76
  • DjDano
    Hát spybot és Ad-aware enyhén szólva nem tartozik az élvonalbeli spykeresők közé... Én Spyware Doctor-t és Spy Sweepert ajánlanám inkább esetleg counterspy, természetesen tapasztalat alapján mondom ezt :)
  • adam012
    én nemértem miafrancnak írjátok le hogy mit használtok. mindenkinek tökéletes a védelmi rendszere állításotok szerint de mindenki mást használ...
  • DjDano
    A Symantec betiltaná a Vista-t... Én meg a Symantec-et tiltanám be !!4
  • Skareb
    Sziasztok!
    McAfee Security Center+SpyBOT S&D+Ad-Aware Professional és nincs problémám jó ideje :)
  • Déta
    Egy PC-s magazin felmérése szerint, a legmegfelelőbb tényleg a NOD32+Kerio, mert még az ismeretlen vírusokból is kiszűrtek párat. Szerintem ez elég kimagasló eredmény. (bár a heurisztikus algoritmusok meglehetősen pontatlanok).
    Azért mégiscsak a KASPERSKY-t tudom ajánlani mindenkinek, OROSZ Rulez. Mit tökölödni a féregtelenítéssel? Vírusos? SHIFT+DEL és kész. Még mindig vírusos? CTRL+ALT+CIPŐTALP
  • blackeagle
    A hírekben lehet nem hülyeségek vannak ,de itt sokszor igen. Ha megjelenik egy m$ virus hír ,akkor máris jön a linux támadás és én csak reagáltam a linuxos virus jelentőségére.
  • roliika
    Szintén ezt használom,tényleg nagyon jó! :) Spy emergency-t még tedd fel, mert az Adaware+Spyware Doctor xart sem ér. Ha ez a 3 megvan, akkor eléggé 0 közeli a támadás,kémrogram, vírus, trójai károkozásának az esélye. :)
  • Doomista
    A hirekben nem leirt hülyeségek vannak,hanem egy figyelmeztetö eljárás,amivel felhivják ránk a figyelmet,mire vigyázzunk ennél annál!
    Szerinted az hülyeség,hogy leirják,hogy ez a bagle féreg kezdet email rendszerekben fertözni,kérjük erre arra a szóra,zip fájlra vigyázzon blablabal ?
    Szerintem egy hasznos információ!
    Jó,linuxos vagy,nemkaptál be virust.
    De ne ha azt hidd,hogy soha az életben nem fogsz linuxra bekapni 1-tlen virust sem !
    Nehidd,hogy a linux a legjobb mindenben!
    A linux nem szar,nemis virusos trágya,hanem azsem elég biztonságos a többivel együtt,te modntad,nincs rá virus,éncsak mondtam,hogy va rá virus,és kész.
  • Doomista
    Jaja,azt megnéztem volna :D
  • blackeagle
    Nem érdekelnek a hirekben leírt hülyeségek ,jobban érdekel hogy eddig még hírét nem láttam virusnak a gépemen és pont. Nyugodtan hitegetheti magát minden m$ hivő hogy a linux is szar ,virusos trágya.
    Hasonlóan a pár topikkal lejjebb a hibás kernel kijelentés. Akkor szóljon valaki a kernelemnek hogy halljon már le ,mert magától nem akar.
  • Newfronter
    Ja meg volt egy olyan hír is, hogy rendeztek egy versenyt hogy ki töri fel hamarabb, és valami rekord is született. :D
  • Vorpal
    Norton AV - a gépemről vakartam én is 3 napig - olyan lassu lett tőle, hogy használhatatlanná vált - egy rakás trágya az egész - én nemtudom kinek lehet eladni, hogy nem tünik fel otthol, hogy a 150 dolláros szoftvertől megáll a gép

