8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• Checkerboy
    Mennyire spoileres? Nem merem megnézni:o
  • brodix
    Csak ezt ne csinálja senki xd
  • Foxhound1980
    10 perces video. SPOILERES
  • Nagydög
    Fraszt nem! Egyebkent sem nekem, sem a cimboramnak nem tunt fel semmilyen grafikai bug, az alatt a bo fel ora alatt, amig probalgattuk.
  • pc killer
    Fúúú...Most majdnem szívrohamot kaptam. Go ABGX...GTA IV...Nuke:misc disc unreadable error reports from several...hát majdnem befostam és mondogattam is magamban, hogy biztos csak pár balfasz reportolt ilyeneket akik nem tudnak normálisan írni vagy csak csökkenteni akarják a letöltéseket szemétségből. Ráfrissítettem az oldalra pár perc múlva és nuke-nak nyoma sincs... Amúgy ha valaki már tolja itt a játékot akkor megerősíthetné, hogy tényleg jó.
  • Soldiers
    kurva jó a gameplay-es videó
  • Ragnar360
    Nem azt mondom, de nem egy ilyen játék, ELEJÉN kb 10 perc játék után ...lOL!
  • Csabesz100
    Ja, bocs! Persze X360-ra! Mondjuk Ps3-ra nehéz is lenne!
  • Alwares
    A tesztekben is említették ezeket a hibákat, meg mi is lenne egy GTA popup nélkül? :D
  • Csabesz100
    Bocs az OFF-ért, de ezt meg kell osztanom Veletek!
    Most nézegetem az egyik torrent oldalt (magyar) és mit látok?! GTA IV. 6,32Gb.
    Komoly! De nem para, mi is nem sokára már küldhetjük Nico-val! :-) Ha minden jól megy hétfőn megkapom én is! :-)
  • marcinger
    Én is ott leszek.
  • Nagydög
    "Jajj hagyjuk már, h ilyen meg olyan bugos...valszeg kiadnák ugy a gamet, h egy jött ment kis csicska elsőre észrevegye őket...pfffff LOL"

Teljesen igazad van! Elvegre hol latott meg olyat a vilag, hogy bugosan adtak ki egy jatekot?
  • Mas7er
    megveszem (egyértelmű) éjjel az űbernél és kész!
    annyit még lazán ki lehet bírni! - Megéri
  • MoLc
    Ezt a vinyóra installt hol találom ?
  • Ragnar360
    Jajj hagyjuk már, h ilyen meg olyan bugos...valszeg kiadnák ugy a gamet, h egy jött ment kis csicska elsőre észrevegye őket...pfffff LOL

bH-n sír pár ember szája, nem csodálom, fogadni mernék, hogy nuke van a verzióba v vmi.
    Vki panaszkodik a texturákra, h popupol meg ilyenek, aztán vki meg beirja, h nála semmi gond, tökéletes minden, aztán megint beirja vki h bugos aztán ....stb. semmi értelme ennek. -.-
  • Prince of Máté
    Ne vedd sértésnek, de te már nem süllyedhetsz sokkal mélyebbre :D
  • Micsu
    hivatalosan nemlett bejelentve de valamelyik arc a take2től októbert emlegetett, gamestarba is gondolom ezért írtak októbert megjelenési dátumnak pcre..
  • Evogordon
    Remélem ezek a hibák csak a warez verzióban vannak vagy ép az egyén gépe miatt.
  • Prince of Máté
    Ez sztem olvasófej hiba!
    Fogadjunk, hogyha vinyóról futtatnád jól menne.
  • mama2
    Jó hülyéskedtem, csak azt akartam hogy örüljenek a pc-sek akik ide járnak, és egy kis ideig, ne ide írják azt hogy:"jajjnekemnincskonzolommostmilesz" hsz-eket. Na ezzel magamat is lehúztam.-.-
  • MoLc
    hol találok ient ?
  • SD456
    Hi all!

A a GameTrailers-en fent van a nagyrésze a gameplay videóknak. GT
  • MoLc
    xbox360 on ?
  • AntiHero
    igen
  • Alwares
    Ez komoly? Egyébként én örülök neki, csak félek, hogy ok van rá, de remélem csak az, hogy kimélni lehet így az olvasófejet...
  • AntiHero
    JA ép ezért kérdőjeleztem meg a gyereket:) "Életkor: 14 alatt"
  • Foxhound1980
    Lófaxt sem jelentett be a T2 PC-re nemhogy GTA-t. Hagyjuk már...
  • AntiHero
    De nem jön be semmi:S
  • Ragnar360
    Ember miről beszélsz, most képzelődsz vagy csak nálam nincs semmi a gamestar oldalán ezzel kapcsolatban.
  • james69holden
    én konkrétan nem írtam h van benne, csupán a review-re támaszkodva mertem kijelenteni
  • DanielT
    Peeeersze. Pont a konzolos megjelenés előtt bejelentik a pécé verziót. Így megy ez.
  • Kandurex
    de, teljesen, mondom, innen - onnan más információk jönnek,...szar a drive -od, vagy a lemez amire írtad, vagy az íród amivel pörkölted...válasz magadnak szimpatikus opciók közzül egyet
  • ProGabe #2272
    #2256!
  • AntiHero
    linkt!
  • Ragnar360
    VAN BENNE OPCIONÁLIS INSTALL LEHETŐSÉG!

Holden, nemtudom te mit néztél ?
    (még asszem bH-n is teirtad, h van...)
  • AntiHero
    HIHI warez broblem sztem. Emlékszek ilyenek volta anno a PS2es warezos SA-ba is:)
  • mama2
    Gamestar.
  • james69holden
    "...hol gány lemezre írják, hol már a meghajtó feje ment szarrá...szal nincs itt gond, egyeseknek jó, párnak nem..."

ahahaha, ezt ugye nem gondoltad komolyan??
  • MoLc
    Ha elfogy az út az bizony HARDWARE probléma..
  • wander01
    első benyomás: furcsák a színek. tul barnásvöröses talán... lehet este van. második. ha megküldi az ember a kocsinak, elszakad a talajtol és amig vissza nem tölti megint a texturát mégegyszer nem is esik le, a verda lebeg kb 10cm-re az uttest felett. harmadik, nagy sebességnél eltűnnek a texturák. vagy a skinek. szoval leesik a részletesség, és elmosodott lesz a környezet. várni kell, vagy kilépni menübe meg vissza, akkor megint jo. még jo hogy occsoér' volt