108197
-
Várom már nagyon remélem a képek nem csalnak....
Az alapmodellre leszek én nagyon kiváncsi mit sporolnak ki belőle a "skót" németek:) -
Az aktuális nevét kérem szépen:) -
Februárban jön hozzánk:)
A két sima (sedan,5 ajtós) meg most ősszel. -
-
Azt én is szeretnék:) Alig várom mikor lezs nyilt nap...rohaok hogy kipróbáljam:) -
Cadillac Eldorado -
Corsa C-ben eléggé silány anyagok vannak. Kopogósak szinte mindenhol és rossz tapintásúak.
Én majd pár év múlva Insignia kombit szeretnék,de még várok vele:) -

Köszönöm szépen
Kicsit telhetetlen leszek....Püben megy... -
Wicked Belzebub #24459 Ő lenne a kicsike? -
Csak ezért kérdeztem mert már hallottam mindent róla, (elroasztani nem tudtak még:)), nehéz lenne, Három modell között gondolokdom...Corsa C, Astra G Vagy H amelyik jobb ajánlat jön vagy kínálnak..
Bár jobban szerenték Astrát...mint Corsát... -
Ja és a kombinak teljes értékű pótkereke van. -
Igazából semmi gond nincs vele,egyedül ami kicsit riasztó lehet aza Fiat dízelmotor,de eddig azzal sem volt semmi gond. 1,4-es motorral sem lehet rossz választás,hiába 90 lovas A-ból B-be eljutsz vele kényelmesen és komfortosan. Gázolajos most abból a szempontból lehe rossz választás,hogy ugye drágább a megvételnél és az üzemanyag is drága. Viszont!! ritkábban kell tankolni.
A belső anyagfelhasználás minőségi és sehol sem kelt gagyi hatást(ez felszereltségtől független). A váltó az pontosan jár és ez által jól kezelhető is. Ami még kényelmes benne azaz,hogy az index kart ha kicsit löki meg az ember akkor 3-at villan az irányjelző (előzésnél nagyon jó). A kézifékkarnak nincsen recsegő hangja,hanem inkább csak "cuppan" egyet.
Ami esetleg zavaró lehet azaz,hogy hajlamos a por bemenni az ablaktömítésbe és mikor felhúzod az ablakot akkor kopog,de ezt kilehet takarítani. Az ülések tartása nagyon jó és jól beis lehet őket állítani. A kombi csomagtarrtója 500 literes és nem lógnak be a kerékdobok,tehát teljesen sík oldalt is. A hátsó ülések szintén teljesen síkba dönthetőek és így kb 1600 literre növelhető a csomi.
Azt még érdemes tudni róla,hogy nincsen vízhőfok mérő a műszerfalon,DE a fedélzeti számítógépben meglehet nézni,most pontosan nem tudom hol,de asszem a System menü pont alatt.
Dízelnél nem kell ízzítást csinálni,mert amint kinyitod a vezetőoldali ajtót már elkezdi,szóval míg elkészülsz addigra beis indíthatod.
Kb ennyi amit eltudtam mondani róla. Negatívumot eddig még nem vettem észre,de lehet,hogy nem is akartam,igazából ez egyén függő. -
Na most szabad a vásár, itt egy könnyű préda...:)
-
Tényleg mi a véleményed a gépröl....a távlati tervekben ez típus is felmerült nálam...csak 1,4 es motorral, esetleg 1,7 essel..
Most komolyan kérdem... -
Saját fotó:)
Azért tettem a kacsintós fejet,de csak 1,9cdti-vel tudok szolgálni:(
A megfejtés jó
-
Kell egy ilyen autó...1 millért átadod:) Mondjuk egy 1,4 es megteszi...
Opel Astra H Caravan -
Opel gyanús -
hátsó lámpa? :xD -
-
Basszus,tényleg Barracuda,azt megse néztem:D
Csak kiegészítettem az előző mondandómat:D -
Ez ám.....
mérföldekkel szebb mint a '70 es évek Cudái.....:)
-
De illene tudom,ha egyszer ismerem az amerikai autók nagy részét... -
Ez? -
Na ugye...türelem rózsát terem....:)
tegyél... -
Barracuda... -
Már az összes amcsit megnéztem...és ha abból indulok ki,hog legendás sportautó,akkor Mustang vagy Dodge Challenger,Charger...
Esetleg még Plymouth Roadrunner. -
Ez csak "játék"....:)
Most hogy nem ugrik be egy kocsi neve, ne hiszem hogy ez alapján kellene elbírálni hogy értesz hozzá vagy sem.....:) -
Nem hiszem miért ????
nekem se megy mindig a Nissan....sőt...:( -
Úgy érzem nagy égésnek leszek kis gazdája:D -
Hát az nem.... -
Dodge Charger nem lehet... -
egy legendás sportkocsi első szériája, második széria inkább ismert...V8 -
Esküszöm nem jut eszembe...:( -
nem
-
Pontiac Stratostreak? -
Neked ismerned kell:)
egyik legszebb coupe számomra ami .... készült:)
-
De ismerős és nem jut eszembe a neve:( -
-
Ford Consul Coupe...
-