1382
-
#934 a The LionKing rövidítése :) én mindig TLK ként fogom említeni. a TLKFAA Pedig a The LionKing Fan Art Archive -ot jelenti :) -
#933 mi az a TLK? -
#932 van egy oldal is ahol rengeteg TLK-s info van fennt: TLK www archive van ennek egy fanart részleg is ahol szerencsére magyarok is vannak :) -
#931 Elég kedves kis mese :) -
#930 én nagyon szeretem..
és az az érdekes, hogy a második részben sem csalódtam, pedig azok ugye általában már nems zoktak jók lenni -
#929 kérem a véleményeket a filmről, és itt kitárgyaljuk :) -
#928 KIRÁLY!!!!!
csak minnyá vége a napnak :) -
#927 A mai téma: oroszlánkirály :D -
donoki #926 nekem8 h mit csak sokat, gyorsan + ne tömören xD -
#925 nyomj be egypar linket :) -
donoki #924 felkéne =) -
#923 Feldobjam ezt a topicot? :D -
donoki #922 punnyadunk :( -
#921 Húúú de rég láttam ezt :) -
donoki #920 rocky és bakacsin? xD -
#919 Magyarul asszem Rocky és Bakacsin néven ment hétvégén reggel a TV2őn még régen -
donoki #918 nem :C -
#917 Erre emlékszik valaki? Eszméletlen király mese volt, kicsit az Animaniacsra emlékeztet, csak régebbi :D -
#916 Wow, nem rossz! Megtaláltam pár rajzfilmet amire már alig emlékeztem :) -
donoki #915 x) -
Doma #914 Rajzfilm szereplők ABCje -
donoki #913 ja kül welcome :) -
donoki #912 ezmi? :D -
#911 hogy te mindent tudsz...! :) -
#910 Ez is nagyon tuti mese volt!
Tökjó ahogy ötvözték benne a bábokat meg a rajzolást :) -
#909 Na hazajöttem nyaralásból, úgyhogy mostantól megint rajzfilmelek.:D
Kezdetnek itt van mindjárt ez:
Gazvezír angolul Iznogood tényleg jó mese volt -
#908 igen, mennek lefele az arak. en meg egy eve 1200 vettem, es elotte meg dragabb volt. igaz az enyemen van angol es nemet hang is, amit nem nagyon fogok kikhasznalni, de egyszer mar egyik ismerosomnek kultem amerikaba aki nem tud magyarul, de erdeklik a magyar cuccok (zene, film), igy meg tanulhat is belole... -
donoki #907 csak 700?? (Y) LOL :D -
React #906 Huh most láttam a media marktban a Vuk-ot dvd-n potom 700Ft-ért Pesten... gondoltam beírom hátha vkit érdekel! -
donoki #905 aham -
#904 a magyar címe: Dexi és Bumi
holland mese, rajzfilm -
#903 csak nem dínó és kutya, hanem sárkány és medve
http://index.hu/kultur/cinematrix/?main&filmid=4244 -
donoki #902 nájsz -
#901 Megvan. Megtaláltam a dínós mesét. A magyar címét nem tudom de angolul vmi: Dexter the dragon and bumble the bear. -
#900 meg ne egyél -
#899 Google-ben hogy keressek rá mégis? Nem tudom a címét, a történetre meg nem tudok rákeresni. -
#898 google? :) -
#897 Na akkor úgylátom a dog city megvan de a dinós-hoz kéne még segítség. Nincs valami hely ahol van le van írva egy csomó rajzfilm? Vmi rajzfilmadatbázis? -
donoki #896 megvolt :) -
#895 delete