Mekkora egy szánalom ez a kiadó, helyzeten nem változtat pár ingame video.
napi 120 percben lett limitálva a játékidőm, kompromisszum..(webezés nem számít bele, nemtomhányadik paragrafus) :) ha netán egyszer lesz barátnőd majd megtudod milyen :)) pláne ha meg is akarod tartani :P amugy én is leforditottam, és visszaküldtem, hogyan kellene kinéznie, ha azt akarja hogy nativ angolok értsenek is belőle valamit ;)
Anno a San Andreast vittem végig az érettségi szünetben és mégis bekerültem arra az egyetemre,ahova szerettem volna szal megoldható a kettő:)
Csak jól kell keverni a lapokat.
Amúgy is kell vmi ami eltereli a figyelmed az érettségiről:)
Épp akartam írni,hogy ez lesz a reakciója ha megmutatod neki mit írtál angolul róla:)Amúgy vicces hogy te beszéltél arról,hogy barátnő család a játék helyett.Vip fórumozó vagy 2005-től,plusz amikor elkezdted osztani akkor azonnal jöttek a válaszok mindre:)
Gondolom csak addig foglalkozol a barátnőddel,amíg beengeded az ajtón:D
Uhh bocs, totálisan felrertettem a mondatot. Azt hittem a xbox flash mod hagy hidegen nem a hutes mod :D
Álmodd, hogy vakít a fény, tombol a flém, a GTA4 fórumon,
mert mindenki pc-re várja, és nincs aki, emulálja.
Te, nehogy en itt kinyissam a számat, inkább hallgass ok?
Egyébként engem se zavar, főleg, hogy most headset-el játszok és akkor ugye tényleg csak a játékot hallom...
Áhh én is zúzom lefele, csak még holnap szerezni kéne verbát valahonnan. A fracba... No mindegy végigjárom az áruházakat, hátha... Később meg ha lesz majd pénzem úgyis megveszem, de erről az előrendelős buliról most sajna lemaradtam...
Ragnar360#2205
Egyet kell, hogy értsek ebben, de a hang engem nem zavar. A vinyónak amúgy sincs hangja, hanem az olvasónak és a ventikét hallod, mikor már nagyon meleg a gép.
Tegnap hajnali 1 körül már elég keményen pörgött, rákellett nyitom az ablakot, biztos, amit biztos...moddolás hidegen hagy.
üzenem az angoltanárodnak hogy sürgősen kérje át magát a konyhára
Opcionális install kellene minden játéknál. Ha nem is a sebesség gond miatt, de az undorítóan hangos drivera is megoldást jelentene.
Igen ezt írták is egy tesztbe ha nem instalálod a vinyóra, akkor sok a Pop UP meg hasonlók xbox360nál.
"Huh srácok ez nagyon bugos, legalább is nálam elég lassan töltbe néhány tárgy meg a látotávolsággal is gondok vannak, létezik hogy ez nem a végleges verzio?
-->ha nincs vinyód és nem választod az opcionális installálást akkor előfordulahtnak ilyen gondok..."
Gameplayek
http://href.hu/x/5fhx
http://href.hu/x/5fhy
uram atyám!
megnéztem a #2175-ös vidit,és tényleg hihetlenül jó a grafika!
(és valóban érdekes a gravitáció)
(flying car cheat?xd)
te jó ég!
én folyamatosan figyelem ezt a fórumot,és szeretnék kérni autogramot tőled wander!
olyat röhögtem mikor elolvastam a #2191-et!!!!!
Utólagos engedelmeddel lefordítottam angolra a #2126-hozzászólásodat, és bedobtam az Apple fórumába. Híres lettél, ebben a pillanatban a világ legnagyobb humoristái is irigyek lehetnek rád, olyan kacagást váltottál ki a Unix és Mac társadalomból..:)
(PS: Azért megírtam nekik, hogy nem minden magyar ilyen hülye, de vannak sokan)
Hát...én arra emlékszem, h amikor San Andreast karácsonyra szereztem meg, akkor szilveszter reggelre játszottam ki. Pedig akkor nem volt más dolgom, mint hogy játszani...És ez még hosszab, szóval lehet, h nem lesz 'The End' 29-ig :)
Simán ki lehet vinni 29.-ig 10X is, eredetit meg fel lehet dobni a polcra.