8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• Alwares
    Hát én őszintén szarok már mások véleményére. Majd megnézem milyen lesz, magam. A teszteket elolvastam, AC-nál nagyjából igaza volt az embereknek, itt nem lesz gond, holnap majd meglátom milyen lesz. Fszom...
  • Ragnar360
    Még a végén engem is eltántorítotok itt afelől, h van benne install :SS

Kéne lenni benne, vagy csak azoknak akinek megvolt a mostani update ? vagy vhogy úgycsinálták, hogy csak kedden legyen, vagy már nemtom :S
    De legyen benne az a lényeg.
  • pc killer
    Ha nem tudok aludni akkor az lesz. Amúgy 5-kor biztosan felkelek, hogy megnézzem és ha lent van akkor kezdődik a játék!
  • marcinger
    Egyetértek.
  • Sephi
    Miért nem tudok neked privit kuldeni ?:(
  • Minstrel
    nézzed egész éjjel a hülye százalékjelződet
  • EmThor
    btw 13.500 volt GAME-en a cucc :) ennyit le is vont, cakompakk

(akcióban most 9000 a stranglehold, 6600 a jericho, 10.500 a dirt)
  • Yoda001
    én várok tisztességesen jövőhétig, ha boxos lennék akkor is
  • EmThor
    én meg könnyen felkapom a vizet, ne haragudj. még egyszer: tökre örültem a warezmentesíésnek, de nem szeretném itt, kedvenc fórumomon azt olvasni a gta4 topikban, hogy valami díszf&sz már hol tart úgy, hogy nem volt képes kifizetni a fejlesztők évekig tartó munkáját.
  • pc killer
    "kiszállítás" 40%-on. Szerintem eléggé álmatlan éjszakám lesz...
  • Kandurex
    bocs, az agressz nekimozdulásért, nem neked szólt
  • xido
    jójó:)
  • EmThor
    nem tudom mennyire tűnt fel az egész konzolos fórumon levő nyílt warezolás az elmúlt hónapokban, vagy ezt is külön mutogatni kell?

természetesen látom mi a helyzet, örömmel is fogadtam, tudom milyen k&rva nagy meló, DE az is biztos ahogy itt megjelent edddig a warez, továbbra is jelen lesz, egy felirat meg nem a világ vége.

tegnapihoz meg hogy nem kapunk gta4-et... hát :)
  • MoLc
    állat jó lett a játék :)
  • Kandurex
    nem tudom mennyire tűnt fel az egész konzolos fórumon lévő warezmentesítés az elmúlt hónapokban, vagy ezt is külön mutogatni kell?
  • EmThor
    nem látom a NO WAREZ feliratot a visszaszámláló alatt...
  • Kandurex

hagyjuk már, némlyik gépen csinálja, némelyiken nem? tök egyértelmű, valahol jól sikerült a pörkölés, valahol rosszabbul, szar a lemez, a drive van kinyúvasztva...

egyébként is warez baszod..
  • AntiHero
    -.-De okos vagy. Nem is változik rajta semmi. DE! A warez verzióba belájszik a feltörés, a lemez amire írják, az író amivel írják, a gép amivel lejátszák.
  • xido
    namár megint az okosságok,hogy azért bugos valami,mert egy héttel korábban kijött:)..1 hét futószalag és bolt közötti idő alatt semmit nem fejlesztenek már semmilyen programon:)
  • EmThor
    nekem is levonta a GAME a lóvét, 04.07.-én rendeltem, remélem még a héten feladják (holnap?!) és meglesz jövő héten, jejeje :)
  • Mas7er
    nekem meg öt nap, de origi
  • Checkerboy
    ........bmeg. Ezt most nem mondod komolyan? -.-
  • xido
    kár,hogy ennek köze nem volt a GTA-hoz..ezer éves..talán Counter Strike vagy ilyesmi volt a dolog..de tényleg beteg a srác...ha viszont megrendezett,akkor kurva jó színész:)
  • Checkerboy
    Ha megnyugtat, nekem még 22 óra.

Remélem jobban érzed magad.

...

:D
  • pc killer
    Hát ez nem igaz! Már mindenkinek lejött és játszik?! Csak én kapok idegbajt?
  • AntiHero
    Na jó annyira nem spoiler csak úgy szokott lenni valaki elkezdi utána már mindenki írja:)
  • Prince of Máté
    Mert?
    Ezt már mind tudtuk a hírekből!
  • quack
    hát nincs benne install, vagy csak nem találom
    popup egyáltalán nem vészes viszont
  • AntiHero
    SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444444444444NYÉGY4!!IV!!FOUR
  • Foxhound1980
    Annyira kibaxottul örülnék ha nem kellene sztorival kapcsolatos spoilereket olvasnom!!!!!
  • dienesoft
    É játszottam vele most egy msáfél órát, de gyakorlatilag csak belekóstoltam a történetbe. A játék igazából a csajozással indul, majd onnét kezdd kibontakozni minden. Nagyon részlete. Iszonyatoson jól kidolgozott fizika van benne, mikor gyorsan mentem a koscival és nekimentem egy fának, ugy kirepült Niko a szélvédőn mint a huzat:D. Jót röhögtem. A közelharc jó, egy kiscit szokni kell, sokkal részletesebb az egész játék mint az eddigiek és evvel a rakás aprósággal kinövi magát az összes közül. Szerintem az év játéka lesz, ez kétségtelen.
  • zolee216
    Szerintem nem ba**tál el, inkább más lett az irányitása a kocsiknak.
    Kicsit talán realisztikusabb mint volt.
    Szokni kell:D
  • Foxhound1980
    Majd kiderül, hogy a bolti verza pop uppolni fog e... PL a PS3-mas (mert a 100%, hogy installos) Tippem szerint közel se olyan mértékű mint amiket most olvashatunk.
  • Yoda001
    autók fizikáját eléggé, de minden többi jó.. van valamelyik videóban egy rész ahol rendőr hummerral kanyarba csakúgy felborul.. lol
  • zoluss
    Azt hiszem megtörtént amitől mindig is féltem, és elbaszták az autók fizikáját. Aki kipróbálta, az erősítsen meg, vagy cáfoljon, mert remélem tévedek.
  • Foxhound1980
    Annyira, hogy elindult és 2mp múlva leállitottam...
  • pc killer
    Ebben a videóban is már látszik, hogy van pop-up. Amikor még a videó első felében autóval befordul egy épülethez ahol a fal mellett a "szemétkupac" kicsit későn jelenik meg.Ezen én mondjuk nem fostam be, mert GTA-t pop up nélkül még nem láttam...
  • ThugEdge
    jóóóó
    a humánus, elvitted a mentőt
    muhahahha
    kivi leszek
  • Gabe18
    Na belenzétem én is.Ami elsőre nekem nagyon megtetszett az a karakter animácioja.Nagyon élethű lett ahogy sétál,fut,ugrik.Az eddigi részeknél sokkal kidolgozottabb.
    De egyelőre csak az utcán sétálgattam,vettem hamburgert,aztán nekigyalogoltam egy szembejövönek,aztán mivel felháborodott,jól megverem... A verekedés is jó,ahogy egyre jobban kikészül az ellenfél,elesik,feltápászkodik,akkor még mindig jönne,aztán egyszer már nem tápászkodik fel...
    Utánna meg kijött hozzá a mentő,amig kiszáltak érte addig elvittem a mentőautót...
    Eddig különösebb grafikai hibát nem észleltem.De az install-t nekem se ajánlotta fel.
  • zeus89
    hát ez nagyon faxa mikor jön PC re?