Sygate firewall = symantec termék = implementálja a technológiát nemsokára a norton firewallba
  • Doomista
    Igen,ez így van.
    De egy biztos; NINCS olyan OP Rendszer,ami 100%-ban biztonságos !
    1 éve még azt hitték,hogy háhá a Mac OS-re nincs virus,és nemis lesz,néda máris van már 2 db !
    És mitn kiderült,találtak is sok súlyos hibát a MAC OS-ben is !
  • sly007
    Lehet, hogy van olyan Op rendszer amelyik teljesen biztonságos, csak én nem ismerem. Általában kiderűl, mindegyikről hogy támadható, vagy/és fertőzhető. Azt hogy az adott OP rendszerre még nem írtak vírust, még nem azt jelent, hogy nem lehet vírusos.
    Az esetek nagy százalékában a vírusfertőzés, megelőzhető lenne a jogosultságok beálításával. Az emberek nagy része, rendszergazdai jogosultságokkal gépel, peddig biztoságosabb lenne csökentetebb jogosultságokkal.
  • Doomista
  • Werewolf
    jetico+nod32

nod32nél nincs jobb..
    jetico meg szigorúan power usereknek..
  • devred
    Most pedig "mindenki" odairjahogy mit, miket hasznal, es hagy nala milyen jol mukodik a védelem, hiszen a "csili-vili", 500 teszten elso helyen végzet programjaik nem jeleztek, vagy ha igen akkor is minden "siman" ment....:)
  • Kannibal
    NVIDIA Firewall+Avast= no problem :)
  • Doomista
    ember,gondolkozz,hirekben nem ovlastad,hogy kijelent már kb 10 virus rá,csak nagyon nehezen terjed,mert két linux nem kompatibilis egymással.de tud terejdni,csak nagy mák kell hozzá,hogy te pont bekapd !
  • blackeagle
    Baromság.
  • Doomista
    fiam,linuxra van virus,csak nem millio,hanem néhány db,és eléggé hatékonyak !
    látod,macra is megjelent már néhány,semelyik op nem biztonságos !
  • CzG
    Naaaaaaaaaaa, ezt te sem gondolod komolyan.
  • rhonkhan
    Linux Rulez!
    Arra nincs vírus!
  • derwer
    VirusBuster+router= 0 probléma. :)
    (Bár alapból nem szeretem a Symantec-et és a hasonló mamutokat...)
  • peterx
    NOD32 + Kerio rulz :D
  • CzG
    Nekem a VirusBuster megy otthon és nem fogja vissza a rendszeremet mint a norton.
  • dotkom
    de a nod32+outpost az még jobb :D
  • sly007
    Avast! Antivirus + Kerio Firewall sem rossz párosítás tapasztalataim alapján.
  • Kaadi
    Hát ez valóban nagyon ütős, különösen azon bejelentések után, amiben a Symantec a Windows-t ócsárolta (Vista-t is, pedig még sehol sincs a végleges verzió), és váltig állította hogy csak az ő megoldásaik nyújtanak 100% biztonságot. Én a nagy partnerek helyébe fejeket és kártérítést is követelnék.
  • SymbioC
    Én is csak csatlakozni tudok a negatív véleményekhez. Nálam az Internet Security működött(vagy nem) sok hibával, nagy rendszerigénnyel, megbízhatatlan volt.
    NOD32 + Sygate PF Pro
  • adam012
    hehe még a symantec szidta a vista védelmét
  • Wittao
    Kedves Symantec-es uraim!!! Most miért nem pofáznak egy kicsit az OSX védelméről...ilyenkor kussolás van!

W
  • Doomista
    én egyáltalán nemvagyok oda a symantecért,régen az volt a gépen,de nagyon nem esett jó,lassú,sok helyet foglalt,ete a memoriámat.Söt egyik verzioja ugy beletpálálta magát a gépembe,hogy semmivel nemtudtam letörölni a gépemröl,ugykellet ujraknom az XP-t :@
  • dotkom
    a symantecnek mindig is gyengus volt a vedelme. lassu, es pontatlan...
  • sly007
    Nekem soha sem tetszett Symantec Norton Antivirus. Még szerencse.
  • TothLaci
    Égő...