8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• AntiHero
    Akkor tesztbe miért mondták hogy van? Gondoltam hogy hogy lessz baj a warezzal
  • Kandurex
  • AntiHero
    Ezt hol találtad?
  • james69holden
    igen
    amúgy az egész táj nálam folyamatosan "zizeg", és a textúrákat sem rakja rendesen, csak akkor ha közelebb értem...
    volt olyan hogy autókázás közben nem volt alattam út lol
    (nem, nem ugrattam)
    és előfordulnak bugok is
  • AntiHero
    Nem jó már:( Valaki nem töltötte le?
  • mama2
    GTA4 PC-n!
    A Take2 bejelentette hogy október 16.-án, pc-n is kiadják a Grand Theft auto IV. A konzolos verziótol eltérően, bővítik a bejárható területet. PC-n is lehet majd Multiplayer játszani,és a PC-s verzió még két új játékmódot kap -hogy melyik lesz az a kettő-, azt nem árulta el a kiadó.
    Forrás:Gamestar.
  • Kandurex
    "nekem műxik és nincs textura hiba és nem szaggat sehol"...

szóval látszik, hogy bizonyos huszároknak nem igazán szuperál jól a játék, hol gány lemezre írják, hol már a meghajtó feje ment szarrá...szal nincs itt gond, egyeseknek jó, párnak nem...
  • Foxhound1980
    thx
  • ProGabe #2256
    ha ez kell valakinek sokkal jobb minőségben,akkor mentés mp4-ként!quicktime 'viszi'!
  • DanielT
    Saját tapasztalat?
  • Nagydög
    En nem talalkoztam vele, es ra sem kerdezett, hogy szeretnem-e. Ettol mag persze lehet.
  • james69holden
    nincs
  • magus
    mármint a játékban, amikor vezet akkorsem pont középen hátulról veszi hanem egy picit balról, amikor verekdnek akkor a képernyő baloldalán vannak mindketten, a jobb oldal tök üres, zavaró
  • artschiatwork
    aztaku***..., ez odabax...
  • Ams
    szar lehet egész nap a warez témát írtani a topikból.
  • MoLc
    Nah megvolt a randi az új csajommal ,ementünk bólingozni.
  • Sland
    Ez sem rossz
  • Kandurex
    na most akkor van opciós intall vagy nincs? még senki nem erősítette meg...: / (boxon)
  • Checkerboy
    Mert a TV-t veszi, és lehet, h csak ott volt asztal a közelben ahova leteheti a kamerát? :D

Jobb mintha mozogna az egész :D
  • PrisonMan
    A GTA-kban sztem nem is a küldetések a legélvezetesebbek -persze az is számít-, de nekem a legjobban mindig is a szabad kóborlás: az autózás, repülőzés, BMX-ezés volt.
    Tényleg mnden házba be lehet menni? Grafika milyen? 10-es fokozaton milyen a játék? És tényleg igaz, hogy nincs benne repülő/helipter? (ha nincs, akkor majd MOD-dal úgyis lesz:)
  • Foxhound1980
    Atyaúristen...
    Új gameplay

KATT
  • magus
    miért nem középen van a kamera?
  • Sland
    találtam egy tűrhető cover-t!

XBOX360 Cover
  • Foxhound1980
    Na 2 órára eltünök, itt meg lassan már végig is nyomtátok...:D
  • Waczkor
    GG:D
  • AntiHero
    minimum 1 év
  • DJ Skyline
    majd ha bejelentik, jelen pillanatban soha :| de még nincs hivatalos bejelentés, csak találgatások
  • Nagydög
    Sajna kicsit beteg vagyok, igy nincs hozza turelmem, de egy megfigyelest mar tettem. A Rockstar altal belefeccolt evek nem voltak hiabavaloak. Gondolom egesz team dolgozott a San Andreas azon hibajanak kikuszobolesen, hogy csak kamionoknal hasznalhatatlan az osszes kamera nezet. Mostmar szemelyautot vezetni is olyan erzes, mintha tankhajoval kozlekedne az ember. (Remelem, csak en vagyok hisztis eppen, es ha fittebben ulok e,akkor rendben lesz!) Szepnek szep. Es hangulatosnak is tunik. Na, majd kiderul.
  • Firerock
    pc-re mikor jön amúgy?
  • wander01
    előfordulhat ;) mindenki döntse el magának :)

waczkor, mindent a közönségnek XD
  • Waczkor
    Hát tényleg lenne mit csiszolni az angolon.De mintha az írta volna hogy megértették,valóban nem kellene hsz-eket fordítani szóról-szóra.
    Ettől függetlenül akkora ökörségeket írtál,hogy boldog perceket köszönhetünk a világról alkotott nézeteidnek:)
  • MerlinW
    "Utólagos engedelmeddel" írtam.. én kértem.. :))
  • Checkerboy
    Kint van :D
  • Checkerboy
    Pedig teljesen helyesen fordította le a szövegedet. Talán neked kéne egy kis korrepetálás? ;)
  • marcinger
    Egy nap alatt 400 új üzenet? Itt kint lesz a warez...
  • wander01
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mivel merlin barátunk nem kérte a hozzájárulásomat hogy kitehesse oda ahova, ezért most én sem kérem :))

Merlin:

"Let it buy a console who likes the OSX, for stupid members who do not
    know it what kind of the real PC. Likewise primitive than a Mac.
    The console has reminiscence like that compared to the PC than to sit
    back onto side wheel little BMX from mountain bike :D Does not interest
    me next comes out then onto pc when he appears and fucks onto graphics XBOX,
    Playstation, any kind of garbage."

vs Wander:

Consoles should be bought by OSX geeks, who know shit about pcs.. :D those r lame like all the macs. Console to pcs r like side-wheeled tiny bmx to a mountainbike :D i dont give a shit when its gonna be rlsd on pc, when it comes, it fucks all consolversions (360, ps3, shitlikethat) in graphs and gameplay

egy ferdités van benne

most pedig mentem megnézni ezt a gta4-et :)
  • MerlinW
    Kakilok rá. Majd ő berakja ha akarja. Azért meg én kérek elnézést, hogy nem foglalkozom 2 percnél többet a hülyeségeivel, ill nem műfordítom a baromságát. Webes fórumra, pont jó az:)
    Francért kell itt lovagolni mindenen 20 kört? :D
  • Waczkor
    Off
    Ja hogy ez ilyen 2-4 éves kapcsolat???:)Szal mindent megteszünk csak hogy megmaradjon a leány?Nem tudom attól még hogy valaki játszik simán jut idő másra bulizni,ismerősökkel találkozni stb.Nem kell minden nap minden percben együtt lenni,bár ahogy néztem iwiwen meg hasonlókon manapság mindeki élete nagy szerelmével él együtt,minden percet együtt vannak és a világ legboldogabb élőlényei:P

On:Graf király ezeken a youtube-os videókon,fizika tényleg érdekes így elsőre...
  • Checkerboy
    Azért szerintem berakhatnád azt a fordított üzit. Kíváncsi vagyok rá, h milyen. Nem az angoltudásod miatt, hanem Wander beszólása miatt.
  • wander01
    helyes. ott van chilis hotdog? ;P (de azért tudod te is hogy igazam van :))