8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• MerlinW
    Szarul is érzem magam a munkahelyemen immár 10 éve, ahol nem beszél senki se magyarul..:) No, téma lezárva.
  • Evogordon
    Lehet az lenne a legjobb ha nem is mennék érettségizni hanem játszanék :D
  • Checkerboy
    Ték!
  • FlyHigh
    Mekkora egy szánalom ez a kiadó, helyzeten nem változtat pár ingame video.
  • wander01
    napi 120 percben lett limitálva a játékidőm, kompromisszum..(webezés nem számít bele, nemtomhányadik paragrafus) :) ha netán egyszer lesz barátnőd majd megtudod milyen :)) pláne ha meg is akarod tartani :P amugy én is leforditottam, és visszaküldtem, hogyan kellene kinéznie, ha azt akarja hogy nativ angolok értsenek is belőle valamit ;)
  • Waczkor
    Anno a San Andreast vittem végig az érettségi szünetben és mégis bekerültem arra az egyetemre,ahova szerettem volna szal megoldható a kettő:)
    Csak jól kell keverni a lapokat.
    Amúgy is kell vmi ami eltereli a figyelmed az érettségiről:)
  • Ragnar360
    Mondhatjuk azt is, hogy mind2. :D
  • Checkerboy
    LOL, qwajó :D
  • Waczkor
    Épp akartam írni,hogy ez lesz a reakciója ha megmutatod neki mit írtál angolul róla:)Amúgy vicces hogy te beszéltél arról,hogy barátnő család a játék helyett.Vip fórumozó vagy 2005-től,plusz amikor elkezdted osztani akkor azonnal jöttek a válaszok mindre:)

Gondolom csak addig foglalkozol a barátnőddel,amíg beengeded az ajtón:D
  • Sephi
    Uhh bocs, totálisan felrertettem a mondatot. Azt hittem a xbox flash mod hagy hidegen nem a hutes mod :D
  • TothLaci
    Álmodd, hogy vakít a fény, tombol a flém, a GTA4 fórumon,
    mert mindenki pc-re várja, és nincs aki, emulálja.
  • AntiHero
    :D
  • pc killer
    Mert akkor van pár nap érettségi szünet...
  • FlyHigh
    kezdj el már sírni.
  • Evogordon
    Istenem miért érettségi időben jön ki a GTA
  • Ragnar360
    tessék csak megvenni, ÜK-ból pl. :D

Sephi: miről beszélsz ember ???
  • Sephi
    "moddolás hidegen hagy."

Te, nehogy en itt kinyissam a számat, inkább hallgass ok?
  • Alwares
    Egyébként engem se zavar, főleg, hogy most headset-el játszok és akkor ugye tényleg csak a játékot hallom...
  • Alwares
    Áhh én is zúzom lefele, csak még holnap szerezni kéne verbát valahonnan. A fracba... No mindegy végigjárom az áruházakat, hátha... Később meg ha lesz majd pénzem úgyis megveszem, de erről az előrendelős buliról most sajna lemaradtam...
  • Ragnar360
    Egyet kell, hogy értsek ebben, de a hang engem nem zavar. A vinyónak amúgy sincs hangja, hanem az olvasónak és a ventikét hallod, mikor már nagyon meleg a gép.

Tegnap hajnali 1 körül már elég keményen pörgött, rákellett nyitom az ablakot, biztos, amit biztos...moddolás hidegen hagy.
  • wander01
    üzenem az angoltanárodnak hogy sürgősen kérje át magát a konyhára
  • CheAteR88 #2203
    basszák meg:@
  • Istencsászár
    10 gb? bazz én ráirom ( 20gigás elméletben gyakorlatban 14giga ) a HDDre hogy GTA4 :DDD És megvan az első teljes HDD-s játék.
  • AntiHero
    Annyi tuti nem kell:D
  • AntiHero
    még kenyérpiritóra is. (Csak xbox360 meg ps3 amúgy)
  • Kandurex
    csináltam 10 giga helyet
  • CheAteR88 #2198
    5nap és box vagy pc is?
  • DanielT
    Opcionális install kellene minden játéknál. Ha nem is a sebesség gond miatt, de az undorítóan hangos drivera is megoldást jelentene.
  • AntiHero
    Igen ezt írták is egy tesztbe ha nem instalálod a vinyóra, akkor sok a Pop UP meg hasonlók xbox360nál.
  • Sland
    "Huh srácok ez nagyon bugos, legalább is nálam elég lassan töltbe néhány tárgy meg a látotávolsággal is gondok vannak, létezik hogy ez nem a végleges verzio?

-->ha nincs vinyód és nem választod az opcionális installálást akkor előfordulahtnak ilyen gondok..."

Gameplayek

http://href.hu/x/5fhx
    http://href.hu/x/5fhy
  • brodix
    uram atyám!
    megnéztem a #2175-ös vidit,és tényleg hihetlenül jó a grafika!
    (és valóban érdekes a gravitáció)
    (flying car cheat?xd)
  • brodix
    te jó ég!
    én folyamatosan figyelem ezt a fórumot,és szeretnék kérni autogramot tőled wander!
    olyat röhögtem mikor elolvastam a #2191-et!!!!!
  • MerlinW
    Elküldtem
  • wander01
    no para örülök hogy segithettem pm-ben dobd már át angolul, kiváncsi vagyok
  • Checkerboy
    Áááá! LOL :D
  • MerlinW
    Utólagos engedelmeddel lefordítottam angolra a #2126-hozzászólásodat, és bedobtam az Apple fórumába. Híres lettél, ebben a pillanatban a világ legnagyobb humoristái is irigyek lehetnek rád, olyan kacagást váltottál ki a Unix és Mac társadalomból..:)

(PS: Azért megírtam nekik, hogy nem minden magyar ilyen hülye, de vannak sokan)
  • Checkerboy
    Hát...én arra emlékszem, h amikor San Andreast karácsonyra szereztem meg, akkor szilveszter reggelre játszottam ki. Pedig akkor nem volt más dolgom, mint hogy játszani...És ez még hosszab, szóval lehet, h nem lesz 'The End' 29-ig :)
  • FlyHigh
    Simán ki lehet vinni 29.-ig 10X is, eredetit meg fel lehet dobni a polcra.
  • AntiHero
    Képet rakjál már be plíííz
  • Checkerboy
    Hát ja, biztos vagyok benne, h lesz olyan ember, aki 3 napig nem fog aludni :P