Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Töltsük le az internetet!
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Bár a modelleknél nem igen(de itt is lesz olyan), de biztos, hogy ugyanazt a textúrát nagyon sok helyre fel fognak használni. Az épületekkel szerencséjük van, hiszen sok olyan emeletes ház, vagy akár felhõkarcoló található NewYorkban, aminek a kinézete statikus.
Késõbbi részekhez gondolom felfogják használni a konzolban található HDD-t is.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Töltsük le az internetet!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Változott a véleményem: ez még most nem teljesen igaz!
Mindenesetre reménykedem, hogy lesz benne repülõ. Amitõl legjobban félek, a játék pályájának a mérete. Lehet, hogy nem lesz sokkal nagyobb, mint GTA3-as Liberty City? Kár lenne pedig.
Szerintem mostmár leginkább a küldetéseket, fegyvereket, jármûveket, animációkat, szinkronokat csinálják a fejlesztõk, a város nagy valószinûséggel majdnem kész van.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
amúgy nem olyan gyengék a next gen gépek hogy ne bírjanak el a texturákkal
Lehet, hogy a végére majd megoldják valahogy...
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
én inkább Houser-nek hiszek
Nekem ez igy nem tetszik mert így két szereplõt is lehet írányitítani (igaz nem egyszere), de sztem ez így anyira nem jó...
a borító meg azért fekete mert még nincs borító, a R*-nál minden Game-nél ez van ált.
Papesz
Papesz
Papesz
2. A Grand Theft Auto IV PS3-ra volt ELÕSZÖR bejelentve, majd egy nappal késõbb bejelentették X360-ra is. Mindez a 2006-os E3-on történt.
Aki nem hiszi, járjon utána. Szívesen fogadok egy sörbe bárkivel.
Papesz
amit Super DANTE belinkelt a 628-as hsz.ben az sem hivatalos forrásból van
a trailer meg az észrevételek belõle
néhány link
stb