Nicholas Cage - Ghostrider
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3619 moziban vetítették, és az elsõ hétvégén 44,500,000 $ bevétellel büszkélkedhet. A 110 millás költségvetés szerintem éppenhogycsak visszajön.
Felirat készül!
De felirat még sehol, én moziba akrom megnézni!!
Nagyon bivaj film!!
tegnap óta lehet tõlteni
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
2. március 1-re van kiírva hivatalosan itthon.
3. nem lesz szinkronos - ilyen filmre nincs értelme. nem várnak el tõleg különösebb sikert.
szinkron majd augusztusban, ha állni fog a márciusi premier
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Szerintetetek nállunk mikor adják???
Gondolom ha magyar szinkronnal akarják nyonni mozikban (valószínû) akkor sokkal késõbbb! tudja valaki?
"Egy újabb képregényadaptáció"
"Nagyon karaj lesz ez a film !!!!! "
"Nicolas Cage...nézd meg csak a rövidebb bemutatót...rögtön az elején kiírják"
Milyen nehéz értelmezni ezeket?
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
Ha már csináltak egy MAI filmet akkor illett volna Ghostrider-t egy speedmotorra ültetni. 😊
a daredevil rendezõjétõl, a daredevil idõpontjában, egy daredevil-féle teljesítmény már szép lenne.
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Mindenesetre, aki Marvelen nõtt fel (azon kívül, hogy érdekes lelkivilága lehet 😊 ) szerintem ezen sem fog elaludni.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
A mutánsok harmadik visszatérése, az X-Men 3 után most a Sony Pictures finanszírozásában készített Ghost Rider bemutatója is eltolódik. Az eredeti, 2006. július 14-es idõpont helyett 2007. február 16-án kerül mozikba a Nicholas Cage fõszereplésével készülõ film.
Johnny Blaze egy cirkuszi motoros kaszkadõr, aki eladja a lelkét a sötétség erõinek, hogy megmentse szerelmét. Az üzlet végül meghíúsul és a "mentõakció" nem sikerül. Sõt: Blaze hatalmas árat fizet. Éjszakánként irdatlan erejû démonná változik, a szupererõvel megáldott Szellemlovassá. A lángoló koponyájú motoros teremtmény irgalmatlan bosszút áll a bûnösökön, akiknek többszörösen kell átélniük a bûneiket. Mindazok, akik túl sokat végeztek, a pokoli igazságosztó áldozataivá válnak.
A pokoli lovas elõször 1972-ben bukkant fel a Marvel gondozásában, majd a nagy sikerre való tekintettel két szériát élt meg: 1973-83, majd 1990-98 között. Érdekesség, hogy elõször Johnny Deppet szerették volna fõszereplõnek megnyerni, majd utána jött Cage. Õ egy ponton kilépett a filmbõl, ám végül visszatért
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Itt már van trailer!
És please valaki javítsa a címet,mert elírtam .Nicholas Cage-Ghostrider
Köszi!