Bemutatták Hogwarts sárkányát
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt mondják hogy, egy sárkánynak fojt ki ott a vére. És ahol a sárkány vére kifolyik ott nem nõl fû
Ugye a judeo-keresztény kultúrának mély gyökerei vannak az egyiptomiban, hiszen a zsidók ott éltek.
Mutatott egy csomó ábrázolást a Nílus híres ragadózóját megölö egyiptomi istentõl a középkori Szent-György legenda ábrázolásokig, és azokon teljességgel kivehetõ a sárkány kifejlõdése. Legérdekesebb egy 4. századi korai keresztény falfestmény volt amelyen Sz. György még krokodillal küzd ami nekem elég bizonyíték volt a sárkányok eredetére.
viszlát :DDDDDD
(Ettõl függetlenül állítólag találtak olyan lábnyomokat, ahol egymás mellett voltak dínó és emberi nyomok.)
u dont have to listen anybody else but me
Ahhoz nem kell élõ dínó. Sajnos (vagy szerencsére?) a találkozást alig 60 millió évvel lekéstük.
ez azért vicces sztem
<#idiota>#idiota>
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Ahogy jönnek elõ az új leletek, kiderül, hogy volt itt minden 😊))
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Ami nem fúj tüzet, az nem is sárkány? 😊))
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Amugy az udvaron mikor alapoztuk a garázst és le kellett ásni kiástam egy pont ijet, de azthittem az elõzõ tulaj kutyája. Szerintem az enyémnek is ijen.
Szemétdomb köz 13, Pszudeopolisz, Sto-síkság, A Korongvilág, A Nagy A\'Tuin hátán, A Világegyedem, ür. nr. Még több ür
LOL 😊 😊
A múltban biztosan találkozott az emberiség valami hasonló még élõ dinóval, valami alapja csak kellett lennie a sárkányos sztoriknak ????
( Fõleg, ha még repülni is tudott )
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
talán egy két ilyen lelet elõbukkanása a középkorban okozhatta a hiedelmek elterjedését
http://www.lohere.net - a MagyarChan