Ismerd fel a képről az autót
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Készülget a gép lassan, de biztosan..
nem versenyezni szeretnék tényleg nemtudom, és szeretném tudni, hogy EZEN a képen az elsõ kék autónak mi a típusa

Tíííída 😊)
NSX, S660, N-WGN Hondatától...kiváncsi leszek az NSXre leveri az R8 at...😊 Szerintem nem kérdés...

F 128 panorama

Favorit, Yugo
ha a 'mai márkarajongó" = vérpistike <#hamm>#hamm> akkor biztosan kevés ismerné fel a honda 1300-at,sõt azon meg biztosan meglepõdnének hogy léghûtéses,
elfogadom hogy nekik más a fontos és érdekes, ezzel semmi baj nincsen míg engem a mindennapokban nem zavarnak a hobbijukkal,de
pár hete láttam egy ilyet leöntve kromofággal,na õ pont mostanában tanulja a társadalmi együttélés szabályait,úgy látszik a szülei elmulasztottak valamit
elfogadom hogy nekik más a fontos és érdekes, ezzel semmi baj nincsen míg engem a mindennapokban nem zavarnak a hobbijukkal,de
pár hete láttam egy ilyet leöntve kromofággal,na õ pont mostanában tanulja a társadalmi együttélés szabályait,úgy látszik a szülei elmulasztottak valamit
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Chevrolet Corvair
OFF: Voltam Eisennachban megnéztük a Wartburg autómúzeumot...király volt.
On
OFF: Voltam Eisennachban megnéztük a Wartburg autómúzeumot...király volt.
On
'08 után Daewoo Nexia N150..a jó öreg E Kadett nem hall ki soha..nincs még egy ilyen újkori autó szerintem😊)

Mugen Civic
<#szeret>#szeret>
<#szeret>#szeret>