108197
-
na ezt kb csak az találja ki akinek van/volt ilyen autója...:S
vagy csak vérprofi -
-
-
Ford Taurus -
upsz
ja nem Lambo :D
USA, a 3 detroiti egyike
+"Bika" (szarvasmarha XD) latin nevének egyik fele -
Lamborghini? -
a híres "Bika" legújabb generációja...
vele van teli a sajtó... -
oké-oké :D
Goruck: halvány dunsztom sincs xD -
legközelebb azért próbálj olyan képet tenni, amin jobban kilehet venni az autókat, vagy nem tudom. :) vagy mondjuk ne 10-et kérj, hanem csak öt valamit a képről, pl a pirosat, sárgát, bal fölső fehéret, jobb fölső fehéret, meg valamit az alsó részről és kész -
és a jobb sarokban a fekete? -
-
Fiat Coupé
VW Touran
Audi A4 -
köszönjük! tudtam, hogy rád számíthatok 
szóval mégse az újakkal van a baj. -
-
Alfa Romeo GTV -
az a baj, hogy az én hatásköröm kimerül a banner szerkesztegetésében, a törlésben, meg a rászólok az emberre funkciókban. moderátort ilyen apró csetlő botló dologért nem szokás hívni az SG-n, mert nincs mit büntetni. fórumképtelen magatartásról nincsen szó, mert attól még messze vagyunk, vannak nézeteltérések, azokat meg kell beszélni, vagy, ha épp nem találtunk el 1-2 autót, akkor nem besértődünk és teszünk be egy madártávlatos képet, majd angolosan távozunk a helyszínről. :| igazából működik itt minden, a több autós dolog is, ilyenkor az szokott tenni, aki a legtöbb autót kitalálta. valamelyik nap pl 2 autó volt a képen, egyiket kitaláltam én, másikat Zoli, azt mondta tegyek. tegnap ott volt a ringes kép, Szabi többet tudott, átadta. működhet így is a dolog, de olyan itt még nem volt, hogy 4 autóból kitalált valaki 3-at, majd valaki beröffentette az utolsót és ő rakott. biztos azért rakott, mert átadta a jogot az, aki többet talált ki. legalábbis nem emlékszem ilyen esetre, hogy az rakott aki kevesebbet talált ki, de nem lett átadva a jog -
nem hát, Alfa....nem írom le, mert most nem akarok rakni :D -
na, egy nem nehéz
-
Skyline te jófej vagy, ments meg minket
-
nem hiszem hogy a képpel volt a baja, inkább a kialakuló drámával ami utánna kialakult. Szabi képét én sem értem, mire volt az jó.
mindjárt teszek valamit pillanat -
Kicsizoli, redbull0304: rajtatok a világ szeme
Szabi1991: a (még - ki tudja meddig - érvényben levő) szabályzat 1. tanácsa szerint "ne az legyen a cél, hogy beakasszuk a topikot".
DJ Skyline: remélem jó döntést hozol majd: olyat, ami a legjobbaknak (pl a fentieknek) és a korcs aljanépnek (pl nekem) is megfelel. -
valvetronic #44962 Tehát most tegyen képet aki akar... -
valvetronic #44961 Én sosem voltam ilyen lesipuskás. tény hogy jópárszor utánaírtam - mint most is - nem volt szándékos, hogy hú én tegyek be. Ha meegnézed mindig csak várták a képet de én nem tettem. Mivel azthittem nem én jövök.
A feladvány meg akárki akármit is mondd egy meglehetősen egyszerű volt egyes nagyon kicsi szériában gyárott vagy a nagy közvélemény által ismeretlen "unikum" veteránautókhoz képest.
És senki nem kérte azt, hogy elmenjen. Megmondtam már, hogy a problémáktól való elfordulás a legrosszabb. bigt és kicsizoli közötti feszültség vélhetően idővel leülepszik majd. Nem értheti meg minden ember egymást... -
Igen, csak az elég zavaró tud lenni, mikor pl. 4 autóból tud 3-at az ember, beírja, az egy maradékot meg megmondja valami és akkor ő tesz... -
Nehogy már még te menj el innen!!!! A többieknek van kocc, ha nem tudnak alkalmazkodni! Szépen kell szólni Skylinek, tegyen rendet! Elsőre figyelmeztetés, másodszorra egy heti kitiltás vagy több! Szerintem mindenki gyorsan alkalmazkodni fog... -
valvetronic #44958 Azért vagyunk, hogy a különböző nézeteltéréseket megbeszéljük! Nem hisztizni kéne, hogy fúj lassan már csak én maradtam. Nem tetszik ha olyan képet tesz be akkor meg kell mondani, esetleg bele kell írni a szabályzatba aztán szia... Azért a "hagyományok" megtartása nehéz egy 44ks topicban ha senki nem segít csak nyafog... -
éppen hogy az a szabály van bevezetve, hogy több autós képet is belehet rakni, nem kötelező persze. :) ha könnyű autók vannak a képen, akkor miért ne lehetne akár többet is kitalálni? azért a jobban hozzáértők sem szivatják itt a népet, hogy beraknak egy olyan képet, amin 10 olyan autó van amiből csak 3-at tudna az ide író emberek java része. :) -
valvetronic #44956 Én nem szeretek vitába keveredni. Most sem fogok. Én is sokszor hibás vagyok mivel eltűnok, ne mteszek képet stb... Tehát ne mis kéne belepofáznom de azért mégis megteszem. Mi a frász gond ovlt ezzel a képpel??? 8at biztosan mindenki eltalált volna... -
Az "eredeti" társasággal nem volt ilyen gond, de lassan csak én vagyok belőle meg, de lehet hogy én sz..k rá hadd csessze szét boldog boldogtalan a topicot...
Köszönöm hogy itt lehetem .....
-
Tenne már valaki végre egy képet? -
mit? -
Én = És -
Be kéne már vezetni végre azt a szabály, hogy csak 1db autót lehet betenni egyszerre! Mert már kezd nagyon unalmas lenni, hogy egyszerre 4-5, akár több autót is ki kell találni... Én nem is az a topik címe, hogy találd ki az autókat, hanem az, hogy az AUTÓT! -
Hihetetlen .... vagyis inkább nem hiszem el... -
ez tök jó kép
-
valvetronic #44948 Na szabika most meg te estél túlzásokba:D. Azért te ne mmeséld már be nekem, hogy a Hummer H3at nem ismerted fel azonnal... -
-
Szabi1991 #44946 szerintem 8-10 minimum menni fog...
-
valvetronic #44945 A középen bekarikázott autó nem SSR hanem HHR :D:D:D:D A másik meg nem tudom mi de ezer százalék, hogy nem Epica mert csak rá kell nézni a motorháztetőjére... -
Szabi1991 #44944