igen
amúgy az egész táj nálam folyamatosan "zizeg", és a textúrákat sem rakja rendesen, csak akkor ha közelebb értem...
volt olyan hogy autókázás közben nem volt alattam út lol
(nem, nem ugrattam)
és előfordulnak bugok is
GTA4 PC-n!
A Take2 bejelentette hogy október 16.-án, pc-n is kiadják a Grand Theft auto IV. A konzolos verziótol eltérően, bővítik a bejárható területet. PC-n is lehet majd Multiplayer játszani,és a PC-s verzió még két új játékmódot kap -hogy melyik lesz az a kettő-, azt nem árulta el a kiadó.
Forrás:Gamestar.
"nekem műxik és nincs textura hiba és nem szaggat sehol"...
szóval látszik, hogy bizonyos huszároknak nem igazán szuperál jól a játék, hol gány lemezre írják, hol már a meghajtó feje ment szarrá...szal nincs itt gond, egyeseknek jó, párnak nem...
mármint a játékban, amikor vezet akkorsem pont középen hátulról veszi hanem egy picit balról, amikor verekdnek akkor a képernyő baloldalán vannak mindketten, a jobb oldal tök üres, zavaró
na most akkor van opciós intall vagy nincs? még senki nem erősítette meg...: / (boxon)
Mert a TV-t veszi, és lehet, h csak ott volt asztal a közelben ahova leteheti a kamerát? :D
Jobb mintha mozogna az egész :D
A GTA-kban sztem nem is a küldetések a legélvezetesebbek -persze az is számít-, de nekem a legjobban mindig is a szabad kóborlás: az autózás, repülőzés, BMX-ezés volt.
Tényleg mnden házba be lehet menni? Grafika milyen? 10-es fokozaton milyen a játék? És tényleg igaz, hogy nincs benne repülő/helipter? (ha nincs, akkor majd MOD-dal úgyis lesz:)
majd ha bejelentik, jelen pillanatban soha :| de még nincs hivatalos bejelentés, csak találgatások
Nagydög#2237
Sajna kicsit beteg vagyok, igy nincs hozza turelmem, de egy megfigyelest mar tettem. A Rockstar altal belefeccolt evek nem voltak hiabavaloak. Gondolom egesz team dolgozott a San Andreas azon hibajanak kikuszobolesen, hogy csak kamionoknal hasznalhatatlan az osszes kamera nezet. Mostmar szemelyautot vezetni is olyan erzes, mintha tankhajoval kozlekedne az ember. (Remelem, csak en vagyok hisztis eppen, es ha fittebben ulok e,akkor rendben lesz!) Szepnek szep. Es hangulatosnak is tunik. Na, majd kiderul.
előfordulhat ;) mindenki döntse el magának :)
waczkor, mindent a közönségnek XD
Hát tényleg lenne mit csiszolni az angolon.De mintha az írta volna hogy megértették,valóban nem kellene hsz-eket fordítani szóról-szóra.
Ettől függetlenül akkora ökörségeket írtál,hogy boldog perceket köszönhetünk a világról alkotott nézeteidnek:)
"Utólagos engedelmeddel" írtam.. én kértem.. :))
mivel merlin barátunk nem kérte a hozzájárulásomat hogy kitehesse oda ahova, ezért most én sem kérem :))
Merlin:
"Let it buy a console who likes the OSX, for stupid members who do not
know it what kind of the real PC. Likewise primitive than a Mac.
The console has reminiscence like that compared to the PC than to sit
back onto side wheel little BMX from mountain bike :D Does not interest
me next comes out then onto pc when he appears and fucks onto graphics XBOX,
Playstation, any kind of garbage."
vs Wander:
Consoles should be bought by OSX geeks, who know shit about pcs.. :D those r lame like all the macs. Console to pcs r like side-wheeled tiny bmx to a mountainbike :D i dont give a shit when its gonna be rlsd on pc, when it comes, it fucks all consolversions (360, ps3, shitlikethat) in graphs and gameplay
egy ferdités van benne
most pedig mentem megnézni ezt a gta4-et :)
Kakilok rá. Majd ő berakja ha akarja. Azért meg én kérek elnézést, hogy nem foglalkozom 2 percnél többet a hülyeségeivel, ill nem műfordítom a baromságát. Webes fórumra, pont jó az:)
Francért kell itt lovagolni mindenen 20 kört? :D
Off
Ja hogy ez ilyen 2-4 éves kapcsolat???:)Szal mindent megteszünk csak hogy megmaradjon a leány?Nem tudom attól még hogy valaki játszik simán jut idő másra bulizni,ismerősökkel találkozni stb.Nem kell minden nap minden percben együtt lenni,bár ahogy néztem iwiwen meg hasonlókon manapság mindeki élete nagy szerelmével él együtt,minden percet együtt vannak és a világ legboldogabb élőlényei:P
On:Graf király ezeken a youtube-os videókon,fizika tényleg érdekes így elsőre...
Azért szerintem berakhatnád azt a fordított üzit. Kíváncsi vagyok rá, h milyen. Nem az angoltudásod miatt, hanem Wander beszólása miatt.
helyes. ott van chilis hotdog? ;P (de azért tudod te is hogy igazam van :))