264
-
#144 a sajátodat sem te csináltad:) -
#143 Blase Arcane -
#142 télleg szar -
#141 -
csgj #140 tegnap egy órát gondolkodtam a művésznevemen, és ez lett: Blase Arcane
A Blase Balázst jelent, az Arcane meg misztikust (és hasonló dolgokat) jelent. -
csgj #139 ízlések és pofonok -
#138 fúúúj,de szar logód van!! -
csgj #137 rendben, az meglesz! -
#136 kutyát nem érekelsz,irjad a regényedet. -
csgj #135 mivel nem érdekel téged egyáltalán ez a topic, csak engem akarsz idegesíteni, és állandóan offolsz, ezért nem kéne idejönnöd -
#134 szerintem bárki bejöhet,vagy itt nem ugy működik??
diktatúra van??? -
csgj #133 akkor mit keresel még itt? -
#132 de tőlem azt csinálsz amit akarsz.......... -
#131 oké,de te ide se tolod a képedet,és abszolut halott topik,inkább örülnél ,hogy gyarapodik az a kevés hsz. -
csgj #130 ez egy olyan topic ami regényíróknak készült... láthatod a bannerban is. nyílván megértenék a modik, ha szólnék nekik -
#129 39. Speedbreaker (19 pont)
40. BitSpider (19 pont)
41. csgj (18 pont)<---------------------nem pattognék a hejedben
42. ChevyG (18 pont)
43. Doomista (18 pont)
44. paxyene (18 pont)
45. torrente (18 pont)
46. nyami (18 pont)
-
#128 jájj,szaladj a modikhoz,okk??? -
csgj #127 még egy húzás, és.... -
#126 miért nem ugrassz már az Inter City elé???? -
#125 #123 -
csgj #124 mi történt, kiengedtek az elmegyógyintézetből shadow? -
#123 #122 -
#122 #120 -
csgj #121 gratulálok a nagy őszinteségednek! szépen kinyílvánítottad a véleményed rólam ebben a köszönésben! éljen az őszinteség! -
#120 szevasz köcsög!! -
csgj #119 hopp..most vettem csak észre, hogy elszúrtam egy családnevet :D Lavres családot írtam, a későbbiekben pedig végig Nalmen volt helyette... de már nyomtatásban és gépemen kijavítottam a hibát. Nalmen lett a 8. oldalon is :) amúgy most 29 oldalam van...sajnos csak ennyi, mert nagyon lefoglal a sok tanulás. éppen, hogy van időm kicsit kikapcsolódni a gép előtt xD De mindenképpen folytatni akarom az Avenumot, ettől azért teljesen nem tilthat el a suli! -
#118 -
csgj #117 vak vagy? már fent van pár oldal. de azóta már született néhány új is. És megkérnélek titeket, hogy ne cseszegessetek még itt is!
-
#116 biztos nagy lenne a kereslet , persze ha van kínálat! :D -
#115 csgj nem teszed fel vmi saját művedet? -
#114 én is irnék egy jó kis krimit, már a cim is +van! Az eltünt istennő nyomában! -
#113 írnék egy szép regényt!! segítenétek? -
#112 Ezt mind hozzá tudtad fűzni?
Ritkaság, hogy ilyen értelmes gondolatok támadnak csökött kis agyadban.. -
#111 -
csgj #110 THX hen-tes! ja, és megfogadtam a tanácsodat. a szólított már nincs benne az újabb oldalakban. :) -
#109 A nevedből ítélve tutti hogy vmi trilleren dolgozik az agyad!
Én nem zavarni jöttem…. És ne káromkodj,azt nem szeretjük!
-
#108 Fogjátok már be, és ne tegyétek tönkre a topikot ti faszlámák! -
#107 -
#106 nem értem h ezek után amit csináltál h tudsz tükörbe nézni.... szégyeld magad teee kis.... csak púp vagy a hátunkra! -