Symantec - rés a pajzson

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja meg volt egy olyan hír is, hogy rendeztek egy versenyt hogy ki töri fel hamarabb, és valami rekord is született. 😄
Vorpal
Norton AV - a gépemrõl vakartam én is 3 napig - olyan lassu lett tõle, hogy használhatatlanná vált - egy rakás trágya az egész - én nemtudom kinek lehet eladni, hogy nem tünik fel otthol, hogy a 150 dolláros szoftvertõl megáll a gép

Sygate firewall = symantec termék = implementálja a technológiát nemsokára a norton firewallba

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Doomista
Igen,ez így van.
De egy biztos; NINCS olyan OP Rendszer,ami 100%-ban biztonságos !
1 éve még azt hitték,hogy háhá a Mac OS-re nincs virus,és nemis lesz,néda máris van már 2 db !
És mitn kiderült,találtak is sok súlyos hibát a MAC OS-ben is !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

sly007
Lehet, hogy van olyan Op rendszer amelyik teljesen biztonságos, csak én nem ismerem. Általában kiderûl, mindegyikrõl hogy támadható, vagy/és fertõzhetõ. Azt hogy az adott OP rendszerre még nem írtak vírust, még nem azt jelent, hogy nem lehet vírusos.
Az esetek nagy százalékában a vírusfertõzés, megelõzhetõ lenne a jogosultságok beálításával. Az emberek nagy része, rendszergazdai jogosultságokkal gépel, peddig biztoságosabb lenne csökentetebb jogosultságokkal.

Doomista
<#mf2><#mf1>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

jetico+nod32

nod32nél nincs jobb..
jetico meg szigorúan power usereknek..

Utálom, ha hülyeséget magyaráznak meg...

Most pedig "mindenki" odairjahogy mit, miket hasznal, es hagy nala milyen jol mukodik a védelem, hiszen a "csili-vili", 500 teszten elso helyen végzet programjaik nem jeleztek, vagy ha igen akkor is minden "siman" ment....😊
NVIDIA Firewall+Avast= no problem 😊

Doomista
ember,gondolkozz,hirekben nem ovlastad,hogy kijelent már kb 10 virus rá,csak nagyon nehezen terjed,mert két linux nem kompatibilis egymással.de tud terejdni,csak nagy mák kell hozzá,hogy te pont bekapd !

Baromság.
Doomista
fiam,linuxra van virus,csak nem millio,hanem néhány db,és eléggé hatékonyak !
látod,macra is megjelent már néhány,semelyik op nem biztonságos !

Naaaaaaaaaaa, ezt te sem gondolod komolyan.

Linux Rulez!
Arra nincs vírus!

Szent tűz lobog bennem, Olthatatlan lángal, Űz az árral szemben, Harcba a Világgal!

VirusBuster+router= 0 probléma. 😊
(Bár alapból nem szeretem a Symantec-et és a hasonló mamutokat...)

NOD32 + Kerio rulz 😄
Nekem a VirusBuster megy otthon és nem fogja vissza a rendszeremet mint a norton.

dotkom
de a nod32+outpost az még jobb 😄

http://atwwebmaker.tx.hu/

sly007
Avast! Antivirus + Kerio Firewall sem rossz párosítás tapasztalataim alapján.<#eljen>

Hát ez valóban nagyon ütõs, különösen azon bejelentések után, amiben a Symantec a Windows-t ócsárolta (Vista-t is, pedig még sehol sincs a végleges verzió), és váltig állította hogy csak az õ megoldásaik nyújtanak 100% biztonságot. Én a nagy partnerek helyébe fejeket és kártérítést is követelnék.

Én is csak csatlakozni tudok a negatív véleményekhez. Nálam az Internet Security mûködött(vagy nem) sok hibával, nagy rendszerigénnyel, megbízhatatlan volt.<#levele>
NOD32 + Sygate PF Pro <#eljen>

hehe még a symantec szidta a vista védelmét
Kedves Symantec-es uraim!!! Most miért nem pofáznak egy kicsit az OSX védelmérõl...ilyenkor kussolás van!

W<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>
Doomista
én egyáltalán nemvagyok oda a symantecért,régen az volt a gépen,de nagyon nem esett jó,lassú,sok helyet foglalt,ete a memoriámat.Söt egyik verzioja ugy beletpálálta magát a gépembe,hogy semmivel nemtudtam letörölni a gépemröl,ugykellet ujraknom az XP-t :@

dotkom
a symantecnek mindig is gyengus volt a vedelme. lassu, es pontatlan...

http://atwwebmaker.tx.hu/

sly007
Nekem soha sem tetszett Symantec Norton Antivirus. Még szerencse. <#smile>

TothLaci
Égõ...
← ElőzőOldal 2 / 2