Nagydög#2301
Fraszt nem! Egyebkent sem nekem, sem a cimboramnak nem tunt fel semmilyen grafikai bug, az alatt a bo fel ora alatt, amig probalgattuk.
Fúúú...Most majdnem szívrohamot kaptam. Go ABGX...GTA IV...Nuke:misc disc unreadable error reports from several...hát majdnem befostam és mondogattam is magamban, hogy biztos csak pár balfasz reportolt ilyeneket akik nem tudnak normálisan írni vagy csak csökkenteni akarják a letöltéseket szemétségből. Ráfrissítettem az oldalra pár perc múlva és nuke-nak nyoma sincs... Amúgy ha valaki már tolja itt a játékot akkor megerősíthetné, hogy tényleg jó.
Ragnar360#2298
Nem azt mondom, de nem egy ilyen játék, ELEJÉN kb 10 perc játék után ...lOL!
Ja, bocs! Persze X360-ra! Mondjuk Ps3-ra nehéz is lenne!
A tesztekben is említették ezeket a hibákat, meg mi is lenne egy GTA popup nélkül? :D
Bocs az OFF-ért, de ezt meg kell osztanom Veletek!
Most nézegetem az egyik torrent oldalt (magyar) és mit látok?! GTA IV. 6,32Gb.
Komoly! De nem para, mi is nem sokára már küldhetjük Nico-val! :-) Ha minden jól megy hétfőn megkapom én is! :-)
Nagydög#2293
"Jajj hagyjuk már, h ilyen meg olyan bugos...valszeg kiadnák ugy a gamet, h egy jött ment kis csicska elsőre észrevegye őket...pfffff LOL"
Teljesen igazad van! Elvegre hol latott meg olyat a vilag, hogy bugosan adtak ki egy jatekot?
Mas7er#2292
megveszem (egyértelmű) éjjel az űbernél és kész!
annyit még lazán ki lehet bírni! - Megéri
Ragnar360#2290
Jajj hagyjuk már, h ilyen meg olyan bugos...valszeg kiadnák ugy a gamet, h egy jött ment kis csicska elsőre észrevegye őket...pfffff LOL
bH-n sír pár ember szája, nem csodálom, fogadni mernék, hogy nuke van a verzióba v vmi.
Vki panaszkodik a texturákra, h popupol meg ilyenek, aztán vki meg beirja, h nála semmi gond, tökéletes minden, aztán megint beirja vki h bugos aztán ....stb. semmi értelme ennek. -.-
Ne vedd sértésnek, de te már nem süllyedhetsz sokkal mélyebbre :D
Micsu#2288
hivatalosan nemlett bejelentve de valamelyik arc a take2től októbert emlegetett, gamestarba is gondolom ezért írtak októbert megjelenési dátumnak pcre..
Remélem ezek a hibák csak a warez verzióban vannak vagy ép az egyén gépe miatt.
Ez sztem olvasófej hiba!
Fogadjunk, hogyha vinyóról futtatnád jól menne.
Jó hülyéskedtem, csak azt akartam hogy örüljenek a pc-sek akik ide járnak, és egy kis ideig, ne ide írják azt hogy:"jajjnekemnincskonzolommostmilesz" hsz-eket. Na ezzel magamat is lehúztam.-.-
Ragnar360#2276
Ember miről beszélsz, most képzelődsz vagy csak nálam nincs semmi a gamestar oldalán ezzel kapcsolatban.
én konkrétan nem írtam h van benne, csupán a review-re támaszkodva mertem kijelenteni
Peeeersze. Pont a konzolos megjelenés előtt bejelentik a pécé verziót. Így megy ez.
de, teljesen, mondom, innen - onnan más információk jönnek,...szar a drive -od, vagy a lemez amire írtad, vagy az íród amivel pörkölted...válasz magadnak szimpatikus opciók közzül egyet
"...hol gány lemezre írják, hol már a meghajtó feje ment szarrá...szal nincs itt gond, egyeseknek jó, párnak nem..."
ahahaha, ezt ugye nem gondoltad komolyan??
Ha elfogy az út az bizony HARDWARE probléma..
első benyomás: furcsák a színek. tul barnásvöröses talán... lehet este van. második. ha megküldi az ember a kocsinak, elszakad a talajtol és amig vissza nem tölti megint a texturát mégegyszer nem is esik le, a verda lebeg kb 10cm-re az uttest felett. harmadik, nagy sebességnél eltűnnek a texturák. vagy a skinek. szoval leesik a részletesség, és elmosodott lesz a környezet. várni kell, vagy kilépni menübe meg vissza, akkor megint jo. még jo hogy occsoér' volt