108197
-
Sziasztok!
nissan maxima -
-
Mercedes-Benz S600 L Pullman Guard (W140) -
Aha,de melyik?:) -
Mercedes pullmann? -
éna Chryslerekkel vagyok így. ez a cabrio már a harmadik. az előző kettő céges volt, de mindkettővel több, mint 100e km-t mentem. emlékszem mindenki próbált már akkor is lebeszélni, hogy ne chryslert, mert szar amerikai, drága az alkatrész, stb stb, de kitartottam. megnéztem jópárat és mivel elég közel voltam az autókhoz így láttam, hogy milyen a többi. -
-
Hogy egy kicsit a témához kapcsolódjak:) Nekem marad örökre Ő kelme nagykedvenc. Volt is ilyenem így ismerem is és hiába mondják legtöbben,hogy az alsóbb réteg autója és mikor az utcán látnak egy ilyet már levonják a következtetést,de arról az autó nem tehet. Nincs mit szépíteni rajta,nekem ez tetszik. Nem azt mondom,tetszenek más autók is,pl új Mercik közül kevés olyan van ami nem tetszik,meg elfogadnám őket szó nélkül...
Bár mennyire hihetetlen Opelből is van jópár autó ami tetszetős,szép darab,újak-régiek... -
Chrysler 300B -
törölve 
mentem most én is, jóéjt
-
én a BMW-vel vagyok így. anno E30-asokra kezdtem gerjedni nagyon, majd megismertem az E28-at és kb szerelem első látásra :D de úgy igazából az összes BMW tetszik, nagyon kevés van amit ne fogadnék el. mondjuk én nekem nem nagyon tetszenek az újabb autók, így 2000 után nézve, de a BMW az kivétel nélkül. a Porsche is egy ilyen kivétel. megtudnak maradni a régi stílusjegyeknél, és mindezt ötvözik egy modern külsővel. ha egymás mellé rakunk a 911 Carrerat a 60-as évekből, meg a legújabb Carrerat, akkor azt látjuk hogy nem sok változott. jó persze változott, gömbölyűbb lett, cserélődnek a formák, de valahogy mindíg is azt érezm hogy ez igen, ez egy Carrera. a Subaru pl már nagyon ráállt arra, hogy az Imprezákon drasztikus változtatások mennek végbe. hogy néz már ki a legújabb Impreza. :| jó mondjuk a BMW-nél kicsit szemmel láthatóbbak a változások mint egy 911 Carrera esetén, mert az E21 és E90 nagyon nem ugyanaz :D de valahogy mégsem érzem azt hogy kilógna a sorból az E90. de az új Impreza nagyon nem passzol a sorba szerintem. :\ nálam mindíg is ez lesz a legszebb Impreza.
lehet kicsit hosszúra sikeredett, meg lehet tele van kreténségekkel. :) -
skyline légyszi töröld a #36185 hozzászólásomat.
köszi -
Jó pihenést.... -
A másik ...minél többet foglakozol egy adott márkatípussal annál jobban megszereted...
Igy jutotam el én is az Opelig...szégyen nem szégyen...
először csak olvastam róluk...aztán lett egy a családba, a cégnél ahol dolgztam az volt..azzal jártam...ismerösök autját vezettem, láttam, és azt vettem észre hogy itt tartok...egy kicsit fanatikusnak tartom magam de ez van:) -
fiatal lányok meg vannak zuhanva a nagy és csillogó autóktól, de az igazi értéket meg nem becsülik.
jó éjszakát
-
94ben láttam az első lebaront. szerelem volt :)
osztom a véleményed. ne az autóra hajtsanak, az már régen rossz... -
egyértelmű, én is így gondolom. csak kikértem pár lány ismerősöm véleményét hogy mit gondolnak róla. -
Nekem ha kész lesz az Opel...nagyívben tojok hogy ki mit mond rá hogy milyen kocka milyen rossz...mert tudni fogom hogy egy "gyerekkori" álmomat váltottam valóra...és ez nekem mindennél többet ér....
Ja és nem az autóért szeressenek hanem önmagamért...:) -
kitartás kell és olyan bmw-d lesz amilyet tényleg szeretnél és idővel még meg is szépül ;) -
köszi -
ejj basszus ez nagyon szép lett, gratula hozzá
-
Klassz... -
a te autódról van kép esetleg? -
így van osztom a véleményed... -
Chrysler Lebaron cabrio 2.2 turbo -
Ha nem titok milyen gépet "raktál" össze? -
milyen autód van? lehet már írtad, csak lemaradtam pár gondolattal. :) -
nem találtad meg a megfelelő lányt. nekem 20 éves az idősebb autóm, de eddig mindenkinek tetszett. ;)
igaz egy évet melóztam rajta. -
délelőtt rápillantok a dologra és, ha nincs megfejtés majd beírom. -
nekem téglatestem lesz ha minden jól megy. :D (nick logómra tekints) a lányok nem látják a szépet a régebbi autókban, eddig kb minden lány azt mondta hogy ronda az E28 pl. :( mert kocka, meg régi, és biztos lerobban majd. micsoda indokok.... -
No akkor ezt igennek veszem akkor megmarad valakinek holnapra(Szerintem Psziho vagy Gabi) vagy megvár.... -
nekem 2 nem tojás van :) -
az mindegy, de azoknak az autóknak a "feelingje"... :)
találtam m ost egyet a neten 28e dollárért felújítás előtt, de viszonylag türhető állapotban. nem semmi pénz még ma is... -
Nos én valószínű (biztos) hogy fiatalabb vagyok nálad de ezzel én is igy vagyok...
az akkori gépeknek még tényleg autó formájuk volt, manapság meg már már "tojásban" ülünk...leszámítva egy két modellt... -
szerinted?
egy hasonló mellett parkol a polcon. igaz 1:18as méretben és fehér színben. :) -
54 éves most ez a kocsi....:) -
Ha tudod mi akkor igen...ha keresned kell akkor ne... -
szivesen éltem volna abban az időben amerikában...
-
meghagyjam másnak? -
ez direkt neked raktam...