Ismerd fel a képről az autót
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chrysler New Yorker vagy Newport
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Ez mekkora, tényleg 😄DD
Ilyen véletlen egybeesések sincsenek sokszor 😄D
Ilyen véletlen egybeesések sincsenek sokszor 😄D
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Ahogy nézem a képet csak konszernen belüli autók állnak😄 Primera,Megane,Clio,Vanette😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Japán márka a Renault tulajdonában
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Nissan 370Z...volt és lesz😄

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
p307
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Nehezen hinném,hogy ma eladható lenne ez a formavilág,megváltoztatva meg már nem az ami,tehát nincs értelme<#nemtudom>#nemtudom>
eltudnék képzelni egy 2009-es újragondolást az autóból. 😊 bár ami akkor nem mûködött, most miért mûködne, fel lehet tenni a kérdést. esetleg a Z széria új tagja ként. bár nem biztos, hogy ezt a formavilágot bántani kéne, és egy mai BMW-s köntösbe újragondolni, teljesen más képet kapnánk szerintem.
"A müncheniek a tanulmány kidolgozásával Nuccio Bertonét bízták meg."
Hát akkor innen fúj a szél😄D
Egyébként durva,de bmw-nek nagyon nehéz elfogadni..talán ezért sem lett sikeres
Tûzpiros színben,Alfa Romeo-ként szerintem egészen más életpályát írt volna le<#eljen>#eljen>
Hát akkor innen fúj a szél😄D
Egyébként durva,de bmw-nek nagyon nehéz elfogadni..talán ezért sem lett sikeres
Tûzpiros színben,Alfa Romeo-ként szerintem egészen más életpályát írt volna le<#eljen>#eljen>
kis olvasnivaló. 😊 szerintem nagyon jól néz ki, legalábbis az eleje. a hátulja már annyira nem tetszik. de az eleje az nagyon gyilkos. 😊
<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
Készülget a gép lassan, de biztosan..
az autó nem túl könnyû (szerintem), így adok is egy kis segítséget: pár stílusjegy felismerhetõ az autón, pl a hûtõmaszkra emlékeztetõ valami, ami inkább szerintem a lökös része. vagy a szürkés dolog az elsõ kerék mögött, azzal is lehet manapság találkozni, na de a 4 kerek fényszóró sem utolsó szempont. olaszok formatervezése, de az autó nem olasz!