Rajzfilmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sziasztok!
Tudna nekem abban v.ki segíteni, hogy hol szerezhetném be az Olivér és Társai c. mesét? Ugyanis eddig akárkitõl kérdeztem, mégcsak nem is hallotta a mesét, de nekem nagyon fontos lenne.
Esetleg v.kinek van eladó/lemásolható/átvehetõ példánya?
Aki bármilyen információval tudna szolgálni, nagyon hálás lennék!
Email címem: [email protected]
Köszi: Viki
Tudna nekem abban v.ki segíteni, hogy hol szerezhetném be az Olivér és Társai c. mesét? Ugyanis eddig akárkitõl kérdeztem, mégcsak nem is hallotta a mesét, de nekem nagyon fontos lenne.
Esetleg v.kinek van eladó/lemásolható/átvehetõ példánya?
Aki bármilyen információval tudna szolgálni, nagyon hálás lennék!
Email címem: [email protected]
Köszi: Viki
😄
jajj lelõtted a poént, hogy happy end, így má nem is fogom végig izgulni 😄 😛
😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tudsz mondani címet, honnan?
ez neked eredetibe van meg?<#rolleyes>#rolleyes><#vigyor>#vigyor>
Miért, az jó, hogy üti vágja, fröcsög a vér, és utána úgyis feltápászkodik, és mégerõsebb lesz? 😄
Ma este néztem meg, nem egy nagy eresztés, de azért egyszer szórakoztató... Valószínûleg inkább a fiatalabb korosztálynak van szánva, nincs benne olyasfajta poénözön mint pl. a Jégkorszakban sem semmiféle komolyabb elgondolkodnivaló, csak egy órányi kikapcsolódás aranyos kis szõrös állatkákkal. A sztori kiszámítható, a végén természetesen heppiend, szóval aki kistestvérnek/gyerekének/unokaöccsének stb. keres egy jópofa mesét annak ajánlható. 6/10
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
😄
a Tom és Jerry az yo 😛
a Tom és Jerry az yo 😛
Hát lehet hülyeséget mondok de szerintem legalább a DBZben kimutatták a fájdalmat (nem azt mnondom hogy ez kell a gyerekeknek) csak azt hogy sztem az se jó hogy azt mutatják mint a tom és jerryben hogy üti vágják egymást és semmi bajuk nemlesz.
iq low.. hja
Ez a songoku, meg "szuperharcosok" engem annyira nem tudott megfogni, annyira iq light vminek tartom, de biztos csak én nem láttam meg a varázsát 😊))
hmm lehet...
de nekem ninsenek részek meg 😛
de nekem ninsenek részek meg 😛
hát figy azt ugy kell csinálni hogy megnézed a db-t utánna a dbz-t és utánna megérted a dbgt-t sztem tiszta érthetõ mese <#nezze>#nezze><#nemtudom>#nemtudom>
...
DBZ RULEZZZZ 😄D Super Harcosok amugy a szõke hajuak songoku család fája superharcosoktol származott
😄
Hát ebbe a GT-be ahol min1ik ilyen szõke agy nem tom meikbe ot tnem naon leeht 😄
Hát ebbe a GT-be ahol min1ik ilyen szõke agy nem tom meikbe ot tnem naon leeht 😄
Neeem, ez a Billy és Mandy kalandjai a Kaszással-ból van 😊
Az Animániában nem Halál volt, hanem egy Skullhead Boneyhands nevû figura aki néma volt és állandóan pórul járt-legalábbis én csak róla tudok... 😊
Õ szerepelt a Good Idea - Bad Idea nevezetû zseniális szösszenetekben is
(pl.:Jó ötlet:megetetni a kóbor kiscicákat - Rossz ötlet:megetetni a kóbor kiscicákat-egy medvével)
Az Animániában nem Halál volt, hanem egy Skullhead Boneyhands nevû figura aki néma volt és állandóan pórul járt-legalábbis én csak róla tudok... 😊
Õ szerepelt a Good Idea - Bad Idea nevezetû zseniális szösszenetekben is
(pl.:Jó ötlet:megetetni a kóbor kiscicákat - Rossz ötlet:megetetni a kóbor kiscicákat-egy medvével)
Cuchulainn!
Volt valami halál az animániában is. Õ volt az, ami a 646-ban van, vagy az valahogy máshogy nézet ki? Nincs képed róla? 😊
Volt valami halál az animániában is. Õ volt az, ami a 646-ban van, vagy az valahogy máshogy nézet ki? Nincs képed róla? 😊
[/spam]™
:o
ez izé ...
félig ilyen félig olyan ... az ededeti a TLK-ból van kétség nem fér hozzá, hogy Timon van átdolgozva, viszon ide már egy ki future is belefért, meg ilyenek... szal rajzfilmbõl van, de eléggé ... hogy mondjam neked... :p
félig ilyen félig olyan ... az ededeti a TLK-ból van kétség nem fér hozzá, hogy Timon van átdolgozva, viszon ide már egy ki future is belefért, meg ilyenek... szal rajzfilmbõl van, de eléggé ... hogy mondjam neked... :p
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
Van vki?
Hát ja a Sima DB az a yo!
mert abba még az aranyos Songoku van xD
mert abba még az aranyos Songoku van xD
jaja
Van ott mesék is..
Csak nehéz megtalálni <#szomoru1>#szomoru1>
Van ott mesék is..
Csak nehéz megtalálni <#szomoru1>#szomoru1>
Az eredeti jópofa, meg aranyos a Z meg a GT már úgy nyújtják mint a rétest és a sztorijuk is tényleg gagyi... Az egyedüli ami jó bennük az a karakterek, mert ötletesek és egész pofás kis jellemfejlõdéseket hoznak össze a készítõk.
De ha ilyen típusú anime kell akkor már Naruto vagy Bleach, sztem sokkal jobbak.
De ha ilyen típusú anime kell akkor már Naruto vagy Bleach, sztem sokkal jobbak.
Hát igen!
Csak én egybõl rákaptam 😛
Csak én egybõl rákaptam 😛
Nézd meg, van ott mesékkel kapcsolatos is.
Az más kérdés, hogy akkoris belinkelte volna ha nincs szvsz... 😞
Az más kérdés, hogy akkoris belinkelte volna ha nincs szvsz... 😞
mi a baj vele? 😞
ez yooo 😄
jo ez csáje 😛
Dragon ball? 😄
sztem a vip azért van ha elirsz vmit ki tudd javitani..
Csak átjavítottad a VIp tagságoddal!
Vuk?

Vuk?

ahha persze az eant volt elõször!
nézd meg má mit irtam lolez ^^
eant?
Nem warnt?
Nem warnt?
Még nem láttam de szeretem a dinókat =)
má nem azért moderátor lennék simán warnt adnék neki..be se köszön semmi csak berak egy linket nem is mesékkel kapcsolatos..reklámozzon *****-ba..
haggyad má legalább vmi link jött ahonnan tudok letölteni vmit! 😛
aham!
Oks
Oks