Ismerd fel a képről az autót
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem meglepõ. 😄 azért itt mindannyian szakosodnak erre arra, magyarul mindenkinek van egy kedvenc márkája, vagy korszaka, stílusa, stb, és kb mindent felismer abból a témából. ^.^ idõvel majd felismered, hogy kinek mi a number1 (ha még ezt nem tetted meg) 😊
Ismerem az autót,kolegámnak ilyenje van😄
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Oldsmobile Toronado 1968
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
nem tudom, hogy tetszik-e. nem jutottam még végsõ döntésre, egyelõre barátkozó stádiumban vagyok vele. 😄 a forma igazából nem rossz, de annyira futurisztikus, hogy nem látom értelmét egy ilyen autónak még. valamiért a Ford GT 90 jut eszembe mindig errõl a formavilágról. 😊 íme:

Itt találtam,és itt is continental😊 Rakj
ami igazából jól láthatóan Continental, na mindegy, kapkodtam kicsit.
na most ez azért érdekes, mert az autowp.ru-n Typhoon néven szerepel, de a seriouswheelsen meg Continental <#idiota>#idiota>
Hát jah,érdekesen látták a dolgokat az fix😄 De nekem baromira tetszik,még mindig ötletesebb és szebb mint sok mai autó
gondolom egy x+1-dik koncepció az 50-es 60-as évek Amerikájából, amikor úgy gondolták, hogy majd minden ilyen turbina, olyan nukleáris, meg nem is tudom milyen meghajtású lesz majd. 😄 nem fikázni akarom azt a korszakot, mert sok érdekes dolog, elképzelés született akkor. meg van egy hangulata. 😊 szóval az autó, õõ. nem tudom, kicsit nyomozok. 😊

AMC Gremlin

A kód neve: Merkúr 😊
Mercury Monterey Advance Trac
Mercury Monterey Advance Trac