Regényírók topicja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
hosszú idõ regényt írni, úgyhogy persze hogy nincs sokszor toppon a topik, de várjuk ki a végét =)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Lehet, hogy valakinek a mûvészet nem szánalmas...
MAFFIA FIA
mert szánalmasan szar..

-.-

miért akarod zárni??
MAFFIA FIA
zárhatóóóóóó

-.-

ja, és még ez a kis szösszenet:

A kalandozó

Lágyan lengõ,
Lebegõ szellõ.
Zúgó vihar csörtetõ rettentõ,
Félelmet keltõ rád morduló.
De nem remegsz, lenge szellõ felé forduló,
Vad tengereken ugrándozó, hajón ácsorgó.
Meredten bámuló,
Nyugodt lelkû,
Kalandozó.
ha már a verseknél tartunk, írtam egy újat:

Boldog vadász, s madarász

A vadász nem tétováz,
Eltökélten lépked a madarász.
Egyikük sem észlel mást,
Csak a természetben élõ harmóniát.

A vadász máshol láthatatlan,
A madarász is otthontalan.
Mindkettõ hazája az erdõ,
Még ha eláznak is, mert jön az esõ.

Káosz szülte városokban,
Mérhetetlen aranyakban,
Fekszenek a gazdagok.
De õk így is boldogtalanok.

Boldog az ki kint él,
Még ha jön is a tél.
Együtt fog kezet a vadász,
És kedves társa, a madarász.
Aquir
ez csak egy fejjel lefelé zuhanó kocsi 😛

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

mi ez a szomorúság?
revizor

thx
Aquir
Érdekes lehet regényt írni, fõleg a történetet jól fonni szõni, hajrá

na, ma megírtam a következõ oldalamat az Avenumhoz! még így is csak a 38. oldalon járok... de hát ez részben a suli miatt, s részben a gépezés-mániám miatt van. Ha nem lennék hülye játékõrült, már rég túl lennék vagy 100 oldalon 😄 Ha meg suli se lenne, akkor a 200-on is. Na jó, ez nem biztos... Lényeg, hogy el fog tartani még egy jó ideig, mire kész lesz az egész könyv (kb 250/300 oldalasra tervezem). Az egész alap, és több kisebb részlet már a fejemben van. Csak le kell írni õket
Aquir
ez már csak egy bevett soráthajlásnak szántam <#buck>

egyébként ok 😊

nem rossz <#taps> egyedül ez a versszakváltás furi nekem:

"bennünk él, amíg a táj

Ébredezni kezd álmából"

De én nem nagyon foglalkozok a versekkel, könnyebben megy a regényírás. Ezért is adtam ezt a címet a topicnak: Regényírók, ide!
Aquir
én is irtam egyet😊

Tél, tél, tél

Nyár zajától távolodva
Nap ereje mit sem ér,
a levelek már lehullottak
s újra beköszönt a tél

A Tél amely kemény, erõs
amilyen volt kiskoromban
komor dala látható
a rövidülõ napszakokban

S amilyen sötét éjjelt hozhat
amelyre nincsen szó,
Olyan tiszta szépségével
kápráztat a fehér hó

Ellentétes évszak jön el
szép és borús egyaránt
s szíve az ünnepekkel
bennünk él, amíg a táj

Ébredezni kezd álmából
Tavasz hívó szavára
de szép emléke megmarad
még jóval a tél utánra.

S míg tavasz hozza meleg hírét
a tél lassan eltûnik.
a hideggel, a sok hóval
szépsége nem enyhül itt

benn!

hamar rájöttem én is, hogy a vers nem az én mûfajom 😄 egyébként ezt pár perc alatt írtam, amit semmilyen mûnél nem szabad csinálni! vétettem xD
Aquir
sok a szóismétlés 😛 😄

Most írtam nemrég ezt a kis verset... verssel nem nagyon próbálkoztam, úgyhogy lehet, hogy nincs is benne semmi nagy költõiség 😊

Blase Arcane

A Képzelet

Kápráztatja szemedet, e ragyogó Képzeleted.
Érezd lelkedben robajló erejét, s vesd el az elmét!
Tudás nem számít, ne feledd, csak a Képzeleted!
Áttekinted más mûvét, látod az eszét?
Nem, csak a Képzeletét.

