Rajzfilmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és milyen volt?
[/spam]™
én az ftp-n néztem :S
De hogy ne offoljuk már szét a topikot, feladvány és jó nehéz:
"Werent you on a show with a robot?"
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
De én nem tom ..ott nem csak sorozatok vannak? :O
Hol vannak a Rendes RajzFilmek?
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
akkor legalab direkt linket a filera
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Tipikusan kisgyerekeknek való mese, nincs benne különösebb erõszak, totális hepiend, senkisem hal meg, még gonoszok sincsenek benne.
nem tom nekem filmbe jobban teccet :O
De ahogy a címébõl sejtem vmi Kalózos, nem? :)
lengyelbol hoztam Lolkat es Bolkat, de azota mar lattam mashol is :)
amlekeztek a ket balkezesre (redeti cime Pat a Mat: A je to). Cseh rajz (animacios) fil amit egeszen 1976 tol csinaltak. Kijot 6 DVdnyi. Ket hazi ezermester aki mindent elront, de a vegeredmennyel mindig elegedettek. Kis takonypoc egyik kedvencei
nekem mindig volt a Mézsga család.. meg volt, amikor Aladár ûrhajózik...
[/spam]™
Erre?
Mézga Aladár felfújható ûrhajójával a Guliwerklivel minden éjjel nekivág az ûrnek, és mindig más bolygót látogat meg. Vele tart Blöki, aki itt már beszélni is megtanult. Kicsit olyan mikrobi fíling, õsemberek, dinoszauruszok meg minden amit el tudsz képzelni :)
lol
Meg a Mézga családot is, ahol Aladárt németül <árcsibáld>árcsibáld>-nak hívták, láttam. :)
[/spam]™
Télleg ez volt az, kiskoromban rókamániám volt, és ez volt az egyik kedvencem a másik meg a Vuk :)
Mert azt mondta h csak azt hiszi, nem? :D
mert olvastam akkor yo lehet de ezt se tom honna beszerezni mint a többit :S
vagy már nem is tudom :P
mirõl is szól?
The fox and the hound (magyar)
A róka és a vadászkutya / Walt Disney ; ford. Gellért Péter. - Utánny. - Budapest : Disney Kvklub, 2002. - <44>44> p. : ill., színes ; 25 cm. - (Disney Könyvklub, ISSN 1416-261X). - Egys. cím: The fox and the hound. - Képes mesekönyv
087.5(084.1)
Nem csak könyv volt?
[/spam]™