1382
\"sghu_rajzfilm.jpg\"
Rajzfilmek, mesefilmek
  • CattiBrie
    rajzold le! :))
  • wizy
    :DD Régen az RtlKlubon ment reggelente, az volt az egyik kedvenc mesénk bátyámmal:) Nem emlékszem rá teljesen, a lényege az, hogy van a gonosz Gazvezír meg a társa, és ők ketten mindig a maharadzsa ellen próbálnak tevékenykedni, de persze sosem sikerül nekik:) Jópofa kis mese volt... Tényleg senki nem ismeri?:)
  • donoki
    hát én csak magyarul töltök le :(
  • donoki
    ? :S
  • CattiBrie
    az mi? :))
  • CattiBrie
    Itt van egy csomó mese.
  • zakika
    nekem van shrek 1 es 2 es meg az egyesnek a score vagyis az alafesto zene
  • wizy
    Hali mindenkinek! Bátyámmal azon vitatkoztunk minap, hogy a Gazvezír nagyvezírnek milyen színű a sapkája:D Gondoltam, ti tudtok segíteni:D Guglin kerestük, de sajnos nem tudom az angol címét, és nem igazán találtuk sehol. Előre is köszi:D
  • React
    Lol, nekem itthon meg van cd-n az Aladdin zenéje :))) Anyum anno megvette nekünk vagy 10 éve mer fanatikus aladdin fanok voltunk :)
  • donoki
    én nem naon!:(
  • Csuhai G
    Szóval senkis em tud segíteni? :(
  • Csuhai G
    Hehe
  • donoki
    héj arnold? :/
  • donoki
    xD
  • CattiBrie
    naugye, én is ezt keresem :))
  • Sceleton
    Helló! Valaki tudna nekem segíteni. Rajzfilmzenét keresek. Hupikék Törpikék, és az Aladin főcímdalát keresem magyarul. Eddig sehonnét nem tudtam letölteni. Valaki tudja, hogy honnét tudnám letölteni?
  • CattiBrie
    jaaj, Héj Arnold az nagyon jóó! :DDD
  • Csuhai G
    Sziasztok!

3 éve keresek 1 filmet, de még mindíg nem találtam meg! Gondoltam hozzátok fordulok segítségért! :)

Van 1 film amit régóta keresek: Hey Arnold The Movie (Hé Arnold, A Film). Magyarországon nem vetítették a mozikba, de úgy hallottam, hogy DVD-n és VHS-en megjelent. Már rengeteg boltban, weboldalon körülnéztem, de ahol van, ott is csak VHS! Nekem sajnos videóm már nincs, úgyhogy DVD-n kéne! Viszont magyar nyelvű DVD-set sehol sem találok! Külföldi weblapokon találtam DVD-set, de az nem magyar hanem angol nyelvű!
    Szóval akkor a kérdésem az lenne, hogy: Hol lehet Budapesten magyar nyelvű Hey Arnold DVD-t venni, vagy honnét tudok letölteni magyar felíratot?
    Előre is köszönöm a válaszokat, ötleteket!

Üdvözlettel: Csuhai G
  • CattiBrie
    szóval mese soundtrackokkal senki sem "bizniszel"?

még talán az is elég ha van tipp h honnan és mire keresve lehet letölteni

bármi disney mese betétdalait pocahontastól, aladinon át szépség és a szörnyeteg... magyar ÉS/VAGY eredeti, azaz angol
  • CattiBrie
    igen!!!

van egy feje, két karja, két lába... bár egy kicsit sokkal kisebb, márha ő a kék pólós.. :)))
  • donoki
    aham a balcsit nagyábból felismertem :D
  • zakika
    egy eve a balcsinal
  • donoki
    ez te vagy?
  • zakika
    hasonlitunk?
  • donoki
    mérne? :)
  • donoki
    hja :P
  • CattiBrie
    akkor lehet, hogy mégis a te véred? :D

[nemakartmegbántanicsakviccel]
  • zakika
    van ez igy :)
    de mondjuk a kis takonypocomnak teccik ugyanaz ami nekem teccek anno es most mar nem az igazi
  • CattiBrie
    van egy cosmó mese, ami régen tök jó volt, mert szerettem nagyon.. aztán ha most megnézem..
  • donoki
    hja :(
  • zakika
    nincs kabelem
    DVDn van meg
  • donoki
    a kengyelfuto gyalogos az yo!
    mikor megy a CN-ön?
  • zakika
    nekem valahogy nem jonnek be a mostani gyorsan osszedobott sorozatok. jobban szeretem a szepen megrajzolt szines rajzfilmeket :)
    emlekeztek a kengyelfuto gyalogkakukra. regen teljesen oda voltam tole. host ha megnezem mennyi abszurd dolog van benne kicsit ciki, de jol meg volt csinalva
  • donoki
    háát nekem ez nem annyira jött be..
  • donoki
    sztem yo
    ja és tudom mikor van az egyik része!
    Jetix 8:00-8:05kor kezdődik :)
    reggel hétköznap!
  • donoki
    hja
  • CattiBrie
    váááá az a halál kva nagy arc! :DDD
  • Trisztin

Cartoon Legjobb meséje :)))

Nálam ez viszi a pálmát
  • Cuchulainn
    Madagaszkár zenéje az eredeti angolban fenomenális, meg azis amilyen koreográfiát legyártottak hozzá :)
  • Cuchulainn
    Nemtom, mindenki magasztalja, de nekem valahogy sohasem tetszett annyira...