1382
-
#974 ki :) -
#973 Aham. -
#972 Na, kipusztítottam a topicot :P -
#971 Episode guide:
http://bellsouthpwp.net/l/a/lara6281/TnPGuide.html
és amit kerestem:
http://epguides.com/TimonandPumbaa/
Ezekszerint a T&P sorozatot
1st Season 1995 (syndicated)
2nd Season 1995 (CBS)
3rd Season 1996 (syndicated)
4th Season 1996 (CBS)
5th Season 1998 (Disney Channel)
6th Season 1999
készítették :P Ugye igazam volt !!!
-
#970 Filmek kiadásai:
TLK1 - 1994
TLK3 - 1998
TLK3 - 2004 -
#969 Igazam volt ;)
Ha a Timon és Pumbaa sorozat a Disney műve lenne akkor itt lenne a helye:
http://adisney.com/peliculas/ -
#968 A Timon és Pumbaa sorozatoz hóót zihe hogy nem a Disney csinálta :$Ha ő csinálta volna akkor a karakterek illetve az animáció olyan lenne mint a filmben - vagyis naormális :) -
#967 háát emg mi ? -
#966 akkor olyan 96 körül láthattad :)olyan 10-11 éves korodban (?) -
#965 Én szeretem az ilyen elborult rajzfilmeket, bár a Timon és Pumbából csak pár részt láttam. És igenis a Disney is csinál ilyeneket, ottvan például mindjárt ez:
Asszem már írtam róla, Dave the barbarian néven fut, és ennél nagyobb ökörséget még nem nagyon láttam(jó értelemben) -
#964 Hát bevallom, nekem a Dzsungel könyvéből már az első sem tetszett, valószínűleg azért, mert a könyvvel hasonlítom össze, ami klasszisokkal jobb (szvsz)
Lilo meg a Tarzan második részei pedig egyszerűen semmi újat nem hoztak, a történet gyakorlatilag 0, láthatóan a "sok aranyos bohókás figura szerencsétlenkedik és kölcsönvesszük a sztorit meg a címet az előző részből" alapelvvel készültek. -
#963 Hmm, 20 éves vagyok, szóval de. Először még a moziban láttam, de a városi mozinkba csak kb. egy éves késéssel érkeznek meg a filmek :-/ -
#962 Egykiet se láttam ;) szóval nem maradtam le semmiről :D -
#961 ezt nem értem :$ -
#960 az abból a szupercsapatból az a csávó, nem - vagy izé, nem is ez a címe
mission in possible sorozat? -
#959 neeeem!
Dzsungel könye 2 is kellemes csalódás volt
a Lilo 2 az valóban kaka
T2-t nem láttam -
#958 dehogy romboltad! :) -
#957 Na, ki is írtottam ezt a topikot -
#956 Van egy másik rajzfilm amit most láttam 20.án valahol reggel, méghozzá a "Tom Sawyer kalandja" c. filmet, amiben olyan effektusok voltak, illetve nagyon ki volt dolgozva. És a story sem volt nagyon ütdőött...
Ha erről tunátok valami kis klippet mutatni, vagy képet sestleg olyan helyet ahonnan *khm* le lehet a teljeset tölteni ingyé' akkor azokat szívesen fogadom :) -
#955 Timon and Pumbaa - Stand by me
Na ezen nagyon jóól látszik az animáció. Ajánlom azt a részt mikor
Timon azt énekli először hogy "So Pumbaa, Pumbaa, Stand by me" és ott mutatja közelről a fejét. Na ott látszik a legjobban =) -
#954 Nem tudnak értelmes storyt kitalálni
"Én még anno tizenpár évesen láttam az Oroszlánkirályt"
Olyan idős nem lehetsz :) Mert ha jól tudom az oroszlánkirály (TLK1) 1994-95 adták ki, utána jött valamikor a 2 (Simba's Pride; TLK SP/TLK2) és utána asszem a TLK3 valamikor, asszem 2004ben :) annyira nem idős az egész.
Szerintem a TLK triológiából csak a 2 van eltolva, nem is szeretem ... túl kislányos :D
A másik amit nem szeretek, az a Timon&Pumbaa sorozat, Bár abból csak 2 részt láttam, de háát... nagyon nem teszik.
eleve ami szemet szúrt nekem az, hogy Timon és Pumbaa teljesen máshogy néz ki mint a filmben, illetve még az animációja se valami tökéletes. Nekem egyáltalán nem tetszik. Ja meg persze az epizódok is nagyon üdődöttek. Szerintem nem is a Disney csinálta. Valamikor találtam egy episode_guide.txt filet a weben amibe le vannak írtva hogy meily részt ki csinálta, és egyik sem a Disney volt :$
Keresek róluk valamit a weben:
Timon and Pumbaa intró
Timon and pumbaa másik intró
Timon - Behind the legend - TLK3 DVD egyik extrája - összehasonlítási alapnak -
#953 Én még anno tizenpár évesen láttam az Oroszlánkirályt, és nagyon megfogott. Szvsz nagyon szépen megrajzolt, kedves mese. A második és harmadik részhez nem volt szerencsém, nem bízom a Disney folytatásokban...
(Tarzan 2-borzalmas Dzsungel Könyve kettő-borzalmas, bár ebből az 1 sem volt túl nagy szám Lilo és Stitch 2-szörnyű gagyi) -
#952 Na eleget romboltam a forumot... -
#951 kép2 -
#950 remélem jól írtam :) -
#949 Hakuna matata
What a wonderful phrase
Hakuna matata
Ain't no passin crase
It means no worries
for the rest of your days
Its our problem-free
phylosophy
Hakuna matata -
#948 Hakuna matata! :) -
#947 kicsi a felbontásom hozzá :) -
#946 oroszlánkirály :) -
#945 dehogy.. én megyek tente
22h fellőtték a pizsit :)
én még kicsi vagyok, kicsi mesenéző :)) -
#944 meghosszabbíthatjuk ;) -
#943 én meg a Timon&Pumbaa sorozatot. Nem tod honnan lehet ... *khm* ? -
#942 ebben biztos lehetsz, hogy magyar :) írtam neki :D -
#941 könnyen lehet hogy nem magyar.. -
#940 a hármat nem láttam -
#939 Ja, :) A hónap alkotója
-
#938 Nekem itt van a véleményem a TLK triológiáról:
TLK1 - Elviselhető. Korához képest nagyon sok, szép látványeffektet tartalmaz, a story se olyan hogy nézhető mindne korosztály számára - de mégis sokan utálják
TLK2 - Ezt nem láttam olyan nagyon sokszor, mint a másik két részt, de erről az a véleményem, hogy nagyon csöpögős, és elviselhetetlen számomra egy két jelenet. De lássuk be, egy kislányról szól :)
TLK3 - Semmi bajom vele :) Timon eléggé zűrös életét mutatja be, ahogy elege van az életmódjából, és sürgős változást szeretne - amit teljesít is - közbe szépen ottvannak a TLK1 fontosabb helyszinein a háttérben, és sok TLK1 beli eseménynek ők az okozója :) aki látta tudja miről van szó.
Tessék =) -
#937 ehh, és milyen szépeket csinált!! -
#936 jamertnévelővel van a tejjes cím... -
#935 Itt van például egy magyar a TLKFAA-n: Zoltan