Nicholas Cage - Ghostrider

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Amennyire fikázták a filmet, ahhoz képest jól nyitott!
3619 moziban vetítették, és az elsõ hétvégén 44,500,000 $ bevétellel büszkélkedhet. A 110 millás költségvetés szerintem éppenhogycsak visszajön.
Törölt felhasználó
Ghost.Rider.TS.XViD-mVs
Felirat készül!
matyi08
megvan a film, csak belenéztem, mert még nincs feliratom, de azt észrevettem pl, hogy a bemutatóban egy csomó helikoptert ugrik át mocival mielõtt elesik, a filmben pedig egy csomó kamiont. most ez tényleg eltér, vagy csak nem jókor néztem, és többször is elesik?

jaja www.mininova.org meg több warezról is!!
De felirat még sehol, én moziba akrom megnézni!!
Nagyon bivaj film!!

Pheaper

tegnap óta lehet tõlteni

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

1. elõzetes szinkron nem jelent semmit. az csak a trailer szinkronja.

2. március 1-re van kiírva hivatalosan itthon.

3. nem lesz szinkronos - ilyen filmre nincs értelme. nem várnak el tõleg különösebb sikert.

szinkron majd augusztusban, ha állni fog a márciusi premier
Én is!

Shiwo
találkoztam én már olyan elõzetessel, melyben tök más szikronizálta és tök mást mondott, mint végül a filmben..ne kérdezzétek, hogy mi volt, arra már nem emlékszem..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Szerintem ezt már rég leszinkronizálták. Legalábbis az elõzetes teljesen magyar nyelvû...

Már csak 8 nap!!!
Szerintetetek nállunk mikor adják???
Gondolom ha magyar szinkronnal akarják nyonni mozikban (valószínû) akkor sokkal késõbbb! tudja valaki?

Törölt felhasználó
Még egy hónap (+ 3 nap) és bemutatják az amcsi mozik!
értem

Shiwo
nem, a másik egy õrült motoroscsapat..közük nincs a képregényhez

de az a másik is a képregényadaptáció???

Magoo
Egy minimális olvasó készség nem ártana! Csak egy picit olvass már!

"Egy újabb képregényadaptáció"
"Nagyon karaj lesz ez a film !!!!! "
"Nicolas Cage...nézd meg csak a rövidebb bemutatót...rögtön az elején kiírják"

Milyen nehéz értelmezni ezeket?

ez a Marvel film, v. a másik topic?

Nagyon karaj lesz ez a film !!!!!

Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
Nem hiszem,az májusban lesz.
A premierje nem a pókember 3 miatt csúszott?

Shiwo
Nicolas Cage...nézd meg csak a rövidebb bemutatót...rögtön az elején kiírják

seriesfanatic
Nicolas vagy Nicholas Cage??

Törölt felhasználó
Ez olyan mintha a Hazárd megye lordjait egy vadiúj verdába ültették volna a mozifilmben.
icewolf
kizárt. A képregényben is chopperrel nyomult..

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

Ha már csináltak egy MAI filmet akkor illett volna Ghostrider-t egy speedmotorra ültetni. 😊

mondjuk itthon minden képregényfilm bukik elég korrekt módon, de amerikában ez sanszois lesz,
nem is velünk van a gond😊
Törölt felhasználó
Én komolyan fogom venni.Igaz a képregényt nem ismerem,de szeretem a képregénybõl készült filmeket.
nem, de az ilyet eltalálom általában. februárban majd nosztalgiázunk, addig mindenkinek meglesz a saját véleménye. fél évvel eltolt bemutató, februári premier - nem fogják komolyan venni a nézõk.

a daredevil rendezõjétõl, a daredevil idõpontjában, egy daredevil-féle teljesítmény már szép lenne.
Ezt honnan a picsából szeded egy évre elõre? Jóhogy nem azt mondod, hogy te vagy Nostradamus!
Shiwo
mé ? Uwe Boll rendezi ?

álatul néz ki, de a bukta elõre jósolható sajnos.
Shiwo
nyah..itt már látványosabb trailerhez van link

hen-tes
Depp miért nem válalta? nem tudni?

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Törölt felhasználó
jointeer
az szép :-c

köcsög

Shiwo
akko én nem fogok rajta elaludni 😛

Törölt felhasználó
Jól van nah,reggel volt még.
Mr Csé
nicholsa 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddddddddd

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Más, de érdekes, az a Ghostrider, aki a motoros száguldozós videókat készíti, errõl a képregényfiguráról kapta a nevét.

Mindenesetre, aki Marvelen nõtt fel (azon kívül, hogy érdekes lelkivilága lehet 😊 ) szerintem ezen sem fog elaludni.

hát nemtom. sok jót szvsz nem mond el egy filmrõl az a tény, ha a stúdiója csak úgy eltolja a bemutatót fl évvel.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Törölt felhasználó
Peter Parker félelmetes! A magánéletben fotós Pókember harmadik kalandja miatt egy képregényadaptáció bemutatóját már elhalasztották.

A mutánsok harmadik visszatérése, az X-Men 3 után most a Sony Pictures finanszírozásában készített Ghost Rider bemutatója is eltolódik. Az eredeti, 2006. július 14-es idõpont helyett 2007. február 16-án kerül mozikba a Nicholas Cage fõszereplésével készülõ film.
Johnny Blaze egy cirkuszi motoros kaszkadõr, aki eladja a lelkét a sötétség erõinek, hogy megmentse szerelmét. Az üzlet végül meghíúsul és a "mentõakció" nem sikerül. Sõt: Blaze hatalmas árat fizet. Éjszakánként irdatlan erejû démonná változik, a szupererõvel megáldott Szellemlovassá. A lángoló koponyájú motoros teremtmény irgalmatlan bosszút áll a bûnösökön, akiknek többszörösen kell átélniük a bûneiket. Mindazok, akik túl sokat végeztek, a pokoli igazságosztó áldozataivá válnak.

A pokoli lovas elõször 1972-ben bukkant fel a Marvel gondozásában, majd a nagy sikerre való tekintettel két szériát élt meg: 1973-83, majd 1990-98 között. Érdekesség, hogy elõször Johnny Deppet szerették volna fõszereplõnek megnyerni, majd utána jött Cage. Õ egy ponton kilépett a filmbõl, ám végül visszatért
Ezis motoros meg azis,egyébként én elõször azthittem hogy errõl az õrült fickóról fognak filmet csinálni,dehát így se lesszz egy rossz film szvsz.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Shiwo
érdekes..van egy másik Ghost Rider nevü topic..de az egy tök más film 😊

Shiwo
amúgy érdekes oldal.. nagy feketeség, csak Cage neve láccik..egy részen az egérkurzor átváltott kezecskére, ott kattintottam egyet, erre bejött a videó..ami sajna túl sokat nem mutat a filmbõl..

Shiwo
Nicolas Cage ,ha már kijavittatod, akkor jóra plz.. nincs benne "h"

Törölt felhasználó
http://www.sonypictures.com/movies/ghostrider/

Itt már van trailer!

És please valaki javítsa a címet,mert elírtam .Nicholas Cage-Ghostrider

Köszi!
← ElőzőOldal 2 / 2