Nicholas Cage - Ghostrider
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A türelem rozsdát terem.
az elõbbi két hsz. is egyértelmûen bizonyítja, hogy mennyire szubjektív a filmek megítélése. Most akkor a Ghost Rider baromi jó film, vagy eszméletlenül pocsék? Meg tudja valaki ítélni a filmet szélsõségek nélkül? Mert most komolyan nem tudom, hogy megnézzem-e. <#whatever>#whatever>
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
kék: a marvel ultimate alliancében is szörnyalakja van meg mephistónak is de gondolom az a pokolba van (a képregényt nem olvastam) de gondolom az emberek világába csaknem szörnyként mennek???
ez a film valami eszméletlenül pocsék volt...komolyan mondom, ha kocsmáztam volna a megnézésére szánt idõ alatt, az hasznosabb lett volna...
hûûû
nem térek magamhoz... EZ a mai filmgyártás? EZ kell az embereknek? ERRE dobnak ki az ablakon dollár milliókat?
szeretem a filmeket, sokmindent megnézek/igényest is, és igénytelent is/ de ez valami förtelemes volt...
hihetetlen...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Többet kellett volna áldozni az elõzményekre. Gondolok itt Zarathosra, a Bosszú Élõ Szellemére, Fekete Szív és Mephisto kapcsolatára. Azt sem értettem, miért ábrázolták Fekete Szívet ember alakban? A képregényben szörny alakja van.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Concentration, focus, that is all. The aptitudes come, the tools forge themselves
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
(hmm.. valyon miért mindig az mk-s Scorpions jutott eszembe a film során ? 😛 )
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
a film szerintem irtóztatóan pocsék, de ez egyéni ízlés.
Off:
A film elött van a Pókember 3 és a Fantastic Four 2 elõzetese.
A pókemberét már többszõr láttam angolul, de ezzel a szinkronnal nagyon gáz,(fõleg May nénié:-(), semmi átélés...
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
winnie te mindig okoskodsz, csak az a baj, hogy kurvára nem értesz az egészhez! ez a film szinkornos lesz..."
nem okoskodok és sokkal jobban értek az egészhez, ezt elismerem.
mint ahogy azt is, hogy nagyot tévedtem és valóban szinkronos lett, amire megvallom nem számítottam, mint ahogy arra sem, hogy 45M-s kezdéssel fog robbantani.
ennyi.
de látom nem viselkedtél jól, LOL.
már 2 hete tudni, hogy elkészült a szinkron, szóval amit írtál az nem különösebb leleplezés.
Concentration, focus, that is all. The aptitudes come, the tools forge themselves
3. nem lesz szinkronos - ilyen filmre nincs értelme. nem várnak el tõleg különösebb sikert."
winnie te mindig okoskodsz, csak az a baj, hogy kurvára nem értesz az egészhez! ez a film szinkornos lesz...
én a Commander vagyok én
És hogy mekkora az a nem nagy bevétele a Spiderman 1-sõ részének?
USA: $403,706,375
Világszerte: $806,700,000
Ez a film szar... Se humora se akció se semmi nincs benne.. Mondom Eva Mendes miatt érdemes.. a többi egy nagy nulla.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
én a Commander vagyok én
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Tisztára mint a Spawn. Csak itt tüzes a feje és a fószer nem bérgyilkos hanem kaszkadõr.
Story egyszerû, mint egy vasalódeszka Ezt a filmet Cage és Mendes adta el. A történet egyszerûen szar. Gagyi. Ennél még Wóker a sexy réndzser is bonyolultabb...
én a Commander vagyok én