Bemutatták Hogwarts sárkányát

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Angliában van valami domb amin nics fû és egy lovat ábrázol.
azt mondják hogy, egy sárkánynak fojt ki ott a vére. És ahol a sárkány vére kifolyik ott nem nõl fû

Azér a sárkány nem egy középkori európai sztori. Az ókori Kínában már nagyon fontos motívum volt. S õk túl sokat nem haverkodtak sem az egyiptomiakkal, sem a zsidókkal. Azér a sárkány nálam inkább a komodói varánuszoktól származik...
Egy éve voltam egy háromrészes elõadáson, melyet egy mûvészettörténész tartott az egyiptomi kultúráról. Azt mondta, hogy a sárkány "kialakulása" a krokodillokra vezethetõ vissza.
Ugye a judeo-keresztény kultúrának mély gyökerei vannak az egyiptomiban, hiszen a zsidók ott éltek.
Mutatott egy csomó ábrázolást a Nílus híres ragadózóját megölö egyiptomi istentõl a középkori Szent-György legenda ábrázolásokig, és azokon teljességgel kivehetõ a sárkány kifejlõdése. Legérdekesebb egy 4. századi korai keresztény falfestmény volt amelyen Sz. György még krokodillal küzd ami nekem elég bizonyíték volt a sárkányok eredetére.
hmm egy újjabb jövõemlék ...

viszlát :DDDDDD

Amúgy, hihihihi, most aztán fõhet a fejük a tisztelt komoly paleontológusoknak, hogy 3 amatõr olyan leletet talált, ami által "nyugodt szívvel a kukába dobhatják eddigi elméleteiket", és ráadásul a HP alapján nevezik el. 😄

Úgy tudom, pl. a gyíkok a dínók közeli leszármazottati; namost létezik olyan, hogy óriásgyík, és persze a képzelet méginkább megnövelheti.

(Ettõl függetlenül állítólag találtak olyan lábnyomokat, ahol egymás mellett voltak dínó és emberi nyomok.)

Szerintem az a nagyon nagyon szigoru, hogy mar a Harry potterbol neveznek el egy fajt. 😊

VRSDM
a discovery-s képbõl itélve kb akkora lehetett ez mint egy elefánt, a csontvázából meg látszik hogy izmos, és mozgékony állat, nem egy lomha dög, knée neki kert hogy kifutkározza magát a kis " picur "... de ha genetikaileg leminimalizálnánk bejönne 😄

u dont have to listen anybody else but me

Jópofa. Mondjuk az a hupikék a rajzon kicsit fals szvsz. Nyilván olyasmi színe volt, ami jól tudta rejteni a természetes környezetében a nálánál nagyobb testû ragadozók elõl...
Szerinted mit csinálna veled azzal az Alien-farokkal? <#vigyor>
Venom
Hja és picur lenne a neve 😄

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

ha növényevõ akkor miért nem lett volna szerencsés dolog? sztem tök poén lenne ha most egy ilyen kis bestia rohangálhatna a kertben...
"A múltban biztosan találkozott az emberiség valami hasonló még élõ dinóval, valami alapja csak kellett lennie a sárkányos sztoriknak ???? "

Ahhoz nem kell élõ dínó. Sajnos (vagy szerencsére?) a találkozást alig 60 millió évvel lekéstük.

norbre
"Harry Potter történetek Hogwarts iskolájáról Dracorex hogwartsia névre, azaz "Hogwarts Sárkánykirályára" kereszteltek."

ez azért vicces sztem
<#idiota>

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

sz4bolcs
Hercegnõ, királyfi biztos voltak 😛

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

abban azért egészen biztosak lehettek, hogy nem találkoztunk velük😉

gumikacsa
még a végén megtalálják a hupikék törpikéket is....

Renault magnum http://kamionszim.hu

Hun7eR
Van fotó, az alábbi címen megtekinthetõ.

Amúgy gyermekkori álmom válik valóra, mert lassan kiderül, hogy minden volt mint a mesében, csak a történészek rosszul rakták össze a puzzle-t.

Ahogy jönnek elõ az új leletek, kiderül, hogy volt itt minden 😊))

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

Nem vagy egy nagy sárkányszakértõ mi?

Ami nem fúj tüzet, az nem is sárkány? 😊))

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

Most miért hasonlít ez jobban egy sárkányra mint egy sima kis kövi gyík? Egyik sem bír repülni, pedig ez európában elvárás lenne a sárkányokkal szemben😊

Amugy az udvaron mikor alapoztuk a garázst és le kellett ásni kiástam egy pont ijet, de azthittem az elõzõ tulaj kutyája. Szerintem az enyémnek is ijen.

Szemétdomb köz 13, Pszudeopolisz, Sto-síkság, A Korongvilág, A Nagy A\'Tuin hátán, A Világegyedem, ür. nr. Még több ür

"egy neves dínó kutató, Robert T. Bakker"

LOL 😊 😊
A múltban biztosan találkozott az emberiség valami hasonló még élõ dinóval, valami alapja csak kellett lennie a sárkányos sztoriknak ????
( Fõleg, ha még repülni is tudott )

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Gladiator
Hm.. érdekes, hogy most mutatták be, de gy fényképet se tudtak mutatni a leletekrõl.

a mitológiának meg ez
😊) És ilyen kékes színe volt? :-)

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Bemutatták a Harryus Potterus néven elhíresült õsember-leletet.....😊
Esrohnoil
Nem hiszem, ennek inkább mitológiai alapjai lehetnek.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

de durva, tényleg olyan a koponyája mint egy sárkányé

talán egy két ilyen lelet elõbukkanása a középkorban okozhatta a hiedelmek elterjedését

http://www.lohere.net - a MagyarChan