Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Special Edition
][/URL
Na jó, megnéztem mégtöbb screenshotot, elég filmszerû lesz... még jó hogy viszonylag olcsók a számítógép alkatrészek... Videókarira legfeljebb rászánom az egyhavi fizetésemet, majd a szülõk adnak kaját 😄
Nézegettem a Screenshotokat a 4-rõl de nem látok nagy változást.
TothLaci
Szerintem azért a GTA IV-hez nagy gép fog kelleni, mivel új grafikai motort, új fizikát, részletesebb környezetet tartalmaz.

DRIVER IV-hez pedig max. csak a játékkategóriában van köze, de nem majdnem ugyan az 😊
KILLER2
GTA SAn játszottál? Csak a gépigény miatt.... Mert ha a SAnak volt akkora és ha igaz, hogy kb akkora kjülönbség lesz a SA és a GTA 4 között, mint anno a GTA 2 és a 3 között, akkor dehogy lesz nagy gépigénye.

Töltsük le az internetet!

TothLaci
<#wilting>
A GTA4-nek is meg kell jelenni pc-re, mivel a hivatalos részek mind megjelentek rá több kevesebb késéssel. Az ilyen játékoknak nem szokott nagy lenni a gépigénye, mivel kicsit "rajzfilmes" grafikájuk van. Amíg meg nem jelenik addig nyomom a DRIVER - Parellel Lines-t, majdnem tökugyanaz...
KILLER2
Háááát. Nem kell ahoz sokat járatni. Ha valaki, akkor én pont jól tudom, ohgy mennyit bír egy 360, mert nekem is már 2x tönkrement. Nagyon vigyázni kell rá és ha nem garis, akkor mindenképpen fel kell benne húzni a ventiket és jól szellõzõ helyre tenni, mert megsül.

Töltsük le az internetet!

Prince of Máté
Ez sajna nem vicc.
Ha sokat járatod egy nap, simán be tud szarni.

igen
magyar idõ szerint ?

Trailer 2: csütörtök 18:00
Fido4life
nem állt szándékomban annak lenni

Attila8805
Naon vicces vagy.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

A mostaniakkal semmi gond.

Fido4life
remélem bírja majd 1 hónapig

Én majd xbox 360 veszek gyerekek, csak az éri meg

Nincs bejelentve PC-re.

Papesz

littleNorbi
PC-re nem fog megjelenni?

Casper007
www.gtaplace.hu Itt van egy hír a török XBOX magazinból. Kiderült, hogy az újság nem létezik, de a híreknek lehet alapjuk.

Hello World!

SNAKE01
szvsz meg sem közelíti,nekem gta jobban tetsz

TothLaci
Helyes. Készüljenek a GTA kólok is! Legalább lesz a GTA fejlesztõcsapatának konkurensei is, és most nem a Jack Thompson félékre gondolok! 😄
hm érdekes..ha jól tudom a 2 days 2 vegas-ban lesznek sztrítrészinges elemek, tehát underground kicsit sztorisabb,szabadabb verzióban aminek örülök, bár ennel ellenére hangulatban a gta biztos alázni fogja.

Ja és + 1 pont a 2d2v-nek hogy úgylátom licenszelt autók lesznek benne (pl. az egyik képen látható hondának én különösen örülök -persze ezt leszarja mindenki)

2 Days 2 Vegas vs. GTA IV
Jól elvagy tévedve!

quack
az unreal viszont ugyanúgy jön konzolokra is, és ez BE VAN JELENTVE.
crysis helyett meg halo3, gears of war, stb. persze ezek lehet hogy kijönnek három év múlva pc-n de akkor mar lofaszt nem érnek

egyébként miért lenne "szükségszerû" kiadni pc-re a gta-t?
ps2-n a négy legtöbb példányszámban eladott játék:
Grand Theft Auto: Vice City (13 million)
Grand Theft Auto: San Andreas (12 million)
Gran Turismo 3: A-Spec (11 million)
Grand Theft Auto III (11 million)
a LC stories is 1 millió fölött van

ezzel szemben ha jól látom PC-n még egy milliót sem adtak el egyikbõl se (ezt mondjuk elég hihetetlennek tartom, lehet hogy nem igaz, de wikipédián nincs ott pc-nél)...plusz gondolom nem felebaráti szeretetbõl fejlesztik csak 360ra meg ps3-ra, nyilvan szép összegeket kaptak ezert

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Papesz te vagy a Gameconról?😊
Majd lesz. Az eddigi részeket is decemberben vagy januárban jelentették be.
Ahogy gondolod. Ha lesz PC-re, hát lesz PC-re.

