Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Papesz
Egész jó banner lenne belöle, PC guru biztos megengedi hogy elcsorjuk<#vigyor>#vigyor><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Töltsük le az internetet!
Ami érdekes az az útolsó bekezdés, van esély mégis a PC-sre.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Na pont az olyanok miatt mint én kúrják el (részben) a játékot...ez van. Remélem tényleg feledteti majd ezt. Mondjuk ha jobban belegondolok se a VC-ben se a SA-ban nem autóztam sokat miután volt helim/jogsim, csak a repülõtérre, aztán mission, aztán megint repülõtér 😄
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Észrevettétek egyébként, hogy az eddigiek alapján egy nagyon realisztikus játékot akarnak készíteni, mint a The Getaway, vagy a Mafia, lehet ezzel rontják el?
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
amúgy szerintem a repülõk hiánya szeptember 11-nek köszönhetõ, és az hogy nem kell, nem illik hozzá csak üres duma
nem kis botrány lenne abból ha mondjuk a San Andreas-ban megismert AT-400-as charterrel "véletlenül" neki lehetne ütközni mondjuk az Empire State Building-nek... A New York-iaknak ígyse nagyon tetszik a dolog
de ez azért teszik hogy egyenlöre xbox360hoz lesznek exluziv dolgok és nem ps3 hoz mitörtént? 😄😄
Amúgy ilyen repülõ, meg jetski, meg ilyenek hiánya számomra nem lesz akkora érvágás. Ha belegondolok, azért tényleg elég valószínûtlen, hogy ilyenekkel furikázz. Oké, tudom ez csak játék de akkor is... Ha motor, autó, esetleg motorcsónak, bicaj akkor már okés. Meg szeritem 'autó' alatt a fejlesztõk a nagyobb verdákat is értették - kamion, teherautó, stb...
Én bizalmat szavazok neki, várom ezerrel, tuti hogy elõrendelem amint lehet.
gamertag: kenobita
nekem ez a kisebb de részletesebb koncepció bejön, multi fasza, a repülõt meg az egyéb ökörségek hiányát viszont sajnálom 😞
"A játék mindkét változata (PS3 és X360) azonos lesz, azzal az apró különbséggel, hogy az X360-as változathoz lesz exkluzív letölthetõ, epizód alapú tartalom. A Rockstar több, mint 3 évet töltött a fejlesztéssel és Dan Houser szerint a GTA IV legalább akkora minõségbeli ugrás lesz, mint anno a GTAIII a GTA-hoz képest."
jó persze nyilván nem mondta volna azt úgyse hogy "fiúk boccs már nincs ötletünk, ez egy szar játék lesz", de ez bizakodásra ad okot
ez a hddvd-meghajtós dolog meg mekkora faszság már ugyan kérem, ne flameljetek már rádaásul egy tudatlan, megalapozatlan gyökér hsz miatt
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Fegyverek: minden eddig plusz még csavarhúzó, kalapács, ütvefúró, csavarkulcs, szike, shuriken, nunchaku, flex, vasvilla, tõr, bicska, pillangó és rugós kés, pokolgép, kasza, sövényvágó, vasfûrész, szuronyos puska, folytózsineg, szögbelövõ stb.<#hehe>#hehe>
Én nem szidtam a PS3at, hát te se szidd a 360at. Mindkettõnek megvan a maga szépsége és elõnye.
mert a countdown nekem csak egy linket dob ki, de ott meg nincsenek új képek 😞
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
A játékban mégtovább fog fokozódni a szabadságérzeted.
Game Informer szerkesztõi már játszottak az Xbox360-ra készült demó változattal.
Már csak több mind 1 óra választ el minket a scenektõl!
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Egyrészt kábé annyiba lenne mint egy XBOX360 (mivel gondolom ehhez már kell a HD-DVD meghajtó, ami plusz 60.000 ft)
Másrészt mert a PS3 JOBB<#mf1>#mf1>