Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak annyi a gond vele hogy fake a háttér, meg a logó se ilyen lesz..
Grove4
Ez tök jó lenne bannernak szerintem is.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

KILLER2
Dehogyisnem! Minden második sarkon tehenek a legelõn! (két felhõkarcoló között) 😄😄

Töltsük le az internetet!

King of Roads
hát new york felé nem olyan a táj...

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Arms
De gondolom nem lesz annyi "puszta" mint az Sa-ba(remélem).

King of Roads
vsz ez már visszalépés qxS

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

valamivel kisebb
Arms
Mekkora lesz a map? Kb mint az SA-ba?

TothLaci
Ez így van, de legalább továbbfejlesztik a gta4.img tömörítését<#nevetes1>
Bár a modelleknél nem igen(de itt is lesz olyan), de biztos, hogy ugyanazt a textúrát nagyon sok helyre fel fognak használni. Az épületekkel szerencséjük van, hiszen sok olyan emeletes ház, vagy akár felhõkarcoló található NewYorkban, aminek a kinézete statikus.
Késõbbi részekhez gondolom felfogják használni a konzolban található HDD-t is.
King of Roads
<#wow3><#fejvakaras>

Grove4
bocsánat nem egy nagy négy hanem felirat is mellete.akkor is tetszik

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

KILLER2
Aztán meg megeshet az is, hogy a méret szab határt. Mert ha belegondoltok, hogy csinálnak egy országot, akkor azt leeht, hogy simán bírná egy nextgen konzol, de nincs a világon lemezt, amire kiférne. Leht, hogy azért lesz kicsi a pálya, mert akkor nem férne ki DLDVDre és nem tudnák kiadni 360ra, csak PS3ra meg PCre, utóbbi esetben viszont élehetne HDDVD meg Blue-Ray olvasókárt szaladgálni a boltokba.

Töltsük le az internetet!

Grove4
Ez a repülés dolog és kissebb páya idegesít.

Grove4
Nekem tetszik egy nagy IV sztem tök jó.Stílusos.

Drephis
ez a fekete? :|
sztem változni fog még.

help

Grove4
A PS3-as és a Boxos borító isITTtalálható

Fido4life
szerintem is és ez így jó is lenne...

SötétBarom
Én csak abban reménykedem, hogy az autók mozgása reálisabb lesz.. A SAban mikor elõször játszottam vele aszittem lefordulok a székrõl..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Drephis
amúgy szerintem csinálnak egy hatalmas várost és azt teszik változatossá.

help

TothLaci
"a város nagy valószinûséggel majdnem kész van."
Változott a véleményem: ez még most nem teljesen igaz!
TothLaci
A hivatalos infóban sajnos eddig az áll, hogy nem lesz repülõ. A cikket azért publikáltam, mert sokan kérdezték, hogy miért nem lesz repülõ a játékban.
Mindenesetre reménykedem, hogy lesz benne repülõ. Amitõl legjobban félek, a játék pályájának a mérete. Lehet, hogy nem lesz sokkal nagyobb, mint GTA3-as Liberty City? Kár lenne pedig.

Szerintem mostmár leginkább a küldetéseket, fegyvereket, jármûveket, animációkat, szinkronokat csinálják a fejlesztõk, a város nagy valószinûséggel majdnem kész van.
Fido4life
Gondolom mindez változni fog az új részben.. És az elõzõ részekben pont ez volt amit írtál hogy messzirõl csökken a textúrák minõsége (ami néha úgy is maradt)

Gerbill
Nemigaz, hogy nem tudták volna megcsinálni, hoy ahogy távolodunk, úgy csökken a textúrák minõsége. A Tyconn City New York-ban is ezt csinálták és egész jó volt. Közelrõl nagy felbontású, ahogy távolodtunk elmosódott. Az meg nagyon hülye kifogás, hogy amiatt nem repülhetünk, mert az emberek eltûnése irreális. Mert az nem irreális, hogy egy felrobbant atóból kiszednek és a kórházban meggyógyítanak, meg az se irreális, hogy 30 töltény az életcsíkunknak csak a felét veszi le, igaz?😄

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

akkor fogod bukni az egész elméletet mikor kiderül hogy helikopterek meg lesznek, mert szerintem valószínû (különben mit raknának a borító bal-felsõ sarkába? <#idiota>)

amúgy nem olyan gyengék a next gen gépek hogy ne bírjanak el a texturákkal
TothLaci
Szerintem beleraknák, csak a motor közbeszólt: #641
Lehet, hogy a végére majd megoldják valahogy...
Grove4
Szerintem (legalábbis bízom benne) hogy a Rockstar nem fog elkövetni ilyen visszalépést hogy nem fog beletenni repcsiket és hogy kissebb lesz a játéktér mint az SA-ban

Super DANTE
Ez tökre a The Getaway 2-re emlékeztet, ott is elkezdõdött a játék az egyik karakterrel, majd pár misszió után egy másikkal folytatódott, ha ez igaz, akkor egyre több a hasonlóság.

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

nyugi, nagy baromság az egész...
én inkább Houser-nek hiszek
Web mester
Legfrissebb álitások
Nekem ez igy nem tetszik mert így két szereplõt is lehet írányitítani (igaz nem egyszere), de sztem ez így anyira nem jó...

Web mester
Hát tom, csak viccbõl raktam be.

Prince of Máté
dehogy lesz ilyen, csak még nem tudják mi legyen rajta

Web mester
bazs1
én is 6ot számoltam

mellesleg van pc-s gta topic is, nem is egy
Drephis
asszem 6 gta jelent meg pc-re

help

totyak
Hi! Tudom, hogy ez konzol fórum, meg, hogy nem is kapcsolódik konkrétan a kérdésem a IV. részhez, de hány GTA jelent meg összesen PC-re? Azt tudom, hogy mostanság megjelent a Vice City Stories, meg a Liberty City Stories, de azok csak konzolra, de úgy összességében PC-re mennyi?

én a ps3-as epizódikus tartalomról beszéltem

a borító meg azért fekete mert még nincs borító, a R*-nál minden Game-nél ez van ált.
TothLaci
Tuti változni fog.
Szerintem igen, a weblapon is ez a design van.

Papesz

Web mester
Ilyen fekete lesz a boritó???

Nem tudom ezt miért linkelted be nekem, én eddig is errõl beszéltem. Te meg arról, hogy "nincs ps3-as cucc bejelentve". <#vigyor2>

Papesz

Bocs, ezt elfelejtettem belinkelni. <#wave>

Papesz

1. Hol látod ezen az oldalon a platformokat?

2. A Grand Theft Auto IV PS3-ra volt ELÕSZÖR bejelentve, majd egy nappal késõbb bejelentették X360-ra is. Mindez a 2006-os E3-on történt.

Aki nem hiszi, járjon utána. Szívesen fogadok egy sörbe bárkivel.

Papesz

hivatalosan nincs ps3-as cucc bejelentve meg lehet nézni
amit Super DANTE belinkelt a 628-as hsz.ben az sem hivatalos forrásból van
Web mester
akkor többen is szerkeszhetjük...

Web mester
oks

bazs1
hát szerintem a szken képeket és ha van valakinek sok szabadideje akkor a fordítások az ujságból😄
a trailer meg az észrevételek belõle
néhány link
stb

Web mester
Én meg egy oldalt, de mi legyen rajt? Lehet még korai...

Web mester
Én meg egy oldalt, de mi legyen rajt? Lehet még korai...