Bejelentve viszont nincs.

Papesz

scorpeeon
A Crysis fejlesztõi világosan megmondták, hogy nem jön konzolra a cucc, mert gyengék hozzá.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
Senki nem mondja, hogy nem lesz PC-re. Az eddigi összes GTA rész kijött PC-re. A San Andreas-t is csak késõbb jelentették be PC-re és késõbb adták ki. A Liberty City Stories-t és Vice City Stories-t azért nem adták ki PC-re, mert ezek PSP exkluzív játékok, eleinte úgy volt, hogy PS2-re sem jönnek csak azért mentek arra is, hogy kicsit nagyobb legyen a bevétel, de igazából nem volt szükségszerû, hogy kiadják rá (pláne hogy PC-re), mert azon a régi részeket már kiadták, és mivel nem új pályán játszódnak, csak a fanok veszik. És ezek nem kiegészítõlemezek, hanem rendes különálló játékok, csak a régi pályákon.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

quack
Unreal 3/Crysis grafikája PC-n? nincs még kint semmire és nem mondta senki hogy nem jön ki konzolra...
a gow meg 06 novemberi játék
egyébként kurvafelesleges errõl beszélni, egy 70k-s pc-n NEM LESZ gow grafikájú sem a crysis sem sem az ut3.

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

kill3r21
azt hogy a videokari erösebb az lehet de egy konzol meg egy pc között kurvára mind1..nah de nem megxek bele..konzolt meg ne mozgasd azt nem lesz gond 😄
a grafikai témában meg sztem még nem hozták ki belöle a fullos dolgokat...
egyébként fogy a ps3 exluziv cim..ez vajon miérvan???? mert minöségi gaméhez még mindig az xbox a léegolcsobb sztem....de mondom venni kell mindhármat azt hello....Peace 😄😄😄
Ez úgy van, hogy azt szokták bejelenteni, ha valami LESZ PC-re. Namost mivel még ilyen bejelentés nem hangzott el így mindenki azt mondja, hogy nem lesz PC-re.

A Liberty City Stories, meg a Vice Cizy Stories sem jelent meg PC-re, pedig a kiegészítõlemezek inkább ott domináltak.

Papesz

Super DANTE
Már a Haze fejlesztõi is panaszkodnak az elavult DVD miatt.

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

scorpeeon
1: Akik eddig vettek azok meg ráb@sztak
2: Persze, lehet. De azzal együtt már annyi az ára, mint egy PS3-nak és nem várhatják el a játékkészítõk, hogy mindenki külön megvegye hozzá ezért bukta az egész
3: Ez is egy megoldás, persze...
4: nem csak ha belerúgsz, már akkor is, ha odébbmozdítod 5 centivel
5: Ez is egy megoldás, persze...
6: 100k-búl olyan videókártyát lehet venni, ami az x360 kártyájának kb 4-5szörös teljesítményét tudna. Késõbb avul el, mint egy xbox, arra mérget vejetsz
7: Már sokmindenben látszik, hogy mennyivel jobb
8: forza? Nézd meg a Colin: Dirt grafikáját PC-n! gears of war? Nézd meg az Unreal 3/Crysis grafikáját PC-n. GTA4? Nincs kint még semmire, és ki mondta, hogy nem lesz PC-re?

Az én szívem is a ps3 -hoz vonz, csak azt lehetetlen még csíppelni. Sokan azt mondják az is marad a bluRay miatt. de én nem fogok kiadni 150.000 -ret és még hozzá 17 ezerért (+1 játék) és akkor még a ps3 -madban semmi extra nincs. Pc -re meg ha megjelenik a GTA IV az nagyon sokára lesz😞 ha lesz.. ha lesz is a grafika rovására..

