Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DRIVER IV-hez pedig max. csak a játékkategóriában van köze, de nem majdnem ugyan az 😊
Töltsük le az internetet!
Töltsük le az internetet!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Papesz
Hello World!
Ja és + 1 pont a 2d2v-nek hogy úgylátom licenszelt autók lesznek benne (pl. az egyik képen látható hondának én különösen örülök -persze ezt leszarja mindenki)
crysis helyett meg halo3, gears of war, stb. persze ezek lehet hogy kijönnek három év múlva pc-n de akkor mar lofaszt nem érnek
egyébként miért lenne "szükségszerû" kiadni pc-re a gta-t?
ps2-n a négy legtöbb példányszámban eladott játék:
Grand Theft Auto: Vice City (13 million)
Grand Theft Auto: San Andreas (12 million)
Gran Turismo 3: A-Spec (11 million)
Grand Theft Auto III (11 million)
a LC stories is 1 millió fölött van
ezzel szemben ha jól látom PC-n még egy milliót sem adtak el egyikbõl se (ezt mondjuk elég hihetetlennek tartom, lehet hogy nem igaz, de wikipédián nincs ott pc-nél)...plusz gondolom nem felebaráti szeretetbõl fejlesztik csak 360ra meg ps3-ra, nyilvan szép összegeket kaptak ezert
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Bejelentve viszont nincs.
Papesz
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
a gow meg 06 novemberi játék
egyébként kurvafelesleges errõl beszélni, egy 70k-s pc-n NEM LESZ gow grafikájú sem a crysis sem sem az ut3.
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
a grafikai témában meg sztem még nem hozták ki belöle a fullos dolgokat...
egyébként fogy a ps3 exluziv cim..ez vajon miérvan???? mert minöségi gaméhez még mindig az xbox a léegolcsobb sztem....de mondom venni kell mindhármat azt hello....Peace 😄😄😄
A Liberty City Stories, meg a Vice Cizy Stories sem jelent meg PC-re, pedig a kiegészítõlemezek inkább ott domináltak.
Papesz
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
2: Persze, lehet. De azzal együtt már annyi az ára, mint egy PS3-nak és nem várhatják el a játékkészítõk, hogy mindenki külön megvegye hozzá ezért bukta az egész
3: Ez is egy megoldás, persze...
4: nem csak ha belerúgsz, már akkor is, ha odébbmozdítod 5 centivel
5: Ez is egy megoldás, persze...
6: 100k-búl olyan videókártyát lehet venni, ami az x360 kártyájának kb 4-5szörös teljesítményét tudna. Késõbb avul el, mint egy xbox, arra mérget vejetsz
7: Már sokmindenben látszik, hogy mennyivel jobb
8: forza? Nézd meg a Colin: Dirt grafikáját PC-n! gears of war? Nézd meg az Unreal 3/Crysis grafikáját PC-n. GTA4? Nincs kint még semmire, és ki mondta, hogy nem lesz PC-re?
nekem még megy a live..😊
1. HDMI uj kiadásu boxon van
2. HD DVD meghajto lehet venni hozzá
3. hangos meghajto...tedd hangosabbra a hangcuccot vagy füles
4. karcolja lemezeket...persze ha belerugsz mert valamit elbaxxtál
5. hütés: nem kell 15 órát gamelni egyfojtában és akkor nem fog meghalni
6. 100 ért videokártyát ami jobb mint most a box?? ez nevetséges...az a videokari max 1 évig csucskártya...azt dobhatod ki...
7. ne vedd annyira pozitivnak a ps3mat...egyenlöre még semmivel sem jobb mint a box...ha az átlak felhasználást nézzük...(játék)
8. elavultság...hmm Forza motorsport 2, gears of wars, gta4 , blacksite area 51,,,ezekhez a cimekhez ha gépet kéne vennem hogy ugan olyan minöségben fussanak mint boxon...a gatyám rámenne...hozzáteszem nem mindegy hogy valami elfut,nagy felbontásban akadásmentesen...
ui: remélem nem kötekedésnek veszed..én leirtam a véleményemet a dolgokrol mint te...illetve reagáltam...amuymeg felesleges gondolkodni
aki igazi gamer annak van PC-je meg xbox360ja és lesz ps3ma is...😄
ennyi 😛 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
http://www.gtapro.extra.hu/images/hirek/hir_54/screen1.jpg (nem reklám akar lenni, direkt csak a képet szúrtam be!
Roha**ul részletes ez a kép és megjeleníti a New York-ban zajló élet, igazi, nappali részét!
Kíváncsi vagyok hoyg milyen lehet ez a városrész éjszaka!
http://www.gamer365.hu/album.php?id=7118
A
máshogy nem igazán lehet megoldani, esetleg egy akciós GTA4+HDD csomaggal