Gúnyos csúfolás, lelkedben mélyre ás.
De ne feledd, ott bent él a Képzeleted!
Ha nincs mûvedben okosság, az nem ostobaság.
Lényeg legyen a képzelet, hisz ez jelenti a lelkedet!
Emberiség ne eszelj, de jól Képzelj!
SHADOWEYES7
de legalább értelmes!!!😊)

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

neevous
a sajátodat sem te csináltad😊

SHADOWEYES7
Blase Arcane<#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Pheaper
télleg szar

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

SHADOWEYES7
<#wilting><#wilting><#wilting><#bdead>

tegnap egy órát gondolkodtam a mûvésznevemen, és ez lett: Blase Arcane
A Blase Balázst jelent, az Arcane meg misztikust (és hasonló dolgokat) jelent.
ízlések és pofonok
SHADOWEYES7
fúúúj,de szar logód van!!<#szomoru1>

rendben, az meglesz!
SHADOWEYES7
kutyát nem érekelsz,irjad a regényedet.

mivel nem érdekel téged egyáltalán ez a topic, csak engem akarsz idegesíteni, és állandóan offolsz, ezért nem kéne idejönnöd
SHADOWEYES7
szerintem bárki bejöhet,vagy itt nem ugy mûködik??
diktatúra van???

akkor mit keresel még itt?
SHADOWEYES7
de tõlem azt csinálsz amit akarsz..........

SHADOWEYES7
oké,de te ide se tolod a képedet,és abszolut halott topik,inkább örülnél ,hogy gyarapodik az a kevés hsz.

ez egy olyan topic ami regényíróknak készült... láthatod a bannerban is. nyílván megértenék a modik, ha szólnék nekik
SHADOWEYES7
39. Speedbreaker (19 pont)
40. BitSpider (19 pont)
41. csgj (18 pont)<---------------------nem pattognék a hejedben<#nezze>
42. ChevyG (18 pont)
43. Doomista (18 pont)
44. paxyene (18 pont)
45. torrente (18 pont)
46. nyami (18 pont)

SHADOWEYES7
jájj,szaladj a modikhoz,okk???

még egy húzás, és....<#banplz>
SHADOWEYES7
miért nem ugrassz már az Inter City elé????<#vigyor1>

SHADOWEYES7

<#wilting> mi történt, kiengedtek az elmegyógyintézetbõl shadow?
SHADOWEYES7

SHADOWEYES7

gratulálok a nagy õszinteségednek! szépen kinyílvánítottad a véleményed rólam ebben a köszönésben! éljen az õszinteség! <#banplz>
MAFFIA FIA
szevasz köcsög!!

-.-

hopp..most vettem csak észre, hogy elszúrtam egy családnevet 😄 Lavres családot írtam, a késõbbiekben pedig végig Nalmen volt helyette... de már nyomtatásban és gépemen kijavítottam a hibát. Nalmen lett a 8. oldalon is 😊 amúgy most 29 oldalam van...sajnos csak ennyi, mert nagyon lefoglal a sok tanulás. éppen, hogy van idõm kicsit kikapcsolódni a gép elõtt xD De mindenképpen folytatni akarom az Avenumot, ettõl azért teljesen nem tilthat el a suli!
BIG Money7
<#shakehead><#shakehead><#shakehead><#shakehead>

vak vagy? már fent van pár oldal. de azóta már született néhány új is. És megkérnélek titeket, hogy ne cseszegessetek még itt is!
Kontrakcio
biztos nagy lenne a kereslet , persze ha van kínálat! 😄

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

kulabácsi
csgj nem teszed fel vmi saját mûvedet?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.