Ismerd fel a képről az autót
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

D. Cuore
Turbo ie? Naná! Csak vigyázni kellett,mert a doblemezek önálló életet éltek. :-)
Persze hogy az, tegyél képet....nem kell megvárni a helyeslést hisz gondolom megtaláltad/megkerested a neten, úrambocsá volt szerencséd élõben is hozzá...
Készülget a gép lassan, de biztosan..
:-)
Fiat uno Turbo?
Mivel ez egy 1938 as modell, Olympianak nézem....az 1938 Kapitan egy lépésel nagyobb autó... Kadett OL38 nem lehet mert nem így nyílik a motorházteteje...
Remélhetõleg megindoklotam részletesen...
Remélhetõleg megindoklotam részletesen...
Az olympia kadett vagy kapitan? :-)
BMW Z4 lesz, a csupasz kaszni egy Opel Olympia....
OFF: megtörtem, és vettem egy Hondát😊)) (robogót)
ON
OFF: megtörtem, és vettem egy Hondát😊)) (robogót)
ON
Jó reggelt!
Ok, a fentiekhez tartom magam.
Ezt amúgy nem reklámnak szántam. :-)
Sûrûn találkozom érdekes autókkal, biztos mutatok még érdekesetami feladja a leckét.
Azért a linket tettem be,mert még nem enged képet feltölteni, csak pár nap múlva.
Kellemes hét végét. János
Ok, a fentiekhez tartom magam.
Ezt amúgy nem reklámnak szántam. :-)
Sûrûn találkozom érdekes autókkal, biztos mutatok még érdekesetami feladja a leckét.
Azért a linket tettem be,mert még nem enged képet feltölteni, csak pár nap múlva.
Kellemes hét végét. János
Jó reggelt!
Értem, hogy kell a reklám meg minden, de azért itt ban jár az SG-n, de légyszíves, kérlek olvasd el a fenti szabályzat/tanácsok menüpontot, és az szerint tegyél be képet, ellenkezõ esetben törölöm.
Elõre is koszönöm.
Házigazda
Értem, hogy kell a reklám meg minden, de azért itt ban jár az SG-n, de légyszíves, kérlek olvasd el a fenti szabályzat/tanácsok menüpontot, és az szerint tegyél be képet, ellenkezõ esetben törölöm.
Elõre is koszönöm.
Házigazda

<#banplz>#banplz>Volvo P1900 Sport...el kell bujdokolnom...😊
Ismerõs de olyan miha olasz volna egy kis angol vérrel...de ahhoz túl egyenesek a vonalai...
No végre helyreállt a rend az internettel...
Porsche Carerra GT...
Porsche Carerra GT...
Van egy kis baj most birtam helyreállítani a netemet azóta mióta beirtam, de feltölteni már nem tudok, már a bejelentkezés is 10 percig tartott...bocsi tegyetek...:/
<#eljen>#eljen>
képet is légyszi
képet is légyszi
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül