Rajzfilmek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CattiBrie
azt a mesét én is el tudám viselni

[/spam]™

sziasztok!
Tudna nekem abban v.ki segíteni, hogy hol szerezhetném be az Olivér és Társai c. mesét? Ugyanis eddig akárkitõl kérdeztem, mégcsak nem is hallotta a mesét, de nekem nagyon fontos lenne.
Esetleg v.kinek van eladó/lemásolható/átvehetõ példánya?
Aki bármilyen információval tudna szolgálni, nagyon hálás lennék!
Email címem: [email protected]
Köszi: Viki
😄

jajj lelõtted a poént, hogy happy end, így má nem is fogom végig izgulni 😄 😛

Cuchulainn

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tudsz mondani címet, honnan?

Cuchulainn
Nem.<#miaz>

ez neked eredetibe van meg?<#rolleyes><#vigyor>

DJ Skyline
<#eljen><#eljen>

DJ Skyline
ezt sosem szerettem...olyan málé feje van,stb
szerencse,hogy csak pár részét láttam

CattiBrie
0,6

[/spam]&#8482;

I.C.ram
Múltkor láttam egy honlapot, amint kitiltott rajzfilmek voltak. Na azokon borultam 😄
I.C.ram
Miért, az jó, hogy üti vágja, fröcsög a vér, és utána úgyis feltápászkodik, és mégerõsebb lesz? 😄
Cuchulainn

Ma este néztem meg, nem egy nagy eresztés, de azért egyszer szórakoztató... Valószínûleg inkább a fiatalabb korosztálynak van szánva, nincs benne olyasfajta poénözön mint pl. a Jégkorszakban sem semmiféle komolyabb elgondolkodnivaló, csak egy órányi kikapcsolódás aranyos kis szõrös állatkákkal. A sztori kiszámítható, a végén természetesen heppiend, szóval aki kistestvérnek/gyerekének/unokaöccsének stb. keres egy jópofa mesét annak ajánlható. 6/10

😄
a Tom és Jerry az yo 😛

Hát lehet hülyeséget mondok de szerintem legalább a DBZben kimutatták a fájdalmat (nem azt mnondom hogy ez kell a gyerekeknek) csak azt hogy sztem az se jó hogy azt mutatják mint a tom és jerryben hogy üti vágják egymást és semmi bajuk nemlesz.
iq low.. hja

Ez a songoku, meg "szuperharcosok" engem annyira nem tudott megfogni, annyira iq light vminek tartom, de biztos csak én nem láttam meg a varázsát 😊))

hmm lehet...
de nekem ninsenek részek meg 😛

hát figy azt ugy kell csinálni hogy megnézed a db-t utánna a dbz-t és utánna megérted a dbgt-t sztem tiszta érthetõ mese <#nezze><#nemtudom>

...

DBZ RULEZZZZ 😄D Super Harcosok amugy a szõke hajuak songoku család fája superharcosoktol származott

😄
Hát ebbe a GT-be ahol min1ik ilyen szõke agy nem tom meikbe ot tnem naon leeht 😄

I.C.ram
Nem nagyon tudok különbséget tenni a karakterek közt.. 😄
Cuchulainn
Neeem, ez a Billy és Mandy kalandjai a Kaszással-ból van 😊

Az Animániában nem Halál volt, hanem egy Skullhead Boneyhands nevû figura aki néma volt és állandóan pórul járt-legalábbis én csak róla tudok... 😊

Õ szerepelt a Good Idea - Bad Idea nevezetû zseniális szösszenetekben is

(pl.:Jó ötlet:megetetni a kóbor kiscicákat - Rossz ötlet:megetetni a kóbor kiscicákat-egy medvével)

CattiBrie
Cuchulainn!

Volt valami halál az animániában is. Õ volt az, ami a 646-ban van, vagy az valahogy máshogy nézet ki? Nincs képed róla? 😊

[/spam]&#8482;

:o

CattiBrie
tök cuki halál:

[/spam]&#8482;

cr3ativ3
ez izé ...
félig ilyen félig olyan ... az ededeti a TLK-ból van kétség nem fér hozzá, hogy Timon van átdolgozva, viszon ide már egy ki future is belefért, meg ilyenek... szal rajzfilmbõl van, de eléggé ... hogy mondjam neked... :p

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

Van vki?

Hát ja a Sima DB az a yo!
mert abba még az aranyos Songoku van xD

jaja
Van ott mesék is..
Csak nehéz megtalálni <#szomoru1>

Cuchulainn
Az eredeti jópofa, meg aranyos a Z meg a GT már úgy nyújtják mint a rétest és a sztorijuk is tényleg gagyi... Az egyedüli ami jó bennük az a karakterek, mert ötletesek és egész pofás kis jellemfejlõdéseket hoznak össze a készítõk.
De ha ilyen típusú anime kell akkor már Naruto vagy Bleach, sztem sokkal jobbak.

Hát igen!
Csak én egybõl rákaptam 😛

Cuchulainn
Nézd meg, van ott mesékkel kapcsolatos is.
Az más kérdés, hogy akkoris belinkelte volna ha nincs szvsz... 😞

CattiBrie
pl az h csúnyán van megrajzolva
meg a történet is nyomi

[/spam]&#8482;

mi a baj vele? 😞

ez yooo 😄

jo ez csáje 😛

CattiBrie
jajj ezt ne 😄

[/spam]&#8482;

Dragon ball? 😄

sztem a vip azért van ha elirsz vmit ki tudd javitani..

Csak átjavítottad a VIp tagságoddal!
Vuk?

ahha persze az eant volt elõször!

nézd meg má mit irtam lolez ^^

eant?
Nem warnt?

Még nem láttam de szeretem a dinókat =)

má nem azért moderátor lennék simán warnt adnék neki..be se köszön semmi csak berak egy linket nem is mesékkel kapcsolatos..reklámozzon *****-ba..

haggyad má legalább vmi link jött ahonnan tudok letölteni vmit! 😛

aham!
Oks