1382
-
#853 rajzold le! :)) -
#852 :DD Régen az RtlKlubon ment reggelente, az volt az egyik kedvenc mesénk bátyámmal:) Nem emlékszem rá teljesen, a lényege az, hogy van a gonosz Gazvezír meg a társa, és ők ketten mindig a maharadzsa ellen próbálnak tevékenykedni, de persze sosem sikerül nekik:) Jópofa kis mese volt... Tényleg senki nem ismeri?:) -
donoki #851 hát én csak magyarul töltök le :( -
donoki #850 ? :S -
#849 az mi? :)) -
#848 Itt van egy csomó mese. -
#847 nekem van shrek 1 es 2 es meg az egyesnek a score vagyis az alafesto zene -
#846 Hali mindenkinek! Bátyámmal azon vitatkoztunk minap, hogy a Gazvezír nagyvezírnek milyen színű a sapkája:D Gondoltam, ti tudtok segíteni:D Guglin kerestük, de sajnos nem tudom az angol címét, és nem igazán találtuk sehol. Előre is köszi:D -
React #845 Lol, nekem itthon meg van cd-n az Aladdin zenéje :))) Anyum anno megvette nekünk vagy 10 éve mer fanatikus aladdin fanok voltunk :) -
donoki #844 én nem naon!:( -
#843 Szóval senkis em tud segíteni? :( -
#842 Hehe -
donoki #841 héj arnold? :/ -
donoki #840 xD -
#839 naugye, én is ezt keresem :)) -
#838 Helló! Valaki tudna nekem segíteni. Rajzfilmzenét keresek. Hupikék Törpikék, és az Aladin főcímdalát keresem magyarul. Eddig sehonnét nem tudtam letölteni. Valaki tudja, hogy honnét tudnám letölteni? -
#837 jaaj, Héj Arnold az nagyon jóó! :DDD -
#836 Sziasztok!
3 éve keresek 1 filmet, de még mindíg nem találtam meg! Gondoltam hozzátok fordulok segítségért! :)
Van 1 film amit régóta keresek: Hey Arnold The Movie (Hé Arnold, A Film). Magyarországon nem vetítették a mozikba, de úgy hallottam, hogy DVD-n és VHS-en megjelent. Már rengeteg boltban, weboldalon körülnéztem, de ahol van, ott is csak VHS! Nekem sajnos videóm már nincs, úgyhogy DVD-n kéne! Viszont magyar nyelvű DVD-set sehol sem találok! Külföldi weblapokon találtam DVD-set, de az nem magyar hanem angol nyelvű!
Szóval akkor a kérdésem az lenne, hogy: Hol lehet Budapesten magyar nyelvű Hey Arnold DVD-t venni, vagy honnét tudok letölteni magyar felíratot?
Előre is köszönöm a válaszokat, ötleteket!
Üdvözlettel: Csuhai G -
#835 szóval mese soundtrackokkal senki sem "bizniszel"?
még talán az is elég ha van tipp h honnan és mire keresve lehet letölteni
bármi disney mese betétdalait pocahontastól, aladinon át szépség és a szörnyeteg... magyar ÉS/VAGY eredeti, azaz angol -
#834 igen!!!
van egy feje, két karja, két lába... bár egy kicsit sokkal kisebb, márha ő a kék pólós.. :))) -
donoki #833 aham a balcsit nagyábból felismertem :D -
#832 egy eve a balcsinal -
donoki #831 ez te vagy? -
#830 hasonlitunk?
-
donoki #829 mérne? :) -
donoki #828 hja :P -
#827 akkor lehet, hogy mégis a te véred? :D
[nemakartmegbántanicsakviccel] -
#826 van ez igy :)
de mondjuk a kis takonypocomnak teccik ugyanaz ami nekem teccek anno es most mar nem az igazi -
#825 van egy cosmó mese, ami régen tök jó volt, mert szerettem nagyon.. aztán ha most megnézem.. -
donoki #824 hja :( -
#823 nincs kabelem
DVDn van meg -
donoki #822 a kengyelfuto gyalogos az yo!
mikor megy a CN-ön? -
#821 nekem valahogy nem jonnek be a mostani gyorsan osszedobott sorozatok. jobban szeretem a szepen megrajzolt szines rajzfilmeket :)
emlekeztek a kengyelfuto gyalogkakukra. regen teljesen oda voltam tole. host ha megnezem mennyi abszurd dolog van benne kicsit ciki, de jol meg volt csinalva -
donoki #820 háát nekem ez nem annyira jött be.. -
donoki #819 sztem yo
ja és tudom mikor van az egyik része!
Jetix 8:00-8:05kor kezdődik :)
reggel hétköznap! -
donoki #818 hja -
#817 váááá az a halál kva nagy arc! :DDD -
Cartoon Legjobb meséje :)))
Nálam ez viszi a pálmát -
#815 Madagaszkár zenéje az eredeti angolban fenomenális, meg azis amilyen koreográfiát legyártottak hozzá :) -
#814 Nemtom, mindenki magasztalja, de nekem valahogy sohasem tetszett annyira...