kill3r21
+9 Live...azthics kicsipeled vag flasheled még nem feltétlen jelenti az hogy soha többet nem liveozol...ebböl jönnek a pletykák...
nekem még megy a live..😊
kill3r21
Most felsoroltál olyan dolgokat ami full hülyeségek...
1. HDMI uj kiadásu boxon van
2. HD DVD meghajto lehet venni hozzá
3. hangos meghajto...tedd hangosabbra a hangcuccot vagy füles
4. karcolja lemezeket...persze ha belerugsz mert valamit elbaxxtál
5. hütés: nem kell 15 órát gamelni egyfojtában és akkor nem fog meghalni
6. 100 ért videokártyát ami jobb mint most a box?? ez nevetséges...az a videokari max 1 évig csucskártya...azt dobhatod ki...
7. ne vedd annyira pozitivnak a ps3mat...egyenlöre még semmivel sem jobb mint a box...ha az átlak felhasználást nézzük...(játék)
8. elavultság...hmm Forza motorsport 2, gears of wars, gta4 , blacksite area 51,,,ezekhez a cimekhez ha gépet kéne vennem hogy ugan olyan minöségben fussanak mint boxon...a gatyám rámenne...hozzáteszem nem mindegy hogy valami elfut,nagy felbontásban akadásmentesen...
ui: remélem nem kötekedésnek veszed..én leirtam a véleményemet a dolgokrol mint te...illetve reagáltam...amuymeg felesleges gondolkodni
aki igazi gamer annak van PC-je meg xbox360ja és lesz ps3ma is...😄
ennyi 😛 😄
SötétBarom
Feltéve ugye hogy valaha is megjelenik pcre -.-

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

scorpeeon
Full f@sza csippelve egy x360. 2 lehetõséged van: Vagy onnantól, hogy csippeltettél, nem mész fel online soha többet, vagy kitiltatod onnan magad örökre. Vagy van egy 3. variáció is: nem chippeltetsz és fizeted a másfélszeres játékárakat a pofátlan havidíj mellett. Eléggé bíztató. Emellett az is, hogy nincs HDMI kimenet, sem rendes nexgen optikai meghajtó (ami miatt a Rockstar már most panaszkodik, hogy nem fog ráférni a GTA4), az összes made in tajvan, ebbõl adódóan minden 2. a roncstelepen végzi pár hónap/hét/nap leforgása után. Az már csak a bónusz, hogy az eredeti, 17ezerért megvett játékaidat is szétkarcolja a csodameghajtója és olyan zajos, hogy mellette nem hallod a játék hangját, a hûtési rendszerének a "hatékonyságáról" már nem is beszélve. Emellé jön még bónuszban az, hogy már amikor megveszed, abban a pillanatban elavult az egész és már most látszik, hogy 3 év múlva régen halott lesz. Ha már konzol, akkor már inkább PS3, az legalább tud is valamit, és a jövõbe van tervezve. Egyébként még 1 dolgot elárulok: 100ezerért már kapsz olyan kártyát a gépedbe, amin elfut a GTA4. Enyhén jobban, mint x360on most bármi.

Fido4life
ez is egy vélemény

Xbox 360 -ra érdemesebb venni, mint Ps3 -ra. sajna sztem kicsi az esély, hogy megjelenik PC-re:'( Amúgy Xbox360 -ra már chippelve meg minden fullos dologgal 100.000 -ért lehet kapni, mondta az ismerõsöm. És ps3 -ra sajna nem még nem lehet chippelni, lehet hogy nem is lehet lesz, és chip nélkül meg minden extra nélkül kerül most 150.000 áh.. Ha nekem lesz is GTA IV -em az csak 360 -ra olcsóbban megúszom, mint, hogy a gép-be videó kártya meg minden hogy menjen..

gabo91
hu nagyon durvák a képek

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Itt van egy kép ami nagyon brutál:

http://www.gtapro.extra.hu/images/hirek/hir_54/screen1.jpg (nem reklám akar lenni, direkt csak a képet szúrtam be!

Roha**ul részletes ez a kép és megjeleníti a New York-ban zajló élet, igazi, nappali részét!
Kíváncsi vagyok hoyg milyen lehet ez a városrész éjszaka!

lehet kezdeni gyüjteni rá a pénzt
zola2000
Egy pc bontóban fillérekért lehet venni kicsi pár gigás hddket. Csökkentett textura mérettel, meg jöhetne wiire (nunchuckal menni, wiimoteal célozni és kormányozni, mint a godfatherben)

A

venne=venni
én úgy tudom lehet venne a Core-hoz is, de szerintem úgy lesz megoldva hogy lesz egy light edition a Core gépek számára csökkentett felbontású textúrákkal stb., és egy normál a Premium gépeknek
máshogy nem igazán lehet megoldani, esetleg egy akciós GTA4+HDD csomaggal