig egyenesen imadtam, foleg, hogy semmi kedvem nincs azon a hatalmas teruleten atkocsikazni, ami rettento unalmas. Hat remelem nem nekem lesz igazam... vegulis Vice City is marha jo volt a country nelkul is, de a repuloket nem tudom mi ertelme kivenni.

cenobite
LOL! Nem is várod annyira? Azok alapján, hogy bejelentették, hogy nem lesz mezõ, meg mit tudom én mi? De lehet hogy minden egyéb olyan lesz, hogy lefosod a bokád. És itt nem csak a grafikára gondolok. Szerintem a GTA sorozat mindig tudott újat mutatni (A SA-ig, mert utána már kicsit rókabõr volt) és most az új vasakon, szerintem ismét nagyot fog szólni.

Amúgy ilyen repülõ, meg jetski, meg ilyenek hiánya számomra nem lesz akkora érvágás. Ha belegondolok, azért tényleg elég valószínûtlen, hogy ilyenekkel furikázz. Oké, tudom ez csak játék de akkor is... Ha motor, autó, esetleg motorcsónak, bicaj akkor már okés. Meg szeritem 'autó' alatt a fejlesztõk a nagyobb verdákat is értették - kamion, teherautó, stb...

Én bizalmat szavazok neki, várom ezerrel, tuti hogy elõrendelem amint lehet.

gamertag: kenobita

quack
részletesebb magyar leírás
nekem ez a kisebb de részletesebb koncepció bejön, multi fasza, a repülõt meg az egyéb ökörségek hiányát viszont sajnálom 😞

"A játék mindkét változata (PS3 és X360) azonos lesz, azzal az apró különbséggel, hogy az X360-as változathoz lesz exkluzív letölthetõ, epizód alapú tartalom. A Rockstar több, mint 3 évet töltött a fejlesztéssel és Dan Houser szerint a GTA IV legalább akkora minõségbeli ugrás lesz, mint anno a GTAIII a GTA-hoz képest."
jó persze nyilván nem mondta volna azt úgyse hogy "fiúk boccs már nincs ötletünk, ez egy szar játék lesz", de ez bizakodásra ad okot
ez a hddvd-meghajtós dolog meg mekkora faszság már ugyan kérem, ne flameljetek már rádaásul egy tudatlan, megalapozatlan gyökér hsz miatt

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Super DANTE
Még egy-két jármû jó lenne: úthenger, útgyalu, veszélyes anyagot szállító kamion<#vigyor>, drag bike, mindezt megtoldva jobb tuningolási lehetõséggel, mint ami az SA-ban volt.

Fegyverek: minden eddig plusz még csavarhúzó, kalapács, ütvefúró, csavarkulcs, szike, shuriken, nunchaku, flex, vasvilla, tõr, bicska, pillangó és rugós kés, pokolgép, kasza, sövényvágó, vasfûrész, szuronyos puska, folytózsineg, szögbelövõ stb.<#hehe>

KILLER2
Kell motor, autó, traktor, kombájn, bringa, deszka se árt, hajó, jetsky, helikopter, erdõk, rétek, hegyek, vidéki kisvárosok, több nagyváros, ejtõernyõ, jetpack. Egyenlõre ennyi jutott eszembe.

Hát ha nem lesz repülõ meg erdõs mezõs részek, csak egy város , akkor már nem is várom annyira. Nem kéne visszalépni onnan, amit már elértek. Remélem ez csak valami kamu szöveg hogy húzzák az emberek agyát. Megjegyzem eddig motort sem mutattak, csak autót.
KILLER2
<#boxer>
Én nem szidtam a PS3at, hát te se szidd a 360at. Mindkettõnek megvan a maga szépsége és elõnye.

KILLER2
Nem hinném. Bár ki tudja. Nem is biztos, hogy a 360 HDDVD meghajtója képes játékot futtatni.

Web mester
Énis, olyan jó repülzni a SA-ba. Tök jó az irányitás is, szerintem be kéne rakni. Az viszont kár hogy csak egy város lesz. Remélem egy kis erdõ is lesz vagy valami vidéki szerüség.

bazs1
remélem ez nem igaz

Web mester
Jaja, nem tom. Lehet hogy csak egy kamu.

kuci06
helyi idõ szerint mikorra lesznek fent a scanek?
mert a countdown nekem csak egy linket dob ki, de ott meg nincsenek új képek 😞

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Web mester
bazs1
az lehetetlen hogy nincsenek repülõk

Web mester
Nincsennek repülõgépek, mivel csak egyetlen város van a játékban.

A játékban mégtovább fog fokozódni a szabadságérzeted.

Game Informer szerkesztõi már játszottak az Xbox360-ra készült demó változattal.

Drephis
flémre buzdító :-c

help

Web mester
Nincs ott semmi, legalábis én nam találom.

Web mester
Megjelent csak nem lehet másolni.

azt én is remélem 😊)

Web mester
Remélem nem csak az elõzõ képek lesznek jobb minõségben hanem lesznek újak is.

azt még megvárom 😊

Web mester
Jah, inkább térjünk vissza a #586, #587 anyagokhoz.
Már csak több mind 1 óra választ el minket a scenektõl!

Bocsi, én vagyok a bûnös, de nincs itt vita, mert amit írtam az egyértelmû és nyilvánvaló.<#mf1>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

bazs1
kár volt felhoznom a "milyen konzolt veszek" témát
újra veszekedés tört ki

nem tartom valószínûnek hogy kb. 9 gigás lemezen elférne, amikor már egy Gears Of War is televágta simán (és a játék még rövid is)...

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TothLaci
Szerintem nem lesz szükség HD-DVD lejátszóra. Akkor már alapból nem érné meg a kiadónak kiadni Xbox360-ra.
Drephis
<#szomoru2>

help

PS3-at vegyél.
Egyrészt kábé annyiba lenne mint egy XBOX360 (mivel gondolom ehhez már kell a HD-DVD meghajtó, ami plusz 60.000 ft)
Másrészt mert a PS3 JOBB<#mf1>